Follow us

Ετήσιες Προβλέψεις 2016 για όλα τα Ζώδια ανά δεκαήμερο

Πώς θα εξελιχτεί η νέα χρονιά ανάλογα με το δεκαήμερο που έχεις γεννηθεί;

zodia-2016

ΚΡΙΟΣ

21/3-31/3

Αυτή τη χρονιά θα κληθείς να διατηρήσεις τα κεκτημένα σου και να σταθεροποιηθείς. Ο ΄Αρης στον Τοξότη την άνοιξη θα σε βοηθήσει να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Σπουδές, ταξίδια, νέοι στόχοι ευνοούνται. Βάλε γερές βάσεις 6-27/5, 6/3-16/4 και 2-24/8. Ο Δίας στο Ζυγό, από 9/9-25/10 θα τονώσει την προσωπική σου ζωή και τις σχέσεις σου. Κάνε τις επιλογές σου και μη σκορπίζεσαι. Ο Ποσειδώνας μπορεί να αποσταθεροποιήσει τα συναισθήματά σου ή να δημιουργήσει προβλήματα υγείας. Προσοχή σ’αυτήν από 17/4-26/5, απόφυγε κάθε κίνδυνο. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 23/3 σε καλεί να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και την εμφάνισή σου. Η Ηλιακή έκλειψη την 1/9 σε αποσταθεροποιεί σε θέματα εργασίας ή υγείας.

1-10/4

Προσπάθησε να διατηρήσεις τις ισορροπίες σου, να μειώσεις τον αυθορμητισμό σου και τις επαναστατικές σου διαθέσεις καθώς ο Ουρανός θα σε επηρεάζει ως τον Μάρτιο. Ετοιμάσου για νέες προκλήσεις. Ο Κρόνος στον Τοξότη ως τον Ιούλιο και από το Σεπτέμβριο ως το τέλος της χρονιάς θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις τα θέλω σου και να βάλεις γερά θεμέλια. Προσοχή το Μάρτιο και το Μάιο για τυχόν προβληματάκια σε εργασία ή υγεία. Το Δεκέμβριο θα σου δοθούν ευκαιρίες να πραγματοποιήσεις τα σχέδιά σου, να ταξιδέψεις, να σπουδάσεις. Ο Δίας, από τον Μάρτιο ως τον Ιούλιο θα σε στηρίξει σε θέματα εργασίας ή υγείας. Περνώντας στο Ζυγό, από τέλη Οκτωβρίου ως το τέλος της χρονιάς, θα σε βοηθήσει να αλλάξεις την προσωπική σου ζωή και ότι δεν σε ικανοποιεί. Ένας χωρισμός είναι πιθανό σενάριο. Η Ηλιακή έκλειψη στις 9/3 θα σου δώσει την ανάγκη να μείνεις μόνη, προσοχή και στην υγεία. Ο ανάδρομος Ερμής από 18-25/1 και από 19-26/12 θα δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση σου.

11-20/4

Αυτή τη χρονιά ξυπνά η πρωτοποριακή σου διάθεση και δημιουργεί ασυνήθιστες καταστάσεις. Ο Ουρανός, από τον Απρίλιο ως το τέλος της χρονιάς, δημιουργεί επαναστατικές τάσεις που αλλάζουν δεδομένα ζωής. Μπορεί να αποφασίσεις να αναλάβεις ένα περίεργο σχέδιο, να διαλύσεις ή να δημιουργήσεις ξαφνικά μια σχέση. Τον Δεκέμβριο θα χτίσεις στέρεα εδάφη και θα καθιερωθείς. Ο Δίας στην Παρθένο ως τον Φεβρουάριο και από 20/7-8/9 θα φέρει ευκαιρίες στην καριέρα ή μια νέα δουλειά, θα σε βοηθήσει και σε τυχόν προβλήματα υγείας. Περνώντας στον Ζυγό, θα δεις βελτιώσεις στην προσωπική σου ζωή προς τα τέλη της χρονιάς και το 2017. Ο ανάδρομος Άρης στο Σκορπιό, από 17/5-29/6, σου ζητά να προσέχεις οικονομικά, φορολογικά, κληρονομικά θέματα καθώς και επενδύσεις. Η έκλειψη Σελήνης στις 16/9 σε καλεί να φανείς προσεκτική σε θέματα υγείας και να αποφύγεις τις καταχρήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

21-30/4

Αυτή τη χρονιά προσπάθησε να διατηρήσεις τα κεκτημένα σου και τα δώρα που ήδη σου έχει δώσει ο Δίας στην Παρθένο. Θέλω να πιστεύω πως σου δόθηκαν ευκαιρίες για σχέδια, έναν έρωτα ή έναν απόγονο. Ο Κρόνος στον Τοξότη μπορεί να φέρει στην επιφάνεια οικονομικά θέματα, οφειλές ή δάνεια μόνο τον Αύγουστο. Ο Δίας στο Ζυγό, από τις 9/9, θα σου δώσει ευκαιρίες στην καριέρα. Θα πετύχεις τους στόχους σου, θα αναλάβεις περισσότερες ευθύνες, θα ευνοήσει σχέσεις με συνεργάτες, θα βελτιώσει την υγεία σου. Ο Αρης στον Τοξότη, από 17/4-26/5, σου ζητά να κάνεις ένα βήμα πίσω, να μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις, να προσέχεις τις συναλλαγές σου με τρίτους για να μην έρθεις σε ρήξη. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 23/3 θα φέρει στην επιφάνεια προβλήματα στην εργασία ή στην υγεία. Η Ηλιακή έκλειψη την 1/9 μπορεί να φέρει έναν έρωτα που θα σε ανεβάσει ψυχολογικά.

1-10/5

Αυτή η χρονιά σου ανήκει! Ο Δίας στην Παρθένο, ήδη από τα τέλη του 2015, σου έχει προσφέρει πολλά. Οι επιθυμίες σου ικανοποιούνται με ένα μαγικό τρόπο, ανακαλύπτεις τα συναισθήματά σου, επωφελείσαι από νέες σχέσεις, σχέδια, την απόκτηση ενός απογόνου. Καταφέρνεις στόχους που κάποτε ήταν ανέφικτοι. Νιώθεις σίγουρη για τον εαυτό σου και οι προσπάθειές σου επιτυγχάνονται χωρίς κόπο. Αναγνωρίζεσαι, δικαιώνεσαι! Από το Μάρτιο ως τον Σεπτέμβριο, ο Ποσειδώνας σε βοηθά να αναδείξεις τα ταλέντα σου, τη δημιουργικότητά σου. Από τα τέλη Οκτωβρίου ως το τέλος της χρονιάς, ο Δίας στο Ζυγό φέρνει ευχάριστα νέα στην καριέρα ή την υγεία. Προσοχή το Νοέμβριο από ατυχήματα, ιώσεις, καταχρήσεις.

11-21/5

Τους δύο πρώτους μήνες της χρονιάς θα κληθείς να επανεξετάσεις τα σχέδια σου, να προβείς σε αναθεωρήσεις και να δεις εκ νέου τους στόχους σου. Ο Δίας στην Παρθένο από 20/7-8/9 θα πραγματοποιήσει τα όνειρά σου, θα σου φέρει έναν έρωτα, έναν απόγονο, θα σε κάνει πιο δημιουργική, θα σε βοηθήσει να χτίσεις γερά εδάφη. Ο Ουρανός από τον Απρίλιο ως το τέλος της χρονιάς μπορεί να φέρει απρόβλεπτα ένα θέμα υγείας, μην ρισκάρεις. Ο Άρης στο Σκορπιό, στα τέλη Ιανουαρίου και αρχές Φεβρουαρίου, μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις στις σχέσεις σου και να φέρει μια κρίση. Γυρνώντας ανάδρομος τον Ιούνιο θα κάνεις ένα πισωγύρισμα σε προσωπικό επίπεδο ή μπορεί να γυρίσεις σε μια σχέση του παρελθόντος. Προσοχή σε συμφωνίες και επικοινωνία από 28/4-8/5, από 8/1-17/1, από 30/8-13/9. Προσοχή και σε ατυχήματα ή εντάσεις τον Ιούνιο. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 16/9 σε κάνει ιδιαίτερα συναισθηματική.

ΔΙΔΥΜΟΙ

22-31/5

Ο Κρόνος έχει ήδη ξεκινήσει να σε ταλαιπωρεί από το 2015. Θα σε ταλαιπωρήσει ξανά το καλοκαίρι οδηγώντας σε σε ξεκαθαρίσματα. Είτε θα αποφασίσεις ένα χωρισμό είτε θα δεσμευτείς περισσότερο. Περίμενε ως το φθινόπωρο που θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες. Η άνοιξη θα είναι δύσκολη. Ο Άρης στο απέναντι ζώδιο θα δημιουργήσει προβλήματα σε σχέσεις και συνεργασίες. Η κατάσταση θα είναι πολύπλοκη. Θα βγουν στην επιφάνεια πληγωμένα συναισθήματα, θα κάνεις αναθεωρήσεις σε κοινές αποφάσεις. Αντιπαραθέσεις θα σε οδηγήσουν σε μια κρίση. Πρόσεχε πολύ τις κινήσεις σου, κράτα χαμηλούς τόνους, μην φέρεσαι ανταγωνιστικά για να μην το μετανιώσεις. Πάρε οποιαδήποτε απόφαση με πολιτισμένο τρόπο. Ο Δίας στο Ζυγό από τις 9/9 θα φέρει αισιοδοξία στη ζωή σου. Τα σχέδιά σου θα προωθηθούν, ο έρωτας θα πρωταγωνιστήσει ενώ και ένας απόγονος είναι πιθανός. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 23/3 σε κάνει ευαίσθητη ενώ η Ηλιακή έκλειψη την 1/9 μπορεί να φέρει μια επέκταση, μια μετακόμιση, μια αλλαγή στο χώρο σου.

1-10/6

Ο Κρόνος φέρνει εξελίξεις σε προσωπικό επίπεδο αυτή τη χρονιά και σε αφήνει για λίγο ελεύθερη τον Αύγουστο. Θα αντιμετωπίσεις καταστάσεις που θα χρειαστεί να δεις με σοβαρή ματιά. Η αισιοδοξία και η ανεμελιά περιορίζονται. Θα αναλάβεις ευθύνες στη σχέση σου είτε με ηλικιωμένα οικογενειακά πρόσωπα. Θα θελήσεις να κάνεις αλλαγές την άνοιξη σε οικογενειακό επίπεδο, να μετακομίσεις, να αποκτήσεις έναν απόγονο, όμως θα συναντάς εμπόδια. Η κατάσταση θα αρχίσει να αλλάζει σταδιακά από το φθινόπωρο και προς τα τέλη της χρονιάς. Ο Δίας στο Ζυγό, από τις 9/9 θα φέρει ευκαιρίες για νέα σχέδια, λύσεις σε τυχόν προβλήματα αλλά και έναν έρωτα. Ιούνιο και Σεπτέμβριο θα έχεις τη δυνατότητα να δεις την πραγματικότητα σε ρεαλιστικές βάσεις. Μην περιμένεις σχέσεις με προοπτική αυτή τη χρονιά παρά μόνο τους δυο τελευταίους μήνες. Η Ηλιακή έκλειψη στις 9/3 φέρνει επαγγελματικές επιτυχίες συνοδευόμενες από πολλές ευθύνες.

11-21/6

Η κοινωνική σου ζωή αυξάνεται, απελευθερώνεσαι και γίνεσαι πρωτοποριακή, ανοίγουν οι ορίζοντές σου. Θα σε απασχολήσουν οικογενειακά θέματα αυτή τη χρονιά, μια μετακόμιση, μια επέκταση, ένας απόγονος, η ακίνητη περιουσία. Όλα αυτά θα ρυθμιστούν από τέλη Ιουλίου ως αρχές Σεπτεμβρίου. Προσοχή τον Ιούνιο σε εργασιακά θέματα ή προβλήματα υγείας. Αντιμετώπισε τα άμεσα για να μην γιγαντωθούν μέσα στο καλοκαίρι. Προσοχή και στην επικοινωνία ή σε συμφωνίες με τον ανάδρομο Ερμή, από 8-17/1, από 28/4-8/5, από 30/8-13/9. Ο Κρόνος προς τα τέλη της χρονιάς περνάει απέναντι από το δεκαήμερό σου και θα σε δοκιμάσει, θα ξεκαθαρίσεις προσωπικά ζητήματα, γάμο ή σχέσεις. Η βοήθειά σου θα είναι ο Άρης στο Ζυγό που θα σου δίνει αισιοδοξία. Δύσκολος μήνας ο Σεπτέμβριος καθώς ο Άρης μπορεί να φέρει ρήξη σε σχέσεις ή συνεργασίες. Μια τάξη στη συναισθηματική σου ζωή θα μπει το Δεκέμβριο. Θα απομακρυνθείς από προβληματικές σχέσεις ή καταστάσεις που σε πιέζουν και σε περιορίζουν. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 16/9 φέρνει μπερδέματα σε οικογενειακά ή εργασιακά θέματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

22/6-2/7

Ο Ποσειδώνας αυτή τη χρονιά σου δίνει ένστικτο, φαντασία, δημιουργικότητα. Ο Κρόνος μπορεί να σε αναστατώσει για λίγο τον Αύγουστο βγάζοντας στην επιφάνεια παλιότερα θέματα υγείας. Ο Δίας στο Ζυγό, από 9/9 ως τέλη Οκτωβρίου σε σπρώχνει σε αλλαγές σε οικία. Μπορεί να θελήσεις να μετακομίσεις, να επεκτείνεις την περιουσία σου, να αποκτήσεις έναν απόγονο ή έναν συγκάτοικο. Μην παίρνεις αποφάσεις από 17/4-26/5 σε θέματα εργασίας ή υγείας. Ενδεχομένως αυτό το διάστημα υπάρξουν καθυστερήσεις. Ο ανάδρομος Ερμής το Δεκέμβριο θα φέρει επίσης αναβολές σε σχέδια ή υποσχέσεις. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 23/3 φέρνει διλήμματα ανάμεσα σε οικογένεια και καριέρα. Η Ηλιακή έκλειψη την 1/9 φέρνει αντιπαραθέσεις με κοντινά πρόσωπα ή συγγενικά ή γείτονες.

3-12/7

Ο Δίας στην Παρθένο, από 25/2-20/7 σε προστατεύει και όσες δυσκολίες και αν περνάς, αγαπημένα πρόσωπα βρίσκονται στο πλευρό σου και σε βοηθούν. Το πρώτο τρίμηνο θα είναι ανήσυχο και εκνευριστικό. Καλό θα ήταν να αποφύγεις κάθε ρίσκο στην καριέρα. Ο Πλούτωνας τον Μάρτιο και τον Ιούνιο φέρνει νέα δεδομένα στην προσωπική σου ζωή. Ένας γάμος ή μια νέα συνεργασία είναι πιθανά. Ο Κρόνος ως τον Ιούλιο αλλά και το φθινόπωρο συνιστά να είσαι οργανωτική και συνεπής στον επαγγελματικό τομέα. Τον Νοέμβριο προσοχή στις σχέσεις σου. Ο Δίας στο Ζυγό, από τα τέλη Οκτωβρίου ως το τέλος της χρονιάς φέρνει ανατροπές σε οικογένεια και εργασία. Μπορεί να χρειαστεί να μετακομίσεις, να μεταφέρεις την επαγγελματική δράση, να αλλάξεις το χώρο σου λόγω απόκτησης απογόνου. Φεβρουάριο, Ιούνιο και Ιούλιο, ένας έρωτας μπορεί να αναστατώσει τη ζωή σου. Προσοχή σε μετακινήσεις, επικοινωνία, συμφωνίες με τον ανάδρομο Ερμή, δηλαδή, από 18-25/1, από 9-22/5, από 14-22/9, από 19-26/12.

13-22/7

Ο ανάδρομος Ερμής από 8-17/1 φέρνει ανατροπές σε μετακινήσεις, σχέδια και συζητήσεις με συνεργάτες ή σύντροφο. Το πρώτο δίμηνο κάνεις αναθεωρήσεις σε στόχους ή και ταξίδια που μπορεί να είχαν αποφασιστεί και στα τέλη του 2015. Ο Ουρανός, από τον Απρίλιο ως το τέλος της χρονιάς φέρνει απρόβλεπτες αλλαγές, ρευστότητα και ανασφάλεια στην καριέρα. Δεν θα μπορείς να σταθεροποιήσεις καταστάσεις, γι’ αυτό καλό θα ήταν να αποφύγεις το ρίσκο και να είσαι συντηρητική. Οι προσπάθειές σου θα επιβραβευτούν προς τα τέλη της χρονιάς. Ο Δίας στην Παρθένο, από τις 20/7-8/9, ευνοεί μετακινήσεις, ΜΜΕ, επικοινωνία. Οι σχέσεις σου βελτιώνονται, νέα πρόσωπα στηρίζουν τα σχέδιά σου και επανεξετάζεις τις φιλίες σου. Ο Δίας στο Ζυγό σε κάνει υπέρμετρα φιλόδοξη. Ο Κρόνος στον Τοξότη φέρνει στην επιφάνεια εργασιακά ζητήματα ή θέματα υγείας. Η Σεληνιακή έκλειψη του Σεπτεμβρίου σε κάνει ρομαντική και ενισχύει την επιθυμία σου για ταξίδια και φιλόδοξα σχέδια. Όλα θα αλλάξουν προς το τέλος της χρονιάς όπου θα δεις και το κλίμα που θα επικρατήσει το 2017.

ΛΕΩΝ

23/7-2/8

Τον Ιανουάριο ασχολείσαι με οικογενειακά θέματα και όσες εντάσεις και αν προκληθούν, στο τέλος θα βγεις ωφελημένη οικονομικά. Ο Κρόνος σε καλεί όλη τη χρονιά να είσαι οργανωμένη και συνεπής στις υποχρεώσεις σου και να προσπαθήσεις να διατηρήσεις τα κεκτημένα σου. Προσοχή το διάστημα από 17/4-26/5 καθώς μπορεί να υπάρχουν καθυστερήσεις στα σχέδιά σου. Κράτα χαμηλούς τόνους για να αποφύγεις εντάσεις. Το ίδιο διάστημα, μπορεί να επιστρέψεις σε μια σχέση του παρελθόντος ή να θέλεις να βάλεις μπρος παλαιότερα σχέδια. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 23/3 σου δίνει την ανάγκη της συντροφικότητας. Ο Δίας στο Ζυγό, από 9/9-25/10 φέρνει νέες γνωριμίες και άνοιγμα δραστηριοτήτων. Η Ηλιακή έκλειψη την 1/9 φέρνει οικονομικού τύπου ευκαιρίες. Προσοχή σε αντιπαραθέσεις ή ακόμα και χωρισμό από 9-20/11.

3-12/8

Στις αρχές της χρονιάς έχεις να αντιμετωπίσεις τον Ουρανό αλλά και τον Κρόνο. Ο πρώτος σου ζητά να είσαι πρωτοποριακή, να ταξιδέψεις, να τολμήσεις, να βγεις από τη ρουτίνα και να πετύχεις. Ο δεύτερος σου ζητά να βάλεις τάξη στα συναισθήματά σου, να δώσεις τέλος σε προβληματικές σχέσεις, να είσαι σοβαρή και να οργανώνεις τα σχέδιά σου λεπτομερώς. Ο Δίας στην Παρθένο βοηθά τα οικονομικά σου από Μάρτιο ως Ιούλιο. Ο Δίας στο Ζυγό, από 27/10-τέλος της χρονιάς θα σε κάνει εκδηλωτική και εξωστρεφή. Θα κάνεις νέες γνωριμίες και θα προωθήσεις τα σχέδιά σου. Προσοχή σε συμφωνίες, επικοινωνία και μετακινήσεις με τον ανάδρομο Ερμή από 18-25/1, από 9-22/5, από 14-22/9, από 19-26/12. Προσοχή επίσης 7/2, 22/5 και 24/8 σε εντάσεις σχέσεων αλλά και ατυχήματα.

13-23/8

Ο ανάδρομος Ερμής τον Ιανουάριο φέρνει καθυστερήσεις σε οικονομικά αλλά και εργασιακά σχέδια. Ο Δίας στην Παρθένο ως τον Φεβρουάριο αλλά και από 20/7-8/9 θα σε προστατεύσει στον οικονομικό τομέα ενώ το καλοκαίρι θα φέρει ευκαιρίες τόνωσης και κέρδους. Ο Ουρανός, από τον Απρίλιο ως το τέλος της χρονιάς, φέρνει απρόσμενες ευκαιρίες για ταξίδια, πρωτοποριακή δράση και ανοίγματα στο εξωτερικό. Ο Άρης στο Σκορπιό, από 27/5-29/6 βγάζει στην επιφάνεια προβληματισμούς για οικογενειακά θέματα. Μπορεί να επανέλθουν θέματα του παρελθόντος που αφορούν το σπίτι και να σε κουράσουν ή να σε εκνευρίσουν. Όμως και τον Ιούλιο θα σου δοθεί η ευκαιρία να αλλάξεις στην οικογενειακή σου ζωή ότι δεν σε ικανοποιεί. Ο ανάδρομος Ερμής, από 28/4-8/5, δημιουργεί προβλήματα με άτομα κύρους. Ο Δίας στο Ζυγό σε κάνει εξωστρεφή και επικοινωνιακή προς το τέλος της χρονιάς. Το ίδιο διάστημα ο Κρόνος σε βοηθά να βάλεις τάξη στην συναισθηματική σου ζωή αλλά και τα σχέδιά σου. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 16/9 σου ζητά να προσέχεις τις παραπλανήσεις στον οικονομικό τομέα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

24/8-2/9

Τα δύσκολα πέρασαν! Ο Ποσειδώνας που διαφοροποίησε την προσωπική σου ζωή και τα όνειρά σου θα σε επηρεάσει Ιανουάριο, Φεβρουάριο και μετά τον Οκτώβριο. Ο Κρόνος, από το 2015, επηρεάζει επίσης την προσωπική σου ζωή ζητώντας θυσίες με σκοπό να σε βοηθήσει να πετύχεις στην επαγγελματική σου ζωή. Ο Άρης στο Σκορπιό, από τις αρχές της χρονιάς, φέρνει προώθηση των σχεδίων σου έστω και μέσα από εντάσεις. Μετακινήσεις, συζητήσεις, επαφές ευνοούνται, επιχειρηματικά και καλλιτεχνικά σχέδια επίσης. Προσοχή απαιτείται από 6-15/3 στην υγεία, μια υπερκόπωση είναι πιθανή αλλά και στις σχέσεις με άτομα κύρους. 17/4-26/5 θα νιώσεις πως τίποτα δεν κινείται, θα υπάρχουν αναβολές και θα κυριαρχεί ένας εσωτερικός εκνευρισμός. Ο Δίας στο Ζυγό θα βελτιώσει τον οικονομικό σου τομέα από 9/9-25/10 σε αντίθεση με τον Σεληνιακή έκλειψη στις 23/3 που θα δημιουργήσει προβλήματα στον τομέα αυτό. Η Ηλιακή έκλειψη την 1/9 βγάζει στην επιφάνεια ανολοκλήρωτες επιθυμίες.

3-12/9

Αυτή η χρονιά είναι λίγο αντιφατική. Ο Κρόνος σε περιορίζει και σε θέλει πειθαρχημένη. Ο Ποσειδώνας, από τον Μάρτιο ως τον Σεπτέμβριο, αλλάζει τον τρόπο σκέψης σου. Βλέπεις τον γάμο σου, τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου με διαφορετική ματιά, ίσως αλλοιωμένη. Ο Δίας κινείται στο δεκαήμερό σου από τέλη Φεβρουαρίου ως τον Ιούλιο, όμως 25/2-9/5 θα είναι ανάδρομος. Έτσι, μέσα στην άνοιξη, θα πρέπει να προσέχεις την υπεραισιοδοξία σου, τις υπερβολές και να κρατάς ισορροπίες για να μην εκτεθείς και να μην παραξηγηθείς. Ο Άρης, το ίδιο διάστημα, θα σε καταπονήσει. Τον Αύγουστο θα πρέπει να προσέχεις ιώσεις, ψευδαισθήσεις, καταχρήσεις αλλά και τάσεις φυγής. Ο Δίας στο Ζυγό, από τέλη Οκτωβρίου ως το τέλος της χρονιάς, θα σε ωφελήσει απρόσμενα οικονομικά. Απόφυγε συζητήσεις, συμφωνίες και μετακινήσεις από 14-22/9 με τον ανάδρομο Ερμή.

13-23/9

Αυτή είναι η χρονιά της δράσης. Ο Δίας στο ζώδιό σου τους δυο πρώτους μήνες θα σε ωφελήσει και με την ανάδρομη πορεία του, μπορεί να φέρει κάποιες καθυστερήσεις στα σχέδιά σου, όμως σου δίνει και την ευκαιρία να αναδιοργανωθείς. Θα σου δώσει την ευκαιρία μέσα στο καλοκαίρι να πετύχεις τους στόχους σου, να απολαύσεις τον έρωτα ή να αποκτήσεις και έναν απόγονο. Ο Άρης στο Σκορπιό, από 27/5-29/6, θα κάνει κουραστική την καθημερινότητά σου και φέρνει θέματα με το περιβάλλον σου. Θα είσαι αρκετά εσωστρεφής και διστακτική μέχρι να βρεις τις λύσεις. Προσοχή με τον ανάδρομο Ερμή, από 8-17/1, από 28/4-8/5, από 30/8-13/9 να μην παρεξηγηθείς με αγαπημένα πρόσωπα, προσοχή σε μετακινήσεις και συζητήσεις. Ο Δίας στο Ζυγό, προς το τέλος της χρονιάς,θα βελτιώσει τα οικονομικά σου αλλά θα δοκιμάσει και την οικογενειακή σου ζωή. Ένας απόγονος, μια μετακόμιση, η φροντίδα ενός ηλικιωμένου προσώπου είναι μερικά από αυτά που θα σε απασχολήσουν ακόμα και στις αρχές του 2017. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 16/9 θα σε κάνει ευαίσθητη αλλά και εξαρτώμενη από άλλα πρόσωπα.

ΖΥΓΟΣ

24/9-2/10

Οργάνωσε τα βήματά σου και με το Δία στο ζώδιό σου, από 9/9-25/10, θα τα δεις να υλοποιούνται. Τα όνειρα και οι φιλοδοξίες σου θα πραγματοποιηθούν. Τα ταλέντα σου θα αναδειχτούν μέσα από ευκαιρίες. Οι κόποι σου θα ανταμειφθούν. Θα βρίσκεσαι στο επίκεντρο και θα έχεις στήριξη από ανθρώπους που πιστεύουν σε σένα. Προσοχή βέβαια στην υπερβολή και την υπεραισιοδοξία. Στις αρχές της χρονιάς απόφυγε περιττά έξοδα. Από 17/4-26/5 μπορεί να σε απασχολήσουν συγγενικά πρόσωπα ή άτομα του περιβάλλοντός σου. Ο Κρόνος τον Αύγουστο σε βοηθά να οργανωθείς και να αποκτήσεις εμπειρίες χρήσιμες για την καριέρα σου. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 23/3 επηρεάζει την ψυχολογία σου αλλά θα ανακαλύψεις και τις πραγματικές σου επιθυμίες. Η Ηλιακή έκλειψη την 1/9 σου δίνει την ανάγκη να απομονωθείς προσωρινά.

3-12/10

Το πρώτο τρίμηνο της χρονιάς θα αντιμετωπίσεις δυσκολίες και προκλήσεις. Ο Ουρανός, πολλά χρόνια τώρα, σε κάνει να κινείσαι σπασμωδικά και να χάνεις την ψυχραιμία σου. Όμως από την άνοιξη και μετά, αρχίζεις να ισορροπείς, να ηρεμείς και να παίρνεις αποφάσεις με πιο καθαρό μυαλό. Σταδιακά, οι δυσκολίες στις σχέσεις σου θα υποχωρούν και η συμπεριφορά σου θα είναι πιο σταθερή. Ο Κρόνος θα σε βοηθήσει να σταθεροποιήσεις καταστάσεις στην προσωπική σου ζωή. Βέβαια ο Πλούτωνας φέρνει αδιέξοδα στην οικογενειακή σου ζωή και ειδικότερα το Νοέμβριο. Όμως ο Δίας, από τέλη Οκτωβρίου-τέλος της χρονιάς, βοηθά στην πραγματοποίηση των σχεδίων σου και μπορεί να φέρει και έναν έρωτα ή έναν απόγονο. Μάρτιος, Ιούνιος και Σεπτέμβριος είναι μήνες που μπορείς να ανανεώσεις τη σχέση σου ή να ερωτευτείς ή και να γνωρίσεις το άλλο σου μισό. Η Ηλιακή έκλειψη στις 9/3 μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια εργασιακά προβλήματα ή και θέματα υγείας.

13-23/10

Είναι η χρονιά των αλλαγών! Ο Ουρανός, από τον Απρίλιο και μετά, σε σπρώχνει να κάνεις την επανάστασή σου σε σχέσεις και συνεργασίες. Είσαι ανυπόμονη, λιγότερο ανεκτική, δεν αντέχεις άλλο και αυτό θα συμβαίνει εως ότου πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Μην θυμώνεις, κράτα χαμηλούς τόνους γιατί α. Ο Κρόνος δεν μπορεί να σε σταθεροποιήσει και β. Ο Άρης σε σπρώχνει σε σπασμωδικές αντιδράσεις. Από 27/5-29/6 προσοχή σε αγορές και γενικότερα στα οικονομικά. Τα πράγματα θα καλυτερέψουν το τελευταίο τρίμηνο και μέσα στο 2017. Δίας και Κρόνος θα βρίσκονται τότε στο πλευρό σου. Μέχρι τότε υπομονή καθώς ο επαναστάτης μέσα σου θα καθορίσει τις επιλογές και τις κινήσεις σου. Η έκλειψη στις 16/9 συνιστά προσοχή στην υγεία και σε οτιδήποτε μπορεί να την επιβαρύνει. Μια ρήξη ή ένας χωρισμός είναι πιθανά στο τέλος της χρονιάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

24/10-2/11

Ο Ποσειδώνας ως τον Φεβρουάριο και από τον Οκτώβριο και μετά σε κάνει ρομαντική. Ο Άρης στο ζώδιό σου στις αρχές της χρονιάς σου δίνει δύναμη να πετύχεις τα σχέδιά σου. Εκφράζεις τα βαθιά σου συναισθήματα και οι σχέσεις σου γίνονται πιο ουσιαστικές. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 23/3 σου δίνει την ανάγκη να αποσυρθείς, να ξεκουραστείς και να προσέξεις την υγεία σου. Από 17/4-6/5 προσοχή στα οικονομικά, τα έξοδα, τις αγορές. Προσοχή και τον Αύγουστο καθώς ένα γεγονός μπορεί να σε αναγκάσει να κάνεις περικοπές. Η Ηλιακή έκλειψη του Σεπτεμβρίου σε αναγκάζει να επαναπροσδιορίσεις τις σχέσεις σου και να απομακρυνθείς από κάποια πρόσωπα. Νέα πρόσωπα θα σε βοηθήσουν να βρεις λύσεις στα προβλήματά σου. Ο Δίας στο Ζυγό, από 9/9-25/10 θα σε βοηθήσει να κάνεις ξεκαθαρίσματα και να συμφιλιωθείς με καταστάσεις που κάποτε σε πλήγωναν. Ο ανάδρομος Ερμής το Δεκέμβριο δημιουργεί προβλήματα επικοινωνίας και ασάφεια.

3-12/11

Οργάνωσε σωστά το budget σου για να αποκομίσεις οφέλη αυτή τη χρονιά. Ο Δίας στην Παρθένο, από τις 25/2-20/7, θα σε βοηθήσει να κάνεις νέες γνωριμίες και να ανοίξεις τα φτερά σου προσφέροντάς σου νέες δυνατότητες. Ο Πλούτωνας, από την πλευρά του, σε βοηθά να σταθεροποιήσεις τις σχέσεις σου και την καθημερινότητά σου. Είναι πολύ σημαντικό να συνεργάζεσαι με ανθρώπους με κοινά όνειρα. Ο Ποσειδώνας σε κάνει ρομαντική από την άνοιξη ως και το Σεπτέμβριο. Καλλιτεχνικά σχέδια προωθούνται. Προσοχή στα οικονομικά Ιούνιο και Σεπτέμβριο. Ο Άρης μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις Φεβρουάριο και Ιούλιο. Η Ηλιακή έκλειψη στις 9/3 μπορεί να φέρει έναν έρωτα ή ακόμα και εξιδανικεύσεις. Προσοχή στην επικοινωνία το Μάιο με τον ανάδρομο Ερμή.

13-22/11

Ο Ιανουάριος δεν είναι ένας εύκολος μήνας καθώς κάποια σχέδια θα αναθεωρηθούν, δεν θα υπάρχουν περιθώρια εξέλιξης, θα υπάρχουν εμπόδια και παρεξηγήσεις με φίλους. Ο ανάδρομος Ερμής φέρνει σύγχυση και μπερδέματα στην επικοινωνία. Ο Δίας στην Παρθένο, από τέλη Ιουνίου-8/9 σε κάνει δημιουργική και εξωστρεφή. Τα σχέδιά σου προωθούνται και εντάσσεσαι σε ομάδες με κοινό όφελος. Ο ανάδρομος Ερμής, από 28/4-8/5, φέρνει παρεξηγήσεις με σύντροφο ή συνεργάτες, ευτυχώς παροδικές. Ο Άρης τον Ιούνιο φέρνει εντάσεις, κούραση και εσωτερικό εκνευρισμό. Η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει τον Ιούλιο. Ο Ουρανός, από τον Απρίλιο και μετά, δημιουργεί μια αβεβαιότητα στην καριέρα και προβλήματα υγείας προς το τέλος της χρονιάς. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 16/9 σε κάνει ρομαντική. Ένας νέος έρωτας, έστω και προσωρινά, θα σε τονώσει και θα σου ανεβάσει το ηθικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

23/11-2/12

Σταδιακά, οι γεννημένες τον Νοέμβριο, αρχίζετε και απαλλάσεστε από προβλήματα του παρελθόντος. Έντονες καταστάσεις σε κάθε επίπεδο, μια σύγχυση στην οικογενειακή ζωή, μπορεί να αντιμετωπίσεις τους δυο πρώτους μήνες και μετά τον Οκτώβρη αν είσαι γεννημένη το Δεκέμβριο. Θα σου δοθεί έτσι η ευκαιρία να αρχίζεις να χτίζεις σε στέρεες βάσεις. Ο Δίας στο Ζυγό το φθινόπωρο θα σου δώσει νέες ιδέες, νέες γνωριμίες και θα σε εντάξει σε ομάδες. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 23/3 θα σε κάνει ιδιαίτερα κοινωνική και θα ενισχύσει τις φιλίες σου. Τον Αύγουστο θα αντιμετωπίσεις κάποιες δυσκολίες σχετικά με την υγεία ή ένα αγαπημένο πρόσωπο. Με τον Άρη στο ζώδιό σου, Απρίλιο και Μάιο, θα δυσκολευτείς να αντιμετωπίσεις κάποια πρόσωπα και αυτό θα σου δημιουργήσει έναν εσωτερικό εκνευρισμό. Με την Ηλιακή έκλειψη την 1/9 θα βγουν στην επιφάνεια επαγγελματικά προβλήματα και πιέσεις από άτομα κύρους.

3-12/12

Ο Κρόνος αυτή τη χρονιά θα σε περιορίσει και θα σε αναγκάσει να κινείσαι λιγότερα βιαστικά και περισσότερο σκεπτόμενη. Μην τα παρατάς στα δύσκολα, μπορείς να χτίσεις στέρεα εδάφη ή να απαλλαχτείς από κάθε τι ουτοπικό. Ο Ποσειδώνας, από Μάρτιο ως και Σεπτέμβριο θα σε σπρώξει σε απατηλές καταστάσεις που δεν έχουν καμιά σχέση με την πραγματικότητα. Ιούνιος και Σεπτέμβριος είναι δύσκολοι μήνες για την οικογενειακή σου ζωή. Μπορεί να χρειαστεί να συμπαρασταθείς σε ηλικιωμένα πρόσωπα και να δυσκολεύεσαι να ξεπεράσεις τα προβλήματα. Ο Δίας βοηθά τα οικονομικά σου, όμως μέσα από σκληρή δουλειά. Αφροδίτη-Κρόνος δημιουργούν μια συναισθηματική ψυχρότητα ή φέρνουν και ένα χωρισμό, Ιανουάριο και Οκτώβριο. Προσοχή Μάιο και Ιούνιο σε άγχος, υγεία, ατυχήματα. Ο Δίας στο Ζυγό, από τέλη Οκτωβρίου ως το τέλος της χρονιάς φέρνει αισιοδοξία στη ζωή σου, φίλοι σε στηρίζουν. Η Ηλιακή έκλειψη στις 9/3 σε φέρνει αντιμέτωπη με οικογενειακά θέματα, σπίτι και ακίνητη περιουσία.

13-21/12

Ο Ουρανός, από τον Απρίλιο ως το τέλος της χρονιάς, σε σπρώχνει να πραγματοποιήσεις περίεργα σχέδια, να γίνεις πιο αντισυμβατική και να ξαφνιάζεις τους άλλους με την τόσο ελεύθερη στάση σου. Τα σχέδιά σου καθυστερούν ή αναθεωρούνται τους δυο πρώτους μήνες. Ο Δίας, από τις 20/7-8/9, θα προωθήσει την καριέρα σου αρκεί να αναλάβεις τις ευθύνες σου. Ο Κρόνος θα αρχίσει να σε επηρεάζει προς το τέλος της χρονιάς σε επαγγελματικά και προσωπικά ζητήματα. Όμως ο Δίας που θα βρίσκεται στο Ζυγό θα σε κάνει πιο αισιόδοξη και εξωστρεφή. Ο Άρης τον Ιούνιο μπορεί να φέρει στην επιφάνεια παλαιότερα θέματα υγείας, άγχος και παρασκήνιο. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 16/9 σε εγκλωβίζει με επαγγελματικές και οικογενειακές υποθέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

22-31/12

Ο Δίας το 2015 σε έκανε πιο αισιόδοξη και άνοιξε τους ορίζοντες σου με διάφορες δραστηριότητες. Ο Ποσειδώνας, το πρώτο δίμηνο της χρονιάς και μετά τον Οκτώβριο, σε κάνει ρομαντική και τρυφερή. Από 17/4-16/5, προσοχή στην υγεία, κράτα επίσης χαμηλούς τόνους. Η Ηλιακή έκλειψη την 1/9 έρχεται για να ανταμείψει τους κόπους σου και να σε κάνει πιο εξωστρεφή. Ο Δίας στο Ζυγό, από 9/9-25 Οκτωβρίου, φέρνει αλλαγές στην καριέρα. Μια προαγωγή είναι πιθανή ή μια δουλειά αν είσαι άνεργη. Θα σου δοθούν ευκαιρίες να αξιοποιήσεις τα ταλέντα σου, μπορεί και στο εξωτερικό. Ο έρωτας θα είναι σημαντικός για σένα τον Ιανουάριο και το Νοέμβριο. Ο ανάδρομος Ερμής τον Δεκέμβριο σου ζητά να οργανώσεις τις μετακινήσεις σου. Με τη Σεληνιακή έκλειψη στις 23/3, προσοχή στην υγεία και στις επαναστατικές διαθέσεις καθώς θα αισθάνεσαι πιέσεις από την οικογενειακή και επαγγελματική σου ζωή. Με τον Άρη στο ζώδιό σου, από τέλη Σεπτεμβρίου ως τα μέσα Νοεμβρίου, μπορεί να νιώσεις νευρική, επιθετική ή και αδικημένη.

1-10/1

Ο Ουρανός ως τον Μάρτιο δημιουργεί μια αστάθεια στην οικογενειακή σου ζωή και σου δίνει τη διάθεση αλλαγών. Τα πράγματα όμως θα αλλάξουν καθώς ο Δίας είναι σύμμαχός σου. Οι κόποι σου θα αναγνωριστούν, θα αποκτήσεις φήμη. Μπορεί και να αποφασίσεις να επεκταθείς στο εξωτερικό. Το Μάιο, οι στόχοι σου θα πραγματοποιηθούν. Νομικά θέματα, σπουδές, έρωτας, οικονομικά, καριέρα ευνοούνται. Ιούνιο και Ιούλιο θα νιώσεις επιτυχημένη και αυτή η εξουσία μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. Η οικογενειακή σου ζωή θα βελτιωθεί. Ο Δίας στο Ζυγό το Νοέμβριο μπορεί να βγάλει σκάνδαλα στην επιφάνεια, κάποια πρόσωπα μπορεί να απομακρυνθούν από εσένα και να υπάρξουν αλλαγές στην καριέρα. Η Ηλιακή έκλειψη στις 9/3 σε κάνει αγαπητή. Προσοχή σε επικοινωνία, συμφωνίες, μετακινήσεις από 18-25/1 και από 19-26/12 λόγω ανάδρομου Ερμή.

11-20/1

Αυτή η χρονιά φέρνει αλλαγές σε οικογενειακό επίπεδο. Ο Ουρανός, από τον Απρίλιο και μετά, φέρνει αβεβαιότητα στις οικογενειακές σου σχέσεις. Μπορεί να είναι μια αλλαγή σε χώρο ή και ένας νέος συγκάτοικος. Αυτό θα γίνει απρόσμενα και ευθύνεται η ανάγκη σου για μεγαλύτερη ελευθερία. Ο Δίας στην Παρθένο, τους δυο πρώτους μήνες, ενισχύει τις φιλοδοξίες σου. Το καλοκαίρι είσαι αισιόδοξη και αρπάζεις κάθε ευκαιρία που θα σου παρουσιαστεί. Περνώντας στο Ζυγό και προς το τέλος της χρονιάς, φέρνει επαγγελματική άνοδο, όμως άλλου είδους προβλήματα δεν σε αφήνουν να την απολαύσεις. Τον Ιούνιο, ο Άρης μπορεί να δημιουργήσει μια κρίση στις φιλικές σου σχέσεις. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 16/9 σε κάνει ονειροπόλα. Προσοχή στην επικοινωνία λόγω ανάδρομου Ερμή από 8-17/1, 28/4-8/5,30/8-13/9. Στο τέλος της χρονιάς, η καριέρα σου θα επηρεαστεί από την οικογενειακή σου κατάσταση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

21-31/1

Ο Ποσειδώνας θολώνει το τοπίο στα οικονομικά σου και σε κάνει εύπιστη τους πρώτους δυο μήνες της χρονιάς και μετά τον Οκτώβριο. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 23/3φέρνει ευκαιρίες για ταξίδια, σπουδές και νέες προκλήσεις. Ο Άρης, από τις 17/4-26/5, δημιουργεί εντάσεις με φιλικά πρόσωπα, οι σχέσεις θα δοκιμαστούν. Ο Κρόνος τον Αύγουστο φέρνει ξεκαθαρίσματα σχέσεων. Η Ηλιακή έκλειψη την 1/9 σου ζητά να ρυθμίσεις οικονομικά χρέη ή κοινά χρέη. Ο Δίας στο Ζυγό, από τις 9/9, φέρνει ευκαιρίες για ταξίδια, οι κόποι σου αναγνωρίζονται και ανοίγεις τα φτερά σου. Είναι μια καλή περίοδος που θα σε κάνει αισιόδοξη και θα ανοίξει τους ορίζοντες σου. Προσοχή σε υγεία και ατυχήματα από 9-22/11.

1-8/2

Ο Ουρανός το πρώτο τρίμηνο σου δίνει εκκεντρικές ιδέες, μετακινήσεις, επαφές αλλά και αστάθεια στις σχέσεις σου. Ο Κρόνος θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις τις δυνατές φιλίες από τις απλές γνωριμίες. Μην εμπλέκεις φίλους με οικονομικά θέματα την άνοιξη. Τα οικονομικά σου ευνοούνται από κληρονομιές ή στήριξη άλλων Μάιο και Ιούνιο. Ο Δίας στο Ζυγό, από τα τέλη Οκτωβρίου, σε τονώνει, αυξάνει τη δημιουργικότητά σου, ανοίγει νέους ορίζοντες ακόμα και στο εξωτερικό, τα ταξίδια ευνοούνται. Τα ερωτικά σου είναι ανεβασμένα τον Μάρτιο, τον Ιούνιο, τον Σεπτέμβριο, τον Δεκέμβριο. Δύσκολη η επικοινωνία λόγω ανάδρομου Ερμή από 18-25/1, 9-22/5, 14-22/9, 19-26/12. Η Ηλιακή έκλειψη στις 9/3 σου θυμίζει τις οικονομικές υποχρεώσεις σου ενώ μπορεί να φέρει και ένα έσοδο. Ο Ποσειδώνας, από το Μάρτιο ως και τον Σεπτέμβριο, φέρνει σύγχυση ή και εξαπατήσεις σε οικονομικά θέματα.

9-19/2

Είναι η χρονιά της εξέλιξης και των εμπειριών. Ο Ουρανός, από τον Απρίλιο και μετά, σε μαθαίνει νέα πράγματα, σου ανοίγει ορίζοντες, κάνεις νέες γνωριμίες, επαναστατείς σε οτιδήποτε σε καταπιέζει, διεκδικείς, δέχεσαι προτάσεις. Τον Ιανουάριο υπάρχουν καθυστερήσεις σε οικονομικά θέματα. Όμως τα οικονομικά θα βελτιωθούν από 20/7-8/9 και θα βρεθούν νέες πηγές εσόδων. Προσοχή από 27/5-29/6 καθώς κάποια προβλήματα στην καριέρα σε εκνευρίζουν. Εντάσεις και θυμός μπορεί να προκύψουν από άτομα κύρους ή γονείς. Θα αισθανθείς κόπωση και θα έχεις την αίσθηση ότι όσο και αν παλεύεις, τα αποτελέσματα δεν σε ικανοποιούν. Απόφυγε παρεξηγήσεις, συζητήσεις και επαφές σχετικά με σπίτι και οικογένεια. Ο Δίας στο Ζυγό προς το τέλος της χρονιάς αλλάζει το τοπίο και φέρνει ευκαιρίες για σπουδές, ταξίδια, νομικά θέματα. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 16/9 φέρνει νεύρα ή και εξαπατήσεις σε οικονομικά θέματα.

ΙΧΘΥΕΣ

20-29/2

Ο Ποσειδώνας, το πρώτο δίμηνο της χρονιάς αλλά και μετά τον Οκτώβριο, σε κάνει δημιουργική αλλά αυξάνει και τις ψευδαισθήσεις σου. Τα σχέδιά σου καθυστερούν λόγω Κρόνου από 17/4-τέλη Μαίου ενώ το ίδιο διάστημα πρόσεχε τα ατυχήματα και τα νεύρα σου. Τον Αύγουστο να περιμένεις ξεκαθαρίσματα στον επαγγελματικό τομέα. Θα υπάρξουν προβλήματα με άτομα κύρους και θα νιώσεις πως οι κόποι σου δεν αναγνωρίζονται. Ο Δίας στο Ζυγό, από 9/9, θα σε βοηθήσει οικονομικά ακόμα και μέσα από κληρονομιές ή χρήματα συντρόφου. Μια νέα δραστηριότητα είναι πιθανή. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 23/3 συνιστά προσοχή και φέρνει απρόβλεπτα στα οικονομικά. Η Ηλιακή έκλειψη την 1/9 σε κάνει ευαίσθητη ενώ συμπαραστέκεσαι και σε δικά σου πρόσωπα που σε έχουν ανάγκη.

1-10/3

Είναι η χρονιά των προκλήσεων. Ο Κρόνος σε περιορίζει και δοκιμάζει τις σχέσεις σου με άτομα κύρους. Θα περάσεις αρκετές δυσκολίες το Μάρτιο, θα κυριαρχούν εντάσεις, κάνε υπομονή αν δεν έχεις εναλλακτική. Από Μάιο ως και Ιούλιο, οι σχέσεις σου θα διευκολυνθούν και τα σχέδιά σου θα πραγματοποιηθούν χάρις στον Δία. Η βοήθεια των άλλων θα είναι πολύτιμη. Ο Ποσειδώνας, από τον Μάρτιο ως και τον Σεπτέμβριο, σε κάνει ευαίσθητη και συμπονετική ενώ μπορεί να ανακαλύψεις και νέα πράγματα στα οποία θα αφοσιωθείς. Προσοχή σε καταχρήσεις Ιούνιο και Σεπτέμβριο. Ο Δίας στο Ζυγό, από 27/10-τέλος της χρονιάς, θα βελτιώσει τα οικονομικά σου μπορεί και μέσα από μια κληρονομιά. Ευχάριστα ερωτικά διαστήματα θα είναι Μάρτιος, Απρίλιος, Ιούνιος, Ιούλιος, Οκτώβριος. Η Ηλιακή έκλειψη στις 9/3 θα βγάλει στην επιφάνεια τις επιθυμίες σου και είναι εύκολο να παραπλανηθείς.

11-20/3

Ο Δίας το πρώτο δίμηνο της χρονιάς φέρνει αναβολές και καθυστερήσεις στα σχέδιά σου, όμως από τις 20/7-8/9 σε βοηθά να ξεκινήσεις μια σχέση με μέλλον, να κάνεις μια νέα συνεργασία ή ένα γάμο. Περιόρισε τις απαιτήσεις σου από τους άλλους και μην υπερβάλλεις. Τον Ιανουάριο, ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να φέρει παρεξηγήσεις με φίλους, από τις 8-17 ενώ από 28/4-8/5, συνιστά προσοχή σε μετακινήσεις, οδήγηση και επικοινωνία. Ο Ουρανός, από τον Απρίλιο και μετά, επηρεάζει τα οικονομικά σου. Προσοχή σε απρόσμενα έξοδα. Τον Ιούνιο μπορεί να υπάρξουν πάλι καθυστερήσεις ή να ξαναεπαναλάβεις λάθη του παρελθόντος. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 16/9 σου δίνει την ανάγκη της συντροφικότητας και εξάρτηση από το άλλο σου μισό. Σχέσεις και συνεργασίες σε προβληματίζουν. Στο τέλος του έτους, τα οικονομικά βελτιώνονται αλλά σε προβληματίζει η καριέρα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ