Follow us

Αφροδίτη στο Ζυγό έως τις 8 Οκτωβρίου 2019 | Πώς επηρεάζει κάθε ζώδιο;

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, της αρμονίας, της γαλήνης, της ομορφιάς, του ρομαντισμού, της αισθητικής, της τέχνης αλλά και των οικονομικών περνά στο Ζυγό από τις 15 Σεπτεμβρίου.

Αφροδίτη στο Ζυγό

Η Αφροδίτη στο Ζυγό είναι στο σημείο της φυσιολογικής της έκφρασης. Η Αφροδίτη στο Ζυγό είναι διπλωματική, αγαπά την ενότητα, τη συντροφικότητα, απεχθάνεται τη βία. Αγαπά την ισορροπημένη συμπεριφορά. Με την Αφροδίτη στο σημείο αυτό, είμαστε γοητευτικοί, ρομαντικοί, καλαίσθητοι, επιδιώκουμε τη δέσμευση και τον έρωτα. Εντυπωσιαζόμαστε με τους καλούς τρόπους και ξέρουμε τι να κάνουμε για να μπούμε άμεσα σε μια σχέση. Κάνουμε υποχωρήσεις δε για να διατηρήσουμε τις ισορροπίες μιας σχέσης μας.

Άρης στη Παρθένο από 18 Αυγούστου έως 3 Οκτωβρίου | Πώς θα επηρεάσει όλα τα ζώδια;

Ερωτικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2019 | Τι περιμένει κάθε ζώδιο;

Πώς θα επηρεαστούν όμως τα ζώδια με την Αφροδίτη στο Ζυγό; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Με την Αφροδίτη στο απέναντι ζώδιο, θα ασχοληθείς με το σύντροφο και τις σχέσεις σου γενικότερα. Θα προσπαθήσεις να ξεπεράσεις τα όποια προβλήματα της σχέσης σου για να την ισορροπήσεις. Μπορεί να πάρεις και σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον. Αν είσαι μόνη, μπορεί αυτό το διάστημα να δημιουργήσεις μια νέα σχέση. Έχεις πολύ καλή διάθεση, είσαι ήρεμη, διπλωματική και συμβιβαστική γενικότερα.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Αφροδίτη στο Ζυγό θα σου δοθεί η ευκαιρία να ομορφύνεις την καθημερινότητά σου και να βγεις από τη ρουτίνα σου. Οι συνθήκες στον εργασιακό τομέα αλλά και οι σχέσεις σου με συναδέλφους θα βελτιωθούν, θα γίνουν πιο αρμονικές. Ένας έρωτας μέσα από το εργασιακό περιβάλλον ή μέσα από τις καθημερινές σου δραστηριότητες είναι πιθανός. Είσαι τώρα πιο συμβιβαστική, πιο παρατηρητική. Είναι καλό διάστημα για να ασχοληθείς με την ευεξία σου, να πας ένα γυμναστήριο, να ξεκινήσεις μια δίαιτα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την Αφροδίτη στο Ζυγό θα απολαύσεις τον έρωτα, το φλερτ, τη διασκέδαση. Η δημιουργικότητα είναι στα ύψη και παίρνεις χαρά μέσα από χόμπι, η καλλιτεχνία ευνοείται. Αν έχεις σχέση, μπορεί να αποφασίσεις να την επισημοποιήσεις ενώ αν είσαι μόνη, θα δημιουργήσεις μια νέα σχέση. Οι όποιες παρεξηγήσεις έχουν δημιουργηθεί στις σχέσεις σου θα λυθούν. Βάζεις γερές βάσεις, είσαι τρυφερή και γεμάτη αυτοπεποίθηση και οι άλλοι σε αποδέχονται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη στο Ζυγό στρέφει το ενδιαφέρον σου στο σπίτι και την οικογένεια. Αφιερώνεις περισσότερο χρόνο σε οικεία πρόσωπα, δημιουργείς αρμονία και ισορροπία και κάνεις βελτιώσεις στο χώρο του σπιτιού σου. Μια μετακόμιση ή ο καλλωπισμός ενός χώρου ή μια αγοραπωλησία είναι πιθανά αυτό το διάστημα. Έρχεσαι πιο κοντά στον αγαπημένο σου, κάνεις υποχωρήσεις και εκδηλώνεις τα συναισθήματά σου. Μπορεί να αναπολήσεις την παιδική σου ηλικία ή παλιές οικογενειακές στιγμές. Ένα πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψει.

ΛΕΩΝ

Με την Αφροδίτη στο Ζυγό θα σου δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσεις αξιόλογα πρόσωπα που θα σε κατανοούν απόλυτα. Μπορεί να δημιουργήσεις μια νέα σχέση ή να κάνεις συμφωνίες και διαπραγματεύσεις για την επαγγελματική σου πορεία. Νέες προοπτικές ανόδου δημιουργούνται. Κοντινά ταξίδια είναι πιθανά. Έχεις διάθεση για επικοινωνία και βρίσκεσαι με αδέρφια και κοντινούς συγγενείς. Προβάλλεις τις ιδέες σου και οι άλλοι αποδέχονται τις απόψεις σου. Διαθέτεις πειθώ και επιχειρήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Αφροδίτη στο Ζυγό θα βελτιωθούν τα οικονομικά σου ή θα κάνεις αγορές και θα σπαταλήσεις χρήματα για την καλοπέρασή σου. Μπορεί τώρα να κάνεις μια νέα οικονομική συμφωνία ή να βρεις νέες πηγές εσόδων. Θέλεις να αυξήσεις τα εισοδήματά σου και να νιώσεις ασφαλής. Κάποιες συνεργασίες σου φέρνουν έσοδα. Κέρδη μπορείς να έχεις και μέσα από την τέχνη ή την ομορφιά ή τη διπλωματία.

ΖΥΓΟΣ

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου πραγματοποιείς τα όνειρά σου. Η γοητεία σου είναι αυξημένη και θα μπορέσεις να διαπραγματευτείς και να χειριστείς καλύτερα τις υποθέσεις σου. Οι σχέσεις σου εξελίσσονται καλύτερα και αν είσαι μόνη, ένας έρωτας έρχεται να σε ανανεώσει. Μια παλιά σχέση μπορεί να επιστρέψει. Η διπλωματία σου έλκει το αντίθετο φύλο, κάνεις τα πάντα για να βρεις ισορροπία και αρμονία στη ζωή σου. Ο αισθηματικός αλλά και ο οικονομικός τομέας βελτιώνονται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη στο Ζυγό τονίζει τη διαίσθησή σου και διεγείρει τις αισθήσεις σου. Μπορεί αυτό το διάστημα να είσαι πιο αισιόδοξη, οι σχέσεις σου να είναι πιο φλογερές και με μεγαλύτερη αρμονία. Επιστροφή σχέσεων από το παρελθόν ευνοείται αλλά προσοχή στις νέες γνωριμίες. Μπορεί πάλι να σκέφτεσαι μια παλιά σου αγάπη, τις εμπειρίες σου, τα λάθη σου. Έχεις ανάγκη τη μοναξιά, είσαι απόμακρη και λίγο ψυχρή με τους άλλους. Είσαι περισσότερο εσωστρεφής, δεν μιλάς εύκολα για τις επιθυμίες σου και θέλεις να βρίσκεσαι με λίγους και καλούς φίλους. Αναζητάς την ηρεμία για να γιατρέψεις πληγές του παρελθόντος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Αφροδίτη στο Ζυγό είσαι πιο κοινωνική και θέλεις να εκπληρώσεις τις φιλοδοξίες σου. Μπορεί να κάνεις νέες σημαντικές γνωριμίες που θα σου ανοίξουν επαγγελματικές προοπτικές. Ένας έρωτας μπορεί να δημιουργηθεί μέσα από τον φιλικό σου κύκλο ή με φιλικό πρόσωπο. Είσαι αυθόρμητη, ενθουσιώδης και τραβάς πολλούς θαυμαστές. Μπορεί να γίνεις μέλος μιας ομάδας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Αφροδίτη στο Ζυγό σε απασχολεί πολύ η καριέρα σου. θέλεις να κατακτήσεις μια καλύτερη θέση και οι προσπάθειές σου είναι αποτελεσματικές. Μπορεί να αποφασίσεις να ξεκινήσεις κάτι δικό σου ή να κάνεις μια νέα συνεργασία. Αν έχεις σχέση μπορεί τώρα να την επισημοποιήσεις ενώ αν είσαι μόνη, μπορεί να κάνεις μια νέα σχέση με σοβαρές προοπτικές. Είσαι φιλόδοξη, ηγετική και οι σχέσεις σου με συναδέλφους βελτιώνονται. Κάνεις γνωριμίες που σε πάνε ψηλά. Είσαι πιο συμβιβαστική και προσπαθείς να δημιουργήσεις αρμονία και ισορροπία. Βάζεις νέους στόχους και κάνεις νέα σχέδια για το μέλλον. Ενασχόληση με τέχνη και ομορφιά ευνοείται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Αφροδίτη στο Ζυγό σου δίνεται η ευκαιρία για σπουδές, ταξίδια και επαφές που ανοίγουν τους ορίζοντές σου. Επαφές με το εξωτερικό ευνοούνται ή μπορεί να αποφασίσεις να φύγεις σε μια ξένη χώρα. Μπορεί να κάνεις μια σχέση ή μια συνεργασία από μακριά, έχεις ανάγκη να βγεις από τη ρουτίνα. Μπορεί να κάνεις σεμινάρια ή να θελήσεις να μάθεις νέα πράγματα. Εμπόριο και εκπαίδευση ή νομικά θέματα ευνοούνται. Γνωρίζεις νέους ανθρώπους με την ίδια με σένα φιλοσοφία ζωής. Αν έχεις σχέση, μπορεί να αποφασίσεις να την επισημοποιήσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Με την Αφροδίτη στο Ζυγό θα ασχοληθείς με κοινά οικονομικά, χρέη, δάνεια, περιουσιακά. Μπορεί να αποπληρώσεις χρέη και να δημιουργήσεις μια νέα σταθερή οικονομική βάση. Μπορεί να κάνεις μια επένδυση, μια αγοραπωλησία ή να βελτιωθούν τα οικονομικά του συντρόφου σου. Το πάθος αναζωπυρώνεται, μια σχέση από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψει. Αν είσαι μόνη, κάποιος σου εξάπτει το ενδιαφέρον. Εκπέμπεις ένα μυστήριο και κανένας δεν μπορεί να σου αντισταθεί.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ