Πανσέληνος στους Διδύμους στις 23/11: Πώς θα σε επηρεάσει;

Με την πανσέληνο στους Διδύμους σκεφτόμαστε, θυμόμαστε, νιώθουμε νοσταλγία

Πανσέληνος στους Διδύμους στις 23/11: Πώς θα σε επηρεάσει;

Με την πανσέληνο στους Διδύμους σκεφτόμαστε, θυμόμαστε, νιώθουμε νοσταλγία.

Ο κυβερνήτης της πανσελήνου, ο Ερμής, βρίσκεται ανάδρομος στο ζώδιο του Τοξότη και η σκέψη μας αποκτά μια πιο εσωστρεφή χροιά, αναλογιζόμαστε σιωπηλά. Μπορεί όμως και αντίθετα να γίνουμε εξαιρετικά ισχυρογνώμονες. Υπάρχει τάση για προσκόλληση και κριτική διάθεση.

Ο Δίας κάνει σύνοδο με την πανσέληνο και ασχολούμαστε με πολλά πράγματα, προσπαθούμε να είμαστε αντικειμενικοί αλλά τελικά μάλλον γινόμαστε υπερβολικοί σε λόγια και συμπεράσματα. Θα πρέπει να είμαστε πολύ συνετοί σε αυτά που λέμε και στο πως τα λέμε. Τα συναισθήματα γίνονται υπερβολικά, είμαστε ευσυγκίνητοι. Μπορεί να υπερεκτιμάμε κάποια πράγματα ή ακόμα και τις ικανότητές μας.

Ανάδρομος Ερμής από 17/11 έως 5/12: Πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο;

Το μέτρο είναι ανύπαρκτο, δεν ξέρουμε που πρέπει να σταματήσουμε. Δεν πρέπει να δίνουμε έμφαση στα δικά μας συναισθήματα, ούτε να πιστεύουμε τις καλές προθέσεις των άλλων, ούτε να είμαστε αδιάλλακτοι με τους άλλους.

Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα θολώνει την κρίση, δεν μπορούμε να είμαστε σαφείς, το μυαλό πετάει και ονειροπολεί.

Προσοχή σε εξαπατήσεις και παρανοήσεις, ας μην βιαστούμε να πάρουμε τώρα σημαντικές αποφάσεις.

Η κατάσταση γίνεται ακόμα πιο δύσκολη με τον Άρη να τετραγωνίζει Ήλιο/Σελήνη/Ερμή/Δία. Μπορεί να θιγόμαστε εύκολα, να νιώθουμε θυμό και συναισθηματική καταπίεση, μπορεί να δράσουμε παρορμητικά και με αδιαλλαξία ή αντίθετα να γίνουμε εντελώς παθητικοί, μπορεί να υπάρχουν αντιπαραθέσεις, λανθασμένες εκτιμήσεις, θολωμένες σκέψεις που προκαλούν εκνευρισμό. Μπορεί πάλι να είμαστε απρόσεκτοι, με υπερβολική αυτοπεποίθηση, να σπαταλάμε άδικα την ενέργειά μας. Μπορεί πάλι να αισθανόμαστε οργή και αυτό να επηρεάσει την ψυχοσωματική μας κατάσταση.

Η πανσέληνος στους Διδύμους έχει ανάγκη την επικοινωνία, όμως οι όψεις που σχηματίζει μάλλον μιλούν για σπατάλη ενέργειας, έλλειψη σαφήνειας και κατεύθυνση θέλησης. Ας είμαστε λοιπόν επιφυλακτικοί στο λόγο για να αποφύγουμε παρεξηγήσεις και παρερμηνείες. Ας είμαστε συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί, ας είμαστε ρεαλιστές και να μιλάμε αφού έχουμε αξιολογήσει σωστά τις καταστάσεις. Ο καλύτερος τρόπος για να χειριστούμε τις εσωτερικές μας εντάσεις είναι να ενεργούμε με μετριοπάθεια, υπομονή και αυτοέλεγχο, να ελέγχουμε διπλά τις λέξεις και τις προθέσεις μας.

Επηρεάζονται Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια και το δεκαήμερο αυτό.

Πώς θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ
Με την πανσέληνο στους Διδύμους είσαι πιο αισιόδοξη, έχεις ιδέες και θέλεις να επικοινωνείς. Είσαι πιο ομιλητική και κοινωνική αλλά θα πρέπει να προσέξεις τον επιπόλαιο τρόπο που λαμβάνεις τις αποφάσεις καθώς και τα λόγια της στιγμής. Μπορεί να προκύψουν εντάσεις από υπεράσπιση των απόψεών σου. Ίσως να μην μπορείς εύκολα τώρα να συγκεντρωθείς και να ασχολείσαι με πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Προσπάθησε να βελτιώσεις σχέσεις με αδέρφια, γείτονες, συγγενείς. Ένα κοντινό ταξίδι είναι πιθανό. Κάποιες νέες γνωριμίες μπορεί να βοηθήσουν τα σχέδιά σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Με την πανσέληνο στους Διδύμους θέλεις να νιώθεις συναισθηματική και υλική ασφάλεια. Έχεις πολλές ιδέες για να βελτιώσεις τα οικονομικά σου καθώς τα υλικά αγαθά είναι σημαντικά για την συναισθηματική σου ασφάλεια. Μπορεί να κάνεις νέες οικονομικές συμφωνίες και διαπραγματεύσεις. Θέλεις να βρίσκεσαι με πρόσωπα με τον ίδιο κώδικα αξιών με τον δικό σου. Είναι καλή στιγμή για να ενισχύσεις τη σχέση σου ή αν είσαι μόνη, να δημιουργήσεις μια νέα σχέση με προοπτικές.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Με την πανσέληνο στο ζώδιό σου προβάλλεις την ενθουσιώδη προσωπικότητά σου. Μπορεί να πάρεις αποφάσεις αφού πρώτα έχεις παλέψει με την εναλλασσόμενη διάθεσή σου. Υπερασπίζεσαι έντονα τις ιδέες σου και αυτό μπορεί να προκαλέσει παρεξηγήσεις καθώς οι άλλοι μπορεί να έχουν διαφορετικές από τις δικές σου απόψεις ή να αξιολογείτε διαφορετικά τα πράγματα. Οι ανάγκες σου γίνονται πιο επιτακτικές και θα πρέπει να τις ικανοποιήσεις χωρίς να δημιουργείς προβλήματα. Προσπάθησε να είσαι σαφής στη διατύπωση του λόγου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με την πανσέληνο στους Διδύμους άκου το ένστικτό σου για να κάνεις σχέδια για το μέλλον. Αξιολόγησε τους ρόλους που παίζουν κάποια πρόσωπα στη ζωή σου και διώξε ότι παίζει αρνητικό ρόλο στην ευτυχία σου. Απομακρύνσου από άρρωστες, νοσηρές συνθήκες και δημιούργησε νέες, πιο ανάλαφρες. Μη σκέφτεσαι αρνητικά. Μπορεί πάλι να θέλεις να μείνεις μόνη αυτές τις μέρες, να χαλαρώσεις, να ξεκουραστείς, να απομακρυνθείς από αράχνες του παρελθόντος. Η ευαισθησία σου τώρα είναι μεγάλη και συμπάσχεις με τους ανθρώπους.

ΛΕΩΝ
Με την πανσέληνο στους Διδύμους θέλεις να βρίσκεσαι με φιλικά πρόσωπα, να μιλάς με ανθρώπους από διαφορετικές κοινωνικές ομάδες. Μπορεί να απομακρυνθείς από φίλους ή ομάδες, από άτομα με τα οποία δεν έχεις τον ίδιο τρόπο σκέψης. Μπορεί πάλι κάποιοι φίλοι να σου δώσουν σωστές συμβουλές και χωρίς να σε επιβαρύνουν σε συναισθηματικό επίπεδο. Μπορεί να κάνεις ξεκαθαρίσματα και επιλογές με φιλικά πρόσωπα ή σε στόχους. Ένας έρωτας μέσα από το φιλικό κύκλο μπορεί να προκύψει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με την πανσέληνο στους Διδύμους επηρεάζεται η καριέρα. Οι προσπάθειές σου μπορεί να αναγνωριστούν, τα ταλέντα σου επίσης. Βρίσκεσαι με ανώτερα πρόσωπα που μπορούν να σε στηρίξουν με τις συμβουλές τους ή να σου δώσουν ιδέες. Κάποιες αλλαγές στον εργασιακό χώρο είναι πιθανές και θα χρειαστεί χρόνος για να τις δεχτείς. Μπορεί πάλι να είσαι ανήσυχη για την καριέρα σου και να σε ενδιαφέρει πολύ η καλή γνώμη των άλλων. Προσπάθησε να βελτιώσεις την εικόνα σου μέσα από την επικοινωνία. Μπορεί να δεχτείς πολλές προτάσεις και να βρεθείς σε διλήμματα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ

Best of network