Follow us

Πανσέληνος στο Λέοντα στις 9 Φεβρουαρίου | Πώς θα επηρεάσει όλα τα ζώδια;

Επηρεάζονται Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι που έχουν γεννηθεί τέλος δεύτερου και αρχές τρίτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, από τη 18-22 μοίρα.

Coffee and work

Πανσέληνος στο Λέοντα στις 9 Φεβρουαρίου | Πώς θα επηρεάσει όλα τα ζώδια;

Η πανσέληνος στο Λέοντα σε τρίγωνο με τον Άρη φέρνει αισιοδοξία αλλά δεν θα πρέπει να μας παρασύρει ο ενθουσιασμός. Εκφραζόμαστε ελεύθερα, λάμπουμε, ο αυθορμητισμός είναι μεγάλος. Είμαστε πρωτότυποι, δημιουργικοί, κοινωνικοί, ρισκάρουμε, εκφράζουμε τα συναισθήματά μας, είμαστε γενναιόδωροι. Πράττουμε ξαφνικά προκειμένου να εκπληρώσουμε τις επιθυμίες μας. Αισθηματικές υποθέσεις, δημιουργικότητα, τέχνη, εκπαίδευση, αθλητισμός, θέματα ηγεσίας και ηγετών θα μας απασχολήσουν τις επόμενες μέρες και θα υποστούν αλλαγές.

Επηρεάζονται Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι που έχουν γεννηθεί τέλος δεύτερου και αρχές τρίτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, από τη 18-22 μοίρα.

Πώς θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια από την πανσέληνο; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Η πανσέληνος στο Λέοντα επηρεάζει την προσωπική σου ζωή. Βγάζεις στην επιφάνεια τον τολμηρό και αισθησιακό εαυτό σου. Αναλύεις τα συναισθήματά σου και προχωράς ανάλογα με αυτά που σου λέει η καρδιά σου. Μπορεί να κάνεις το επόμενο βήμα στη σχέση σου, τα συναισθήματα είναι έντονα, ανανεώνεσαι ή αν είσαι μόνη, μπορεί να κάνεις μια νέα γνωριμία που θα εξελιχτεί σε σοβαρή σχέση. Είσαι ανοιχτή, εξωστρεφής, φλερτάρεις, διασκεδάζεις, διαθέτεις πάθος και αυτοπεποίθηση, γοητεύεις, είσαι σεξουαλική και μπορείς να αποπλανήσεις το αντίθετο φύλο. Προσοχή στον παρορμητισμό και τον εγωισμό σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την πανσέληνο στο Λέοντα μπορεί να νιώσεις παγιδευμένη σε οικογενειακές υποχρεώσεις. Μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσεις οικογενειακά προβλήματα, να κάνεις μεγάλες προσπάθειες για να ικανοποιήσεις τις ανάγκες των άλλων για να διατηρηθεί η ισορροπία. Μπορεί να μετακομίσεις, να βρεθείς σε έναν άλλο τόπο ή να πρέπει να φροντίσεις οικεία πρόσωπα. Περνάς πολλές ώρες στο σπίτι παρέα με αγαπημένα πρόσωπα. Κάποια θέματα από το παρελθόν μπορεί να σε ταλαιπωρήσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η πανσέληνος στο Λέοντα σε φέρνει κοντά σε πρόσωπα που αγαπάς. Είσαι αγαπητή και δημοφιλής στις παρέες σου. θα επικοινωνήσεις με άτομα που έχεις να δεις καιρό, με αδέρφια, συγγενείς ενώ μπορεί να κάνεις και εκδρομές ή κοντινά ταξίδια για να βγεις από τη ρουτίνα. Κάποιες σοβαρές συζητήσεις θα βοηθήσουν την εξέλιξή σου. Απόφυγε διαμάχες και αντιπαραθέσεις, μην παρασύρεσαι από κουτσομπολιά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η πανσέληνος στο Λέοντα επηρεάζει τα οικονομικά σου. Αν υπάρχουν σκαμπανεβάσματα, τώρα θα ξεπεραστούν. Βρίσκεις λύσεις σε οικονομικά προβλήματα και έχεις ιδέες για να βρεις νέες πηγές εσόδων. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα αυξήσουν τα κέρδη τους μέσα από δημιουργικές συνεργασίες. Αν μέχρι τώρα ήσουν σπάταλη, θα πρέπει να μαζευτείς, να κάνεις περικοπές. Κάνε τα ξεκαθαρίσματά σου, αναδιοργανώσου και βρες τρόπο για να βγεις ωφελημένη.

ΛΕΩΝ

Η πανσέληνος στο ζώδιό σου σε βοηθά να συνειδητοποιήσεις τα καλώς και τα κακώς κείμενα της προσωπικής σου ζωής. Είναι η στιγμή να αναδείξεις τα ταλέντα σου, να μιλήσεις για τις ιδέες σου, να προωθήσεις τις φιλοδοξίες σου, να δείξεις την γοητευτική και γενναιόδωρη πλευρά σου. θα κάνεις αλλαγές στην εμφάνισή σου αλλά και στην συμπεριφορά σου. Μην αμελείς τις υποχρεώσεις σου. Κάποια πρόσωπα ή κάποιες νέες γνωριμίες θα αποδειχθούν πολύτιμες. Ξεκινά μια νέα δημιουργική φάση στη ζωή σου και αποκομίζεις τους καρπούς των προσπαθειών σου. Νιώθεις πιο οικεία στη σχέση σου. Αν είσαι μόνη, διασκεδάζεις, φλερτάρεις και μπορεί να γνωρίσεις ένα γοητευτικό πρόσωπο. Προσοχή στην έπαρση και την αλαζονεία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η πανσέληνος στο Λέοντα μπορεί να σε κάνει μυστικοπαθή και εσωστρεφή. Η διαίσθηση και η φαντασία σου αυξάνονται και αυτά σε βοηθάνε να πετύχεις τους στόχους σου. Κάποια όνειρα σου δείχνουν το δρόμο. Σκέψου θετικά και απόβαλλε τους φόβους και τις αρνητικές σκέψεις σου. Μείνε μόνη, μακριά από την κοινωνικότητα και βρες την ψυχική σου ισορροπία, δες τις πραγματικές σου επιθυμίες. Άσε τα πράγματα να εξελιχθούν από μόνα τους.

ΖΥΓΟΣ

Η πανσέληνος στο Λέοντα φέρνει φίλους που αναζητούν την συντροφιά σου. Κάποια πρόσωπα θα σε βοηθήσουν να υλοποιήσεις τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου. Είσαι τολμηρή και πρωτότυπη. Το διαδίκτυο φέρνει ευκαιρίες για προβολή και φήμη. Η κοινωνική σου θέση θα βελτιωθεί. Αν είσαι μόνη, θα κάνεις μια γνωριμία με προοπτικές μέσα από τον φιλικό σου κύκλο. Κάνε μια εκκαθάριση στους φίλους σου αν αυτό είναι απαραίτητο. Μην παραμελείς αγαπημένα πρόσωπα καθώς θα έχεις τάσεις ελευθερίας και ανεξαρτησίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η πανσέληνος στο Λέοντα επηρεάζει την καριέρα. Μπορείς να προβάλλεις το έργο σου αλλά θα πρέπει να κινηθείς με διπλωματία για να έχεις θετικά αποτελέσματα. Απόφυγε τις αντιπαραθέσεις με άτομα κύρους, μην προσπαθήσεις να κυριαρχήσεις, απόβαλλε τον εγωισμό σου. Οι στόχοι σου θα πραγματοποιηθούν αρκεί να έχεις προετοιμάσει το έδαφος, να έχεις δουλέψει σκληρά. Τότε η ανταμοιβή σε περιμένει. Αν ψάχνεις για εργασία, μπορεί να βρεις κάτι ενδιαφέρον.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η πανσέληνος στο Λέοντα σε κάνει να ονειρεύεσαι, να βάζεις στόχους, να σχεδιάζεις ταξίδια στο εξωτερικό. Ανοίγεσαι προς το μέλλον και βλέπεις τα όνειρά σου να πραγματοποιούνται. Τονώνεις τη σχέση σου με ένα ταξίδι ή αν είσαι μόνη, μπορεί να κάνεις μια νέα γνωριμία κατά τη διάρκεια μιας μετακίνησης. Ενισχύεται η τάση για περιπέτεια και περιπλάνηση. Μπορεί να συναντήσεις κάποιο πρόσωπο που ζει μακριά ή να πας ένα ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους. Αναζωογονείσαι, βγαίνεις από τη στασιμότητα, την ανία, την πλήξη. Σκέψου θετικά και θα δεις πως θα έχεις μόνο θετικά αποτελέσματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η πανσέληνος στο Λέοντα επηρεάζει τα κοινά οικονομικά, χρέη, δάνεια, περιουσιακά. Λύνεις οικονομικά θέματα αλλά και συναισθηματικά και διεκδικείς όσα σου αξίζουν. Προσοχή σε παρεξηγήσεις και εκδικητικές τάσεις προς άτομα που σε έχουν πληγώσει στο παρελθόν ή προς άτομα που έχεις οικονομικές εκκρεμότητες από το παρελθόν μαζί τους. Αυτό το διάστημα μπορεί να δημιουργήσεις μια παθιασμένη σεξουαλική σχέση. Αν έχεις σχέση, θα λύσεις τις διαφορές με το ταίρι σου, θα αλλάξεις ριζικά τις καταστάσεις και θα αναγεννηθείς. Οι ερωτικές εμπειρίες μπορεί να σου μείνουν αξέχαστες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η πανσέληνος στο απέναντι ζώδιο φέρνει προβληματισμούς σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Βλέπεις τις επιθυμίες σου και κείνες του συντρόφου σου και μπορείς να κάνεις διορθωτικές κινήσεις. Μπορείς να αποκαταστήσεις τις ισορροπίες με πρόσωπα από τα οποία είχες απομακρυνθεί. Μπορεί να επιστρέψουν πρόσωπα από το παρελθόν και να ζητήσουν μια δεύτερη ευκαιρία. Θα λάβεις ικανοποίηση, θα ενισχύσεις τις σχέσεις σου και θα κάνεις ένα βήμα παρακάτω. Αν πάλι βρίσκεσαι σε μια κακή σχέση, θα αποφασίσεις να δώσεις ένα τέλος. Αν είσαι μόνη, μπορεί να ξεκινήσεις μια νέα παθιασμένη σχέση με πρόσωπο που επιθυμείς καιρό. Μπορεί πάλι να κάνεις μια νέα επαγγελματική συνεργασία ή να έχεις άνοδο στην καριέρα σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Η πανσέληνος στον Λέοντα μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια θέματα υγείας, ψυχολογικά ή σωματικά που θα καταφέρεις να λύσεις. Έχεις πολλές υποχρεώσεις στην καθημερινότητά σου και πολλά καθήκοντα. Ίσως αγχωθείς και δεν θα μπορείς να ηρεμήσεις εύκολα. Οι συνθήκες στην εργασία σου μπορεί να μην είναι καλές. Έχεις να διαχειριστείς πολλά θέματα που σου προκαλούν πονοκέφαλο. Έχεις πολλά σχέδια κατά νου που μπορείς να πετύχεις αν οργανώσεις σωστά. Πάρε τα πράγματα στα χέρια σου και κινήσου σύμφωνα με τα συμφέροντά σου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ