Follow us

Ερωτικές εξελίξεις Ιανουαρίου | Πώς θα εξελιχθούν για κάθε ζώδιο;

Πώς θα ξεκινήσει η χρονιά στα ερωτικά σου;

Loving couple having fun outdoors

Ο πρώτος μήνας της χρονιάς ξεκινάει με εκλείψεις και το θερμόμετρο στον έρωτα ανεβαίνει. Οι σχέσεις θα κληθούν να αποδείξουν την αξία τους και το μέλλον τους. Χαρές αλλά και απογοητεύσεις είναι στο πρόγραμμα.

Πώς θα επηρεάσουν οι εκλείψεις τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Με την Αφροδίτη ως τις 6 κυριαρχούν το πάθος και το σεξ ενώ από τις 7, έχεις ανάγκη να βγεις, να διασκεδάσεις, να απογειωθείς ερωτικά και να γνωρίσεις ανθρώπους διαφορετικούς. Ένα ταξίδι είναι πιθανό. Με την Ηλιακή έκλειψη στις 6 μπορεί να πάρεις σοβαρές αποφάσεις για τη σχέση σου και να αποφασίσεις να την προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω. Ο Άρης στο ζώδιό σου σε κάνει παρορμητική και σε σπρώχνει να πάρεις πρωτοβουλίες. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 21 μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις στον έρωτα ή με αγαπημένα πρόσωπα, όμως δεν αποκλείεται να ζήσεις και έναν φλογερό έρωτα.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Αφροδίτη στο απέναντι ζώδιο ως τις 6 μπορείς να βελτιώσεις τη σχέση σου ή αν είσαι μόνη, να κάνεις μια νέα γνωριμία. Περνάς όμορφες στιγμές και έχεις ανάγκη τη συντροφικότητα. Από τις 7, γίνεσαι πιο κτητική. Η Ηλιακή έκλειψη στις 6 φέρνει αλλαγές στον τρόπο σκέψης σου και στον τρόπο που αντιμετωπίζεις την προσωπική σου ζωή. Προχώρα μπροστά έχοντας λάβει τα μαθήματα του παρελθόντος. Ο Άρης μπορεί να δημιουργήσει ένα παρασκήνιο ή εσύ μπορεί να νιώθεις πως το ταίρι σου σε παραμελεί. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 21 είναι πιεστική σε θέματα οικογένειας και σπιτιού.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη ως τις 6 ομορφαίνει την καθημερινότητά σου. Από τις 7, περνά στο απέναντι ζώδιο και παρέα με το Δία, στρέφουν όλα τα βλέμματα πάνω σου. Ο αισθησιασμός κυριαρχεί και έρχεσαι πιο κοντά στο σύντροφό σου. Η Ηλιακή έκλειψη στις 6 σε κάνει να αναρωτιέσαι αν έχεις τις ίδιες ανάγκες με το ταίρι σου, σκέφτεσαι αν καλύπτεσαι σε βάθος ακόμα και στο κρεβάτι. Κυριαρχεί μια σύγχυση και θα πρέπει να προσέξεις μην πέσεις σε λάθη και παγίδες. Βλέπεις τις καταστάσεις με λάθος τρόπο. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 21 δεν σε βοηθάει να εκφράσεις τα θέλω σου και αυτό μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις στη σχέση σου. Μπορεί πάλι να κάνεις μια συναρπαστική γνωριμία και να νιώσεις σημαντική. Αλλαγές είναι πιθανές στην προσωπική σου ζωή. Προτιμάς να ζεις στην πραγματικότητα ή στον δικό σου κόσμο;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη ως τις 6 κάνει καυτούς τους έρωτές σου. Από τις 7, προσπαθείς να ομορφύνεις την καθημερινότητά σου. Η Ηλιακή έκλειψη στις 6 στο απέναντι ζώδιο ανοίγει μια νέα σελίδα στις σχέσεις σου και κρίνει την ποιότητά τους. Μπορεί να αποφασίσεις να ανανεώσεις την ήδη υπάρχουσα ή να την τελειώσεις αν είναι προβληματική ή να δημιουργήσεις μια νέα, αν είσαι μόνη. Κάνεις συζητήσεις και προσπαθείς να βγάλεις άκρη. Αναλαμβάνεις τις ευθύνες σου. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 21 κλονίζει τη σχέση σου με άτομα που εμπιστεύεσαι αλλά αυτό θα κρατήσει για λίγο.

ΛΕΩΝ

Με την Αφροδίτη ως τις 6 χτίζεις μια φωλιά με το ταίρι σου στο σπίτι αν συγκατοικείς. Από τις 7, έχεις ανάγκη να ζήσεις πιο έντονες καταστάσεις, αναζητάς τον έρωτα αν είσαι μόνη και τον βρίσκεις. Περνάς όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα. Φλερτάρεις, παίζεις, ψάχνεις έντονες ερωτικές συγκινήσεις. Προσοχή μην πέσεις σε παγίδες. Η Ηλιακή έκλειψη στις 6 σε καλεί να βάλεις τάξη σε προβληματικά θέματα και να μην αφήνεις τίποτα στην τύχη. Με την Σεληνιακή έκλειψη στις 21 στο ζώδιό σου μπορεί να κλείσεις κύκλους σε σχέσεις που σε φορτίζουν ψυχολογικά. Μείνε ψύχραιμη. Έρχονται αλλαγές, έντονες και ριζικές με σκοπό να γίνει καλύτερη η ζωή σου. Είναι αλλαγές που τις φέρνει αυτόματα η ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη ως τις 6 φροντίζει να σε ανανεώσει μέσα από γνωριμίες, ταξίδια, επικοινωνία. Από τις 7, το κλίμα γίνεται πιο εσωστρεφές και ευνοούνται περισσότερο όσοι βρίσκονται σε σχέση. Αν είσαι μόνη, νιώθεις πως οι ευκαιρίες είναι λιγοστές και περιορισμένες. Έχεις ανάγκη να μείνεις περισσότερο στο σπίτι, να το ομορφύνεις και να περνάς καλά με αγαπημένα πρόσωπα. Όμως, η Ηλιακή έκλειψη στις 6 ανανεώνει τη σχέση σου, φέρνει έναν απόγονο ή μια νέα σχέση για σένα που είσαι μόνη. Η αυτοπεποίθησή σου ανεβαίνει και βρίσκεσαι στο κέντρο των εξελίξεων. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 21 μπορεί να φέρει κάποιες φοβίες σου στην επιφάνεια ή αποκαλύψεις κάποιων μυστικών, ακόμα και δικών σου. Μην εκτίθεσαι στους άλλους, κράτα και κάτι για τον εαυτό σου. Προσοχή στον Ποσειδώνα που σε κάνει να εξιδανικεύεις και να ωραιοποιείς καταστάσεις και πρόσωπα αρνούμενη να δεις την πραγματικότητα και τα κακώς κείμενα καθώς έχεις ανάγκη την ασφάλεια και τη σταθερότητα.

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη ως τις 6 φέρνει σταθερότητα στις σχέσεις. Από τις 7, ευνοούνται νέες γνωριμίες και φλερτ, αν είσαι μόνη. Η Ηλιακή έκλειψη στις 6 δοκιμάζει τα θεμέλια μιας σχέσης, ειδικότερα αν είσαι σε γάμο ή συγκατοικείς. Αν είσαι μόνη, θα νιώσεις ανασφάλεια. Αυτό το μήνα ψάχνεσαι σχετικά με τα θέλω σου σε μια σχέση. Αλλαγές και διορθώσεις θα γίνουν σε σπίτι και οικογένεια. Ο Άρης, από το απέναντι ζώδιο, ανεβάζει το θερμόμετρο του έρωτα αλλά σε κάνει και παρορμητική και εριστική. Στο στόχαστρο βρίσκεται ο σύντροφος. Παίρνεις αποφάσεις που αφορούν τη συντροφικότητα. Γοητεύεις, είσαι τρυφερή και έρχεσαι πιο κοντά σε πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν. Με την Σεληνιακή έκλειψη στις 21, ένα φιλικό πρόσωπο μπορεί να προβληματίσει την προσωπική σου ζωή, να σου δώσει συμβουλές, παρηγοριά και να σου δείξει έναν διαφορετικό δρόμο αντιμετώπισης των πραγμάτων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου ως τις 6 σε κάνει εξωστρεφή και αναζωπυρώνει το πάθος. Περνάς όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα. Από τις 7, ευνοούνται οι σταθερές σχέσεις και οι απολαύσεις. Με την Ηλιακή έκλειψη στις 6 έχεις ανάγκη να βγάλεις όλα όσα έχουν συσσωρευτεί μέσα σου. Γεφυρώνεις όλα τα χάσματα μέσα από την επικοινωνία αλλά αν το ταίρι σου δεν καταλάβει τα θέλω σου, μπορεί να γίνεις παγάκι. Ο Άρης φέρνει εντάσεις στην καθημερινότητα και η Σεληνιακή έκλειψη στις 21 συναισθηματικά ξεσπάσματα. Βρίσκεσαι ανάμεσα στα πρέπει και τα θέλω. Ο Ποσειδώνας σε κάνει να ονειρεύεσαι ρομαντικές αποδράσεις. Τα συναισθήματα γίνονται έντονα τις τελευταίες μέρες του μήνα και δεν αποκλείεται να γοητευτείς από ένα πρόσωπο με οικονομική επιφάνεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Αφροδίτη ως τις 6 οι συνθήκες δεν είναι κατάλληλες για τα αισθηματικά σου, δεν κινείσαι και δεν μιλάς για τα επόμενα βήματά σου. Από τις 7, που μπαίνει στο ζώδιό σου και συναντά το Δία, αρχίζουν τα πράγματα να προχωρούν και κάτι καλό θα συμβεί. Η ερωτική διάθεση χτυπάει κόκκινο και ένας δυνατός έρωτας μπορεί να σε αναστατώσει και να σου προκαλέσει πρωτόγνωρα συναισθήματα. Προσοχή βέβαια με τον Ποσειδώνα που σου λέει πως ότι λάμπει δεν είναι χρυσός, θολώνει η κρίση σου και το Δία, τον ενθουσιώδη, που σε κάνει υπερβολική στις αντιδράσεις σου. Η Ηλιακή έκλειψη στις 6 φέρνει ερωτηματικά για την αυτοεκτίμησή σου μέσα στις προσωπικές σου σχέσεις, τελικά πιστεύεις στον εαυτό σου; Ο Άρης σου δίνει δύναμη, πάθος, αισθησιασμό και ζωντάνια. Η αδρεναλίνη ανεβαίνει. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 21 σε κάνει θετική, λαμπερή και γοητευτική. Όμως πρόσεχε τις προκλητικές αντιδράσεις και υιοθέτησε την μετριοπάθεια για να μην μπεις σε μπελάδες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Αφροδίτη ως τις 6 ένας έρωτας θα μπορούσε να προκύψει μέσα από το φιλικό σου κύκλο ή μπορεί φιλικά πρόσωπα να παίξουν ρόλο στην προσωπική σου ζωή. Από τις 7, γίνεσαι πιο εσωστρεφής και θέλεις να μοιράζεσαι περισσότερο χρόνο μόνη, εσύ με το ταίρι σου. Μια μελαγχολία σε αναγκάζει να αποτραβηχτείς. Η Ηλιακή έκλειψη στις 6 στο ζώδιό σου φέρνει μια νέα αρχή. Αλλάζει ριζικά ο τρόπος που λειτουργείς μέσα στη σχέση σου ή ένα νέο πρόσωπο μπαίνει στη ζωή σου αν είσαι μόνη. Ξέρεις να συνδυάσεις τα πρέπει με τα θέλω σου. Διαθέτεις έμπνευση, δημιουργικότητα, φαντασία. Είσαι συγκροτημένη και δεν κάνεις πράγματα που δεν μπορείς να στηρίξεις. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 21 σου δημιουργεί εμμονές και ερωτηματικά για τη σχέση σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Αφροδίτη ως τις 6, οι υποχρεώσεις σου είναι πολλές και δεν έχεις χρόνο να ασχοληθείς με τον έρωτα. Από τις 7, το κλίμα γίνεται πιο ανάλαφρο, διασκεδαστικό και κάνεις νέες γνωριμίες. Έχεις ανάγκη να επικοινωνήσεις γόνιμα. Η Ηλιακή έκλειψη στις 6 κλείνει ένα κύκλο. Μια σχέση που δεν έχει γερά θεμέλια τελειώνει ενώ μια δυνατή σχέση αφήνει πίσω της το παρελθόν και προχωρά. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 21 στο απέναντι ζώδιο απαιτεί προσοχή στις σχέσεις, φέρνει εξελίξεις ενώ αν είσαι μόνη, ένας νέος έρωτας έρχεται. Βλέπεις πια τη σχέση σου με διαφορετική ματιά και οδηγείσαι σε εντάσεις αν προσπαθήσεις να επιβάλλεις τα θέλω σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Με την Αφροδίτη ως τις 6, η λίμπιντο είναι αυξημένη και κάνεις γνωριμίες με άτομα διαφορετικής από τη δική σου κουλτούρα. Περνάς ερωτικές στιγμές και βρίσκεσαι με ανθρώπους που ζουν μακριά ή ταξιδεύεις. Από τις 7, γίνεσαι πιο κτητική και καταπιεστική. Είσαι πολύ μπερδεμένη και ίσως το ταίρι σου δεν ξέρει πώς να σε χειριστεί. Προσπάθησε να δεις τη συναισθηματική σου ζωή με καθαρή ματιά. Με την Ηλιακή έκλειψη στις 6 μπορεί να γνωρίσεις ένα πρόσωπο μέσα από τον φιλικό σου κύκλο που να αλλάξει τα δεδομένα της προσωπικής σου ζωής. Με την Σεληνιακή έκλειψη στις 6 νιώθεις πως σε πνίγει η ρουτίνα και θέλεις να αποδράσεις.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ