Follow us

Πανσέληνος στον Καρκίνο | Πώς θα σε επηρεάσει;

Η πανσέληνος αυτή είναι η τελευταία της χρονιάς και θα πραγματοποιηθεί στις 22 Δεκεμβρίου

Woman sitting on bed and shows gesture heart with fingers

Η πανσέληνος αυτή είναι η τελευταία της χρονιάς και σημαδεύει την αρχή ενός νέου κύκλου. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό φέρνει κάποιες καλές αλλαγές. Τα συναισθήματα θα είναι ανάμεικτα, συγκίνηση και τρυφερότητα θα κυριαρχούν τις μέρες των εορτών με οικεία πρόσωπα. Είναι καλό διάστημα για έναν απολογισμό, με αντικειμενικότητα, για να ξεκινήσουμε νέα πράγματα με τη νέα χρονιά.

Η πανσέληνος αυτή αφορά το παρελθόν, τις ρίζες μας, την οικογένεια, την συναισθηματική μας ασφάλεια. Έχουμε ανάγκη να αισθανόμαστε ασφαλείς, να μας φροντίζουν, είμαστε πιο ευαίσθητοι. Μπορεί να νιώσουμε την ανάγκη να έρθουμε σε επαφή με άτομα από το παρελθόν. Μπορούμε με αυτό το φεγγάρι να αφήσουμε πίσω τις πληγές που μας πονούν, να απελευθερωθούμε και να προχωρήσουμε μπροστά. Ας είμαστε ευγνώμονες με όλα όσα η ζωή μας έχει προσφέρει.

Η πανσέληνος αυτή επηρεάζει Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του πρώτου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν πλανήτες στα ζώδια και το δεκαήμερο αυτό.

Πανσέληνος στον Καρκίνο | Πώς θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Η πανσέληνος αυτή επηρεάζει το σπίτι, την οικογένεια, τα ακίνητα. Έχεις ανάγκη να νιώσεις συναισθηματικά ασφαλής, να δεθείς περισσότερο με αγαπημένα πρόσωπα, να κυριαρχεί αρμονία στο σπίτι σου. θέλεις να πάρεις και να δώσεις φροντίδα και αν υπήρχαν μέχρι τώρα προβλήματα με γονείς ή με ακίνητα ή με οικογενειακά πρόσωπα, θα λυθούν. Μπορεί να αναπολείς το παρελθόν και να σου έρχονται στο μυαλό παλιές στιγμές. Δεν αποκλείεται να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον. Προσοχή σε παρορμητικές συμπεριφορές.

ΤΑΥΡΟΣ

Η πανσέληνος επηρεάζει την επικοινωνία, τις συγγενικές σχέσεις και τις μετακινήσεις. Τώρα είσαι πιο ευαίσθητη, πιο συναισθηματική, κάνεις διάλογο και αναπολείς παλιές καλές στιγμές ή ακούς ιστορίες από το παρελθόν. Η γνώση και τα ταξίδια σε έλκουν. Σχηματίζεις νέες απόψεις για αγαπημένα και οικεία πρόσωπα. Μπορεί να έχεις νέα που περίμενες καιρό και να αφορούν ακίνητα ή οικογενειακά πρόσωπα. Μπορεί πάλι να συναντήσεις γνωστούς από το παρελθόν ή να σου έρθουν στο μυαλό αναμνήσεις ή να συσφίξεις σχέσεις με συγγενικά πρόσωπα ή να υπάρξουν αλλαγές στις μετακινήσεις σου. Ένα κοντινό ταξίδι με οικογενειακά πρόσωπα είναι επίσης πιθανό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η πανσέληνος επηρεάζει τα οικονομικά και τις αξίες σου. Μπορεί να έχεις εξελίξεις όσον αφορά το εισόδημά σου, κάποια οικογενειακά έξοδα μπορεί να σε βγάλουν εκτός προυπολογισμού. Οι προτεραιότητές σου αλλάζουν και κρατάς δίπλα σου όσους αξίζουν και εξυπηρετούν τις ανάγκες σου. Κάνεις τα πάντα για να είναι η ζωή σου πιο άνετη και για να αυξήσεις τα εισοδήματά σου. Προσπαθείς να σταθεροποιήσεις τις οικογενειακές σου σχέσεις διώχνοντας κάθε εμπόδιο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η πανσέληνος στο ζώδιό σου αυξάνει την διαίσθηση και το ένστικτό σου και καλό θα ήταν να τα αφουγκραστείς για να πάρεις τις καλύτερες αποφάσεις σε αισθηματική και επαγγελματική ζωή. Θέλεις να νιώθεις ασφαλής, να σε αγαπούν, να σε προστατεύουν, να σε φροντίζουν. Προβάλεις τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου και οι επιθυμίες σου ικανοποιούνται. Δημιουργείς ισορροπία στις σχέσεις σου και καλό θα ήταν να απομακρυνθείς από νοσηρές καταστάσεις ή ανθρώπους που σε εκμεταλλεύονται. Κυκλοθυμικές τάσεις είναι πιθανές.

ΛΕΩΝ

Η πανσέληνος σε κάνει πολύ διαισθητική. Άκου την εσωτερική σου φωνή και προετοιμάσου για σημαντικές αλλαγές με την νέα χρονιά. Κάνε έναν απολογισμό για να προχωρήσεις προς την υλοποίηση των σχεδίων σου, επαγγελματικών και αισθηματικών. Μπορεί να νιώσεις τώρα μοναξιά και να θέλεις να βρίσκεσαι με λίγα και καλά πρόσωπα που εμπιστεύεσαι. Απομακρύνσου από πρόσωπα με τα οποία δεν αισθάνεσαι καλά ή νομίζεις πως σε εκμεταλλεύονται. Ζητήματα του παρελθόντος μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια και δεν μπορείς να ανοιχτείς συναισθηματικά εύκολα στους άλλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η πανσέληνος επηρεάζει τις φιλίες σου και τους στόχους σου. Μπορεί να συναντήσεις πρόσωπα από το παρελθόν. Σε απασχολούν οι κοινωνικές σου επαφές. Μπορεί να κλείσει ένα κεφάλαιο που αφορά στόχους που έχουν σχέση με το σπίτι ή οικογενειακά πρόσωπα. Βρίσκεσαι με φιλικά πρόσωπα και λύνεις τα προβλήματά τους. Συμμετέχεις στις ζωές των άλλων σαν σύμβουλος ή καλός παρατηρητής. Κάνεις νέες φιλίες ή συμμετέχεις σε ομάδες με τα ίδια ενδιαφέροντα. Ζητήματα του παρελθόντος με φιλικά πρόσωπα έρχονται στην επιφάνεια και μπορεί να αναστατωθείς.

ΖΥΓΟΣ

Η πανσέληνος φέρνει στην επιφάνεια θέματα καριέρας και δημόσιας εικόνας. Η δουλειά σου και οι φιλοδοξίες σου σε απασχολούν αυτές τις μέρες. Προσοχή σε εντάσεις με ανώτερα πρόσωπα. Μπορεί να κάνεις αλλαγές όσον αφορά τη δημόσια εικόνα σου, μπορεί να βάλεις νέους στόχους ή να απολαμβάνεις τους καρπούς των προσπαθειών σου. θέλεις να ανέβεις ψηλά στον επαγγελματικό και κοινωνικό τομέα. Λαμβάνεις την αποδοχή των άλλων και τα ταλέντα σου αναγνωρίζονται. Έχεις δίπλα σου ανθρώπους που σε στηρίζουν και αγωνίζεσαι με δύναμη και αποφασιστικότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η πανσέληνος αφορά ταξίδια, σπουδές, νομικά ζητήματα αλλά και την κοσμοθεωρία σου. Μπορεί να αποφασίσεις να διευρύνεις τις γνώσεις σου μέσα από σεμινάρια, μπορεί να κάνεις μια συνεργασία με το εξωτερικό ή που θα χρειαστεί να ταξιδεύεις. Αλλάζει ο τρόπος που αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα, η διαίσθησή σου είναι έντονη και ανακαλύπτεις βαθιές αλήθειες μέσα σου. Αναζητάς την περιπέτεια και μπορεί να βρεθείς με πρόσωπα διαφορετικής κουλτούρας ή με πρόσωπα από το εξωτερικό, που ζουν μακριά. Μπορεί πάλι να κάνεις ένα ταξίδι για να συναντήσεις οικογενειακά πρόσωπα. θέλεις να ζήσεις νέες εμπειρίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η πανσέληνος επηρεάζει τα κοινά οικονομικά, χρέη, δάνεια, τράπεζες. Μπορείς το επόμενο διάστημα να κάνεις διευθετήσεις, οικονομικές συμφωνίες, συμβόλαια, να τακτοποιήσεις κληρονομικά. Εξελίξεις μπορεί να έχεις και με ένα πρόσωπο από το ερωτικό σου παρελθόν και να πρέπει να κλείσεις ένα συναισθηματικό κεφάλαιο. Μια αναταραχή, φοβίες και ανασφάλειες είναι πιθανά. Στηρίξου στη διαίσθησή σου και σκέψου λογικά για να βρεις τις κατάλληλες λύσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η πανσέληνος στο απέναντι ζώδιο επηρεάζει σχέσεις και συνεργασίες. Μπορεί να χρειαστεί να κλείσεις ένα κεφάλαιο σε σχέσεις ή να βγουν στην επιφάνεια θέματα του παρελθόντος. Εντάσεις μπορεί να έχεις και με συναδέλφους ή αλλαγές σε συνεργασίες. Μπορεί να αποφασίσεις να απομακρυνθείς από νοσηρές καταστάσεις ή να αλλάξεις τη στάση σου αν δεν αισθάνεσαι πλήρης. Συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα είναι πιθανά, μια κυκλοθυμία υπάρχει. Μην παίρνεις βιαστικές αποφάσεις, σκέψου ποιες σχέσεις σε γεμίζουν συναισθηματικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η πανσέληνος επηρεάζει εργασία, υγεία, καθημερινότητα. Μπορεί να υπάρξουν αλλαγές στο χώρο εργασίας σου ή σε επίπεδο συναδέλφων ή έδρας. Οι ρυθμοί σου αλλάζουν και μπορεί να αγχωθείς. Προσπάθησε να βελτιώσεις την υγεία σου, να αλλάξεις διατροφικές συνήθειες, να κάνεις γυμναστική ή μια δίαιτα. Χαλάρωσε και αφιέρωσε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου. Βρες την ψυχική σου ισορροπία και ακολούθησε ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

ΙΧΘΥΕΣ

Η πανσέληνος επηρεάζει τον έρωτα και τη δημιουργικότητα. Αναλαμβάνεις νέα εγχειρήματα, νέες δραστηριότητες και βγάζεις την καλλιτεχνική και συναισθηματική σου φύση στην επιφάνεια. Είσαι πιο τρυφερή, πιο ερωτική, σου δίνονται πολλές ερωτικές ευκαιρίες και δεν αποκλείεται να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα σου ξυπνήσει ρομαντικά συναισθήματα και να νιώσεις ασφαλής. Η σχέση σου ανανεώνεται και ένας απόγονος είναι πιθανό σενάριο. Μαγνητίζεις, γοητεύεις και προσελκύεις πολλούς θαυμαστές. Κερδίζεις τον αγαπημένο σου και έρχεσαι πιο κοντά στα παιδιά σου. Έμπνευση και φαντασία είναι στην κορυφή.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ