Έκλειψη Σελήνης και Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 5 Ιουλίου | Πώς επηρεάζονται τα ζώδια;

Η πανσέληνος/Σεληνιακή έκλειψη επηρεάζει Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους του δεύτερου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν πλανήτες στα ζώδια και το δεκαήμερο αυτό.

Έκλειψη Σελήνης και Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 5 Ιουλίου | Πώς επηρεάζονται τα ζώδια;

Η έκλειψη σελήνης 2020 στον Αιγόκερω δημιουργεί επιφυλακτικότητα και ψυχρότητα σε σχέσεις και συνεργασίες. Προκύπτουν γεγονότα που φέρνουν καταλυτικές εξελίξεις. Εκδηλώνονται ανασφάλειες, εμμονές, εξουσιαστικές τάσεις. Εκρήγνυται πάθος και χάνεται ο έλεγχος των καταστάσεων. Υπάρχουν τάσεις κυκλοθυμίας, νευρικότητας και θα πρέπει να προσέχουμε για να διατηρήσουμε τις ισορροπίες στις σχέσεις μας.

H έκλειψη πραγματοποιείται στις 7.44 πμ, έχει διάρκεια 4μησι ώρες και θα έχει επιρροή 4-5 μήνες. Ανήκει στην οικογένεια Saros 149. Αυτή η έκλειψη είχε επαναληφθεί το 1984, το 2002 και θα την ξαναδούμε το 2038.

Η σεληνιακή έκλειψη κάνει αντίθεση με τον Ερμή που βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία. Μπορεί να ακούσουμε αυτό το διάστημα fake news, να έρθουν στην επιφάνεια μυστικά έγγραφα, πληροφορίες-σκάνδαλα. Μπορεί να νιώσουμε πως οι άλλοι δεν μας καταλαβαίνουν ή μπορεί να κατηγορηθούμε και να παρεξηγηθούμε. Η έλλειψη κατανόησης οδηγεί σε διαφωνίες, μπορεί να εκτεθούμε ή να αποκαλυφθούμε. Ο ανάδρομος Ερμής δημιουργεί νευρική ένταση και άγχος, προβλήματα επικοινωνίας. Χρειάζεται προσοχή σε αποφάσεις, ενέργειες, επιλογές, προσοχή και στα ατυχήματα. Η Σεληνιακή έκλειψη κάνει τρίγωνο με τον Ουρανό και φέρνει θετικές αλλαγές, αποκαλύψεις και ειδήσεις. θα εκφραζόμαστε άνετα, έρχονται νέες ευκαιρίες και συναρπαστικές εμπειρίες. Κάποιες αλήθειες αλλάζουν την ζωή μας. Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ουρανό φέρνει νέα και ενθαρρύνει τις συζητήσεις για επίλυση προβλημάτων. Πολλά πράγματα αναθεωρούνται και μας οδηγούν σε πρωτότυπες ανακαλύψεις. Η Σεληνιακή έκλειψη και η σύνοδος Δία/Κρόνου/Πλούτωνα φέρνουν εξελίξεις και γεγονότα στην εξωτερική πολιτική, τα σύνορα, το εμπόριο, την παιδεία, τη θρησκεία. Εκρηκτικές οι σχέσεις μας με τη γείτονα χώρα.

Ο Αιγόκερως συνδέεται με την ιεραρχία, την εξουσία, τις κυβερνήσεις, τους ηγέτες. Είναι μια έκλειψη που φέρνει ένα τέλος και μια αλλαγή πορείας. Η κρίση μας είναι δίκαιη και πατάμε στην πραγματικότητα, προσγειωνόμαστε.

Η πανσέληνος/Σεληνιακή έκλειψη επηρεάζει Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους του δεύτερου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν πλανήτες στα ζώδια και το δεκαήμερο αυτό.

Ζώδια και απιστία | Ποια (άπιστα) ζώδια πρέπει να προσέχεις;

Ζώδια και έρωτας | Τι ψάχνουν άντρες και γυναίκες στο άλλο φύλο;

Πώς θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ

Η Σεληνιακή έκλειψη επηρεάζει την καριέρα σου. Μπορεί να νιώσεις πιεσμένη και να πρέπει να ξεπεράσεις κάποια εμπόδια. Οι υποχρεώσεις σου είναι πολλές και θα πρέπει να αλλάξεις τρόπο δράσης ή μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσεις κάποια απρόοπτα. Ανώτερα πρόσωπα μπορεί να σε εξουσιάσουν ή να σε ελέγξουν. Πρόσεχε τις αντιδράσεις σου, δες τι πραγματικά θέλεις και πως θα κινηθείς για να εξελιχτείς επαγγελματικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τη Σεληνιακή έκλειψη, οι σχέσεις σου με το περιβάλλον σου μεταμορφώνονται, γίνονται ριζικές αλλαγές. Η κοσμοθεωρία σου, η φιλοσοφία σου αλλάζουν και ανακαλύπτεις τι σε καλύπτει πραγματικά βαθιά μέσα σου. Πρόσωπα από το εξωτερικό παίζουν ρόλο στη ζωή σου. Κάνεις νέες σημαντικές γνωριμίες ή επιστρέφουν πρόσωπα από το παρελθόν που παίζουν ρόλο στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Μπορεί να χρειαστεί να αλλάξεις την συμπεριφορά σου, τις επιλογές σου για να έρθεις πιο κοντά στην ευτυχία. Προσοχή σε νομικές υποθέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σεληνιακή έκλειψη βγάζει στην επιφάνεια ψυχολογικά θέματα. Φοβίες, απωθημένα και ανασφάλειες κυριαρχούν και οδηγούν σε νευρικότητα και έντονες συμπεριφορές σε προσωπικό και οικονομικό επίπεδο. Χρέη, δάνεια, ασφάλειες, περιουσιακά έρχονται στο προσκήνιο και σου ζητούν να βρεις λύσεις. Απόφυγε το άγχος και χρησιμοποίησε τη διαίσθησή σου. Μπορεί να είσαι αυτές τις μέρες λίγο μυστήρια, πιο εσωστρεφής, να μην ελέγχεις τον εαυτό σου. Ζήλια και πάθη είναι ανεξέλεγκτα, μπορεί να νιώσεις το ανικανοποίητο στην προσωπική σου ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη Σεληνιακή έκλειψη στο απέναντι ζώδιο θα ασχοληθείς με σχέσεις και συνεργασίες. Μπορεί να υπάρχουν καταστάσεις που σε πληγώνουν και να πρέπει να εξετάσεις τι σε ικανοποιεί και τι όχι. Μπορεί σύντροφος ή συνεργάτες να προσπαθούν να σε χειριστούν, να σου επιβληθούν. Προσπάθησε να αποφύγεις τις συγκρούσεις καθώς τα αποτελέσματα θα είναι δυσάρεστα και μη αναστρέψιμα. Άκου το ένστικτό σου για να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο. Μην μπλέκεις σε καταστάσεις που μπορεί να σε απογοητέψουν. Δυσκολίες με συνεργάτες είναι πιθανές ή μπορεί να γίνουν κάποιες αλλαγές σε συνεργασίες. Άσε το καλύτερο να μπει στη ζωή σου.

ΛΕΩΝ

Η Σεληνιακή έκλειψη επηρεάζει την καθημερινότητα, την εργασία, την υγεία σου. Μπορεί να νιώσεις πως πιέζεσαι και δεν ανταμείβεσαι καλά στην εργασία σου. Κάποιες καταστάσεις μπορεί να σου δημιουργήσουν ανασφάλεια. Μην εξιδανικεύεις πρόσωπα και πράγματα. Απόφυγε τις συγκρούσεις και το φορτισμένο κλίμα των ημερών. Δούλεψε σκληρά και προώθησε τις υποθέσεις σου. Ασχολήσου με τον εαυτό σου, άλλαξε συνήθειες που επηρεάζουν την υγεία σου. Κάνε διατροφή και γυμναστική για να ανταπεξέλθεις στην καθημερινότητα και για να εκτονώσεις αρνητικά συναισθήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Σεληνιακή έκλειψη ασχολείσαι με τον έρωτα, τα παιδιά, τη δημιουργικότητα. Κάνεις κάποιες αλλαγές και καλείσαι να δεις τι θέλεις πραγματικά από κάποιους ανθρώπους. Άσε στην άκρη φοβίες και ανασφάλειες, το πάθος μπορεί να κυριαρχήσει αν δεν προσπαθήσεις να επιβληθείς στο ταίρι σου. Απόφυγε τις αντιπαραθέσεις καθώς κάποια παράπονα και απωθημένα μπορεί να βγουν στην επιφάνεια που θα σε ωθήσουν να ισορροπήσεις τον ερωτικό σου τομέα. Κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί να σε διεκδικήσει. Μοιραία γεγονότα φέρνουν εξελίξεις ή μπορεί να κάνεις μια μοιραία γνωριμία που θα καθορίσει τις εξελίξεις.

ΖΥΓΟΣ

Η Σεληνιακή έκλειψη επηρεάζει το σπίτι, την οικογένεια, τα ακίνητα. Γεγονότα ή κινήσεις δημιουργούν εντάσεις με οικεία πρόσωπα. Μπορεί να έρθεις αντιμέτωπη με πληγές του παρελθόντος, με τα βαθύτερα συναισθήματά σου. Μπορεί να νιώσεις πως κάποια πρόσωπα σε χειραγωγούν, σε κατευθύνουν. Προσπάθησε να αποφύγεις τις συγκρούσεις για θέματα του παρελθόντος γιατί οι συνέπειες θα είναι δυσάρεστες, μπορεί να χάσεις κάποια στηρίγματά σου. θα δυσκολευτείς να γεφυρώσεις τις αποστάσεις. Χρησιμοποίησε τη διαίσθησή σου για να πάρεις μια νέα πορεία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σεληνιακή έκλειψη επηρεάζει την επικοινωνία, τις μετακινήσεις, το κοντινό σου περιβάλλον. Σχέσεις με αδέρφια, συγγενείς, γείτονες μπορεί να σε προβληματίσουν. Το εμπόριο, οι δημόσιες σχέσεις σε απασχολούν επίσης. Μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια κάποιες ευκαιρίες που θα σε ευνοήσουν οικονομικά. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου, θα σου δείξει το δρόμο. Η γνώση είναι ουσιαστική, μπορεί να ασχοληθείς με πράγματα που θα σου αλλάξουν τον τρόπο σκέψης, τις απόψεις και τα συναισθήματά σου. Μοιραίες γνωριμίες και επανασυνδέσεις αλλάζουν τις καταστάσεις και διαμορφώνουν ένα νέο σκηνικό στην προσωπική σου ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σεληνιακή έκλειψη επηρεάζει τα οικονομικά σου και τις συναισθηματικές σου ανάγκες. Μπορεί να έχεις μειωμένη αυτοπεποίθηση, ανασφάλειες, φοβίες, απωθημένα που θα πρέπει να ξεπεράσεις. Δες τα λάθη σου και τις ανικανοποίητες ανάγκες σου. Μπορεί να χρειαστεί να αλλάξεις τον τρόπο που ξοδεύεις, να βρεις νέους πόρους εισοδήματος για να ανασάνεις. Κτητικότητα, εμμονές, επιβλητικές τάσεις δημιουργούν ένα εκρηκτικό κλίμα στην προσωπική σου ζωή. Απόφυγε τις συγκρούσεις, κάποια πρόσωπα μπορεί να προσπαθήσουν να σε εκμεταλλευτούν οικονομικά ή μπορεί να πέσεις θύμα απάτης. Απόφυγε κάθε οικονομικό διακανονισμό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιό σου επηρεάζει την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. θα χρειαστεί να κάνεις μια ενδοσκόπηση, θα βγουν στην επιφάνεια όλες οι εμμονές και οι φοβίες που κρύβεις μέσα σου ή μπορεί να προσπαθήσεις να επιβάλλεις τα θέλω σου σε σύντροφο και συνεργάτες. Απόφυγε τις συγκρούσεις που δημιουργούν πληγές. Προσπάθησε να είσαι δίκαιη, να μην επιβάλλεσαι στους άλλους κοιτώντας μόνο το συμφέρον σου. Ανασφάλειες, παρεξηγήσεις και απωθημένα μπορεί να δημιουργήσουν ρήξεις σε σχέσεις και συνεργασίες. Κάτι στενάχωρο όμως μπορεί να φέρει την λύτρωση. Απόφυγε τα νέα ξεκινήματα, να είσαι έτοιμη για ανατροπές. Αυτό το διάστημα γίνονται ξεκαθαρίσματα, κάποιες αλήθειες θα σε απαλλάξουν από τοξικές καταστάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σεληνιακή έκλειψη βγάζει στην επιφάνεια όλα όσα κρύβεις μέσα σου και αρνείσαι να δεις. Έρχεσαι αντιμέτωπη με πράγματα που σε πληγώνουν, όμως έχεις τη δύναμη να τα αντιμετωπίσεις. Είναι η στιγμή που μπορείς να απαλλαχτείς από διάφορα βάρη, να απεγκλωβιστείς. Προσοχή σε εντάσεις στον επαγγελματικό χώρο. Κάποιες αποφάσεις σου σε βγάζουν από αδιέξοδα. Κάνε διατροφή, γυμναστική, ασχολήσου με την υγεία σου, χαλάρωσε, φόρτισε τις μπαταρίες σου και πρόσεχε το παρασκήνιο εις βάρος σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σεληνιακή έκλειψη επηρεάζει τις φιλίες, τις φιλοδοξίες, τα όνειρά σου. Κάποιες αλλαγές φέρνουν θετικά αποτελέσματα, κάποιο τέλος σε μια σχέση είναι λυτρωτικό. Αλλάζεις πορεία για να εξελιχτείς. Νέες γνωριμίες και φιλίες βρίσκονται στο πλευρό σου. Έχεις ανάγκη την ελευθερία και την ανεξαρτησία. Βάζεις βάσεις με το ταίρι σου για να αλλάξεις τη σχέση σας. Βοηθάς ομάδες και κοινωνικό σύνολο. Μοιραίες γνωριμίες είναι πιθανές, πιθανή μια επανασύνδεση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ