Follow us

Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 11 Δεκεμβρίου

Η νέα Σελήνη στον Τοξότη μας καλεί να δούμε την καλή πλευρά της ζωής

f-zwdia-moon

Δες επίσης: Ετήσιες προβλέψεις 2016 για όλα τα ζώδια!

Η νέα Σελήνη στον Τοξότη μας καλεί να δούμε την καλή πλευρά της ζωής.

Ο Τοξότης, όπως και όλα τα πύρινα ζώδια, εκφράζει ενθουσιασμό, δύναμη, την πίστη στον εαυτό του, την ειλικρίνεια, την αισιοδοξία, την αυτοπεποίθηση, την αλήθεια, το νόημα της ζωής. Θα κληθούμε να εξετάσουμε τις σκέψεις μας, τα κίνητρά μας, τη συμπεριφορά μας. Είναι καιρός να αναθεωρήσουμε κάποιες από τις αντιλήψεις μας, να αφήσουμε πίσω μας ότι μας έχει πονέσει και να απελευθερωθούμε, να δούμε την πραγματικότητα κατάματα.

Επηρεάζονται Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του δεύτερου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια και το δεκαήμερο αυτό.

Πως θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου. ΚΡΙΟΣ

Η νέα Σελήνη στον Τοξότη μπορεί να φέρει απρόσμενα μια πολυπόθητη αλλαγή ή μια ευκαιρία για ένα ταξίδι. Μια αλλαγή τόπου, πνευματικές εργασίες, σπουδές, νομικές υποθέσεις, εξωτερικό ευνοούνται. Θα χρειαστεί να κάνεις όμως ένα βήμα πίσω για να μην τινάξεις στον αέρα σχέσεις και συνεργασίες. Οικονομικά θέματα προωθούνται.

ΤΑΥΡΟΣ

Η νέα Σελήνη στον Τοξότη φέρνει ευκαιρίες για επενδύσεις, δάνεια, αγορές ή και μια προσφορά. Τα θέματά σου προωθούνται. Ο όγκος της δουλειάς ενδεχομένως να σε εξουθενώσει και καλό θα ήταν να προσέχεις την ψυχολογική σου κατάσταση. Αγαπημένα πρόσωπα είναι στο πλευρό σου και σε στηρίζουν. Ρύθμισε τις οφειλές σου για να ηρεμήσεις. Το σεξ θα είναι κυρίαρχο στο μυαλό σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η νέα Σελήνη στον Τοξότη σου δείχνει σε ποια σημεία μια σχέση ή συνεργασία χρειάζεται αλλαγή. Αν είναι απαραίτητο, άσε μεγαλύτερο περιθώριο κινήσεων στο σύντροφο ή τους συνεργάτες σου. Απομάκρυνε οτιδήποτε δεν σε αντιπροσωπεύει και δεν σε ευχαριστεί. Επίλεξε τι είναι αυτό που θέλεις στη ζωή σου και εξέφρασέ το στους άλλους. Θέλεις να κάνεις αυτό που ονειρεύεσαι, αυτό που σου αρέσει στις σχέσεις σου. Γνωριμίες μέσα από ταξίδια ευνοούνται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η νέα Σελήνη στον Τοξότη σου ανοίγει το δρόμο για νέες ευκαιρίες στην εργασία ή βρίσκεις τρόπο για να αντιμετωπίσεις θέματα υγείας. Η προνοητικότητα αλλά και οι γρήγορες κινήσεις επιβραβεύονται. Θέματα της καθημερινότητας σε προβληματίζουν και ίσως δημιουργηθούν εσωτερικές εντάσεις. Κάνε βήματα για να ισορροπήσεις ψυχολογικά, απελευθερώσου από οτιδήποτε δεν σε εξυπηρετεί πια και ασχολήσου με χαρούμενες δραστηριότητες.

ΛΕΩΝ

Η νέα Σελήνη στον Τοξότη σε κάνει τολμηρή, αποφασιστική και έτοιμη για πρωτότυπες κινήσεις. Ένας δυνατός έρωτας θα μπορούσε να προκύψει τώρα. Η δημιουργικότητα αλλά και ο πειραματισμός θα έχουν επιτυχή αποτελέσματα. Δεν θα διστάσεις να μπεις σε μια ερωτική περιπέτεια όπου θα χρειαστεί να μετρήσεις τις δυνάμεις σου. Προσοχή! Μην υπερεκτιμάς, μην υποτιμάς τους άλλους. Το πάθος θα κυριαρχεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η νέα Σελήνη στον Τοξότη σου δίνει ευκαιρίες να αλλάξεις ότι δεν σε ικανοποιεί σε οικογενειακό επίπεδο. Ένας απόγονος ή ένας συγκάτοικος είναι πιθανά σενάρια. Ανακαίνιση, αγορές, έξοδα για το σπίτι και τους συγγενείς επίσης. Βάλε τη λογική να δουλέψει και λύσε οικογενειακά θέματα. Διαμόρφωσε το σπίτι σου και τη ζωή σου όπως σου αρέσουν ακόμα και αν χρειαστεί να ξοδέψεις κάποια χρήματα. Έρχεσαι πιο κοντά στα οικεία σου πρόσωπα.

ΖΥΓΟΣ

Η νέα Σελήνη στον Τοξότη υπόσχεται καλύτερες μέρες και περισσότερη αισιοδοξία στη ζωή σου. Έχεις ανάγκη να ταξιδέψεις, να δεις φίλους, όμως περιόρισε τα έξοδά σου. Μπορεί να επικρατούν θυμός και εντάσεις αν οι άλλοι δεν σου δίνουν αυτά που θες. Δυστυχώς οι ανάγκες σου μπορεί να είναι διαφορετικές, γι’ αυτό χαλάρωσε. Πρόσεχε την επικοινωνία σου γιατί φαίνεται να έχεις πάρει φόρα. Μη ζητάς περισσότερα από αυτά που μπορούν να σου δώσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η νέα Σελήνη στον Τοξότη μπορεί να φέρει μια πρωτότυπη ιδέα για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Μέσα από ταξίδια ή συνεργασίες μπορείς να καλυτερεύσεις τις καταστάσεις. Νέες ιδέες και εκπλήξεις είναι πιθανά. Η διαίσθησή σου δεν σε ξεγελά. Νιώθεις πως ετοιμάζονται πράγματα ερήμην σου που δεν μπορείς να τα δεις ακόμα. Κάνε τα πάντα για να υποδεχτείς το καινούργιο και αυτό μπορεί να είναι μια πρόταση, μια συνεργασία, ένας έρωτας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η νέα Σελήνη στο ζώδιό σου σού δίνει την ευκαιρία να αλλάξεις τη ζωή σου, την εμφάνισή σου ή οτιδήποτε δεν σε ικανοποιεί. Η ψυχολογία σου είναι σε καλά επίπεδα και διαθέτεις ότι χρειάζεται για να βελτιώσεις τις συνθήκες. Πάρε αποφάσεις για την πορεία σου. Κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου, άλλαξε συνήθειες και ανέλαβε τις ευθύνες σου. Οι στόχοι σου πραγματοποιούνται και η κοινωνικότητά σου είναι στα ύψη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η νέα Σελήνη στον Τοξότη σε καλεί να κάνεις έναν απολογισμό ή μια ενδοσκόπηση και να ξεδιαλύνεις τις καταστάσεις. Ανασυγκρότησε τις δυνάμεις σου και τόλμα έναν επαγγελματικό στόχο. Ξεκαθάρισε το παρελθόν και σκέψου καλά πριν δράσεις. Βρες τρόπους για να λύσεις τα θέματά σου. Έχεις ανάγκη να βρίσκεσαι με άτομα που σε καταλαβαίνουν. Ζεις στα όνειρά σου και αποφεύγεις να δεις κατάματα την πραγματικότητα. Συγχωρείς και ξεχνάς ότι σε πλήγωσε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η νέα Σελήνη στον Τοξότη φέρνει αλλαγές και κάνει χώρο για νέα πρόσωπα στη ζωή σου. Ανασυγκρότησε τα σχέδιά σου και άνοιξε ένα νέο κύκλο δραστηριοτήτων. Όλα μπορούν να συμβούν τώρα. Έχεις βαρεθεί την καθημερινότητα και τη στασιμότητα. Παίρνεις ανατρεπτικές αποφάσεις χωρίς γυρισμό σαν επαναστάτης. Η συμμετοχή σου σε ομάδες που μοιράζεσαι τις ίδιες αξίες ή την ίδια φιλοσοφία ζωής ευνοείται.

ΙΧΘΥΕΣ

Η νέα Σελήνη στον Τοξότη φέρνει νέες επαγγελματικές επιλογές που θα είναι απαιτητικές. Δύσκολος ο δρόμος που ανοίγεται. Ανασυγκρότησε τις δυνάμεις σου για να αντεπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου. Είσαι προβληματισμένη επαγγελματικά και οικονομικά, όμως ξέρεις να δραπετεύεις. Προσοχή στα αδιέξοδα. Πάρε τις αποφάσεις σου και μην κολλάς σε οτιδήποτε εφήμερο. Βάλε στόχους και πραγματοποίησέ τους με αποφασιστικότητα και πειθαρχία.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ