Follow us

Νέα Σελήνη στο Λέοντα στις 23 Ιουλίου

Πως θα επηρεαστούν όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

26729-eclipse-moon

Η νέα Σελήνη στο Λέοντα μιλάει για δημιουργικότητα, έρωτα, ατομικότητα, αυτοπεποίθηση αλλά και για ηγεσία, εγωισμό, αυταρχισμό.

Η σύνοδό της με τον Άρη κάνει την ατμόσφαιρα πολεμική. Φυσικά και ευνοούνται νέα δυναμικά και δημιουργικά ξεκινήματα, όμως ο Άρης στο Λέοντα μπορεί να δημιουργήσει εκρήξεις, βία, επιθετικότητα, θυμό. Επιδείξεις δύναμης και ισχύος βγαίνουν στην επιφάνεια, θέλουμε να πετύχουμε χωρίς να υπολογίζουμε το κόστος και το τίμημα.

Ήλιος και Σελήνη σε σύνοδο και τα δυο τους σε τετράγωνο με τον Ουρανό φέρνουν το απρόβλεπτο, την επανάσταση.

Άρης/Ουρανός δίνουν στις πράξεις μας μια χροιά επικίνδυνη, ασταθή, εκρηκτική. Έχουμε την επιθυμία να απελευθερωθούμε από κάθε περιορισμό. Κάποιες αποκαλύψεις μπορεί να γίνουν στη ζωή μας. Κρίνεται απαραίτητο να αποφύγουμε το ρίσκο και τις επικίνδυνες κινήσεις, να μην γίνουμε επαναστάτες χωρίς αιτία.

Με αυτή τη νέα Σελήνη, ας γίνουμε πιο δημιουργικοί, ας ξεκινήσουμε μια αθλητική δραστηριότητα, ας εκτονώσουμε την ερωτική μας φύση. Γέννες ή εγκυμοσύνες μπορεί να προκύψουν. Προσοχή στην οδήγηση.

Επηρεάζονται Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια και το δεκαήμερο αυτό. Θα έρθουν αντιμέτωποι με προκλήσεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Θα χρειαστεί να είναι αποτελεσματικοί χωρίς να χάνουν το μέτρο και την ισορροπία.

Πως θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Η νέα Σελήνη στο Λέοντα φέρνει εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή. Η λίμπιντο είναι στα ύψη και το πάθος κυριαρχεί. Θα έχεις διάθεση να φλερτάρεις, να διασκεδάσεις, να ερωτευτείς. Η δημιουργία μιας νέας σχέσης είναι πιθανή. Η δημιουργικότητα είναι αυξημένη ενώ είναι πιθανό να αποκτήσεις έναν απόγονο, αν το επιθυμείς. Νιώθεις μια ζωντάνια, έναν αέρα ανανέωσης, έναν ενθουσιασμό. Είσαι έτοιμη για όλα!

ΤΑΥΡΟΣ

Η νέα Σελήνη στο Λέοντα σε παρακινεί να κάνεις αλλαγές στο σπίτι σου ενώ και κάποιες συγκρούσεις με οικεία πρόσωπα είναι πιθανές. Μια ρήξη μπορεί να δημιουργηθεί αν κάποιος προσπαθήσει να σου επιβληθεί. Μπορεί πάλι να χρειαστεί να αφιερώσεις χρόνο σε οικογενειακά πρόσωπα ή γονείς λόγω εκτάκτων περιστατικών. Μια ανακαίνιση ή μια μετακόμιση είναι στο μενού. Λύσε θέματα στο σπίτι με ήρεμο τρόπο αποφεύγοντας τις διεκδικήσεις. Προσοχή σε ηλεκτρικές συσκευές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η νέα Σελήνη στο Λέοντα επηρεάζει την επικοινωνία και τις μετακινήσεις σου. Νέα επαγγελματικά εγχειρήματα ή κοντινά ταξίδια σε βοηθούν να βγεις από τη ρουτίνα σου. Προσοχή στον τρόπο που εκφράζεσαι για να αποφύγεις συγκρούσεις. Προσοχή επίσης σε θέματα με αδέρφια, γείτονες, συγγενείς αλλά και στην οδήγηση. Κινητικότητα, επαφές και συναντήσεις θα είναι αυξημένα. Θα έχεις νέες ιδέες και θα κάνεις νέες γνωριμίες. Ότι βάζεις στο μυαλό σου, το πετυχαίνεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η νέα Σελήνη στο Λέοντα επηρεάζει τα οικονομικά σου. Μπορεί να κάνεις κάποιες αγορές ή κάποια έξοδα για την προσωπική σου ευχαρίστηση. Αλλαγές μπορεί να δεις και στα εισοδήματά σου. Μπορεί να ανταμειφθούν οι κόποι σου ή να ξεκινήσεις ένα νέο δημιουργικό εγχείρημα. Μια αύξηση ή μια νέα πηγή εισοδήματος είναι πιθανά. Το ταίρι σου θα βρίσκεται περισσότερο στο πλευρό σου. Προσοχή στις υπερβολικές σπατάλες.

ΛΕΩΝ

Η νέα Σελήνη στο ζώδιό σου σε σπρώχνει σε νέα ξεκινήματα στη ζωή σου. Ο δυναμισμός και η αυτοπεποίθησή σου είναι αυξημένα και σου δίνουν τη δυνατότητα να ανανεώσεις την ερωτική σου ζωή με περισσότερο πάθος. Μπορείς να προχωρήσεις τη σχέση σου ένα βήμα παρακάτω ή να αποκτήσεις έναν απόγονο. Ξεκινάς νέα δημιουργικά εγχειρήματα. Προσοχή σε εγωιστικές και αλαζονικές κινήσεις καθώς μπορεί να προσπαθήσεις να διορθώσεις όλα τα κακώς κείμενα στις σχέσεις σου με λάθος τρόπο. Διατήρησε τον ενθουσιασμό και την αποφασιστικότητά σου. Η σιγουριά σου σε κηρύσσει πρωταγωνιστή!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τη νέα Σελήνη στο Λέοντα θέλεις να χαλαρώσεις, να ξεκουραστείς. Η διαίσθησή σου θα είναι αυξημένη, άκου την εσωτερική σου φωνή και έλα πιο κοντά με τις βαθύτερες επιθυμίες σου. Φόβοι και ανασφάλειες μπορεί να βγουν στην επιφάνεια και να σου δημιουργήσουν εσωτερικές εντάσεις. Μπορεί να ανακαλύψεις κρυφούς εχθρούς ή ένα παρασκήνιο. Ασχολήσου με κάτι δημιουργικό!

ΖΥΓΟΣ

Η νέα Σελήνη στο Λέοντα φέρνει εξελίξεις με φιλικά πρόσωπα, κάνεις νέα όνειρα για το μέλλον. Βγαίνεις και διασκεδάζεις με φίλους, είσαι πιο εξωστρεφής, συμμετέχεις σε οργανώσεις, η κοινωνικότητα αυξάνεται. Ξεκινάς νέα δημιουργικά σχέδια που προωθούν την επαγγελματική σου ζωή. Διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο και έρχεσαι σε επαφή με ισχυρά πρόσωπα που βοηθούν τους μελλοντικούς σου στόχους. Αναζητάς την καλοπέραση και κάνεις τη ζωή σου πιο ποιοτική. Προσοχή σε συγκρούσεις με φιλικά πρόσωπα ή συνεργάτες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η νέα Σελήνη στο Λέοντα φέρνει εξελίξεις στην καριέρα σου. Μπορεί να ξεκινήσεις νέα επαγγελματικά εγχειρήματα που θα σου χαρίσουν φήμη και αναγνώριση ή να αναλάβεις μια πιο υπεύθυνη θέση με περισσότερα κίνητρα και κύρος. Προσοχή σε συγκρούσεις με άτομα κύρους ή αν εσύ κατέχεις μια υπεύθυνη θέση, πρόσεχε πως φέρεσαι στους υπαλλήλους σου. Ξεκίνα μια δική σου εργασία, βγάλε τα ταλέντα και τις ικανότητές σου στην επιφάνεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η νέα Σελήνη στο Λέοντα επηρεάζει θέματα σχετικά με σπουδές, ταξίδια, διαπραγματεύσεις, μακρινούς συγγενείς αλλά επηρεάζει και τη φιλοσοφία σου. Μπορεί να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή να ξεκινήσεις μια συνεργασία με καλές προοπτικές. Μπορεί πάλι να αποφασίσεις να αλλάξεις χώρα ή να κάνεις μια εκπαίδευση ή σεμινάρια για να προωθήσεις τα επαγγελματικά σου. Εξερεύνησε νέους προορισμούς, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Έχεις ανάγκη να εξελιχτείς, να μάθεις νέα πράγματα. Μείνε αφοσιωμένη στους στόχους σου και θα πετύχεις αρκεί να μην φανατίζεσαι!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η νέα Σελήνη στο Λέοντα επηρεάζει τα κοινά οικονομικά. Ασχολείσαι με δάνεια, χρέη, κληρονομιές, ασφαλιστικά ταμεία, με τα κοινά χρήματα που διαθέτεις με το σύντροφό σου. Μπορεί να κάνεις τακτοποιήσεις ή να υπάρξουν αλλαγές σε αυτά που θα διαμορφώσουν μια νέα πραγματικότητα. Μπορεί πάλι να κάνεις μια επένδυση ή κάποια συμφωνία να σπάσει. Προσοχή σε εντάσεις με το ταίρι σου. Προσπάθησε να κλείσεις εκκρεμότητες και να απαλλαχτείς από βάρη κάνοντας καλούς διακανονισμούς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η νέα Σελήνη στο απέναντι ζώδιο επηρεάζει σχέσεις, συνεργασίες, γάμο. Μπορεί να κάνεις μια νέα σχέση ή να προχωρήσεις τη σχέση σου ένα βήμα παρακάτω ή μπορεί πάλι να υπάρξουν έντονες συγκρούσεις με το ταίρι σου. Μια νέα συνεργασία θα μπορούσε να ξεκινήσει επίσης, όμως προσοχή στον ανταγωνισμό και σε εντάσεις με συναδέλφους. Επαναπροσδιόρισε τις σχέσεις σου παίζοντας πρωταγωνιστικό ρόλο. Μπορεί να κληθείς να πάρεις κάποιες δύσκολες αποφάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Η νέα Σελήνη στο Λέοντα επηρεάζει εργασία, υγεία, καθημερινότητα. Μπορεί να υπάρξουν κάποιες αλλαγές στην εργασία σου, να αυξηθούν οι ευθύνες σου και να μειωθεί ο ελεύθερος χρόνος σου. Αν είσαι άνεργη, μπορεί να δεχτείς μια σημαντική πρόταση. Μπορεί πάλι να αντιμετωπίσεις ανταγωνιστικές ή αλαζονικές συμπεριφορές στις σχέσεις σου με συναδελφικά πρόσωπα. Μείωσε το άγχος σου και κάνε πράγματα που σε ευχαριστούν. Ξεκίνα διατροφή ή μια δραστηριότητα που θα σε βοηθήσει να εκτονωθείς.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ