Μερική ηλιακή έκλειψη Ηλίου/Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω | Πώς θα σε επηρεάσει;

Πώς θα επηρεαστούν όλα τα ζώδια από την Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω στις 6 Ιανουαρίου;

Μερική ηλιακή έκλειψη Ηλίου/Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω | Πώς θα σε επηρεάσει;

Η Ηλιακή έκλειψη θα είναι ορατή στην Ασία. Ανήκει στον κύκλο Saros 122 και είχε ξανασυμβεί στις 25 Δεκεμβρίου 2000 ξανά στον Αιγόκερω. Ήταν τότε που η Ελλάδα μπήκε στην Ευρωζώνη, που ξεκίνησε η λειτουργία του Διεθνή Αερολιμένα Ελευθέριος Βενιζέλος, που έγινε ο σεισμός των 7,7 ρίχτερ στο Περού. Αυτή η έκλειψη θα έχει επιρροή 6 μήνες και ευθυγραμμίζεται με το αστέρι Vega στην 15η μοίρα του Αιγόκερου, μοίρα τυχοδιωκτισμού, φιλοδοξίας, μοίρα καλλιτεχνών και πολιτικών. Είναι μια έκλειψη που θα επηρεάσει ηγέτες και κυβερνήσεις. Συνδέεται με πτώσεις πολιτικών, βίαιους θανάτους, αυτή η μοίρα είναι μια πύλη που έχει μεγάλη δυναμική.

Ήλιος/Σελήνη σε σύνοδο με Κρόνο/Πλούτωνα είναι μια περιοριστική κατάσταση.

Κρόνος/Πλούτωνας μας δείχνουν την πραγματικότητα και μας ζητούν να απαλλαγούμε από κάθε τι περιττό.

Περιορισμοί οικονομικής φύσεως είναι πιθανοί. Το διάστημα αυτό είναι καταλυτικό σε αποφάσεις για Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του 2ου δεκαημέρου. Για να χτίσεις πρέπει πρώτα να γκρεμίσεις και αυτή η έκλειψη θα ανταμείψει πολύ αυτούς που έχουν προσπαθήσει.

Ο Κρόνος απαιτεί υπομονή και πειθαρχία για να εκπληρωθούν καθήκοντα και υποχρεώσεις. Διώξτε από τη ζωή σας οτιδήποτε νεκρό για να γίνουν λιγότερο περίπλοκοι οι στόχοι σας. Η οικονομία, το χρήμα, οι ανθρώπινες αξίες θα κλονιστούν σοβαρά τους επόμενους 6 μήνες.

Η έκλειψη αυτή αποτελεί μια σοβαρή προειδοποίηση για τους πολιτικούς και πολλοί θα χάσουν την εύνοιά τους. Κρόνος/Πλούτωνας σημαίνει σκληρή δουλειά και αφοσίωση με σκληρές συνθήκες επιβίωσης. Ο Κρόνος συμβολίζει την ευθύνη, είναι διαχειριστής, αυστηρός κριτής, είναι λιτός και δίνει μαθήματα ζωής. Δίνει μορφή και σχήμα στα πράγματα μέσω συστολής και εξάλειψης. Ο Κρόνος στον Αιγόκερω ταυτίζεται με το συντηρητισμό. Η αλλαγή στις κοινωνικές δομές και την αντίληψη των κυβερνήσεων τα επόμενα 2 χρόνια είναι ζωτικής σημασίας. Κρόνος/Πλούτωνας συναντήθηκαν πολλές φορές στην ιστορία, όπως κατά την πτώση της Βαβυλώνας, την πτώση της Ρωμαικής Αυτοκρατορίας κτλ. Κρόνος/Πλούτωνας αλλάζουν το Status quo.

Ερωτικές προβλέψεις 2019 | Πώς θα εξελιχθούν τα ερωτικά σου τη χρονιά που έρχεται;

Οι εκλείψεις που ξεκινούν τώρα και θα συνεχιστούν το 2020 θα έχουν τεράστιες επιπτώσεις στον χρηματοπιστωτικό κόσμο και θα αλλάξουν όλο τον πλανήτη.

Το εξάγωνο Σελήνης/Ποσειδώνα είναι θετικό αλλά η πολύ συμπόνια και η πολύ κατανόηση που δείχνουμε προς τους άλλους μπορεί να μας τυφλώσει. Είναι μια καλή όψη για καλλιτέχνες. Ο Ποσειδώνας αυξάνει την ευαισθησία και σου δίνει την ικανότητα να διαβάζεις ανθρώπους και καταστάσεις τηλεπαθητικά. Ζωντανεύει τα όνειρα και τη διαίσθηση. Ο Αιγόκερως αγαπά τα μεγάλα σχέδια και τις μπίζνες αλλά πάνω σε υγιείς και σταθερές βάσεις, θέλει να χτίζει αλλά γκρεμίζει και ότι είναι χτισμένο σε σαθρά θεμέλια. Είναι φιλόδοξος και αντιπροσωπεύει τη διοίκηση επιχειρήσεων και τις κυβερνήσεις. Είναι το ζώδιο του Διευθύνοντος Συμβούλου. Ο Αιγόκερως βλέπει από τα πάνω προς τα κάτω και μέσα στα επόμενα 2 χρόνια, θα αλλάξει τον παγκόσμιο χάρτη.

Το 2019 ανοίγει την αυλαία με αυτήν την μερική Ηλιακή έκλειψη που αποτελεί μια πρόγευση των γεγονότων που θα ακολουθήσουν καθώς θα γίνουν αρκετές εκλείψεις σε αυτό το ζώδιο μέχρι το 2020.

Το εξάγωνο Κρόνου/Ποσειδώνα ενθαρρύνει την ιδεαλιστική προσέγγιση, κάνει τα όνειρα πραγματικότητα αλλά γι΄αυτούς που κινούνται μεθοδικά, οργανωτικά και σταθερά.

Το 2019 είναι η χρονιά των μεγάλων ξεκαθαρισμάτων και των ριζικών μεταβολών. Η έκλειψη αυτή δίνει σε όλους μας όσα μας αξίζουν!

Πώς θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια από την Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ
Η έκλειψη Ηλίου θα επηρεάσει την καριέρα σου. θα γίνουν μεγάλες ανακατατάξεις στον επαγγελματικό τομέα και ριζικές αλλαγές. Κάποιες συμφωνίες ίσως λήξουν ή μπορεί να αλλάξεις επαγγελματική στέγη ή μπορεί να αλλάξουν τα σχέδιά σου ή μπορεί να νιώσεις πως τα πράγματα δεν προχωρούν. Οι στόχοι μεταβάλλονται και δημιουργούνται νέες συνθήκες. Προκλήσεις θα προκύψουν.

ΤΑΥΡΟΣ
Η έκλειψη Ηλίου φέρνει ειδήσεις και αλλάζει το πρόγραμμά σου. Μπορεί να πάρεις κάποιες αποφάσεις που επηρεάζουν μελλοντικά σχέδια. Θετικά είναι τα νέα από νομικά ζητήματα. Υπαρξιακές αναζητήσεις επίσης είναι πιθανές. Μακρινοί συγγενείς ίσως σε φορτώσουν με υποχρεώσεις και ευθύνες. Είσαι περισσότερο ανοιχτή σε νέα πράγματα, ταξίδια, εκπαίδευση ευνοούνται. Αναδεικνύεις τα ταλέντα σου και αυξάνεται η δύναμή σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η έκλειψη Ηλίου φέρνει στην επιφάνεια οικονομικά θέματα. Μπορεί να είναι εκκρεμότητες του παρελθόντος, κληρονομικά, θέματα με δάνεια, ασφάλειες, τράπεζες ή κοινά οικονομικά. Να είσαι προσεκτική. Μην επενδύεις και φρόντισε να είσαι συνεπής στις υποχρεώσεις σου. Μια έντονη σεξουαλική δραστηριότητα είναι πιθανή. Ξεκουράσου, χαλάρωσε και απόλαυσε όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα. Κάνε πράγματα που σου δίνουν δύναμη και μην ασχολείσαι με θαμμένα συναισθήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η έκλειψη Ηλίου στο απέναντι ζώδιο επηρεάζει τις σχέσεις, συνεργασίες, γάμο. Παίρνεις ριζικές αποφάσεις πάνω σε αυτά. Ήρθε η στιγμή να δώσεις ένα οριστικό τέλος σε σχέσεις και συνεργασίες που σε απογοητεύουν για να προχωρήσεις στη συνέχεια σε καλές αλλαγές προς όφελός σου. Μπορεί να απογοητευτείς, να σου πάρει κάποιο χρόνο, όμως θα το ξεπεράσεις.

ΛΕΩΝ
Η έκλειψη Ηλίου φέρνει μια κινητικότητα στον εργασιακό τομέα. Μπορεί να φορτωθείς πολύ δουλειά, ο ελεύθερος χρόνος σου να είναι λίγος και να στρεσαριστείς. Αφιέρωσε χρόνο στον εαυτό σου και ασχολήσου με την φυσική σου κατάσταση και την υγεία σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η έκλειψη Ηλίου επηρεάζει τους έρωτες, τα παιδιά και την δημιουργικότητα. Είναι το κατάλληλο διάστημα για να αποφασίσεις αν θέλεις να συνεχίσεις μια σχέση ή αν θα τη διακόψεις. Θα αναρωτηθείς αν αξίζει να συνεχίσεις ή προτιμάς να μείνεις μόνη. Μπορεί τώρα να ανακαλύψεις ότι ζεις με έναν εντελώς διαφορετικό άνθρωπο από αυτόν που είχες γνωρίσει. Κάποιες αποκαλύψεις είναι πιθανές. Ζήσε το πάθος και κάνε πράγματα που σε εκφράζουν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ

Best of network