Νέα Σελήνη στους Διδύμους | Πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο;

Στις 13 Ιουνίου

δεύτερη πανσέληνος

Η νέα Σελήνη κλείνει ένα κύκλο και σηματοδοτεί μια νέα αρχή. Γίνονται νέα ξεκινήματα που έχουν να κάνουν με την επικοινωνία, τις μετακινήσεις, την παιδεία, τα ταξίδια. Ανοίγεται ένα καλό διάστημα για συμφωνίες και νέες συνεργασίες. Μπορεί να πειραματιστούμε, η συμπεριφορά μας είναι ευμετάβλητη, όμως ότι κάνουμε, θα πρέπει να είναι καλά μελετημένο καθώς ακολουθούν οι εκλείψεις, ένα διάστημα όπου όλοι θα δοκιμαστούμε.

Τις μέρες που ακολουθούν, λειτουργούμε έξυπνα, συλλέγουμε πληροφορίες και βρίσκουμε εύκολα λύσεις. Είναι καλή περίοδος για να βελτιώσουμε την επικοινωνία μας, να προσαρμοστούμε, να σκεφτούμε γρήγορα, να πάμε εκδρομές, να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας, να κάνουμε νέες επαφές, να γευτούμε τη χαρά της ζωής.

Επηρεάζονται Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια και το δεκαήμερο αυτό.

Πώς θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ
Με τη νέα Σελήνη, η επικοινωνία είναι στα ύψη. Ενδιαφέρεσαι για τη γνώση, συλλέγεις πληροφορίες, κινείσαι συνεχώς, μαθαίνεις νέα ενώ γεγονότα μπορεί να υπάρξουν με γείτονες, αδέρφια, συγγενείς. Το μυαλό σου είναι ανοιχτό, προβάλλεις τις ιδέες σου και δημιουργείς μια όμορφη ατμόσφαιρα γύρω σου. Οι δραστηριότητές σου είναι πολλές και αναζητάς την περιπέτεια. Τα ταξίδια σε ανανεώνουν και μπορεί μέσα από αυτά να κάνεις μια νέα γνωριμία με προοπτικές. Αν είσαι σε σχέση, η επικοινωνία βελτιώνεται.

ΤΑΥΡΟΣ
Με τη νέα Σελήνη θα σου δοθεί η ευκαιρία να βελτιώσεις τα οικονομικά σου. Μπορεί να βρεις μια νέα δουλειά ή να βγάλεις χρήματα από ένα χόμπι. Το μυαλό σου βρίσκεται στα χρήματα και τα αποκτήματά σου και προσπαθείς, μέσα από νέες επαφές, να τα αυξήσεις και να πετύχεις μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Βρίσκεις ιδέες για να κάνεις τη ζωή σου πιο ευχάριστη. Νιώθεις μεγαλύτερη οικειότητα και ασφάλεια με το σύντροφό σου. Συγγενικά πρόσωπα σε βοηθούν και μπορεί να γνωρίσεις νέα πρόσωπα μέσα από το οικογενειακό περιβάλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Με τη νέα Σελήνη στο ζώδιό σου θα βελτιώσεις πολλούς τομείς της ζωής σου. Έχεις αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία και η διάθεσή σου βελτιώνεται. Ο ενθουσιασμός σου είναι μεγάλος και παίρνεις πρωτοβουλίες για να διαμορφώσεις καλύτερα τη ζωή σου. Η σχέση σου καλυτερεύει ενώ αν είσαι μόνη, μπορεί να κάνεις μια νέα γνωριμία που θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα. Αναζητάς το καινούργιο, διεκδικείς τα θέλω σου, βάζεις τα όριά σου καθώς τώρα είσαι πιο τολμηρή και σίγουρη για τον εαυτό σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με τη νέα Σελήνη έρχεσαι σε επαφή με το υποσυνείδητο και τις βαθύτερες ανάγκες σου. Μπορείς τώρα να κάνεις τον απολογισμό σου και να μελετήσεις τα επόμενα βήματά σου. Απομακρύνεσαι από πρόσωπα που δεν σου προσφέρουν τίποτα πια ή μπορεί να είσαι πιο επιφυλακτική μαζί τους και να κρατάς κλειστά τα χαρτιά σου και κυρίως αυτά που αφορούν επαγγελματικά σχέδια. Πληγές του παρελθόντος μπορεί να βγουν στην επιφάνεια με σκοπό να δοθεί ένα τέλος. Αυτήν την περίοδο ψάχνεις για τα κίνητρα και για το τι κρύβεται κάτω από την επιφάνεια. Μπορεί να ακούσεις νέα που θα σε αναστατώσουν. Κάποια μυστικά μπορεί επίσης να βγουν στην επιφάνεια. Η διαίσθησή σου είναι στα ύψη, τα όνειρα είναι προφητικά και το μυστήριο σε έλκει.

ΛΕΩΝ
Με τη νέα Σελήνη συμμετέχεις σε ομάδες και αναζητάς φιλίες. Μπορεί να πας ταξίδια με φίλους ή να κάνεις σχέδια μαζί τους. Περνάς ανάλαφρα και διασκεδαστικά και κάνεις νέες επαφές. Συζητάς τις ιδέες σου, ζεις έντονα και νέοι φίλοι σε εμπνέουν. Η κοινωνικότητα είναι στα ύψη και μπορείς να κάνεις νέες συνεργασίες ή νέες φιλίες μέσα από το internet. Νιώθεις πιο ανεξάρτητη, πιο αυτόνομη και πραγματοποιείς τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου. Δουλειά και διασκέδαση συνδυάζονται με επιτυχία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η νέα Σελήνη επηρεάζει την καριέρα σου. Μπορεί να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες που θα σε οδηγήσουν σε ένα καλύτερο μέλλον ή μπορεί να δεχτείς μια νέα επαγγελματική πρόταση που δεν πρέπει να αρνηθείς. Αλλαγές θα γίνουν στην καριέρα, μπορεί κάποια πρόσωπα να φύγουν ή να υπάρξουν ανακατατάξεις και να επωφεληθείς. Έχεις νέες ιδέες, είσαι παραγωγική, βοηθάς τους συναδέλφους σου και υλοποιείς τα όνειρά σου. Προσοχή απαιτείται στον τρόπο που προβάλλεις τη δύναμή σου για να μην δημιουργηθούν εντάσεις στο επαγγελματικό περιβάλλον.

ΖΥΓΟΣ
Με τη νέα Σελήνη μπορείς να διαμορφώσεις ένα καλύτερο μέλλον. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή γνωριμίες με πρόσωπα από το εξωτερικό ή διαφορετικής φιλοσοφίας είναι πιθανά σενάρια. Ένας έρωτας σαν παραμύθι μπορεί τώρα να ξεκινήσει ή μπορεί να κάνεις μια νέα συνεργασία με το εξωτερικό που θα απογειώσει την καριέρα σου. Αλλάζει η φιλοσοφία σου, προβάλλεις τις εμπειρίες και τις γνώσεις σου. Αναζητάς την περιπέτεια και είσαι ανοιχτή σε νέες γνωριμίες. Ενδιαφέρεσαι για την πνευματική σου ανάπτυξη και διευρύνεις τον τομέα της γνώσης. Είσαι πιο ανέμελη, πιο χαρούμενη, πιο κοινωνική.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ

Πλανητικες Επιρροες14 Νοεμβρίου 2018

Οι ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

Πώς θα περάσουν όλα τα ζώδια σήμερα; Δες τις αναλυτικές προβλέψεις!

Πλανητικες Επιρροες12 Νοεμβρίου 2018

Ζώδια | Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια!

Πώς θα περάσουν όλα τα ζώδια το Σαββατοκύριακο και την εβδομάδα που έρχεται; Δες τις αναλυτικές προβλέψεις!

Πλανητικες Επιρροες09 Νοεμβρίου 2018

Δίας στον Τοξότη | Πώς θα επηρεάσει όλα τα ζώδια;

Από τις 9 Νοεμβρίου 2018 έως 2 Δεκεμβρίου 2019

Best of network