Ερωτικές Προβλέψεις 2016: Τι να περιμένουν στον έρωτα όλα τα ζώδια;

Νέοι έρωτες, χωρισμοί αλλά και η αληθινή αγάπη! Τι να περιμένει κάθε ζώδιο στη συναισθηματική του ζωή;

Ερωτικές Προβλέψεις 2016: Τι να περιμένουν στον έρωτα όλα τα ζώδια;

Αυτή τη χρονιά θα κάνουμε μια νέα αρχή στην ερωτική μας ζωή με ωριμότητα και αποφασιστικότητα. Οι σχέσεις των ανθρώπων θα γίνουν πιο ουσιαστικές, με περισσότερη αλληλεγγύη και κατανόηση. Μπορεί να χρειαστεί να δώσουμε μάχη για να κρατήσουμε το πρόσωπο που αγαπάμε αλλά τελικά θα ανταμειφθούμε. Μια εποχή φτάνει στο τέλος της, κλείνει ένας κύκλος που έχει ξεκινήσει από το 2007. Θα πρέπει να κάνουμε έναν απολογισμό για να δούμε τι αξίζει να κρατήσουμε και τι να διακόψουμε.

Αυτή τη χρονιά θα υπάρξουν επανασυνδέσεις σχέσεων και θα ευνοηθούν ιδιαίτερα σχέσεις που έχουν ρίζες στο παρελθόν ή γνωριμίες που έχουν ήδη γίνει και τώρα ήρθε η στιμγή να προχωρήσουν. Γάμοι πολλών ετών θα καταρρεύσουν. Όμως αυτά τα ξεκαθαρίσματα θα μας φέρουν πιο κοντά στην αληθινή αγάπη.

Δες εδώ τις γενικές προβλέψεις κάθε ζωδίου για το 2016!

Πως θα εξελιχτεί όμως η ερωτική ζωή όλων των ζωδίων; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Η χρονιά ξεκινά με ερωτική διάθεση και μάλιστα δεν αποκλείεται και μια νέα γνωριμία μέσα από ένα ταξίδι. Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο συνειδητοποίησες ποιοι σου είναι χρήσιμοι και ποιοι πρέπει να παραγκωνιστούν. Τώρα θα χρειαστεί να μειώσεις τον παρορμητισμό σου καθώς θα γοητεύεσαι εύκολο από το περίεργο αλλά ο ενθουσιασμός γρήγορα θα αποχωρεί. Να ζυγίζεις προσεκτικά τις καταστάσεις και να ξέρεις τι ζητάς από τους άλλους. Τα καλά νέα έρχονται με το Δία στο Ζυγό, από 9/9 και για ένα χρόνο. Ένας γάμος, ένας έρωτας, μια συγκατοίκηση είναι πιθανά. Οι φθινοπωρινές εξελίξεις θα είναι σημαντικές. Ο Δεκέμβριος κρύβει ανατροπές και επαναστατικές διαθέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Κρόνος στο Σκορπιό τα προηγούμενα χρόνια ξεκαθάρισε τις σχέσεις σου. Τώρα αλλάζει η φιλοσοφία σου και ο τρόπος ζωής σου. Αναζητάς την πνευματικότητα, την επικοινωνία, τον αισθησιασμό. Μαγνητίζεις και θέλεις να ανανεωθείς. Γνωρίζεις κόσμο και μπορεί να γνωρίσεις και το άλλο σου μισό. Ψάχνεις έναν άνθρωπο να σε συμπληρώνει καθώς νιώθεις πως ο έρωτας είναι τελικά η μοναδική χαρά της ζωής. Η άνοιξη είναι ένα καλό διάστημα για μια σχέση με προοπτική ή ακόμα και ένα γάμο ή μια επισημοποίηση. Επωφελήσου επίσης τον Αύγουστο αλλά και τους δυο τελευταίους μήνες της χρονιάς. Αν έχεις σχέση, προσοχή σε εντάσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε χωρισμό τους δυο πρώτους μήνες της χρονιάς αλλά και Ιούνιο, Ιούλιο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Κρόνο στο απέναντι ζώδιο αλλά και την παρατεταμένη παραμονή του Άρη εκεί, η ερωτική σου ζωή δέχεται προκλήσεις. Θα κυριαρχεί η αίσθηση του ανικανοποίητου και θα χρειαστεί να κάνεις ξεκαθαρίσματα για να πετάξεις από πάνω σου παρελθοντικές τραυματικές εμπειρίες. Είναι η χρονιά της αξιολόγησης και θα πρέπει να δουλέψεις το κομμάτι σχέσεις, να σταθείς στα πόδια σου και να δεις τους φόβους σου, να χρησιμοποιήσεις το επικοινωνιακό σου προσών. Είναι η χρονιά των ανατροπών, των δοκιμασιών, των εντάσεων, των χωρισμών. Την άνοιξη μπορεί να αισθανθείς προδομένη ή παραμελημένη. Προσοχή επίσης Αύγουστο, Σεπτέμβριο. Τα πράγματα καλυτερεύουν από 9/9 με το Δία στο Ζυγό. Ένας νέος έρωτας είναι τότε πιθανός που θα σου δώσει χαρά και δύναμη εκ νέου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Νέα πρόσωπα γνωρίζεις αυτή τη χρονιά μέσα από τις δραστηριότητες σου ή τον κοινωνικό σου κύκλο. Θα απολαύσεις τον έρωτα και θα βιώσεις σημαντικές στιγμές. Τα τελευταία χρόνια βρίσκεσαι σε μια φάση μεταβολών λόγω του Πλούτωνα στον Αιγόκερω και αυτό θα συνεχιστεί. Κάποιες φορές μπορεί να απομονώνεσαι όμως ο Δίας στην Παρθένο θα σε βοηθάει να αντιμετωπίζεις αποτελεσματικά τις καταστάσεις. Η παρατεταμένη παραμονή του Άρη στο Σκορπιό θα φέρει ικανοποιητικές εξελίξεις. Θα κυριαρχεί το πάθος και τα συναισθήματα θα είναι έντονα, η ρουτίνα θα σπάσει. Το πρώτο δίμηνο γοητεύεις και Μάρτιο, Ιούλιο, Σεπτέμβριο και Οκτώβριο ζεις δυνατές στιγμές. Προσοχή τον Ιούνιο καθώς η επιστροφή σε ένα άτομο από το παρελθόν είναι σοβαρό ενδεχόμενο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ