Πανσέληνος στους Διδύμους | Τι σημαίνει για το ζώδιό σου;

Στις 3 Δεκεμβρίου

https://www.shutterstock.com/download/confirm/765701497?src=qurkJISbS_HbbN0rFTHMtw-1-22&size=medium_jpg

Με την πανσέληνο στους Διδύμους θα μας απασχολήσουν θέματα επικοινωνίας και μετακινήσεων. Κλείνει ένας κύκλος σ’ αυτά τα θέματα.

Ο Ποσειδώνας σε τρίγωνο με τον Δία αλλά σε τετράγωνο με τη Σελήνη και τον Ήλιο μπορεί να φέρει εξαπατήσεις, σύγχυση, ψέματα, κλοπές, απώλειες και απογοήτευση και αυτό σημαίνει πως δύσκολα θα μπορούμε να δούμε και να κατανοήσουμε τις καταστάσεις όπως είναι πραγματικά τώρα.

Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Κρόνο ξεκινά αυτή τη μέρα την ανάδρομη πορεία του και έτσι το κλίμα των επόμενων ημερών φαίνεται να βαραίνει. Ο Κρόνος διανύει τις τελευταίες του μοίρες στο ζώδιο του Τοξότη και μας αφήνει την αίσθηση πως ολοκληρώνεται ένας κύκλος και μπαίνουμε σε μια νέα κατάσταση που θα γίνει αισθητή με τη νέα Σελήνη στις 18/12 αλλά περισσότερο την επόμενη χρονιά.

Επηρεάζονται Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του δεύτερου δεκαημέρου αλλά και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια και το δεκαήμερο αυτό.

Πως θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ
Η πανσέληνος στους Διδύμους επηρεάζει επικοινωνία και μετακινήσεις. Προσοχή θα χρειαστεί αν σκοπεύεις να πας ένα ταξίδι καθώς μπορεί να συναντήσεις εμπόδια και καθυστερήσεις ή να επικρατεί μια σύγχυση. Μπορεί πάλι να ασχοληθείς με γείτονες, συγγενείς και αδέρφια. Ας είσαι επιφυλακτική σε διάφορα νέα που έρχονται στα αυτιά σου. Μη βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα. Προσοχή στην οδήγηση και στο μεταφορικό σου μέσο.

ΤΑΥΡΟΣ
Η πανσέληνος στους Διδύμους επηρεάζει οικονομικά θέματα. Προσοχή στα έξοδα, μην δανείζεις χρήματα αν δεν είσαι βέβαιη πως θα τα πάρεις πίσω. Δες τον τρόπο που χειρίζεσαι τα χρήματά σου και τι μπορεί να σε βγάζει εκτός προυπολογισμού. Απόφυγε τις επενδύσεις. Ένας κύκλος φαίνεται να κλείνει και σε συναισθηματικά θέματα. Οι προτεραιότητες και οι αξίες σου αλλάζουν. Ένα πρόσωπο από το παρελθόν φαίνεται να επιστρέφει στη ζωή σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Με την πανσέληνο στο ζώδιό σου κλείνει ένας κύκλος σε συναισθηματικά και επαγγελματικά θέματα. Θα κάνεις αναθεωρήσεις στις σχέσεις σου ενώ δεν αποκλείεται να επιστρέψει και ένα πρόσωπο από το παρελθόν για να γίνουν ξεκαθαρίσματα. Προσοχή καθώς τα ψέματα κυριαρχούν. Στη δουλειά σου επίσης θα γίνουν αλλαγές ή μπορεί να γίνουν μετακινήσεις προσώπων ή μπορεί να συνεργαστείς με νέα πρόσωπα ή να κάνεις νέα σχέδια. Απόφυγε αυτό το διάστημα να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και πρόσεχε πως εκφράζεις τα θέλω σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με την πανσέληνο στους Διδύμους επικρατεί παρασκήνιο. Κάνε ένα βήμα πίσω και σκέψου. Μην ανακοινώνεις τα σχέδιά σου σε κανέναν. Έχεις ανάγκη την αλλαγή αλλά θα χρειαστεί να επεξεργαστείς και να μελετήσεις σωστά τις κινήσεις σου. Η διαίσθησή σου θα σε βοηθήσει να πάρεις τις σωστές αποφάσεις. Αφουγκράσου τις ανάγκες σου πριν προχωρήσεις. Οι αλλαγές μπορεί να είναι ερωτικές ή επαγγελματικές. Ρίξε τους τόνους και βρες χρόνο για τον εαυτό σου.

ΛΕΩΝ
Η πανσέληνος στους Διδύμους επηρεάζει θέματα με φίλους και κοινωνικότητα. Μπορεί να κάνεις συζητήσεις με φιλικά πρόσωπα για να ξεκαθαρίσεις παρελθοντικά προβλήματα ή μπορεί να μάθεις νέα από φίλους που σε αφορούν. Ένας έρωτας μέσα από το φιλικό σου κύκλο είναι επίσης πιθανός. Μην επενδύσεις άμεσα σε κάτι αβέβαιο. Θέλεις να πραγματοποιήσεις στόχους και όνειρα. Αγαπημένα πρόσωπα βρίσκονται στο πλευρό σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η πανσέληνος στους Διδύμους επηρεάζει την καριέρα. Προσπαθείς να βελτιώσεις τις συνθήκες εργασίας σου, νέα δεδομένα ίσως ανατρέψουν τις καταστάσεις. Προσοχή στις σχέσεις σου με άτομα κύρους. Άσε το χρόνο να κυλήσει και μην πάρεις τώρα σοβαρές αποφάσεις. Ολοκληρώνεται ένας κύκλος αυτό το διάστημα. Πολλές συζητήσεις γίνονται στο εργασιακό περιβάλλον.

ΖΥΓΟΣ
Η πανσέληνος στους Διδύμους επηρεάζει τα ταξίδια, τις σπουδές, νομικά θέματα και την αντίληψή σου για τον κόσμο. Μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις ένα μακρινό ταξίδι για να ανανεωθείς ή μια εκπαίδευση. Κάποια γεγονότα μπορεί να αλλάξουν την κοσμοθεωρία σου. Έχεις ανάγκη να γεμίσεις τις μπαταρίες σου, να ανοίξεις τους ορίζοντές σου. Βλέπεις με μια νέα οπτική τα πράγματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η πανσέληνος στον Τοξότη επηρεάζει συναισθηματικά θέματα και κοινά οικονομικά. Βάλε τάξη. Μπορεί αυτό το διάστημα να τακτοποιήσεις κάποιες υποχρεώσεις ή κάποιες οφειλές ή να σε απασχολήσουν τα οικονομικά του συντρόφου σου και να αποφασίσεις να κάνεις μια καλύτερη διαχείριση. Ένας κύκλος φαίνεται πως κλείνει στην ερωτική σου ζωή και μπαίνεις σε μια νέα κατάσταση. Ξεκαθαρίσματα με πρόσωπα από το παρελθόν είναι πιθανά. Μπορεί να πάρεις τώρα κάποιες σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον της συναισθηματικής σου ζωής.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Με την πανσέληνο στο απέναντι ζώδιο θα έχεις σημαντικές εξελίξεις σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Κλείνει ένας κύκλος και συ νιώθεις πιο ώριμη από ποτέ. Αν έχεις σχέση, μιλάς για τα συναισθήματά σου και για καταστάσεις που θέλεις να αλλάξουν ή σε προβληματίζουν ενώ αν είσαι μόνη, μπορεί να επιστρέψει μια σχέση από το παρελθόν. Μπορεί να ανακαλύψεις πράγματα που δεν ήξερες. Επαγγελματικά, ας είσαι λίγο επιφυλακτική γιατί υπάρχει παρασκήνιο. Νέα δεδομένα μπορεί να σε προβληματίσουν και να σε οδηγήσουν σε αλλαγή πορείας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η πανσέληνος στους Διδύμους επηρεάζει θέματα καθημερινότητας, υγείας και εργασίας. Μπορεί να γίνουν κάποιες αλλαγές με συναδέλφους ή στο αντικείμενο της εργασίας σου. Η δουλειά σου αυτό το διάστημα θα είναι αυξημένη και μπορεί να αλλάξει το καθημερινό σου πρόγραμμα. Είναι καλό διάστημα για να ασχοληθείς με τη διατροφή σου και να κόψεις κακές συνήθειες. Βελτίωσε την υγεία σου, ρίξε τους τόνους σου, χαλάρωσε για να ζεις πιο ποιοτικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με την πανσέληνο στους Διδύμους ασχολείσαι με τον έρωτα, τη διασκέδαση, τα παιδιά. Θέλεις να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν. Η κοινωνικότητα είναι στα ύψη. Βγαίνεις και διασκεδάζεις. Η διάθεσή σου για ερωτικές περιπέτειες είναι αυξημένη, κάνεις νέες γνωριμίες που σε αναστατώνουν, φλερτάρεις ή μπορεί να αποφασίσεις και ένα ταξίδι. Βγάλε τη δημιουργικότητά σου στην επιφάνεια. Μπορεί να σε απασχολήσουν και θέματα παιδιών και μέσα από κάποιες συζητήσεις να βρεις λύσεις.

ΙΧΘΥΕΣ
Με την πανσέληνο στους Διδύμους θα ασχοληθείς με σπίτι και οικογένεια. Έχεις ανάγκη να έρθεις πιο κοντά με αγαπημένα πρόσωπα. Μπορεί κάποιο οικογενειακό πρόσωπο να χρειαστεί την ανάγκη σου, ίσως ένας γονέας. Μπορεί πάλι να αποφασίσεις να κάνεις μια ανακαίνιση ή μια μετακόμιση. Θέματα του παρελθόντος έρχονται τώρα στην επιφάνεια. Αν κατοικείς σε άλλη πόλη ή χώρα, μπορεί τώρα να επισκεφτείς τα πάτρια εδάφη ή το πατρικό σου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ

Πλανητικες Επιρροες17 Οκτωβρίου 2018

Οι ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

Πώς θα περάσουν όλα τα ζώδια σήμερα; Δες τις αναλυτικές προβλέψεις!

Πλανητικες Επιρροες15 Οκτωβρίου 2018

Ζώδια | Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια!

Πώς θα περάσουν όλα τα ζώδια το Σαββατοκύριακο και την εβδομάδα που έρχεται; Δες τις αναλυτικές προβλέψεις!

Νέα Σελήνη στο Ζυγό
Πλανητικες Επιρροες08 Οκτωβρίου 2018

Νέα Σελήνη στο Ζυγό στις 9 Οκτωβρίου: Πώς θα σε επηρεάσει;

Νέα Σελήνη είναι το άνοιγμα ενός κύκλου που λειτουργεί ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του ζωδίου που διαδραματίζεται

Ερμής στο Ζυγό
Πλανητικες Επιρροες28 Σεπτεμβρίου 2018

Ερμής στο Ζυγό από 22/9 έως 9/10 | Πώς θα σε επηρεάσει;

Ο πλανήτης της επικοινωνίας, των μετακινήσεων, των διαπραγματεύσεων, της αντίληψης, του τρόπου σκέψης βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού

Best of network