Ερωτικές εξελίξεις Ιανουαρίου | Πώς θα εξελιχθούν για κάθε ζώδιο;

Πώς θα ξεκινήσει η χρονιά στα ερωτικά σου;

ερωτικά ιανουαρίου

Ο πρώτος μήνας της χρονιάς ξεκινάει με εκλείψεις και το θερμόμετρο στον έρωτα ανεβαίνει. Οι σχέσεις θα κληθούν να αποδείξουν την αξία τους και το μέλλον τους. Χαρές αλλά και απογοητεύσεις είναι στο πρόγραμμα.

Πώς θα επηρεάσουν οι εκλείψεις τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ
Με την Αφροδίτη ως τις 6 κυριαρχούν το πάθος και το σεξ ενώ από τις 7, έχεις ανάγκη να βγεις, να διασκεδάσεις, να απογειωθείς ερωτικά και να γνωρίσεις ανθρώπους διαφορετικούς. Ένα ταξίδι είναι πιθανό. Με την Ηλιακή έκλειψη στις 6 μπορεί να πάρεις σοβαρές αποφάσεις για τη σχέση σου και να αποφασίσεις να την προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω. Ο Άρης στο ζώδιό σου σε κάνει παρορμητική και σε σπρώχνει να πάρεις πρωτοβουλίες. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 21 μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις στον έρωτα ή με αγαπημένα πρόσωπα, όμως δεν αποκλείεται να ζήσεις και έναν φλογερό έρωτα.

ΤΑΥΡΟΣ
Με την Αφροδίτη στο απέναντι ζώδιο ως τις 6 μπορείς να βελτιώσεις τη σχέση σου ή αν είσαι μόνη, να κάνεις μια νέα γνωριμία. Περνάς όμορφες στιγμές και έχεις ανάγκη τη συντροφικότητα. Από τις 7, γίνεσαι πιο κτητική. Η Ηλιακή έκλειψη στις 6 φέρνει αλλαγές στον τρόπο σκέψης σου και στον τρόπο που αντιμετωπίζεις την προσωπική σου ζωή. Προχώρα μπροστά έχοντας λάβει τα μαθήματα του παρελθόντος. Ο Άρης μπορεί να δημιουργήσει ένα παρασκήνιο ή εσύ μπορεί να νιώθεις πως το ταίρι σου σε παραμελεί. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 21 είναι πιεστική σε θέματα οικογένειας και σπιτιού.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Αφροδίτη ως τις 6 ομορφαίνει την καθημερινότητά σου. Από τις 7, περνά στο απέναντι ζώδιο και παρέα με το Δία, στρέφουν όλα τα βλέμματα πάνω σου. Ο αισθησιασμός κυριαρχεί και έρχεσαι πιο κοντά στο σύντροφό σου. Η Ηλιακή έκλειψη στις 6 σε κάνει να αναρωτιέσαι αν έχεις τις ίδιες ανάγκες με το ταίρι σου, σκέφτεσαι αν καλύπτεσαι σε βάθος ακόμα και στο κρεβάτι. Κυριαρχεί μια σύγχυση και θα πρέπει να προσέξεις μην πέσεις σε λάθη και παγίδες. Βλέπεις τις καταστάσεις με λάθος τρόπο. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 21 δεν σε βοηθάει να εκφράσεις τα θέλω σου και αυτό μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις στη σχέση σου. Μπορεί πάλι να κάνεις μια συναρπαστική γνωριμία και να νιώσεις σημαντική. Αλλαγές είναι πιθανές στην προσωπική σου ζωή. Προτιμάς να ζεις στην πραγματικότητα ή στον δικό σου κόσμο;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Αφροδίτη ως τις 6 κάνει καυτούς τους έρωτές σου. Από τις 7, προσπαθείς να ομορφύνεις την καθημερινότητά σου. Η Ηλιακή έκλειψη στις 6 στο απέναντι ζώδιο ανοίγει μια νέα σελίδα στις σχέσεις σου και κρίνει την ποιότητά τους. Μπορεί να αποφασίσεις να ανανεώσεις την ήδη υπάρχουσα ή να την τελειώσεις αν είναι προβληματική ή να δημιουργήσεις μια νέα, αν είσαι μόνη. Κάνεις συζητήσεις και προσπαθείς να βγάλεις άκρη. Αναλαμβάνεις τις ευθύνες σου. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 21 κλονίζει τη σχέση σου με άτομα που εμπιστεύεσαι αλλά αυτό θα κρατήσει για λίγο.

ΛΕΩΝ
Με την Αφροδίτη ως τις 6 χτίζεις μια φωλιά με το ταίρι σου στο σπίτι αν συγκατοικείς. Από τις 7, έχεις ανάγκη να ζήσεις πιο έντονες καταστάσεις, αναζητάς τον έρωτα αν είσαι μόνη και τον βρίσκεις. Περνάς όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα. Φλερτάρεις, παίζεις, ψάχνεις έντονες ερωτικές συγκινήσεις. Προσοχή μην πέσεις σε παγίδες. Η Ηλιακή έκλειψη στις 6 σε καλεί να βάλεις τάξη σε προβληματικά θέματα και να μην αφήνεις τίποτα στην τύχη. Με την Σεληνιακή έκλειψη στις 21 στο ζώδιό σου μπορεί να κλείσεις κύκλους σε σχέσεις που σε φορτίζουν ψυχολογικά. Μείνε ψύχραιμη. Έρχονται αλλαγές, έντονες και ριζικές με σκοπό να γίνει καλύτερη η ζωή σου. Είναι αλλαγές που τις φέρνει αυτόματα η ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Αφροδίτη ως τις 6 φροντίζει να σε ανανεώσει μέσα από γνωριμίες, ταξίδια, επικοινωνία. Από τις 7, το κλίμα γίνεται πιο εσωστρεφές και ευνοούνται περισσότερο όσοι βρίσκονται σε σχέση. Αν είσαι μόνη, νιώθεις πως οι ευκαιρίες είναι λιγοστές και περιορισμένες. Έχεις ανάγκη να μείνεις περισσότερο στο σπίτι, να το ομορφύνεις και να περνάς καλά με αγαπημένα πρόσωπα. Όμως, η Ηλιακή έκλειψη στις 6 ανανεώνει τη σχέση σου, φέρνει έναν απόγονο ή μια νέα σχέση για σένα που είσαι μόνη. Η αυτοπεποίθησή σου ανεβαίνει και βρίσκεσαι στο κέντρο των εξελίξεων. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 21 μπορεί να φέρει κάποιες φοβίες σου στην επιφάνεια ή αποκαλύψεις κάποιων μυστικών, ακόμα και δικών σου. Μην εκτίθεσαι στους άλλους, κράτα και κάτι για τον εαυτό σου. Προσοχή στον Ποσειδώνα που σε κάνει να εξιδανικεύεις και να ωραιοποιείς καταστάσεις και πρόσωπα αρνούμενη να δεις την πραγματικότητα και τα κακώς κείμενα καθώς έχεις ανάγκη την ασφάλεια και τη σταθερότητα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ

Best of network