Follow us

Νέα Σελήνη στο Λέοντα στις στις 19 Αυγούστου 2020 | Πώς επηρεάζονται τα ζώδια;

Επηρεάζονται Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια αυτά από την 23-29 μοίρα.

413E3515-FC73-47F4-AD15-9EE656D59931

Το φεγγάρι σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη και έτσι με τη νέα Σελήνη μπορούμε να κάνουμε νέα ξεκινήματα, να ξεκινήσουμε με ενθουσιασμό νέα εγχειρήματα. Βέβαια, το τετράγωνο που σχηματίζει ο Άρης με Κρόνο/Πλούτωνα μπορεί να δημιουργήσει την ανάγκη για άκρατη δύναμη, για καλό αλλά και για κακό. Έντονη αδιαλλαξία και παραλογισμός είναι πιθανά. Προσοχή στη σπατάλη χρημάτων. Ο ενθουσιασμός που δημιουργεί η νέα Σελήνη θα πρέπει να είναι ελεγχόμενος, θα πρέπει να κυριαρχεί η λογική και η εγκράτεια.

Κατά τ’ άλλα, η νέα Σελήνη μας κάνει δημιουργικούς, προβάλλουμε την προσωπικότητά μας, εκφραζόμαστε άνετα και έχουμε αυτοπεποίθηση. Εκδηλώνουμε τα συναισθήματά μας και ασχολούμαστε και με τα παιδιά μας. Είναι πολύ καλή αυτή η στιγμή για να βρούμε τον έρωτα. Αφήνουμε ελεύθερο τον εαυτό μας, διεκδικούμε, αναζωογονούμαστε, ασχολούμαστε με την τέχνη.

Αυτό το φεγγάρι είναι σχετικά ευχάριστο αφού το βασιλικό Λιοντάρι έχει να κάνει με τη χαρά, τη δημιουργικότητα, τα παιδιά, τον έρωτα, τη διασκέδαση, την τέχνη. Ας ασχοληθούμε με πράγματα που μας ευχαριστούν, ας φορτίσουμε τις μπαταρίες μας για το δύσκολο χειμώνα που έρχεται. Ας βρούμε τη χαρά μέσα από μικρά πράγματα που συμβαίνουν γύρω μας.

Επηρεάζονται Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια αυτά από την 23-29 μοίρα.

Πώς θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια με τη νέα Σελήνη στο Λέοντα; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Η νέα Σελήνη στο Λέοντα φέρνει ευχάριστες εκπλήξεις. Η ερωτική σου ζωή παίρνει τα πάνω της. Αν είσαι μόνη, βγες περισσότερο έξω και διασκέδασε, μπορεί να γνωρίσεις ένα μεγάλο έρωτα. Αν βρίσκεσαι σε σχέση, αυτή θα ενδυναμωθεί ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις και έναν απόγονο. Έχεις αυτοπεποίθηση και δίνεις καλή εντύπωση με τη δύναμη και πάθος σου για τη ζωή. Περνάς όμορφες στιγμές με τον αγαπημένο σου, ο ρομαντισμός και το πάθος κυριαρχούν. Είσαι ευτυχισμένη κοντά στα παιδιά σου. Είσαι γενναιόδωρη με τους άλλους, προβάλλεις τα ταλέντα σου και δημιουργείς.

ΤΑΥΡΟΣ

Η νέα Σελήνη στο Λέοντα επηρεάζει το σπίτι, την οικογένεια, τα ακίνητα. Μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις αλλαγές στο χώρο σου ή να ασχοληθείς με την ακίνητη περιουσία σου. Μπορεί να κάνεις μια αγοραπωλησία ή μια μετακόμιση ή μπορεί να βρεις το χώρο για να δημιουργήσεις τη δική σου οικογένεια. Προσπαθείς να κάνεις το σπίτι σου πιο άνετο και λειτουργικό. Νιώθεις πιο ασφαλής κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα, παίρνεις και δίνεις αγάπη. Άσε πίσω σου το παρελθόν και κάνε μια νέα αρχή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η νέα Σελήνη στο Λέοντα επηρεάζει την επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Μπορεί αυτό το διάστημα να κάνεις εκδρομές και αποδράσεις που θα σε αναζωογονήσουν. Κάνεις νέες γνωριμίες και αν είσαι μόνη, μέσα από αυτές, μπορεί να δημιουργήσεις μια νέα σχέση με καλές προοπτικές. Αν βρίσκεσαι σε σχέση, μπορεί να την προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω και να ξεκινήσεις μια νέα ζωή. Ο τρόπος που επικοινωνείς είναι φλογερός και παθιασμένος. Είσαι χαρούμενη, προβάλλεις τις ιδέες σου, εκφράζεσαι με αισιοδοξία. Ανταλλάσεις ειδήσεις και πληροφορίες και επικοινωνείς περισσότερο με αδέρφια, συγγενείς και γείτονες. Ασχολείσαι με τη γνώση ενώ μπορεί να κάνεις και μια συμφωνία. Αγορά ΙΧ είναι πιθανή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η νέα Σελήνη στο Λέοντα επηρεάζει τα οικονομικά σου. Μπορεί να βελτιώσεις τα εισοδήματά σου, να κάνεις επενδύσεις ή να βρεις νέες πηγές εσόδων. Βρίσκεις τρόπους να βελτιώσεις την οικονομική σου κατάσταση για να νιώσεις πιο ασφαλής. Θέλεις να κάνεις τη ζωή σου πιο άνετη. Κινείσαι με στρατηγική για να ισορροπήσεις το budget σου, χαράσσεις νέα σχέδια δράσης ενώ μπορεί να κάνεις και μια ακριβή αγορά. Μπορεί να κάνεις μια καλή οικονομική συμφωνία και να νιώσεις δυνατή μέσα από τα χρήματα. Συναισθηματικά μπορείς τώρα να σταθεροποιήσεις μια κατάσταση. Αν είσαι μόνη, μπορεί να δημιουργήσεις μια σχέση που θα σε καλύπτει απόλυτα.

ΛΕΩΝ

Με τη νέα Σελήνη στο ζώδιό σου θα διαμορφώσεις μια νέα πραγματικότητα που θα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της ζωής σου. Έχεις πολύ καλές προοπτικές. Έχεις τη δυνατότητα να ανέβεις επαγγελματικά ή μπορεί να αποφασίσεις να επισημοποιήσεις τη σχέση σου. Αν είσαι μόνη, μπορεί να γνωρίσεις ένα μοιραίο έρωτα που θα επηρεάσει την ψυχολογία σου. Λάμπεις, μαγνητίζεις, εντυπωσιάζεις. Νέες πόρτες ανοίγονται σε σχέσεις και συνεργασίες. Προβάλλεις τον καλύτερό σου εαυτό, αλλάζεις την εμφάνισή σου. ‘Εχεις δύναμη, αποφασιστικότητα. Με ότι κι αν ασχοληθείς, θα βγεις κερδισμένη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η νέα Σελήνη στο Λέοντα σε καλεί σε απόσυρση. Θέλεις να μείνεις μόνη σου, να φορτίσεις τις μπαταρίες σου, να ξεκουραστείς από τις πολλές υποχρεώσεις σου. Μπορεί να βρεθείς με λίγους και καλούς φίλους σε ήσυχα μέρη. Μπορεί να μείνεις απομονωμένη κάπου με το ταίρι σου, να έρθετε πιο κοντά και να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας. Αν είσαι μόνη, μπορεί να ενδώσεις σε έναν πειρασμό. Άσε πίσω τις πληγές του παρελθόντος και δες τη ζωή με πιο αισιόδοξη ματιά. Έλα σε επαφή με τον εσώτερο εαυτό σου. Άκου τη διαίσθησή σου που θα σου δώσει λύσεις σε θέματα που σε ταλαιπωρούν καιρό. Χαλάρωσε, κάνε διαλογισμό, μείνε μόνη για να ανακάμψεις ψυχικά και συναισθηματικά. Έμπνευση και φαντασία κυριαρχούν.

ΖΥΓΟΣ

Με τη νέα Σελήνη στο Λέοντα μπορεί να δημιουργήσεις νέες φιλίες με άτομα με τα οποία ταιριάζεις πολύ. Αν είσαι μόνη, μπορεί να κάνεις μια νέα γνωριμία μέσα από παρέες και να εξελιχτεί γρήγορα σε σχέση που θα επισημοποιηθεί. Αν έχεις σχέση, θα ανακαλύψεις νέα ενδιαφέροντα με το ταίρι σου που θα κάνουν τη ζωή σου πιο περιπετειώδη και ενδιαφέρουσα. Οι φίλοι αυτό το διάστημα κάνουν τη ζωή σου πιο χαρούμενη. Μπορεί να γίνεις ο αρχηγός μιας ομάδας όπου όλοι αποδέχονται τις ιδέες σου. Η κοινωνικότητα είναι στα ύψη. Έχεις ανάγκη να ακολουθήσεις ένα ιδανικό ή να ασχοληθείς με κάτι ανθρωπιστικό. Ασχολείσαι περισσότερο με το διαδίκτυο, μοιράζεσαι τις ιδέες σου. θέλεις την ελευθερία και την ανεξαρτησία σου και αποφεύγεις κανόνες και περιορισμούς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η νέα Σελήνη στο Λέοντα επηρεάζει την καριέρα σου. Ανοίγονται προοπτικές που σου εξασφαλίζουν ανοδική πορεία. Βάζεις νέους στόχους στην εργασία σου και κάνεις νέα ξεκινήματα. Μπορεί να βρεις μια νέα εργασία, μια νέα θέση με πολλές ευθύνες που σου δίνει χαρά. Ξεπερνάς κάθε εμπόδιο με αισιοδοξία και δύναμη. Παίρνεις συμβουλές από ενημερωμένα άτομα και ανεβαίνεις τη σκάλα της επιτυχίας. Όλοι σε εκτιμούν και σε θαυμάζουν. Θα κάνεις σημαντικές αλλαγές στη ζωή σου. Μπορεί να μετακινηθείς σε έναν άλλο χώρο ή αν μένεις με τους γονείς σου, μπορεί να ανεξαρτητοποιηθείς. Μπορεί να αποφασίσεις να προχωρήσεις παρακάτω μια σοβαρή σχέση ή να συγκατοικήσεις. Κάνεις αλλαγές στο περιβάλλον σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η νέα Σελήνη στο Λέοντα φέρνει θετικές εξελίξεις στη ζωή σου. Μπορεί να κάνεις τυχερές αλλαγές. Μακρινά ταξίδια, σπουδές, σεμινάρια, θέματα σχετικά με το εξωτερικό, διαπραγματεύσεις, νομικές υποθέσεις ευνοούνται. Αποκτάς καλές εμπειρίες από σοφά άτομα. Μπορεί να αποφασίσεις να επισημοποιήσεις μια σχέση σου και να αλλάξεις τη ζωή σου. Αν είσαι μόνη, μια νέα σχέση αλλάζει τη φιλοσοφία της ζωής σου. Αναζητάς την περιπέτεια, είσαι δυναμική, τολμηρή και υλοποιείς τα σχέδιά σου, βάζεις νέους στόχους και κάνεις τη ζωή σου πιο συναρπαστική. Ανοίγονται νέοι ορίζοντες που σε βοηθούν να εξελιχτείς πνευματικά, μαθαίνεις νέα πράγματα. Νιώθεις ελεύθερη και απολαμβάνεις ότι σου φέρνει η ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η νέα Σελήνη στον Λέοντα επηρεάζει κοινά οικονομικά, χρέη, δάνεια, ασφάλειες, περιουσιακά και προσωπική ζωή. Αν έχεις οφειλές προς τρίτους, θα μπορέσεις να ανταποκριθείς πιο εύκολα στις υποχρεώσεις σου. Ευνοείσαι αν θέλεις να κάνεις μια αγοραπωλησία ή μια επένδυση. Ερωτικά, μπορεί να αναθερμάνεις μια σχέση που σε ενδιαφέρει. Δείχνεις τα συναισθήματά σου και κάνεις τη σχέση σου φλογερή και παθιασμένη. Αν είσαι μόνη, σε περιτριγυρίζουν πολλοί πειρασμοί, είναι στο χέρι σου να κάνεις τη σωστή επιλογή. Βλέπεις τα πράγματα εις βάθος πια, κάνεις την ενδοσκόπησή σου και απομακρύνεσαι από οτιδήποτε εμποδίζει τη χαρά και την αισιοδοξία. Θέλεις να κάνεις μια νέα αρχή. Έχεις τη δύναμη να πάρεις τη ζωή στα χέρια σου, έχεις αυτοπεποίθηση και θετική ενέργεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η νέα Σελήνη στο απέναντι ζώδιο επηρεάζει σχέσεις και συνεργασίες. Αν έχεις σχέση, θα πάρεις τώρα σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον της. Παίρνεις πρωτοβουλίες αν έχεις δίπλα σου το κατάλληλο άτομο. Αν είσαι μόνη, μπορεί να κάνεις μια γνωριμία που θα εξελιχτεί σε σοβαρή σχέση. Θέλεις να ευχαριστείς τους άλλους βάζοντας στην άκρη την ελευθερία σου. Δίνεις και παίρνεις αγάπη. Επαγγελματικά, μπορεί να κάνεις νέες συνεργασίες που θα είναι επικερδείς. Κάνεις αλλαγές αυτό το διάστημα σε όλων των ειδών τις σχέσεις σου, με νέα ξεκινήματα ή χωρισμούς. Αν μια σχέση έχει κάνει τον κύκλο της, προχωράς παρακάτω, μπορεί να γνωρίσεις τον άντρα των ονείρων σου. Κάνεις αναθεωρήσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Η νέα Σελήνη στον Λέοντα φέρνει πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις που σου στερούν τη χαρά και τη διασκέδαση. Μπορεί να αλλάξουν οι συνθήκες εργασίας σου. Προσπαθείς να διαμορφώσεις συνθήκες που θα κάνουν πιο ευχάριστο το εργασιακό σου περιβάλλον. Βρίσκεις λύσεις σε προβλήματα που σε ταλαιπωρούν καιρό και κάνεις πιο λειτουργική την καθημερινότητά σου. Φέρνεις εις πέρας τις υποχρεώσεις σου με τη βοήθεια συναδέλφων. Αυτό το διάστημα θα ασχοληθείς περισσότερο με την ρουτίνα σου ενώ μπορεί να ξεκινήσεις και γυμναστική ή διατροφή που θα βελτιώσουν σημαντικά την εμφάνιση και την φυσική σου κατάσταση.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ