Οικονομικά 2018 | Πώς θα εξελιχθούν φέτος για κάθε ζώδιο;

Πώς θα εξελιχτούν τα οικονομικά των ζωδίων αυτή τη χρονιά; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

Το 2018 η οικονομική κρίση θα συνεχιστεί. Φεβρουάριο, Μάρτιο αλλά και το καλοκαίρι θα είναι κρίσιμα. Θα γίνουν ανακατατάξεις ισορροπιών, άλλες συνθέσεις και άλλες εντολές έρχονται στο προσκήνιο με τις κοινωνικές ομάδες να αντιδρούν για τους φόρους.

Οικονομικά 2018 | Πώς θα εξελιχτούν τα οικονομικά των ζωδίων αυτή τη χρονιά; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ
Όσο ο Ουρανός θα κινείται στον Ταύρο, από μέσα Μαίου ως και τις 6 Νοεμβρίου (αφορά τους γεννημένους στις αρχές του ζωδίου) , τα οικονομικά σου θα είναι ασταθή καθώς απρόσμενα έξοδα δεν θα σου επιτρέπουν να βάλεις σε τάξη το budget σου. Μπορεί να υπάρχουν ανακατατάξεις και αλλαγές στα εισοδήματά σου. Προσοχή σε μετοχές και επενδύσεις. Να περιμένεις φουρτούνες την καλοκαιρινή περίοδο. Ο Κρόνος σου ζητά αυτή τη χρονιά να δουλέψεις σκληρά και συνετά για να πετύχεις ενώ ο Δίας, ως τις 7 Νοεμβρίου, θα σε βοηθάει όσο μπορεί. Τα κέρδη δεν θα έρθουν απαραίτητα από τον εργασιακό χώρο. Δες στενά φόρους, δάνεια, διατροφές, εφάπαξ, ασφάλειες, αποζημιώσεις, κληρονομικά και περιουσιακά. Εκμεταλλεύσου τις ικανότητές σου, μπορεί να βιώσεις καθυστερήσεις και αναβολές στα σχέδιά σου. Θετικός μήνας ο Απρίλιος.

ΤΑΥΡΟΣ
Τα οικονομικά είναι ένας τομέας που σε πονάει καθώς έχεις ανάγκη για ανεξαρτησία. Ο Κρόνος στον Τοξότη, τα τελευταία 3 χρόνια, σε επιβάρυνε σημαντικά. Φέτος θα έχεις περισσότερες ευκαιρίες και ειδικότερα από τις 8/11 που ο Δίας θα περάσει στον Τοξότη. Ο Δίας σου δίνει τη δυνατότητα ενός δανείου, μιας φορολογικής ελάφρυνσης ή μια κληρονομιά. Η κατάστασή σου θα βελτιωθεί και θα ζεις πιο άνετα. Θα κάνεις καλές διαπραγματεύσεις σε δάνεια, λογαριασμούς, κάρτες, ασφάλειες, διατροφές, φορολογικά, επενδύσεις, μπόνους και θα βγεις κερδισμένη, θα απαλλαχτείς. Δεν θα νιώθεις πλέον ασφυκτικά. Εκμεταλλεύσου τους 4 πρώτους μήνες και κυρίως τους 2 τελευταίους για να φέρεις αργά και σταδιακά την ισορροπία. Η πολύμηνη παρουσία του Άρη στον Υδροχόο (16/5-13/8 και 11/9-15/11) φέρνει έξοδα σχετικά με αγορές, λογαριασμούς, ανακαίνιση χώρου ή προετοιμασία μιας επιχείρησης.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Τα οικονομικά σου είναι ένας τομέας που πρέπει να οργανωθεί, πρέπει να μάθεις να ζεις αυτόνομα και να μην στηρίζεσαι στους άλλους. Προσπάθησε να αποπληρώσεις δάνεια, να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και να ορίσεις ένα αυστηρό πρόγραμμα. Μέσα στη χρονιά θα δεις τα λάθη σου αλλά και τις δυσκολίες. Ο Δίας, ως τις 7/11, σε βοηθάει αλλά ο Κρόνος θα ρουφάει το χρήμα. Επιβάρυνση θα δεχτείς από δάνεια, ακίνητα, περιουσιακά, κληρονομικά, ασφάλειες, φόρους, παλιές υποχρεώσεις. Αν υπάρχουν διαμάχες και διεκδικήσεις, προτίμησε να συμβιβαστείς για να αποφύγεις τα δικαστήρια, από 8/11, με το Δία στο απέναντι ζώδιο. Προσοχή Ιούλιο και Αύγουστο. Προσοχή επίσης με τον Ποσειδώνα (αν έχεις γεννηθεί το 2ο δεκαήμερο) σε έξοδα και επενδύσεις καθώς ο πλανήτης δημιουργεί ψευδαισθήσεις και αυταπάτες και μπορεί να κάνει πολύ ελκυστικές κάποιες ευκαιρίες και προκειμένου να πετύχεις κάτι μεγάλο και εντυπωσιακό, αγνοείς την πραγματικότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα οικονομικά θα είναι για σένα ένας πονοκέφαλος αυτή τη χρονιά. Ο Άρης, από τα μέσα Μαίου ως τα μέσα Νοεμβρίου φέρνει κληρονομικά και φορολογικά θέματα στην επιφάνεια με εξαίρεση το διάστημα από 13/8-11/9. Οι εκλείψεις της χρονιάς φέρνουν ανατροπές και σε παρασύρουν στο ρίσκο. Θα χρειαστεί να πάρεις αποφάσεις με ηρεμία καθώς μπορεί να έρθεις σε αντιπαραθέσεις με ανθρώπους που συναλλάσσεσαι. Εξαιρείται η έκλειψη στις 15/2 που μπορεί να φέρει νέες πηγές εσόδων. Κάνε ένα καλύτερο προγραμματισμό του budget σου και δες στενά τα οικονομικά σου με την έκλειψη στις 31/1. Προσοχή στις εκλείψεις στις 27/7 και 11/8 καθώς μπορεί να προκύψουν ευκαιρίες που θα πρέπει να αποφύγεις. Προσοχή επίσης στον οικογενειακό χειρισμό όσων αφορά κάρτες, δάνεια, χρηματοδοτήσεις. Τα έξοδα θα είναι αρκετά την άνοιξη αν αποφασίσεις να ξεκινήσεις μια δική σου δουλειά. Όλη τη χρονιά, θα προκύπτουν απρόβλεπτα έξοδα ή καθυστερήσεις σε έσοδα. Απόφυγε τις αγορές, μην δανείζεις, μη δανείζεσαι και αν το κάνεις, προσπάθησε να θέτεις τους καλύτερους όρους. Μην εγκλωβίζεσαι σε ένα μέλλον που είναι αβέβαιο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ

Πλανητικες Επιρροες17 Οκτωβρίου 2018

Οι ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

Πώς θα περάσουν όλα τα ζώδια σήμερα; Δες τις αναλυτικές προβλέψεις!

Πλανητικες Επιρροες15 Οκτωβρίου 2018

Ζώδια | Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια!

Πώς θα περάσουν όλα τα ζώδια το Σαββατοκύριακο και την εβδομάδα που έρχεται; Δες τις αναλυτικές προβλέψεις!

Νέα Σελήνη στο Ζυγό
Πλανητικες Επιρροες08 Οκτωβρίου 2018

Νέα Σελήνη στο Ζυγό στις 9 Οκτωβρίου: Πώς θα σε επηρεάσει;

Νέα Σελήνη είναι το άνοιγμα ενός κύκλου που λειτουργεί ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του ζωδίου που διαδραματίζεται

Ερμής στο Ζυγό
Πλανητικες Επιρροες28 Σεπτεμβρίου 2018

Ερμής στο Ζυγό από 22/9 έως 9/10 | Πώς θα σε επηρεάσει;

Ο πλανήτης της επικοινωνίας, των μετακινήσεων, των διαπραγματεύσεων, της αντίληψης, του τρόπου σκέψης βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού

Best of network