Follow us

Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 24 Ιανουαρίου | Πώς επηρεάζονται όλα τα ζώδια

Επηρεάζονται Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια και το δεκαήμερο αυτό.

Young woman at home

Νέα Σελήνη σημαίνει νέα ξεκινήματα. Αυτή η νέα Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ουρανό φέρνει ανανέωση, αλλαγές αλλά και εντάσεις και εκνευρισμό. Η ανανέωση θεωρείται αναγκαία και ναι, πράγματι, κάποια πράγματα πρέπει να αλλάξουν για να είναι περισσότερο βιώσιμα. Η σύνοδος Αφροδίτης/Ποσειδώνα είναι κατευναστική και εξομαλύνει τις καταστάσεις.

Το φεγγάρι στον Υδροχόο δημιουργεί σκαμπανεβάσματα συναισθηματικά, είναι ένα φεγγάρι ιδιόρρυθμο, πρωτότυπο, πρωτοποριακό, ανεξάρτητο. Έρχεται να μας ταρακουνήσει για να απελευθερωθούμε από οτιδήποτε μας καταπιέζει και μας στερεί την ελευθερία. Τα νεύρα και το άγχος θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του. Ας δούμε τα πράγματα πιο συλλογικά πέρα από τις δικές μας ανάγκες.

Επηρεάζονται Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια και το δεκαήμερο αυτό.

Πώς θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια με τη νέα Σελήνη; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Η νέα Σελήνη στον Υδροχόο επηρεάζει τις φιλίες, τις ομάδες. Μπορεί να κάνεις κάποιες αλλαγές στις φιλίες σου, να κάνεις νέους φίλους, να αλλάξεις παρέες. Κάποια νέα πρόσωπα μπορεί να μπουν στη ζωή σου ή μπορεί να ενταχθείς σε μια ομάδα ή μπορεί να φτάσεις κοντά σε στόχους και όνειρα. Θέλεις να ανήκεις σε ένα σύνολο για ένα σκοπό. Κάποιοι φίλοι σου αποδέχονται τις πρωτοποριακές ιδέες σου και σε βοηθούν στα εγχειρήματά σου. Κάποια πρόσωπα μπορεί να σε βγάλουν από τη ρουτίνα σου και να σε καλύψουν συναισθηματικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Η νέα Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να φέρει νέα επαγγελματικά ξεκινήματα αλλά με ανατροπές και εκπλήξεις. Μπορεί να αλλάξεις θέση ή τομέα στη δουλειά. Θέλεις να αναγνωριστείς, να βελτιώσεις την κοινωνική σου θέση. Πιστεύεις στον εαυτό σου και τις ικανότητές σου. Κάνεις μια νέα αρχή στην καριέρα σου ή προχωράς σε νέες συνεργασίες. Μπορεί να γίνουν αλλαγές στο χώρο της δουλειάς σου ή να διαμορφωθεί μια νέα κατάσταση με άτομα εξουσίας και συναδέλφους. Μπορεί να ενταχθείς σε μια ομάδα ή να αναλάβεις τα ηνία μιας επιχείρησης. Αναζητάς ιδέες που αφορούν την επαγγελματική σου κατεύθυνση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η νέα Σελήνη στον Υδροχόο φέρνει ευκαιρίες για να πετύχεις νέους στόχους και όνειρα. Μπορεί να κάνεις ένα μακρινό ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους ή για αναψυχή ή μπορεί να ξεκινήσεις μια εκπαίδευση για να διευρύνεις τις γνώσεις σου και να προχωρήσεις καλύτερα στον επαγγελματικό τομέα. Βλέπεις τα πράγματα με διαφορετική ματιά, με περισσότερη αισιοδοξία. Αλλάζει η κοσμοθεωρία σου, θέλεις να επεκτείνεις τους ορίζοντές σου, να μάθεις νέα πράγματα, να βγεις από τη στασιμότητα και να ζήσεις την περιπέτεια. Μπορεί να βρεθείς με πρόσωπα που ζουν μακριά ή να γνωρίσεις νέα πρόσωπα που θα αλλάξουν τη φιλοσοφία σου και θα σου προσφέρουν νέες εμπειρίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η νέα Σελήνη στον Υδροχόο φέρνει νέες πηγές εσόδων μέσα από περιουσιακά ή κληρονομικά. Μην ρισκάρεις οικονομικά και μην στηρίζεις τρίτους. Μπορεί να σε απασχολήσουν τα κοινά οικονομικά, χρέη, δάνεια και να αγχωθείς. Μπορεί να απελευθερωθείς από κληρονομικά ζητήματα. Τα συναισθήματά σου είναι πιο βαθιά, πιο σκοτεινά και μπορεί να σε μεταμορφώσουν. Μπορεί να έρθεις αντιμέτωπη με εμμονές και φοβίες, να είσαι πιο κτητική και ζηλιάρα. Το πάθος είναι μεγάλο. Μπορεί να αποφασίσεις μια συμβίωση ή αν ζεις με το ταίρι σου, μπορεί να κάνετε αλλαγές στο κοινό σας ταμείο. Μπορεί πάλι να συναντηθείς με πρόσωπα από το παρελθόν.

ΛΕΩΝ

Με τη νέα Σελήνη στο απέναντι ζώδιο, μπορεί να αντιμετωπίσεις καταστάσεις που αφορούν σχέσεις, γάμο και συνεργασίες με άγχος και ανασφάλεια. Μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις μια νέα αρχή, να συμβιώσεις ή να παντρευτείς. Αν είσαι μόνη, μπορεί να γνωρίσεις ένα πρόσωπο ασυνήθιστο και εκκεντρικό, να κάνεις μια νέα υποσχόμενη γνωριμία που δεν θα σου στερεί την ελευθερία και την αυτονομία σου. Επαγγελματικά, αλλάζουν οι συνθήκες, γίνονται ανακατατάξεις ή κάνεις νέες συνεργασίες. Οι σχέσεις σου σε προβληματίζουν και μπορεί να αποφασίσεις να απομακρυνθείς από κάποιες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η νέα Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να φέρει αλλαγές στην εργασία και την καθημερινότητα με απρόσμενο τρόπο. Μπορεί να αλλάξεις θέση ή ακόμα και χώρο εργασίας ή ωράριο και πρόγραμμα. Μπορεί να αναλάβεις νέες ευθύνες. Μπορεί να γίνουν ανακατατάξεις με συναδέλφους ή μπορεί να σε απασχολήσουν θέματα υγείας. Προσπάθησε να βελτιώσεις την φυσική σου κατάσταση και να κάνεις ένα τσεκάπ. Βελτίωσε τις συνθήκες και την ποιότητα της ζωής σου. Απομακρύνσου από οτιδήποτε σε καταπιέζει, ξεκίνα ένα νέο πρόγραμμα διατροφής, κάνε αποτοξίνωση.

ΖΥΓΟΣ

Η νέα Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να φέρει στην ζωή σου ένα πρόσωπο συναρπαστικό αλλά και διαφορετικό απ’ ότι περίμενες. Η ερωτική διάθεση είναι στα ύψη, θέλεις να φλερτάρεις, να αφεθείς, να διασκεδάσεις και δεν αποκλείεται να κάνεις μια νέα γνωριμία που γρήγορα θα εξελιχθεί σε σχέση. Έχεις αυτοπεποίθηση, εκφράζεσαι ελεύθερα, λάμπεις. Αν βρίσκεσαι σε σχέση, μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις ένα παιδί ή αν έχεις παιδί, μπορεί να σε απασχολήσουν οι σχέσεις σου μαζί του. Η δημιουργικότητα είναι στα ύψη και μπορεί να εκφράσεις τα ταλέντα σου μέσα από κάποια εγχειρήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η νέα Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να φέρει απρόσμενες εξελίξεις σε σπίτι και οικογένεια ή ακίνητα. Μπορεί να θελήσεις να κάνεις αλλαγές στο σπίτι σου, να αναζητήσεις ένα νέο σπίτι, να κάνεις μια αγοραπωλησία ή μπορεί να επισκεφτείς το πατρικό σου για να έρθεις πιο κοντά στις ρίζες σου. Μπορεί κάποιες αλλαγές οικείων προσώπων να επηρεάσουν και εσένα ή μπορεί να έχεις μια κυκλοθυμική διάθεση, να σκέφτεσαι το παρελθόν, κάποιες αναμνήσεις από παλιές οικογενειακές στιγμές. Το σπίτι σου είναι το καταφύγιό σου. Μπορεί να σε επισκεφτεί ξαφνικά ένας φίλος που ζει μακριά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η νέα Σελήνη στον Υδροχόο επηρεάζει την επικοινωνία, το εμπόριο, τα ΜΜΕ, τις μετακινήσεις. Το απρόσμενο καραδοκεί, υπάρχει μια αστάθεια και δεν νιώθεις ασφαλής. Μπορεί να αποφασίσεις να παρακολουθήσεις ένα σεμινάριο, να μάθεις κάτι καινούργιο, μπορεί να έχεις εκπλήξεις από συγγενείς και αδέρφια ή μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις ένα κοντινό ταξίδι. Θα έχεις πρωτότυπες ιδέες και διασυνδέσεις που θα σε βγάλουν από τη ρουτίνα. Έχεις έμπνευση και κάνεις νέες γνωριμίες. Μπορεί να πάρεις μέρος σε εκδηλώσεις, να συμμετέχεις σε ομάδες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η νέα Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει νέες πηγές εσόδων ή ευκαιρίες για αγορές. Μπορεί να κάνεις μια αγοραπωλησία ή μια επένδυση ή μπορεί να κάνεις κάποιες διαπραγματεύσεις για νέα επαγγελματικά σχέδια με φίλους ή μπορεί να αποκτήσεις ένα νέο εισόδημα από μια νέα πηγή απασχόλησης. Προσοχή σε έξοδα και σπατάλες. Βρες νέους τρόπους για να αλλάξεις την οικονομική σου κατάσταση, να την βελτιώσεις. Μπορεί να κάνεις νέα οικονομικά ανοίγματα ή συμφωνίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η νέα Σελήνη στο ζώδιό σου φέρνει αλλαγές για τις οποίες δεν είσαι ίσως προετοιμασμένη. Κάνεις νέα ξεκινήματα σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Έχεις πρωτότυπες ιδέες που σε βοηθούν να εξελιχτείς, αναλαμβάνεις νέα εγχειρήματα, συμμετέχεις σε ομάδες μέσα στις οποίες εκφράζεις τα ταλέντα σου. Μπορεί να κάνεις νέες ερωτικές γνωριμίες ή να έχεις σημαντικές εξελίξεις στη σχέση σου. Είσαι ιδιαίτερα κοινωνική και εκπλήσσεις με τη νέα σου εμφάνιση. Κάνεις πρωτότυπες σκέψεις και απομακρύνεσαι από πρόσωπα που δεν σε αποδέχονται όπως είσαι.

ΙΧΘΥΕΣ

Με τη νέα Σελήνη στον Υδροχόο, μπορεί να συμπεριφέρεσαι ασυνήθιστα και αψυχολόγητα. Θέλεις να κάνεις ένα βήμα πίσω, να αποστασιοποιηθείς, να ακούσεις την εσωτερική σου φωνή. Η διαίσθησή σου είναι έντονη. Έχεις πολλά πράγματα στο μυαλό σου και μπορεί να προετοιμάζεις κάτι καινούργιο. Ξεκουράσου, μείνε πίσω από τη σκηνή, δες τα βαθύτερα κίνητρα των πράξεων κάποιων ανθρώπων. Μπορεί να βρεις την αδελφή ψυχή. Κάνε όνειρα για το μέλλον αλλά πάτα γερά στη γη. Κάνε διαλογισμό, περπάτα στη φύση, κάνε πράγματα που σε ηρεμούν και σε γαληνεύουν.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ