Αστρολογία : Αστρικά Tips19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, 2020

Ζώδια και έρωτας | Τι ψάχνουν άντρες και γυναίκες στο άλλο φύλο;

Τι ελκύει άντρες και γυναίκες ανάλογα με το ζώδιο;

τι τραβάει τους άντρες

Τι θαυμάζουν οι άντρες σε μια γυναίκα; Μπορεί η εξωτερική εμφάνιση να είναι ένα μεγάλο προσόν για την αρχή μιας γνωριμίας αλλά υπάρχουν και κάποια άλλα στοιχεία που αναζητούν οι άντρες ανάλογα με το ζώδιό τους.

Ζώδια και σχέσεις | Τι σε δυσκολεύει περισσότερο σε μια σχέση;

Ποιοι άντρες έλκουν μια γυναίκα; Ο Άρης στο ωροσκόπιο μιας γυναίκας δείχνει τα χαρακτηριστικά που ψάχνει να βρει σε έναν άντρα, τι την προσελκύει.

Τι ψάχνουν λοιπόν άντρες και γυναίκες να βρουν στο αντίθετο φύλο;

Τι ψάχνει ένας Κριός; 

Ο άντρας Κριός ψάχνει να βρει μια δυναμική γυναίκα με ισχυρή προσωπικότητα, μια γυναίκα που δεν θα διστάζει να εκφράζεται ελεύθερα όσο και αν τον πικραίνει. Θέλει μια γυναίκα ανεξάρτητη, ελεύθερη, κοινωνική και σεξουαλική, που θα καταφέρει να τον ρίξει με ευγένεια, καλούς τρόπους και αισθησιασμό και φυσικά ο ίδιος θα αναλάβει το ρόλο να τη μεταμορφώσει σε ένα θερμό, συντροφικό πλάσμα.

Η γυναίκα με Άρη στον Κριό ψάχνει ένα δυναμικό άντρα, ανεξάρτητο, αποφασιστικό. Καλό θα ήταν να έχει αθλητικό κορμί αν και μεγαλύτερη σημασία δίνει στην ειλικρίνεια, στην ευθύτητα, στο θάρρος. Θέλει δίπλα της έναν άντρα που να λέει ευθέως και ξεκάθαρα τα θέλω του.

Τι ψάχνει ένας Ταύρος; 

Ο άντρας Ταύρος δίνει σημασία στην εξωτερική εμφάνιση καθώς του αρέσει η γυναίκα να φροντίζει τον εαυτό της, να αναδεικνύει τα προσόντα της, να είναι καλόγουστη και θηλυκή, να διακρίνεται από κομψότητα και να ξέρει να κρύβει τις ατέλειές της. Σε δεύτερη φάση, θέλει η γυναίκα να είναι δυναμική, να πετυχαίνει τους στόχους της, να περνάει τις απόψεις της με τρόπο, να μιλάει όμορφα, να εκπέμπει θηλυκότητα, να χρησιμοποιεί όμορφο λεξιλόγιο, να είναι γλυκιά.

Η γυναίκα με Άρη στον Ταύρο ψάχνει να βρει έναν άντρα σταθερό, δυνατό, να της εμπνέει ασφάλεια. Δεν της αρέσουν οι επιπόλαιοι άνθρωποι. Θέλει παραδοσιακούς άντρες, ικανούς να δημιουργούν και ας μην είναι υπερβολικά μορφωμένοι. Αναζητά το έντονο και αισθησιακό σεξ.

Τι ψάχνει ένας Δίδυμος; 

Ο άντρας Δίδυμος κοιτά την εξωτερική εμφάνιση της γυναίκας αλλά αυτή δεν είναι αρκετή. Θέλει δίπλα του μια γυναίκα έξυπνη, με κοφτερό μυαλό, διανοητική και εγκεφαλική. Ψάχνει την γυναίκα που θα τον εξιτάρει με τις γνώσεις της, που θα του πάρει το μυαλό, μια γυναίκα με χιούμορ, που θα τον ταξιδεύει, που θα εμπνέει θαυμασμό, ευχάριστη και κοινωνική.

Η γυναίκα με Άρη στους Διδύμους ψάχνει έναν άντρα διανοητικό, πνευματώδη, έξυπνο, με ζωντάνια, έναν άντρα που θα της κάνει εκπλήξεις. Της αρέσει το φλερτ και το παιχνίδι, η νεανική εμφάνιση, το αθλητικό στιλ. Δεν την ενδιαφέρει ιδιαίτερα το χρήμα. Βασικά δεν αντέχει τη βαρεμάρα και τη μιζέρια.

Τι ψάχνει ένας Καρκίνος; 

Ο άντρας Καρκίνος δεν κοιτά την εμφάνιση. Ψάχνει να βρει μια γυναίκα νοικοκυρά, που να μαγειρεύει καλά και να τον εκπλήσσει με τις ικανότητές της. Θέλει να ζει σε ένα καλά οργανωμένο σπίτι και θέλει στο πλευρό του μια γυναίκα που να φροντίζει τον εαυτό της και να είναι τακτική, μια γυναίκα που θα τα καταφέρνει όλα στην καθημερινότητα, καλή νοικοκυρά και σύζυγο, που να ξέρει να ευχαριστεί τον άντρα της.

Η γυναίκα με Άρη στον Καρκίνο ψάχνει έναν συναισθηματικό, ευαίσθητο άντρα, πρόθυμο να την ακούει, να την προστατεύει, να την παρηγορεί. Μερικές φορές, πέφτει σε δύσκολους χαρακτήρες, πολύπλοκους και κυκλοθυμικούς. Όμως κατά βάθος, αναζητά την ασφάλεια και την σιγουριά δίπλα σε ένα δυνατό άντρα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΣΤΡΙΚΑ TIPS

Best of network