Νέα Σελήνη στον Σκορπιό | Πώς επηρεάζει το κάθε ζώδιο;

Η αλλαγή θα πραγματοποιηθεί στις 18 Νοεμβρίου!

Νέα Σελήνη στον Σκορπιό | Πώς επηρεάζει το κάθε ζώδιο;

Ο Σκορπιός είναι ζώδιο σταθερό και τα νέα ξεκινήματα που θα φέρει η νέα Σελήνη θα έχουν διάρκεια, άρα, οι επιλογές μας θα πρέπει να είναι προσεκτικές.

Τα ξεκινήματα αυτά αφορούν στενές σχέσεις, σεξ, ψυχολογικά, συναισθηματικά και οικονομικά θέματα. Οι αλλαγές που θέλουμε να κάνουμε είναι βαθιές και ουσιαστικές και στηρίζονται στην πραγματική μας επιθυμία για αλλαγή και αυτό θα γίνει μέσα από εμπόδια, αυτό μας φανερώνει η όψη Κρόνου/Ουρανού. Θέματα εξουσίας και εκδίκησης είναι έντονα και εμμονικά, μας λέει Άρης/Πλούτωνας αλλά η παρουσία της Αφροδίτης και του Δία στο Σκορπιό μας λένε πως θα επικρατήσει το συναίσθημα και η ανάγκη για σταθερότητα και ασφάλεια.

Επηρεάζονται Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν ζώδια και πλανήτες στο δεκαήμερο αυτό.

Πως θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ
Η νέα Σελήνη στο Σκορπιό θα φέρει νέα οικονομικά δεδομένα και νέες ρυθμίσεις σε κοινά οικονομικά. Μπορεί να λάβεις πίσω χρήματα που σου οφείλουν, να κάνεις νέες οικονομικές συμφωνίες, να ασχοληθείς με κληρονομικά, να ρυθμίσεις δάνεια και οφειλές. Μπορεί πάλι να βελτιωθεί το εισόδημα του συντρόφου σου. Αν έχεις σχέση, μπορεί να προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω ενώ αν είσαι μόνη, να περιμένεις μια επιστροφή από το παρελθόν που είχε μείνει απωθημένο.

ΤΑΥΡΟΣ
Με τη νέα Σελήνη στο απέναντι ζώδιο, θα θελήσεις να κάνεις αλλαγές. Μπορεί να φύγεις από μια σχέση που δεν σου ταιριάζει ή σε καταπιέζει ή μπορεί πάλι να κάνεις μια νέα αρχή. Το ζητούμενο είναι να νιώσεις συναισθηματική και υλική ασφάλεια, θα θελήσεις να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να λύσεις οικονομικά προβλήματα. Αν είσαι μόνη, μπορεί να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που σου ξυπνά βαθιά συναισθήματα. Επαγγελματικά ενδέχεται να κάνεις μια νέα συνεργασία ή μπορεί να υπάρξουν αλλαγές σε συναδελφικές σχέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η νέα Σελήνη στο Σκορπιό επηρεάζει εργασία, υγεία, καθημερινότητα. Μπορεί να αλλάξει το πρόγραμμά σου στη δουλειά ή να αλλάξεις ρόλο και αρμοδιότητες ή να υπάρξουν αλλαγές με συναδελφικά πρόσωπα. Αν ψάχνεις για δουλειά, μπορεί να προκύψει κάτι καινούργιο και ενδιαφέρον. Είναι καλό διάστημα να βρεις λύσεις σε θέματα υγείας ή να ξεκινήσεις υγιεινή διατροφή. Ασχολήσου με τη φυσική σου κατάσταση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η νέα Σελήνη στο Σκορπιό σε ξεσηκώνει για νέες γνωριμίες, διασκέδαση και νέα δημιουργικά σχέδια. Ο έρωτας έρχεται σε πρώτο πλάνο. Έχεις ανάγκη να φλερτάρεις, να ζήσεις παθιασμένες στιγμές. Μια νέα ρομαντική γνωριμία που θα την χαρακτηρίζει η σεξουαλική έλξη και χημεία είναι πιθανή. Είναι ένα διάστημα που μπορείς να κάνεις δημιουργικά ξεκινήματα, να αναγνωριστείς και να επωφεληθείς οικονομικά. Η απόκτηση ενός απογόνου είναι επίσης πιθανή.

ΛΕΩΝ
Η νέα Σελήνη στο Σκορπιό φέρνει εξελίξεις σε θέματα οικογενειακά, σπιτιού και ακίνητης περιουσίας. Μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις μια μετακόμιση, μια ανακαίνιση ή ακόμα και να συγκατοικήσεις. Θα ασχοληθείς περισσότερο με τα οικογενειακά και αγαπημένα σου πρόσωπα ή μπορεί να υπάρξουν αλλαγές σε αυτά που να σε επηρεάζουν. Αν είσαι μόνη, μπορεί να δεχτείς μια επιστροφή προσώπου από το παρελθόν που η κατάσταση στο μεταξύ σας είχε μείνει στη μέση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η νέα Σελήνη στο Σκορπιό επηρεάζει μετακινήσεις και επικοινωνία. Οι επαφές αυξάνονται και θα θέλεις να δείξεις τα ταλέντα σου. Μπορεί να ξεκινήσεις κάτι νέο ή να σχεδιάσεις ένα κοντινό ταξίδι. Μπορεί να θελήσεις να μάθεις μια ξένη γλώσσα, να πάρεις δίπλωμα οδήγησης ή ΙΧ. Ένα νέο πρόσωπο μπορεί να μπει στη ζωή σου και με αυτό το πρόσωπο θα έχεις καταπληκτική επικοινωνιακή χημεία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ

Best of network