Νέα Σελήνη στον Υδροχόο | Πώς θα επηρεάσει όλα τα ζώδια;

Στις 4 Φεβρουαρίου

Νέα Σελήνη στον Υδροχόο

Νέα Σελήνη σημαίνει νέα ξεκινήματα. Ο Υδροχόος οραματίζεται το μέλλον και μας ωθεί σε πρωτοποριακή δράση. Είναι ανεξάρτητος και αντικειμενικός, υπερασπίζεται την αλήθεια. Το εξάγωνο Ερμή/Δία μας ωθεί σε κοινωνική και επαγγελματική άνοδο. Κάθε τι πρωτοποριακό, επικοινωνιακό ή σχετικό με την τεχνολογία ευνοείται. Μπορεί το τετράγωνο Άρη/Πλούτωνα να δυσκολεύει τις καταστάσεις, όμως μέσα από το διάλογο, το κλίμα εντάσεων θα βελτιωθεί και θα έρθει η ειρήνη. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω θα μας βοηθήσει να δούμε με σοβαρή ματιά την συναισθηματική και οικονομική μας ζωή. Όπου υπάρχουν στόχοι, υπάρχει επιτυχία.

Δες εδώ τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Με τη νέα Σελήνη θα είμαστε κοινωνικοί, εύστροφοι και θα μπορέσουμε να βρούμε λύσεις στα προβλήματά μας. Εκπλήξεις και ευκαιρίες μέσα από κάποια γεγονότα είναι πιθανά. Βλέπουμε τις καταστάσεις αντικειμενικά, σκεφτόμαστε εύκολα και ξεκάθαρα, χρησιμοποιούμε τη λογική. Βλέπουμε τη ζωή ευρύτερα, πέρα από τις ατομικές μας ανάγκες, περισσότερο συλλογικά και παγκόσμια.

Επηρεάζονται Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του δεύτερου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στο ζώδιο και το δεκαήμερο αυτό.

Πώς θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια από τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Η νέα Σελήνη επηρεάζει τις φιλίες και την κοινωνικότητά σου. Μπορεί να αλλάξεις παρέες, να κάνεις νέες φιλίες, νέα πρόσωπα μπαίνουν στη ζωή σου. Μπορεί να αποφασίσεις να ενταχθείς σε μια ομάδα ανθρώπων προς χάριν του κοινωνικού συνόλου. Μπορεί πάλι να πραγματοποιήσεις ένα όνειρο ή ένα στόχο. Έχεις ανάγκη να νιώθεις ελεύθερη, να αγωνιστείς για ένα κοινό σκοπό ή μια ιδέα. Όλοι παραδέχονται τις πρωτοποριακές ιδέες σου και σε βοηθούν στα σχέδιά σου. Βγαίνεις από τη ρουτίνα και τη μονοτονία και περνάς όμορφες στιγμές με πρόσωπα που σε συμβουλεύουν με την εμπειρία σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Η νέα Σελήνη επηρεάζει την καριέρα σου. Μπορεί να γίνουν αλλαγές στο χώρο της εργασίας σου, να ξεκινήσεις ένα νέο εγχείρημα, να υπάρξουν αλλαγές με ανώτερα πρόσωπα ή άτομα εξουσίας. Κάτι επαναστατικό μπορεί να συμβεί τώρα. Μπορεί να ενταχθείς σε μια νέα ομάδα, να ψάξεις να βρεις νέες ιδέες και ένα νέο προορισμό. Μπορεί να αλλάξεις θέση ή τομέα. Πιστεύεις στις ικανότητές σου αλλά πρόσεχε την επαναστατική διάθεσή σου που μπορεί να προκαλέσει αντιδράσεις στους άλλους. Φιλικά πρόσωπα μπορεί να σε βοηθήσουν με τις συμβουλές τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η νέα Σελήνη σχετίζεται με ταξίδια, σπουδές, νομικά θέματα, διαπραγματεύσεις. Μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή να ξεκινήσεις μια εκπαίδευση για να διευρύνεις τις γνώσεις σου και να αποκτήσεις περισσότερα εφόδια στην επαγγελματική σου ζωή. Βλέπεις τις καταστάσεις με διαφορετική ματιά, πιο αισιόδοξα και αλλάζεις την κοσμοθεωρία σου. Θέλεις να απολαύσεις την ελευθερία και την ανεξαρτησία σου, να ζήσεις την περιπέτεια και να ανανεωθείς. Κάποια πρόσωπα από μακριά σου προσφέρουν τις εμπειρίες τους και αλλάζεις τις απόψεις σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η νέα Σελήνη επηρεάζει την ερωτική σου ζωή και τα οικονομικά σου. Μπορεί τώρα να αποφασίσεις μια συμβίωση ή να σε απασχολούν τα κοινά οικονομικά. Αν είσαι μόνη, μπορεί να επιστρέψεις σε ένα πρόσωπο από το παρελθόν, η ερωτική σου επιθυμία είναι αυξημένη. Χρέη, δάνεια, οφειλές, κληρονομιές θα σε απασχολήσουν αυτές τις μέρες και θα αγχωθείς ή αντίθετα, μπορεί να απελευθερωθείς από βάρη που αφορούν αυτά. Τα συναισθήματά σου μπορεί να είναι τώρα πιο βαθιά, να αναζητάς την οικειότητα, το σεξ. Σκοπός είναι να μεταμορφωθείς εσύ ή η σχέση σου. Μπορεί να έρθεις αντιμέτωπη με φοβίες, εμμονές, ζήλια, κτητικότητα. Μπορεί πάλι να βιώσεις ένα μεγάλο πάθος που θα σου αλλάξει τη ζωή.

ΛΕΩΝ

Η νέα Σελήνη στο απέναντι ζώδιο επηρεάζει σχέσεις και συνεργασίες. Αν έχεις σχέση, μπορεί να κάνεις μια νέα αρχή ενώ αν είσαι μόνη, μπορεί να κάνεις μια πολύ καλή νέα γνωριμία. Μπορεί να αποφασίσεις να προχωρήσεις τη σχέση σου ένα βήμα παρακάτω. Είσαι συνεργάσιμη, διαλλακτική, χαρούμενη, σταθερή, συζητάς τα θέλω σου και ανοίγεσαι σε νέες συνεργασίες. Βρίσκεις λύσεις. Επαγγελματικά, θα έχεις εξελίξεις και οι συνθήκες θα αλλάξουν ή θα γίνουν ανακατατάξεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η νέα Σελήνη αλλάζει την καθημερινότητά σου. Μπορεί να αλλάξει το ωράριο εργασίας σου ή το πρόγραμμά σου ή να γίνουν ανακατατάξεις στον εργασιακό χώρο και αυτές να αφορούν συναδέλφους ή το αντικείμενό σου. Ασχολήσου με την υγεία σου και τη φυσική σου κατάσταση. Κάνε ένα τσεκ απ και προσπάθησε να βελτιώσεις την ποιότητα της ζωής σου. Ξεκίνα μια αποτοξίνωση ή ένα πρόγραμμα άσκησης και διατροφής. Απελευθερώσου από οτιδήποτε σε καταπιέζει. Τώρα είσαι αποδοτική, αναλαμβάνεις ευθύνες και τις φέρνεις εις πέρας. Περνάς όμορφα στον χώρο εργασίας και μπορεί να δημιουργήσεις μια νέα φιλία με έναν συνεργάτη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ