Follow us

Πανσέληνος στον Κριό στις 13 Οκτωβρίου 2019 | Πώς θα σε επηρεάσει;

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου.

Πανσέληνος στον Κριό στις 13 Οκτωβρίου 2019

Η πανσέληνος αυτή θα μπορούσε να είναι τυχερή, αισιόδοξη και ιδιαίτερα ευνοϊκή αφού σχηματίζει τρίγωνο με Δία. Όμως το τετράγωνο που σχηματίζει με Κρόνο/Πλούτωνα μπορεί να δημιουργήσει συγκρούσεις και παρασκηνιακές ενέργειες.

Ο Πλούτωνας δημιουργεί ζήλια, βγάζει στην επιφάνεια απωθημένα, φέρνει υπόγειους χειρισμούς με πρόσωπα κύρους. Το εξάγωνο Ερμή/Κρόνου που σχηματίζεται την ίδια μέρα βοηθά στην επίλυση προβλημάτων με σοβαρά επιχειρήματα. Άτομα μεγαλύτερης ηλικίας θα μπορούσαν να μας βοηθήσουν. Το τρίγωνο Ερμή/Ποσειδώνα ευνοεί τη φαντασία και οδηγεί σε λύσεις.

Τα ζώδια της εβδομάδας | Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Η πανσέληνος αυτή είναι ένα ιδιαίτερα δύσκολο φεγγάρι που φέρνει αποκαλύψεις και δοκιμασίες. Κάποιες καταστάσεις οδηγούνται στο τέλος τους αλλά κάθε τέλος είναι και μια νέα αρχή. Για να γίνει η αρχή θα πρέπει να έχεις αποδεχτεί το τέλος. Θα βρεθούμε αντιμέτωποι με κλείσιμο κεφαλαίων, ωστόσο θα μας δοθούν οι ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα. Η πανσέληνος στον Κριό στρέφει το ενδιαφέρον μας στο εγώ και στο εμείς, οι εξελίξεις που περιμένουμε αφορούν σχέσεις και συνεργασίες. Μέσα από κάποια γεγονότα, θα αλλάξει ο τρόπος σύνδεσής μας με κάποιους ανθρώπους.

Ερωτικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2019 | Πώς θα εξελιχθούν για κάθε ζώδιο;

Από αυτό το φεγγάρι μπορούμε να περιμένουμε δύσκολες και μοιραίες εξελίξεις σε σχέσεις και συνεργασίες, αποκαλύψεις μυστικών και σκανδάλων, βία, εκμετάλλευση, αίσθηση απώλειας-μοναξιάς και εγκατάλειψης, φοβίες, εμμονές, πάθη, λάθη, ενοχές, ψυχολογικές δοκιμασίες, ανταγωνισμό, παρασκήνιο, μυστικότητα, χειριστικότητα, εξουσιαστικές τάσεις, σκληρότητα, επιθετικότητα.

ΟΜΩΣ, δεν μπορούμε να παραβλέψουμε την θετική συμμετοχή του Δία και να καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι μέσα από σκληρές δοκιμασίες που θα περάσουμε, θα αναγεννηθούμε, θα μεταμορφωθούμε, θα εξελιχτούμε.

Υπάρχει λοιπόν διέξοδος και όφελος μέσα από τις συγκυρίες που θα διαμορφωθούν. Ας προσπαθήσουμε λοιπόν να αποστασιοποιηθούμε από τις καταστάσεις, να προφυλάξουμε τον εαυτό μας με κάθε τρόπο, να μην εμπλεκόμεθα σε μυστικά και κουτσομπολιά, να είμαστε επιφυλακτικοί στη συμπεριφορά μας, να βρούμε δημιουργικές διεξόδους για να αποφύγουμε τις εμμονές.

Επηρεάζονται Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι γεννημένοι στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου και συγκεκριμένα στις μοίρες 18-22 αλλά και όσοι έχουν πλανήτες στις μοίρες αυτές και στα ζώδια αυτά.

Κριοί και Ζυγοί θα δεχτούν την δύσκολη επιρροή αυτού του φεγγαριού, όμως ταυτόχρονα θα τους δοθεί και μια ευκαιρία ή προοπτική για κάτι νέο στη ζωή τους άμεσα. Καρκίνοι και Αιγόκεροι θα χρειαστεί να περιμένουν να βρουν τη λύση τους με τον Δία στον Αιγόκερω, από το τέλος της χρονιάς και μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2020.

Πανσέληνος στον Κριό στις 13 Οκτωβρίου 2019 | Πώς θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια με την πανσέληνο στον Κριό; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Με την πανσέληνο στο ζώδιό σου, θα κλείσεις ένα κύκλο σε σχέσεις και συνεργασίες. Μπορεί κάποιες καταστάσεις να σε καταπιέζουν και να θελήσεις να αλλάξεις τον τρόπο με τον οποίο συνδέεσαι με τους άλλους. Η συμπεριφορά σου είναι επαναστατική και βγάζεις από τη ζωή σου πρόσωπα που δεν σε εξυπηρετούν πια. Το κλίμα είναι αρκετά έντονο. Πάρε πρωτοβουλίες για να προβάλλεις την πρωτοποριακή πλευρά σου και τον εαυτό σου. Προσπάθησε να βελτιώσεις τις σχέσεις σου για να οδηγηθείς σε ένα νέο μονοπάτι ζωής.

ΤΑΥΡΟΣ

Η πανσέληνος στον Κριό σε φέρνει αντιμέτωπη με την ψυχική σου υγεία. Προσπάθησε να αποφύγεις καταστάσεις που σε αγχώνουν. Η διαίσθησή σου είναι έντονη και μπορεί να έχεις φοβίες και άγχη που πρέπει να ξεπεράσεις. Κρυμμένες αλήθειες έρχονται στην επιφάνεια και κάποια μοιραία πρόσωπα εμφανίζονται στη ζωή σου. Κρυφοί εχθροί και παρασκήνιο στον επαγγελματικό χώρο είναι πιθανά. Προσπάθησε να ξεπεράσεις το παρελθόν. Μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσεις ασαφείς καταστάσεις. Έμπνευση και φαντασία σε ταξιδεύουν. Μπορεί αυτό το διάστημα να βρεις την αδερφή ψυχή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η πανσέληνος στον Κριό μπορεί να κλείσει ένα κύκλο που αφορά φιλίες, εταιρείες, κοινωνικές επαφές και μελλοντικούς στόχους. Θέλεις να εξελιχτείς και να προχωρήσεις παρακάτω, παίρνεις πρωτοβουλίες για μελλοντικές κινήσεις. Φιλικά πρόσωπα θα σε βοηθήσουν να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν και να κάνεις νέα όνειρα για το μέλλον. Γνωρίζεις νέα πρόσωπα με τα ίδια ενδιαφέροντα με τα δικά σου. Μια νέα γνωριμία μπορεί να μετατραπεί σε ερωτική σχέση ή συνεργασία που θα σε ωφελήσει οικονομικά στο μέλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η πανσέληνος στον Κριό επηρεάζει την καριέρα. Μπορεί να γίνουν αλλαγές στη δουλειά σου, μπορεί να αλλάξει η σχέση σου με ανώτερα πρόσωπα ή μπορεί να αλλάξεις επαγγελματική κατεύθυνση. Οι εξελίξεις θα είναι γρήγορες. Μπορεί να κάνεις μια νέα αρχή στην καριέρα, να προβάλλεις την δημιουργικότητά σου και να βελτιώσεις την επαγγελματική πορεία σου. Σκέφτεσαι νέα σχέδια και θα πρέπει να είσαι πολύ ευέλικτη στις συνεργασίες σου. θα δυσκολευτείς αν βγάλεις εγωιστικές συμπεριφορές. Να εστιάσεις στην άνοδό σου.

ΛΕΩΝ

Η πανσέληνος στον Κριό αφορά σπουδές, νέα σχέδια, εξωτερικό. Μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις ένα μακρινό ταξίδι ή ένα μεταπτυχιακό. Αλλάζει η κοσμοθεωρία σου μέσα από γεγονότα και καταστάσεις, βλέπεις τα πράγματα με μια διαφορετική ματιά. Μπορεί να κάνεις νέες συνεργασίες στο εξωτερικό. Σχέσεις με αδέρφια και συγγενείς επηρεάζονται. Κάνεις μεγάλα άλματα στη ζωή σου, εξερευνείς νέα μέρη και ανθρώπους, νέα ενδιαφέροντα ανοίγουν τους ορίζοντές σου. Προχωράς μπροστά, βάζεις νέους στόχους και ρισκάρεις. Αλλάζει εντελώς ο τρόπος που αντιλαμβάνεσαι τα γεγονότα, διαμορφώνεις μια νέα πραγματικότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η πανσέληνος στον Κριό φέρνει εξελίξεις σε κοινά οικονομικά, χρέη, δάνεια, οφειλές. Μπορεί να κληθείς να τακτοποιήσεις τέτοια θέματα ή μπορεί να υπάρξουν αλλαγές στα οικονομικά του συντρόφου σου. Έρχονται στην επιφάνεια κάποια καταπιεσμένα συναισθήματα, μυστικά και απωθημένα. Κάποιες αποκαλύψεις από το παρελθόν επηρεάζουν την ψυχολογία σου και σου δημιουργούν εσωτερικές εντάσεις. Τώρα δεν σε ικανοποιούν οι επιφανειακές καταστάσεις, βλέπεις βαθιά τα πράγματα και ασχολείσαι με τα κίνητρα των άλλων. Μπορείς αυτό το διάστημα να δεθείς πιο βαθιά με πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν. Η ερωτική ζωή είναι σημαντική τώρα και μπορεί να προχωρήσεις τη σχέση σου ένα βήμα παρακάτω ή να δημιουργήσεις μια νέα παθιασμένη σχέση.

ΖΥΓΟΣ

Η πανσέληνος στο απέναντι ζώδιο φέρνει σημαντικές ανακατατάξεις σε σχέσεις και συνεργασίες. Καλείσαι να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον, είτε το ερωτικό είτε το επαγγελματικό. Μπορεί να γίνουν κάποιες αλλαγές σε συνεργασίες ή μπορεί να αλλάξει ο τρόπος που συνεργάζεσαι με κάποια πρόσωπα. Νέα δεδομένα μπορεί να υπάρξουν και στη σχέση σου ή με τον σύντροφό σου. Μια νέα σχέση ή συνεργασία μπορεί να δημιουργηθεί. Το απρόοπτο καραδοκεί και θα πρέπει να είσαι ψύχραιμη. Μια απότομη στροφή μπορεί να πάρεις είτε για καλό είτε για κακό. Σχέσεις και συνεργασίες μπορεί να τελειώσουν. Κάνε αυτό που νιώθεις στην καρδιά και θα βγει προς όφελός σου. Μπορεί να ανακαλύψεις μια νέα πλευρά του εαυτού σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την πανσέληνο στον Κριό μπορεί να νιώσεις κουρασμένη, ψυχολογικά και σωματικά. Κάτι αλλάζει στην καθημερινότητά σου ή στον εργασιακό σου χώρο. Μπορεί να υπάρξουν ανακατατάξεις σε συναδελφικό επίπεδο ή σε συναδελφικές σχέσεις. Μπορεί να θελήσεις να αλλάξεις τις συνήθειές σου ή να κόψεις βλαβερές συνήθειες ή να αλλάξεις διατροφή. Προσοχή σε υγεία και φυσική κατάσταση. Μπορεί να νιώσεις πιεσμένη στη δουλειά από τις πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να διεκπεραιώσεις. Συγκράτησε τον εγωισμό σου και λειτούργησε οργανωμένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η πανσέληνος στον Κριό τονίζει την ανάγκη σου για έρωτα και δημιουργικότητα. Μπορεί να κάνεις νέα δημιουργικά επαγγελματικά σχέδια ή να ασχοληθείς με χόμπι και παιδιά. Έχεις διάθεση για φλερτ και διασκέδαση και μπορεί να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα σου αλλάξει τη ζωή, θα σε μαγέψει με την τόλμη του, αν είσαι μόνη. Αν έχεις παιδιά, μπορεί να υπάρξει μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή τους. Είσαι αισιόδοξη, ενθουσιώδης και αναζητάς την ισορροπία στις σχέσεις σου. Εκφράζεις τα συναισθήματά σου και νιώθεις ερωτευμένη με το ταίρι σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η πανσέληνος στον Κριό επηρεάζει το σπίτι, την οικογένεια, το παρελθόν. Μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις αλλαγές στο σπίτι σου, μια ανακαίνιση, μια μετακόμιση ή μπορεί να αποκτήσεις ένα νέο συγκάτοικο. Θα σε απασχολήσουν θέματα ακίνητης περιουσίας αλλά και οι σχέσεις σου με οικογενειακά πρόσωπα. Μπορεί να κλείσεις υποθέσεις από το παρελθόν ή να σου έρθουν στο μυαλό παλιές αναμνήσεις. Μια εγκυμοσύνη είναι πιθανή. Έρχεσαι πιο κοντά στο πρόσωπο που αγαπάς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η πανσέληνος στον Κριό μπορεί να φέρει κοντά σου ένα πρόσωπο που θα σε γοητεύσει και θα επηρεάσει τις υποθέσεις σου. Επικοινωνία, μετακινήσεις, επαφές, συζητήσεις, επαγγελματικά σχέδια ευνοούνται. Είσαι ευέλικτη, διπλωματική και προβάλλεις τις ιδέες σου. Βρίσκεις λύσεις στα προβλήματά σου. Μπορεί να αποφασίσεις να ασχοληθείς με νέα πράγματα και μια νέα συμφωνία μπορεί να σου φέρει οικονομικά οφέλη. Σχέσεις με αδέρφια, συγγενείς, γείτονες σε απασχολούν και θα χρειαστεί να προσέξεις πως εκφράζεσαι για να μην διαταραχτούν οι ισορροπίες. Μείνε μακριά από κουτσομπολιά.

ΙΧΘΥΕΣ

Η πανσέληνος στον Κριό επηρεάζει τα οικονομικά σου. Μπορεί να κάνεις σημαντικές αγορές και να βελτιώσεις την οικονομική σου κατάσταση. Μη δανείζεις, μη δανείζεσαι. Αλλαγές φαίνονται στο εισόδημά σου προς το καλό ή μπορεί να προκύψουν ξαφνικά έξοδα. Απόφυγε τις παρορμητικές κινήσεις και μην επενδύεις σε ανώφελα πράγματα. Αυτό το διάστημα έχεις ανάγκη την συναισθηματική ασφάλεια. Κάποια γεγονότα μπορεί να αλλάξουν το σύστημα αξιών σου και τις προτεραιότητές σου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ