Ποιοι είναι οι σκληρά εργαζόμενοι και πώς θα εξελιχθούν τα επαγγελματικά σου αυτό τον μήνα;

Πώς θα εξελιχτούν τα επαγγελματικά μας αυτό το μήνα;

Η επιτυχία απαιτεί σκληρή δουλειά, δύναμη μυαλού, ψυχικές και σωματικές αντοχές. Βάζουμε ένα στόχο και πειθαρχούμε για να τον φτάσουμε. Μπορεί στην πορεία να συναντήσουμε εμπόδια αλλά αγωνιζόμαστε για να τα καταφέρουμε.

Πώς θα εξελιχτούν τα επαγγελματικά μας αυτό το μήνα; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Δουλεύεις καλύτερα σαν ελεύθερος επαγγελματίας και βάζεις στόχους. Δουλεύεις με επιμέλεια και πολλές φορές αγχώνεσαι και γίνεσαι αναποτελεσματική. Αναζητάς κίνητρα για να κινηθείς και θα πρέπει η εργασία που θα επιλέξεις να ανταποκρίνεται στην ανταγωνιστική σου φύση.

Αυτό το μήνα μπορεί να συναντήσεις εμπόδια και θα χρειαστεί να κάνεις υπομονή, πράγμα που δεν σε χαρακτηρίζει. Μη ρισκάρεις για κάτι αβέβαιο. Βγάλε τη δημιουργικότητά σου στην επιφάνεια και οι προσπάθειές σου θα ανταμειφθούν. Οι καταστάσεις θα σε ευνοήσουν. Αν είσαι άνεργη, βάλε τα δυνατά σου μέχρι τα μέσα του μήνα, κάτι θα βρεθεί.

ΤΑΥΡΟΣ

Διαθέτεις επιμονή, υπομονή, μέθοδο, εστιάζεις και βάζεις στόχους. Το πείσμα σου είναι ένα αρνητικό στοιχείο καθώς μερικές φορές είσαι στενόμυαλη. Λειτουργείς υπέροχα όταν αισθάνεσαι χρήσιμη και βλέπεις πρόοδο.

Μέχρι τα μέσα του μήνα θα νιώθεις πιεσμένη ή μπορεί να καθυστερούν τα σχέδιά σου. Μπορεί να υπάρχουν μπερδέματα στη δουλειά σου και η συνεννόηση με ανώτερα πρόσωπα ή συναδέλφους να είναι μια δύσκολη υπόθεση. Μπορεί πάλι να τρέχεις για έγγραφα, κάρτες, λογαριασμούς, μεταφορικά μέσα, προσοχή σε συμφωνίες και συμβόλαια. Ότι μπορείς, άφησέ το μετά τα μέσα του μήνα και μέσα στον επόμενο για να αποφύγεις λάθη, καθυστερήσεις και παρανοήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είσαι επικοινωνιακή και δεν αντέχεις τη μονοτονία. Το μυαλό σου τρέχει γρήγορα και κάνεις πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Το μειονέκτημά σου είναι η κυκλοθυμία σου. Δημιουργείς φιλικές σχέσεις μέσα από τον επαγγελματικό χώρο και διεκπεραιώνεις κάθε εργασία αποτελεσματικά.

Αυτό το μήνα, βρίσκεσαι σε μια μεταβατική φάση. Μέσα από εντάσεις, μπορεί να συναντήσεις απρόοπτα και ανακατατάξεις. Κάνε υπομονή και δώσε τον καλύτερο εαυτό σου καθώς ο ανταγωνισμός  είναι μεγάλος. Απόφυγε λογομαχίες, εντάσεις και επιθετικότητα. Αν ψάχνεις για εργασία, κάνε προσπάθειες μέχρι τα μέσα του μήνα. Από κει και μετά, προσοχή σε συμφωνίες, κάρτες, μεταφορικό μέσο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ

Πλανητικες Επιρροες14 Αυγούστου 2018

Οι ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

Πώς θα περάσουν όλα τα ζώδια σήμερα; Δες τις αναλυτικές προβλέψεις!

Πλανητικες Επιρροες13 Αυγούστου 2018

Ζώδια | Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια!

Πώς θα περάσουν όλα τα ζώδια το Σαββατοκύριακο και την εβδομάδα που έρχεται; Δες τις αναλυτικές προβλέψεις!

έκλειψη
Πλανητικες Επιρροες10 Αυγούστου 2018

Μερική έκλειψη ηλίου και Νέα Σελήνη στον Λεόντα στις 11 Αυγούστου

Πώς θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια από αυτήν την έκλειψη; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

Πλανητικες Επιρροες03 Αυγούστου 2018

Ζώδια Αυγούστου | Οι μηνιαίες αναλυτικές προβλέψεις!

Τι σου επιφυλάσσει ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού;

Ολική έκλειψη Σελήνης
Πλανητικες Επιρροες27 Ιουλίου 2018

Ολική έκλειψη Σελήνης και Πανσέληνος στον Υδροχόο | Πώς θα σε επηρεάσει;

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί μια από τις μεγαλύτερες εκλείψεις του αιώνα και θα είναι απίστευτα ισχυρή στην προσωπική μας ζωή

Best of network