Follow us

Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 4 Μαΐου | Πώς θα σε επηρεάσει;

Η νέα Σελήνη στον Ταύρο δίνει νέα ξεκινήματα

Man enjoying the view from hill above city. Full moon and stars on the sky.

Η νέα Σελήνη στον Ταύρο δίνει νέα ξεκινήματα που θα μπορούσαν να έχουν διάρκεια και να μας ικανοποιήσουν στην προσωπική μας ζωή. Όλα κινούνται πιο αργά και κυριαρχεί η επιμονή, κάνουμε σταθερά βήματα για να πραγματοποιήσουμε αλλαγές που θα έχουν διάρκεια.

Υπάρχει μια τάση για απολαύσεις, οι αισθήσεις διεγείρονται και το ενδιαφέρον μας στρέφεται σε ότι έχει να κάνει με τη γη και τα ακίνητα. Μας δίνεται η ευκαιρία να αλλάξουμε τα οικονομικά μας και να αποδείξουμε την αξία μας χαρίζοντας αγάπη και συναισθηματική στήριξη. Αν εκτιμήσουμε τον εαυτό μας, θα μας εκτιμήσουν και οι άλλοι.

Κρόνος/Πλούτωνας θα φέρουν εξελίξεις στην πολιτική ζωή. Το εξάγωνο Ερμή/Άρη ανακόπτεται από Κρόνο/Πλούτωνα με αποτέλεσμα να υπάρχουν εντάσεις σε επαφές και επικοινωνίες. Η αντίθεση Άρη/Δία τα κάνει όλα υπερβολικά. Οι στόχοι θα είναι δύσκολο να εκπληρωθούν.

Η συναισθηματική ζωή θα έχει αναταράξεις καθώς στις 8/5, Ερμής/Ουρανός θα φέρουν ανατροπές.

Επηρεάζονται Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του δεύτερου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια και το δεκαήμερο αυτό.

Πως θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Η νέα Σελήνη στον Ταύρο σε βοηθά στον οικονομικό τομέα. Μπορείς να έχεις εξελίξεις στις οικονομικές υποθέσεις σου. Μια νέα συμφωνία, έξτρα έσοδα ή θετικά γεγονότα, όπως αποπληρωμή ενός χρέους, θα σε βοηθήσουν να πάρεις ανάσα και να ξεφύγεις από το άγχος. Νιώθεις μεγαλύτερη ασφάλεια και σταθερότητα, υλική και συναισθηματική. Κάνεις μια νέα αρχή και οι άλλοι αποδέχονται τις αξίες σου. Κάνε υπομονή και βάλε νέους οικονομικούς στόχους.

ΤΑΥΡΟΣ

Η νέα Σελήνη στο ζώδιό σου είναι θετική για τις προσωπικές υποθέσεις σου. Ένας νέος κύκλος ανοίγει στη ζωή σου που φέρνει ελπίδα. Είσαι αισιόδοξη, χαρούμενη και ανανεωμένη. Θετικά γεγονότα φέρνουν ικανοποίηση και αφορούν χρήματα και αισθήματα. Γοητεύεις, εντυπωσιάζεις και κάνεις νέα όνειρα. Με δύναμη και τόλμη, παλεύεις για την υλική και συναισθηματική σου ασφάλεια. Μια νέα σχέση ή μια νέα συνεργασία είναι πιθανά σενάρια. Οι δραστηριότητές σου είναι πολλές και επιτυχημένες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τη νέα Σελήνη στον Ταύρο αναδιοργανώνεσαι, σκέφτεσαι και ανακτάς τις δυνάμεις σου. Έχεις ανάγκη να κάνεις ριζικές αλλαγές στη ζωή σου και να βάλεις γερά θεμέλια για το μέλλον. Έτσι, αυτό το διάστημα απομονώνεσαι για να σκεφτείς σοβαρά τις επιθυμίες και τα θέλω σου, για να βάλεις νέους στόχους προκειμένου να πετύχεις. Είσαι πιο εσωστρεφής, σκέφτεσαι το παρελθόν και αναζητάς την ηρεμία και τη γαλήνη. Χαλαρώνεις και κάνεις νέα όνειρα. Έρχεσαι αντιμέτωπη με τον βαθύτερο εαυτό σου και απομακρύνεσαι από πρόσωπα και καταστάσεις που σε αγχώνουν. Κάνε λίγη υπομονή και όλα θα εξελιχτούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη νέα Σελήνη στον Ταύρο κάνεις νέα σχέδια, νέες γνωριμίες, βάζεις νέους στόχους. Είσαι αισιόδοξη και ελπίζεις. Φιλικά πρόσωπα σε εκτιμούν και σε νοιάζονται. Δέχεσαι στήριξη από κοντινά πρόσωπα και κάνεις νέα όνειρα για τη ζωή σου. Η κοινωνικότητα είναι στα ύψη. Νιώθεις ευτυχισμένη και ασφαλής δίπλα σε φίλους και κάνεις πράγματα που σου αρέσουν. Προκλήσεις και εκπλήξεις σε βγάζουν από την ρουτίνα. Μπορεί πάλι να απομακρυνθείς από φιλικά πρόσωπα με τα οποία δεν έχεις τις ίδιες αξίες και να γνωρίσεις νέα που θα σε εμπνεύσουν θετικά.

ΛΕΩΝ

Η νέα Σελήνη στον Ταύρο επηρεάζει την καριέρα σου. Έχεις την ευκαιρία να σταθεροποιηθείς στην εργασία, να κάνεις νέα σχέδια και να τα πραγματοποιήσεις. Μπορεί να δεχτείς νέες επαγγελματικές προτάσεις και να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο στον τομέα της καριέρας που θα σε κάνει να νιώσεις ασφαλής ή μπορεί να προοδεύσεις στην υπάρχουσα εργασία σου με σκληρή δουλειά. Νέοι ορίζοντες ανοίγονται. Προβάλλεις τη θετική πλευρά του εαυτού σου και η αξία σου αναγνωρίζεται. Ανώτερα πρόσωπα και συνεργάτες σε βοηθούν. Ασχολείσαι πολύ με τη δουλειά σου αυτό το διάστημα αλλά τονώνεται η αυτοπεποίθησή σου. Οι επιθυμίες και οι φιλοδοξίες σου πραγματοποιούνται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η νέα Σελήνη στον Ταύρο σε κάνει αισιόδοξη. Βλέπεις τα πράγματα με διαφορετική ματιά και αναζητάς την εξέλιξη. Έχεις νέες ιδέες, θέλεις να διευρύνεις τις γνώσεις σου και να αποκτήσεις ασφάλεια και σταθερότητα. Ταξίδια, σπουδές, επικοινωνία, διαπραγματεύσεις, νομικά ζητήματα ευνοούνται. Η φιλοσοφία σου αλλάζει και διψάς για νέες εμπειρίες. Μπορεί να γνωρίσεις πρόσωπα από άλλους πολιτισμούς ή με άλλες νοοτροπίες και να ανανεωθείς. Συνεργασίες με το εξωτερικό ευνοούνται.

ΖΥΓΟΣ

Η νέα Σελήνη στον Ταύρο σε ευνοεί σε θέματα κοινών οικονομικών, περιουσιακών θεμάτων αλλά και σε χρέη, δάνεια, ασφάλειες. Μπορείς αυτό το διάστημα να βάλεις μια σειρά στις υποχρεώσεις σου και να έχεις θετικές εξελίξεις σε οικονομικά ζητήματα προς τρίτους. Ο αισθησιασμός και ο ερωτισμός είναι στα ύψη. Αναζητάς την οικειότητα με αγαπημένα πρόσωπα και αποβάλλεις αρνητικά συναισθήματα για να νιώσεις πιο ασφαλής. Η διαίσθησή σου είναι μεγάλη και σε βοηθά να κάνεις σωστές επιλογές. Μεταμορφώνεσαι και αναγεννάσαι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η νέα Σελήνη στο απέναντι ζώδιο ευνοεί σχέσεις, συνεργασίες, γάμο. Μπορείς να αποκαταστήσεις το κλίμα στις σχέσεις σου και να κάνεις νέα ξεκινήματα που θα αντέξουν στο χρόνο. Οι σχέσεις γίνονται πιο οικείες και σταθερές. Βλέπεις τα λάθη σου, λύνεις προβλήματα και απομακρύνεις από δίπλα σου πρόσωπα που δεν σε εκτιμούν και δεν σου παρέχουν συναισθηματική ή υλική ασφάλεια. Μπορεί πάλι να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα εκπληρώσει τα όνειρά σου. Μια νέα συνεργασία ή σχέση είναι πιθανή αυτό το διάστημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τη νέα Σελήνη στον Ταύρο μπορεί να κάνεις νέα ξεκινήματα στην εργασία σου. Έχεις πολύ δουλειά που σε πιέζει. Κουράζεσαι, παλεύεις αλλά τελικά θα καταφέρεις να πετύχεις την επαγγελματική σταθερότητα. Είσαι πιο παραγωγική και αποδοτική. Διεκπεραιώνεις εύκολα τις καθημερινές σου δραστηριότητες και υποχρεώσεις και βοηθάς συναδέλφους που χρειάζονται στήριξη. Μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις μια αλλαγή στην εμφάνισή σου και να ανανεωθείς. Βάζεις τάξη στη ρουτίνα σου και υιοθετείς πιο υγιεινές συνήθειες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η νέα Σελήνη στον Ταύρο ευνοεί την ερωτική σου ζωή. Είναι ένα απολαυστικό διάστημα όπου λάμπεις, γοητεύεις, είσαι χαρούμενη και ο αισθησιασμός κυριαρχεί. Έρχεσαι πιο κοντά στο σύντροφό σου, κάνεις μια νέα αρχή και επιβεβαιώνεσαι. Αν είσαι μόνη, κάνεις μια νέα γνωριμία με καλές προοπτικές. Ένας νέος έρωτας σου χαρίζει ασφάλεια και σιγουριά. Συναισθηματικά αλλά και υλικά ευνοείσαι. Είσαι δημιουργική και η διασκέδαση σε αναζωογονεί. Μέσα από κάποιες δραστηριότητες αποκτάς φήμη. Ρισκάρεις και κάνεις νέες επενδύσεις που φέρνουν κέρδη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η νέα Σελήνη στον Ταύρο φέρνει νέα ξεκινήματα σε σπίτι και οικογένεια. Οι οικογενειακές σου σχέσεις γίνονται πιο στενές, ανανεώνεις το χώρο του σπιτιού σου, αλλάζεις διακόσμηση ή κάνεις μια μετακόμιση. Νιώθεις πως τα κοντινά σου πρόσωπα σε αγαπούν και σε νοιάζονται. Αισθάνεσαι ζεστασιά και οικειότητα, είσαι ασφαλής στο σπίτι σου. Το σπίτι είναι το καταφύγιό σου και σου προσφέρει ηρεμία και γαλήνη. Μια συγκατοίκηση είναι πιθανή ή μπορεί να έχεις νέα αυτές τις μέρες που αφορούν ακίνητη περιουσία.

ΙΧΘΥΕΣ

Η νέα Σελήνη στον Ταύρο ευνοεί την επικοινωνία, τις μετακινήσεις, τα ταξίδια, τις επαφές, τις εξόδους για διασκέδαση, τις προτάσεις. Η κοινωνικότητα είναι στα ύψη. Μπορείς να κάνεις νέες συμφωνίες ή να υπογράψεις έγγραφα. Είσαι πολύ ομιλητική, ευγενική και υποχωρητική στις απόψεις σου. Κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν, σε τονώνουν, σε αναζωογονούν, σε χαλαρώνουν. Κάνεις νέες γνωριμίες που σε βγάζουν από τη ρουτίνα. Σκέφτεσαι χαρούμενα, αισιόδοξα, ξεκουράζεσαι και ηρεμείς.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ