Πώς θα εξελιχθούν τα ερωτικά σου στην καρδιά του φθινοπώρου και εν μέσω ανάδρομης Αφροδίτης;

Διάβασε και τον ωροσκόπο σου

ερωτικές προβλέψεις

Η Αφροδίτη έχει ξεκινήσει από τις 5 την ανάδρομη πορεία της στο παθιασμένο και αινιγματικό ζώδιο του Σκορπιού. Έτσι, πολλές σχέσεις θα έχουν μια δεύτερη ευκαιρία ενώ σχέσεις που ξεκινούν τώρα δεν θα αντέξουν στο χρόνο. Έρωτες από το παρελθόν μας χτυπούν την πόρτα. Καχυποψίες, φοβίες και ανασφάλειες βγαίνουν στην επιφάνεια και καλούμαστε να κάνουμε μια εσωτερική ενδοσκόπηση αλλά και αναθεώρηση των αναγκών μας στον ερωτικό τομέα.

Δεν είναι μια εύκολη διαδικασία καθώς οι συγκρούσεις θα είναι έντονες. Οι διαθέσεις θα είναι εξουσιαστικές και κτητικές και θα πρέπει να επεξεργαζόμαστε τα γεγονότα ορθολογιστικά.

Περνώντας ανάδρομη στο ζώδιο του Ζυγού τον επόμενο μήνα, θα έχουμε ανάγκη για συντροφικότητα και κατανόηση και εδώ τίθεται το ερώτημα αν ο σύντροφός μας μάς ικανοποιεί και αν ανταποκρίνεται στα πρότυπά μας.

Από τις 15/11 που γυρνάει σε ορθή πορεία, θα εκφράσουμε καλύτερα τα συναισθήματά μας και τους προβληματισμούς μας.

Το τετράγωνο Αφροδίτης/Άρη μέσα στο μήνα μπορεί να δημιουργήσει διαμάχες και μια τάση για μεγαλύτερη ελευθερία. Το τρίγωνο που σχηματίζουν τον επόμενο μήνα θα μας κάνει να νιώσουμε μοναδικά μέσα στη σχέση μας.

Ο Δίας, από τις 9/11 περνάει στο ζώδιο της φυσιολογικής του έκφρασης, τον Τοξότη και ανεβάζει τη διάθεση και την αισιοδοξία. Ο έρωτας γίνεται μια περιπέτεια και δεν θα διστάσουμε να αφήσουμε πίσω μας οτιδήποτε προβληματικό για να εξελιχθούμε.

Ερωτικές προβλέψεις: Πώς θα εξελιχτεί η ερωτική ζωή των ζωδίων στην καρδιά του φθινοπώρου; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ
Η ανάδρομη Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού ανεβάζει τη λίμπιντο στα ύψη και οι συναισθηματικές εξαρτήσεις γίνονται ισχυρές. Προσοχή σε σκηνές ζήλιας και παρεξηγήσεις καθώς δεν θα υπάρχει συγκαταβατικότητα. Οι αντιδράσεις θα είναι κάθετες, εξουσιαστικές και νευρικές. Πληγές και ανασφάλειες βγαίνουν στην επιφάνεια και θα πρέπει να δεις τι πραγματικά θέλεις στην προσωπική σου ζωή. Δεν αποκλείεται να βγάλεις και τα απωθημένα σου στο ταίρι σου για να εκτονωθείς. Η πανσέληνος στις 24 σε κάνει να αναζητάς συνεχώς την ασφάλεια και την επιβεβαίωση μέσα στη σχέση. Ο αισθησιασμός κυριαρχεί. Νέες σχέσεις δεν ευνοούνται.

Τον επόμενο μήνα, περνάει ανάδρομη στο Ζυγό και οι αποστάσεις με το ταίρι σου μειώνονται. Θα δεις τα πράγματα σφαιρικά και μέσα από συζητήσεις, θα γίνουν ξεκαθαρίσματα και θα λυθούν διαφορές. Θα μπουν όλα σε μια σειρά, από τις 15/11, θα κάνεις αναθεωρήσεις και θα πάρεις αποφάσεις. Πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν και να ζητήσουν μια δεύτερη ευκαιρία. Ο Δίας, από τις 9/11 σού δίνει αισιοδοξία και παιχνιδιάρικη διάθεση.

ΤΑΥΡΟΣ
Με την ανάδρομη Αφροδίτη αυτό το μήνα στο απέναντι ζώδιο κάνεις αναθεωρήσεις στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν και να σου ζητήσουν μια δεύτερη ευκαιρία. Νέες σχέσεις δεν έχουν τα φόντα για να μακροημερεύσουν. Κτητικότητα, ζήλια και παρεξηγήσεις θα είναι έντονα. Η στάση σου θα είναι εγωκεντρική και θα προσπαθείς να εξουσιάσεις το ταίρι σου. Κόντρες και εντάσεις είναι πιθανά.

Δες τα πράγματα αντικειμενικά και προσπάθησε να ξεπεράσεις φόβους και ανασφάλειες. Βρίσκεσαι σε μια εσωτερική αναζήτηση για το κατά πόσο είσαι ικανοποιημένος από το σύντροφό σου. Η πανσέληνος στο ζώδιό σου στις 24 μπορεί προσωρινά να αναστατώσει τις σχέσεις σου. Απόφυγε τις σοβαρές αποφάσεις, μετά τις 15/11. Ο Δίας, ο θεραπευτής σου, από τις 9/11, θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις φοβίες και απωθημένα. Ζήλια και καχυποψία απομακρύνονται και μια νέα σχέση μπορεί να εκτοξεύσει το πάθος σου στα ύψη.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η ανάδρομη Αφροδίτη αυτό το μήνα σε βοηθά να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για να κάνεις καλύτερη την καθημερινότητά σου. Με την πανσέληνο στις 24 θα θέλεις να απομονωθείς και να αφουγκραστείς τα συναισθήματά σου. Προσπαθείς να ξεκαθαρίσεις τι ακριβώς θέλεις στην προσωπική σου ζωή. Πρόσεξε μην χάσεις την ουσία καθώς οι απαιτήσεις σου δεν θα είναι λογικές. Πρόσεξε επίσης καθώς ένα πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψει και θα πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά την επανασύνδεση ή την απόρριψη.

Τον επόμενο μήνα θα είσαι πιο συγκαταβατική, όμως και πάλι δεν θα μπορέσεις μέχρι τις 15/11 να πάρεις αποφάσεις, θα καθυστερείς και θα είσαι αναποφάσιστη. Ο Δίας, από τις 9, περνάει στο απέναντι ζώδιο και η επικοινωνία ανεβαίνει στα ύψη. Μια νέα γνωριμία είναι πιθανή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η ανάδρομη Αφροδίτη αυτό το μήνα φέρνει αναθεωρήσεις στην προσωπική σου ζωή. Επικεντρώνεσαι σε αυτά που λαμβάνεις ή αυτά που έχεις λάβει κατά το παρελθόν στη σχέση σου. Μπαίνεις σε μια διαδικασία επανεξέτασης της στάσης σου, είσαι ικανοποιημένη, χαρούμενη, ευτυχισμένη; Μπορεί κάποια καταπιεσμένα συναισθήματα και ανασφάλειες να βγουν στην επιφάνεια, διαχειρίσου τα με ωριμότητα. Παλιές αγάπες και αναμνήσεις έρχονται στο μυαλό σου και σου δημιουργούν προβληματισμούς. Προσπάθησε να κατασταλάξεις, δες τα λάθη σου, σταθεροποιήσου.

Έχεις ανάγκη να διασκεδάσεις και να περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου, όπως παλιά. Απόφυγε τις πολλές απαιτήσεις για να μην δημιουργήσεις εντάσεις. Αν είσαι μόνη, ευνοούνται περισσότερο σχέσεις από το παρελθόν παρά νέες γνωριμίες. Με την πανσέληνο στις 24 εστιάζεις στους στόχους σου στην ερωτική σου ζωή.

Τον επόμενο μήνα θα προσπαθήσεις να βρεις τις ισορροπίες σου στην προσωπική σου ζωή και επικεντρώνεσαι περισσότερα σε αυτά που σου λείπουν για να νιώσεις πλήρης. Θα ηρεμήσεις και θα καταφέρεις να εξισορροπήσεις τις εσωτερικές σου συγκρούσεις. Πάρε αποφάσεις μετά τις 15/11.

ΛΕΩΝ
Αυτό το μήνα μπορεί να νιώθεις ανασφαλής. Κάποιες φορές θα είσαι πιο προκλητική και κάποιες άλλες θα θέλεις να οχυρωθείς συναισθηματικά. Οι εντάσεις αλλά και ο εγωισμός για να κρατήσεις το πάνω χέρι κυριαρχούν. Θα κάνεις αναθεωρήσεις αλλά προσπαθείς να ομορφύνεις και το χώρο σου για να περνάς όμορφες στιγμές με το ταίρι σου. Αν είσαι μόνη έχεις άλλες προτεραιότητες. Με την πανσέληνο στις 24 μπορεί να προκύψουν κάποια ερωτηματικά, έχεις τα ίδια οράματα με το σύντροφό σου, σε ικανοποιεί ο σύντροφός σου;

Τον επόμενο μήνα, μέσα από την επικοινωνία, θα σου δοθούν ευκαιρίες προσέγγισης. Όμως δεν θα καταφέρεις μέχρι τις 15/11 να πάρεις αποφάσεις και να κατασταλάξεις. Μπορεί να κάνεις νέες γνωριμίες, όμως για να προχωρήσεις θα πρέπει να έχεις ξεκαθαρίσει με το παρελθόν. Θα πρέπει επίσης να επαναπροσδιορίσεις τις ανάγκες σου για να έχεις εξελίξεις. Μια αναστάτωση, μια κυκλοθυμία, μια νευρικότητα είναι πιθανά. Μην βγάζεις γρήγορα συμπεράσματα. Εξάλλου, ο Δίας, από τις 9 και για ένα χρόνο, θα σε απογειώσει στον έρωτα είτε μέσα στη σχέση σου είτε μέσα από μια νέα γνωριμία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με την ανάδρομη Αφροδίτη αυτό το μήνα βιώνεις κάποιες εσωτερικές συγκρούσεις και συναισθηματικές αντιφάσεις. Μπορεί να ασκείς κριτική στο ταίρι σου και να εστιάζεις στα αρνητικά σημεία. Δες καλύτερα τη συμπεριφορά σου, τις επιθυμίες σου, τις προσδοκίες σου. Είσαι σε μια φάση αναπροσδιορισμού των αναγκών σου και η διάθεσή σου είναι νευρική και μεταβαλλόμενη. Γκρίνια, συγκρούσεις, εσωτερικές διαμάχες εκδηλώνονται άγαρμπα. Με την πανσέληνο στις 24 θα βλέπεις τα πράγματα πιο αισιόδοξα ακόμα και αν λες κάποιες υπερβολές.

Τον επόμενο μήνα θα επιδιώκεις τη σταθερότητα και οι εξελίξεις δεν θα τρέχουν. Θα ισορροπήσεις τον εσωτερικό σου κόσμο. Γίνε πιο συγκαταβατική για να δώσεις λύσεις και να αποφύγεις αδιέξοδα. Φόβοι και ανασφάλειες μπορεί να επηρεάσουν την αυτοπεποίθησή σου. Μετά τις 15/11 μπορείς να κάνεις νέες γνωριμίες και μια νέα αρχή. Τότε μπορείς να πάρεις και αποφάσεις που δεν θα κοστίσουν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ

Best of network