Νέα Σελήνη στον Τοξότη | Πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο;

Στις 7 Δεκεμβρίου

Νέα Σελήνη στον Τοξότη | Πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο;

Η νέα Σελήνη πραγματοποιείται στον Τοξότη, σε ένα χαρούμενο και αισιόδοξο ζώδιο. Ευνοεί νέα ξεκινήματα, δίνει ανάγκη για δράση, περιπέτεια, ταξίδια, περιπλάνηση και γνώσεις, ενασχόληση με φιλοσοφικά και νομικά ζητήματα.

Όμως το τετράγωνο που κάνει με Άρη/Ποσειδώνα στους Ιχθείς μπορεί να θολώσει τα νερά και να υπάρξουν αμφισβητήσεις. Μπορεί να βγουν στην επιφάνεια λανθασμένες επιλογές μας και να πρέπει να δεχτούμε τα λάθη μας. Προσοχή σε εξαπατήσεις, αυταπάτες, ατυχήματα, ιώσεις.

Ο Ποσειδώνας μπορεί να φέρει γεγονότα σχετικά με θάλασσα και υγρό στοιχείο. Προσοχή σε φάρμακα και καταχρήσεις. Προσοχή επίσης στις αποφάσεις καθώς θα υπάρχουν παραπλανήσεις που μπορεί να μας τυλίξουν σε ένα ροζ συννεφάκι. Παρόλα αυτά ο ερωτισμός θα είναι διάχυτος και όσοι ασχολούνται με πνευματικά και καλλιτεχνικά θέματα θα είναι ευνοημένοι.

Η νέα Σελήνη μας σπρώχνει να αναζητήσουμε τη δική μας αλήθεια, να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας, να αλλάξουμε τις ιδέες μας, να βρούμε την περιπέτεια, να βρούμε ένα νέο τρόπο εξερεύνησης, να απεγκλωβιστούμε από πράγματα που μας κάνουν δύσκολη τη ζωή, να ξεκινήσουμε μια ξένη γλώσσα, να ταξιδέψουμε σε άλλους πολιτισμούς, να λύσουμε νομικά θέματα με δικαιοσύνη.

Επηρεάζονται Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια και το δεκαήμερο αυτό.

Νέα Σελήνη | Πώς θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ
Η νέα Σελήνη θα μπορούσε να φέρει θετικές αλλαγές και νέα ξεκινήματα. Μέσα από ταξίδια και σπουδές θα μπορούσες να μάθεις αλήθειες. Επηρεάζεσαι πολύ από τις ιδέες των γύρω σου. θέλεις να εξερευνήσεις νέα εδάφη, νέες ηπείρους, να διευρύνεις τις γνώσεις σου, να ανοίξεις τους ορίζοντές σου, να αυξήσεις τις εμπειρίες σου. θέματα σχετικά με το εξωτερικό, με σπουδές και νομικά ζητήματα ευνοούνται. Προσοχή όμως καθώς με Άρη/Ποσειδώνα δεν θα μπορέσεις να κρίνεις ρεαλιστικά κάποια πράγματα και το αποτέλεσμα θα είναι να πέφτεις σε παγίδες.

ΤΑΥΡΟΣ
Η νέα Σελήνη αυξάνει τη διαίσθησή σου και σε βοηθάει να επουλώσεις κάποιες πληγές. Είναι καλή στιγμή να εκφράσεις τα πάθη σου, να αναζωπυρώσεις το πάθος σου με το σύντροφό σου, να αποκτήσεις σεξουαλικές εμπειρίες. Τα συναισθήματά σου είναι έντονα. Μπορείς να βελτιώσεις τα οικονομικά σου μέσα από τρίτους. Ένα δάνειο, μια πίστωση είναι πιθανά. Δες εκ νέου τα κοινά οικονομικά, χρέη, δάνεια και κάνε ένα πρόγραμμα για να τα αποπληρώσεις. Μπορεί πάλι να αποφασίσεις να κάνεις επενδύσεις. Με Άρη/Ποσειδώνα μπορεί να είσαι λίγο νευρική και να χάνεις την ψυχραιμία σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Με τη νέα Σελήνη στο απέναντι ζώδιο μπορείς να απολαύσεις όμορφες ερωτικές στιγμές και να ανανεώσεις τη σχέση σου. Μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, ένα γάμο, μια συμβίωση. Μπορεί πάλι να κάνεις συζητήσεις για μια νέα επαγγελματική συνεργασία. Αυτό το διάστημα βρίσκεις λύσεις σε τυχόν προβλήματα σχέσεων και συνεργασιών. Προχωράς μπροστά ή δίνεις οριστικά ένα τέλος. Προσοχή καθώς Άρης/Ποσειδώνας δίνουν μια παραπλανητική εικόνα που δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με τη νέα Σελήνη προσπαθείς να κάνεις καλύτερη την καθημερινότητά σου και να λάβεις ικανοποίηση από τη δουλειά σου. Κάθε είδους αλλαγή στέφεται με επιτυχία και η ρουτίνα σου αναδιαμορφώνεται. Είναι καλό διάστημα για να ασχοληθείς με την υγεία σου, να βελτιώσεις τη διατροφή σου, να εντάξεις την άσκηση στη ζωή σου, να αντιμετωπίσεις ένα θέμα υγείας με νέες μεθόδους.

ΛΕΩΝ
Η νέα Σελήνη σε καλεί να διασκεδάσεις και να απολαύσεις τη ζωή. Το φλερτ κυριαρχεί και βγάζεις στην επιφάνεια τον αρεστό και δημοφιλή εαυτό σου. Οι κατακτήσεις σου θα είναι πολλές και η δημιουργικότητά σου θα είναι στα ύψη. Είσαι πιο γενναιόδωρη, δείχνεις τον καλό σου εαυτό και μια νέα ερωτική σχέση μπορεί να δημιουργηθεί. Είσαι τολμηρή και ρισκάρεις. Κάνεις ότι σε ευχαριστεί και νιώθεις ενθουσιασμό με τον αγαπημένο σου και τα παιδιά σου. Προσοχή όμως καθώς Άρης/Ποσειδώνας μπορεί να φέρουν θετικές αλλαγές που ίσως κρύβουν παγίδες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η νέα Σελήνη φέρνει νέα δεδομένα στην συναισθηματική σου ζωή. Κάποια αλλαγή μπορεί να γίνει στο σπίτι σου ή την οικογένειά σου και αυτό θα έχει διάρκεια. Άκου τη διαίσθησή σου για να κάνεις σωστές επιλογές. Μπορεί να φιλοξενήσεις στο σπίτι σου κόσμο ή να κάνεις κάποιες αλλαγές. Οι στενές σχέσεις θα γίνουν πιο δυνατές. Μια ανακαίνιση ή μια μετακόμιση είναι πιθανά σενάρια. Προσοχή καθώς ότι λάμπει δεν είναι χρυσός. Κάτι που σε ενθουσιάζει μπορεί να μην είναι τελικά και πολύ σημαντικό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ

Best of network