Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 3 Ιουνίου 2019 | Πώς θα σε επηρεάσει;

Η νέα Σελήνη δηλώνει νέα ξεκινήματα.

Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 3 Ιουνίου 2019

Η νέα Σελήνη δηλώνει νέα ξεκινήματα. Μας δίνεται η ευκαιρία για μεγαλύτερη επικοινωνία, για να βρεθούμε με περισσότερους ανθρώπους, να συλλέξουμε πληροφορίες, να κινηθούμε για να πετύχουμε τους στόχους μας. Μπορούμε να βελτιώσουμε τις σχέσεις μας με ουσιαστικό διάλογο. Θέματα εκπαίδευσης και μεταφορών έρχονται στο προσκήνιο, προσοχή στις ιώσεις. Μπορεί να υπάρχουν τάσεις φυγής, μια ασάφεια και εξαπατήσεις. Είναι ένα διάστημα που μπορούμε να βρούμε λύσεις βλέποντας όλες τις πτυχές μιας κατάστασης. Η κοινωνικότητα είναι στα ύψη και έχουμε επιθυμία για κοντινές αποδράσεις. Είμαστε ανοιχτοί στις αλλαγές.

Ουρανός στον Ταύρο από τον Μάρτιο και για τα επόμενα 7 χρόνια | Πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο;

Αφροδίτη στον Ταύρο από 15/5 έως 8/6 | Πώς θα σε επηρεάσει;

Άρης στον Καρκίνο από 16 Μαΐου έως 1η Ιουλίου | Πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο;

Τα ζώδια της εβδομάδας | Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Επηρεάζονται Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του δεύτερου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια και το δεκαήμερο αυτό.

Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 3 Ιουνίου 2019 |  Πως θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ
Με τη νέα Σελήνη, η επικοινωνία είναι στα ύψη. Γεγονότα μπορεί να συμβούν με αδέρφια, συγγενείς, γείτονες. Μπορεί να πάρεις νέα που περίμενες καιρό, να συλλέξεις πληροφορίες, να εξερευνήσεις, να ενδιαφερθείς για τη γνώση. Είσαι ανοιχτή και προβάλλεις τις ιδέες σου. Ανανεώνεσαι και αναζητάς την περιπέτεια. Συμμετέχεις σε πολλές δραστηριότητες και θέλεις να περνάς καλά. Κοντινές αποδράσεις που σε βγάζουν από τη ρουτίνα ευνοούνται. Αν έχεις σχέση, βελτιώνεις την επικοινωνία ενώ αν είσαι μόνη, θα κάνεις νέες γνωριμίες.

ΤΑΥΡΟΣ
Η νέα Σελήνη επηρεάζει τα οικονομικά σου. Σου δίνεται η δυνατότητα να βελτιώσεις τα εισοδήματά σου, να κάνεις δραστηριότητες που θα σου αποφέρουν καρπούς, να βρεις νέες πηγές εσόδων. Νιώθεις μεγαλύτερη σιγουριά για το μέλλον και αναπτύσσεις σχέσεις οικειότητας. Αναζητάς μια καλύτερη ποιότητα ζωής και βρίσκεσαι με ανθρώπους που έχουν τις ίδιες αξίες με σένα. Έχεις ιδέες για να κάνεις πιο άνετη τη ζωή σου, για να αυξήσεις την παραγωγικότητά σου. Βρίσκεις τρόπους για να βγάλεις περισσότερα χρήματα προβάλλοντας τα ταλέντα σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Με τη νέα Σελήνη στο ζώδιό σου θέλεις να ανανεωθείς αναζητώντας κάτι καινούργιο. θέλεις να ικανοποιήσεις τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου, είσαι πιο ανάλαφρη και επιδιώκεις να αλλάξεις τον τρόπο ζωής σου. Βάζεις τα όριά σου και τολμάς να δοκιμάσεις νέα πράγματα. Η επικοινωνία είναι στα ύψη και νέες γνωριμίες σε ενθουσιάζουν, σε κάνουν να αισθάνεσαι μεγαλύτερη χαρά και αισιοδοξία. Προσπάθησε να βελτιώσεις τη ζωή σου σε κάθε επίπεδο. Είναι ένα διάστημα που έχεις μεγάλη αυτοπεποίθηση απέναντι στις δυσκολίες της ζωής. Παίρνεις πρωτοβουλίες για να αναδιαμορφώσεις τη ζωή σου. Οι σχέσεις σου εξελίσσονται θετικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η νέα Σελήνη σε φέρνει σε επαφή με το υποσυνείδητο και τις βαθύτερες ανάγκες σου. Κάνεις έναν απολογισμό της ζωής σου και μελετάς τα επόμενα βήματά σου. Κρατάς αποστάσεις με ανθρώπους που δεν σου προσφέρουν τίποτα πια, είσαι επιφυλακτική και δεν μιλάς ανοιχτά για τα σχέδιά σου. Κάποιες πληγές του παρελθόντος μπορεί να βγουν στην επιφάνεια για να δώσεις ένα τέλος. Δεν βλέπεις τις καταστάσεις επιφανειακά, αναζητάς τα κίνητρα των ανθρώπων γύρω σου. Κάποια νέα ή κάποιες αποκαλύψεις μπορεί να σε αναστατώσουν. Σε έλκουν τα μυστήρια, τα κρυφά. Η διαίσθησή σου είναι στα ύψη.

ΛΕΩΝ
Με τη νέα Σελήνη αναζητάς τους φίλους σου, τη διασκέδαση, τη χαρά, τη συμμετοχή σου σε ομάδες και οργανώσεις. Βλέπεις τώρα τις καταστάσεις πιο ανάλαφρα, κάνεις σχέδια για ταξίδια, έχεις ιδέες για να βελτιώσεις το μέλλον. Οι φίλοι σε εμπνέουν. Η κοινωνικότητα είναι στα ύψη, βρίσκεις νέους φίλους και συνεργάτες. Αναζητάς την ανεξαρτησία σου και ασχολείσαι με ασυνήθιστα πράγματα. Πραγματοποιείς τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η νέα Σελήνη φέρνει νέα επαγγελματικά ξεκινήματα. Μπορεί να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες που θα σε κουράσουν ή να αναλάβεις μια καλύτερη θέση. Μπορεί να δεχτείς νέες ενδιαφέρουσες προτάσεις που πρέπει να αποδεχτείς. Προσοχή σε παρανοήσεις και παρεξηγήσεις σε σχέσεις και συνεργασίες. Έχεις νέες ιδέες για να υλοποιήσεις τα όνειρά σου, είσαι πιο παραγωγική και δημιουργική και λαμβάνεις αναγνώριση για την εργασία σου. Μια νέα πορεία σε οδηγεί στην επιτυχία. Είσαι αποδεκτή από ανώτερα πρόσωπα και δίνεις σωστές συμβουλές σε συναδέλφους. Κάποιες ανακατατάξεις και αλλαγές από τις οποίες θα βγεις ωφελημένη είναι πιθανές.

ΖΥΓΟΣ
Η νέα Σελήνη αλλάζει την φιλοσοφία σου για τη ζωή. Έχεις νέες ιδέες και κάνεις νέες γνωριμίες, προβάλλεις τις ιδέες και τις γνώσεις σου. Αναζητάς το φλερτ, την περιπέτεια, τη διασκέδαση, είσαι ανοιχτή σε εμπειρίες. Σχέδια για το εξωτερικό ή γνωριμίες με ανθρώπους που ζουν μακριά είναι πιθανές. Βλέπεις τις καταστάσεις με μεγαλύτερη σοφία και αναζητάς την πνευματική σου εξέλιξη. Προβάλλεις τον καλύτερο εαυτό σου και διευρύνεις τις γνώσεις σου μέσα από σεμινάρια και εκπαιδεύσεις. Η κοινωνικότητα είναι στα ύψη και βάζεις βάσεις για ένα καλύτερο μέλλον. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή ένας έρωτας με άτομο από το εξωτερικό ή εξ αποστάσεως αλλάζει την καθημερινότητά σου. Αν έχεις σχέση, ξεκινάς μια νέα ζωή ή προχωράς ένα βήμα παρακάτω. Μια συνεργασία με το εξωτερικό απογειώνει την καριέρα σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η νέα Σελήνη σε βοηθά να αλλάξεις ριζικά τη ζωή σου. Μπορείς να κάνεις βελτιώσεις σε κοινά οικονομικά, χρέη, δάνεια, οφειλές, περιουσιακά. Νέες επενδύσεις ευνοούνται. Κάνεις συζητήσεις για τα οικονομικά σου και έχεις έξυπνες ιδέες. Κάποια πρόσωπα μπορεί να μεταμορφώσουν τη ζωή σου. Βλέπεις εις βάθος τις καταστάσεις και τα κίνητρα των ανθρώπων. Ερωτικά, θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις τα θέλω σου και είτε να συσφίξεις τη σχέση σου με το ταίρι σου είτε να δώσεις ένα τέλος αν δεν είναι αυτό που ζητάς. Αν είσαι μόνη, μια παθιασμένη σχέση είναι πιθανή. Ξεπερνάς προβλήματα του παρελθόντος και αλλάζεις τις σχέσεις σου. Αφήνεις στην άκρη τους φόβους και τις ανασφάλειές σου και προχωράς μπροστά.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Με τη νέα Σελήνη στο απέναντι ζώδιο, έχεις διάθεση να φέρεις αρμονία και ισορροπία σε σχέσεις και συνεργασίες. Ξεπερνάς τα εμπόδια γνωρίζοντας τι ακριβώς θέλεις. Βάζεις στόχους και κάνεις θετικές αλλαγές. Κάνεις υποχωρήσεις αν αυτές είναι απαραίτητες. Η επικοινωνία βελτιώνεται και μπορεί να αποφασίσεις μια πιο ουσιαστική δέσμευση. Λύνεις τα πρακτικά προβλήματα της σχέσης σου και προχωράς ικανοποιητικά. Αν είσαι μόνη, μια νέα σχέση μπορεί να εξελιχτεί σε κάτι πιο σοβαρό. Είναι καλό το διάστημα και για νέα επαγγελματικά ξεκινήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η νέα Σελήνη επηρεάζει καθημερινότητα, εργασία και υγεία. Νέες επαγγελματικές ευκαιρίες σου παρουσιάζονται. Μπορεί να πάρεις μια προαγωγή ή να μετακινηθείς σε μια άλλη θέση με περισσότερες ευθύνες αλλά και κέρδη. Ένας έρωτας μέσα από τη δουλειά είναι πιθανός και μπορεί να δημιουργήσεις μια σχέση με προοπτικές εξέλιξης. Ευχάριστες αλλαγές μπορείς να κάνεις και στην καθημερινότητά σου ξεκινώντας νέες δραστηριότητες. Βλέπεις πιο ανάλαφρα τα πράγματα και έχεις νέες ιδέες. Είσαι πιο παραγωγική και αποδοτική. Βελτιώνεται η επικοινωνία με συναδέλφους και οι συνθήκες στην εργασία σου γίνονται πιο ευνοικές. Ασχολείσαι με την ευεξία σου και αναζητάς τρόπους για μια πιο ισορροπημένη ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με τη νέα Σελήνη, λάμπεις, γοητεύεις, έχεις χαρούμενη διάθεση. Επικοινωνείς καλύτερα με το ταίρι σου, κάνεις ωραίες συζητήσεις, παίρνεις και δίνεις αγάπη. Διασκεδάζεις στο έπακρο χωρίς να σκέφτεσαι το αύριο. Φλερτάρεις και μπορεί να δημιουργήσεις μια παθιασμένη σχέση. Εκφράζεις τη δημιουργικότητά σου και προβάλλεις τα ταλέντα σου. Κάνεις πράγματα που σου αρέσουν, ασχολείσαι με χόμπι που μπορείς τώρα να εκμεταλλευτείς και επαγγελματικά. Ο έρωτας είναι ο πρωταγωνιστής της ζωής σου και αν είσαι μόνη, θα δεχτείς πολλές προτάσεις. Μια εγκυμοσύνη είναι πιθανή. Σχέσεις με παιδιά βελτιώνονται.

ΙΧΘΥΕΣ
Η νέα Σελήνη φέρνει εξελίξεις σε σπίτι και οικογένεια. Μπορεί να βελτιώσεις το χώρο σου για να αισθάνεσαι πιο άνετα ή να κάνεις μια αγοραπωλησία. Μπορεί να αποφασίσεις να φτιάξεις τη δική σου οικογένεια και να προετοιμάζεις το σπίτι σου. Μια συμβίωση είναι πιθανή καθώς νιώθεις πολύ οικεία με το ταίρι σου. Μπορεί να κάνεις μια εργασία από το σπίτι σου που θα φέρει κέρδη. Βρίσκεσαι με αγαπημένα πρόσωπα και νιώθεις χαρά, ανανεώνεσαι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ

Best of network