Follow us

Ζώδια: Πανσέληνος στον Καρκίνο τα Χριστούγεννα

Η σπανιότατη πανσέληνος των Χριστουγέννων θα επηρεάσει όλα τα ζώδια! Μάθε το πώς...

sl-full-moon-xmas
Είναι η τελευταία πανσέληνος της χρονιάς στο συναισθηματικό ζώδιο του Καρκίνου. Σπάνια πέφτει η πανσέληνος πάνω στα Χριστούγεννα. Το φαινόμενο αυτό είχε συμβεί το 1977 και θα ξανασυμβεί το 2034.

Η Σελήνη είναι ο κυβερνήτης του Καρκίνου και ως γνωστόν, αυτό το ζώδιο έχει ανάγκη το συναίσθημα καθώς αυτό αποτελεί το μέσον για να έρθει κοντά στους ανθρώπους. Όταν αυτό είναι ανύπαρκτο, υποκύπτουμε σε άλλου είδους καταχρήσεις, ποτό, υπερβολικό φαγητό ή εργασιοθεραπεία. Ο Καρκίνος θέλει να αισθάνεται βαθιά, να προσφέρει, να φροντίζει τους άλλους.

Η πανσέληνος αυτή ζητά να ισορροπήσουμε, να ασχοληθούμε με τους άλλους αλλά και με τον εαυτό μας. Το συναίσθημα γίνεται ισχυρό προς την οικογένεια, το σπίτι, τη μητέρα, τις ρίζες μας. Έχουμε την ανάγκη να νιώσουμε ασφαλείς, να ασχοληθούμε με ότι μας γεμίζει συναισθηματικά. Βγαίνουν στην επιφάνεια οι βαθιές μας ανάγκες, η λαχτάρα, η νοσταλγία. Είναι καιρός να αφήσουμε πίσω τις αυταπάτες και τους δισταγμούς για να προχωρήσουμε μπροστά και να αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα.

Επηρεάζονται Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια και το δεκαήμερο αυτό.

Διάβασε εδώ τις ετήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, για κάθε δεκαήμερο και με την ορμή που δίνει ο Ουρανός και ο Πλούτωνας στο 2016 .

Πως θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Η πανσέληνος στον Καρκίνο φέρνει διλήμματα, ονειροπόληση, δυσκολία στη συγκέντρωση, αφηρημένες σκέψεις. Έχεις ανάγκη να σε νοιάζονται, να σε φροντίζουν, να περνάς ώρες με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Ένα ταξίδι προς τα πάτρια εδάφη είναι πιθανό ή μπορεί κάποιο κοντινό σου πρόσωπο να ζητήσει τη βοήθειά σου. Ίσως προκύψει και θέμα με περιουσία και ακίνητα. Με όλα αυτά, μπορεί να αγχωθείς και να παραμελήσεις τις δικές σου ανάγκες.

ΤΑΥΡΟΣ

Η πανσέληνος στον Καρκίνο σε φέρνει κοντά με αγαπημένα πρόσωπα, φίλους, συγγενείς, νεαρά άτομα. Συζητάς περισσότερο με αυτά τα πρόσωπα και ίσως αποφασίσεις και ένα ταξίδι. Μπορεί να νιώσεις κάποια κούραση, μια απαισιοδοξία. Απόφυγε τις εντάσεις και τις κόντρες γιατί δύσκολα θα βρεις λύση. Απόφυγε επίσης να εμπλακείς σε κουτσομπολιά που δεν στηρίζονται πουθενά. Χρησιμοποίησε τη διπλωματία σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η πανσέληνος στον Καρκίνο επηρεάζει τα οικονομικά σου. Απόφυγε υπέρογκα έξοδα για να μην βγεις χαμένη. Μην μεγαλοποιείς τις καταστάσεις. Αντίθετα, προσπάθησε, αν φυσικά το έχεις παλέψει πολύ, να κάνεις μια συμφωνία ή διαπραγμάτευση οικονομικής φύσης ή ακόμα και να ξοφλήσεις τα χρέη σου. Έξοδα για το χώρο του σπιτιού ή την οικογένεια θα σε πάνε πίσω. Βρες νέες πηγές εσόδων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η πανσέληνος στο ζώδιό σου ξυπνά το ρομαντισμό σου, τη δημιουργικότητά σου και τα συναισθήματά σου. Έχεις τη δυνατότητα να έρθεις πιο κοντά σε πρόσωπα που σε καταλαβαίνουν και σε στηρίζουν. Μην μεγαλοποιείς τις καταστάσεις και δώσε χώρο στο απρόοπτο. Διαθέτεις αυτοπεποίθηση και πιστεύεις στην αξία σου. Μπορεί να εμπιστευτείς νέα πρόσωπα ή να απομακρυνθείς από άλλα που δεν σου προσφέρουν τίποτα πια. Αλλαγή κατοικίας ή αγοραπωλησία ακινήτου είναι πιθανή.

ΛΕΩΝ

Η πανσέληνος στον Καρκίνο σου δίνει την ανάγκη της απομόνωσης, να περάσεις ένα διάστημα μακριά από εντάσεις και φασαρία. Νιώθεις κουρασμένη ψυχικά και σωματικά και ζητάς ηρεμία και χαμηλούς τόνους. Προσοχή σε υγεία και εργασία. Τα απρόοπτα δεν θα λείπουν. Μπορεί να έχεις άγχος και αρνητισμό για διάφορες καταστάσεις. Άσε τα πράγματα να κυλήσουν από μόνα τους. Καταστάσεις που ρουφάνε την ενέργειά σου τελειώνουν. Ας είσαι όσο πιο ξεκάθαρη γίνεται στις σχέσεις σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η πανσέληνος στον Καρκίνο σε φέρνει κοντά σε φίλους και ενθαρρύνει νέες γνωριμίες. Ένα ειδύλλιο είναι πιθανό ή μπορεί αισθήματα, φλερτ και φιλία να μπερδευτούν ή να παρεξηγηθούν. Μείνε ψύχραιμη. Η διαίσθησή σου θα σε βοηθήσει να πραγματοποιήσεις τις επιθυμίες σου. Λειτουργείς πιο ελεύθερα και αναζητάς παρέες ή ομάδες. Πλησίασε περισσότερο αγαπημένα πρόσωπα, βάλε στόχους και πάρε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον.

ΖΥΓΟΣ

Η πανσέληνος στον Καρκίνο προκαλεί έντονα και αντιφατικά συναισθήματα. Απολαμβάνεις την οικογένεια, όμως αγχώνεσαι για το αν τα πράγματα θα εξελιχτούν όπως τα έχεις στο μυαλό σου. Δεν μπορείς να ανταποκριθείς ταυτόχρονα σε οικογένεια και καριέρα. Μπορεί κάποια νέα σχετικά με ακίνητο ή εργασία να σε ταράξουν. Χρησιμοποίησε τη διαίσθησή σου. Απόφυγε τις διαμάχες και την εξουσιαστική σου τάση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η πανσέληνος στον Καρκίνο σε φέρνει κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα και εγγυάται συναισθηματική ασφάλεια. Αναζητάς την αγάπη και τη στήριξη, βλέπεις τη θετική πλευρά της ζωής και πετυχαίνεις τους στόχους σου. Ένα ταξίδι, ακόμα και στο εξωτερικό, για να δεις αγαπημένα πρόσωπα είναι πιθανό. Αρχίζεις να απωθείς από τη ζωή σου καταστάσεις που σε τραβάνε πίσω. Θέματα ακινήτων ευνοούνται.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η πανσέληνος στον Καρκίνο επηρεάζει τα οικονομικά σου ενώ λύνεις και διαφορές σε σχέσεις, είτε προς το καλό είτε με μια απομάκρυνση. Δίνεις τέλος σε οικονομικά προβλήματα και ανησυχίες ή σε συναισθηματικά θέματα. Το σεξ σε φέρνει πιο κοντά με το σύντροφό σου και σε βοηθά να δημιουργήσεις μια βαθιά σχέση. Θέματα περιουσιακά ή οικογενειακά λύνονται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η πανσέληνος στο απέναντι ζώδιο σε κάνει ευαίσθητη και συναισθηματική απέναντι στο σύντροφό σου. Μπορείς να κάνεις αλλαγές και να πετύχεις τους στόχους σου. Παίρνεις χαρά από μια ερωτική σχέση ή από την επαγγελματική σου ζωή. Αν είσαι μόνη, μπορείς να προσελκύσεις την αληθινή αγάπη, να κάνεις μια σημαντική γνωριμία ή να αποφασίσεις ένα γάμο. Θέλεις να βρίσκεσαι με αγαπημένα πρόσωπα. Καλά νέα ενδεχομένως έχεις από καριέρα ή ακίνητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η πανσέληνος στον Καρκίνο μπορεί να επηρεάσει την υγεία σου ή να νιώσεις πως θέλεις να μείνεις μόνη. Προσπαθείς να διατηρήσεις τις ισορροπίες και να συμβιβάσεις επαγγελματική με προσωπική ζωή. Άλλαξε την καθημερινότητά σου, απέβαλε το άγχος και πάρε ανάσες. Βρες τους κατάλληλους ανθρώπους που θα σε βοηθήσουν να αισθανθείς καλύτερα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η πανσέληνος στον Καρκίνο σε κάνει ρομαντική αλλά και λίγο υπερβολική και διαχυτική. Κυριαρχεί η αγάπη και η δημιουργικότητα στη ζωή σου. Η σεξουαλικότητα και ο αισθησιασμός είναι στην κορυφή. Ζήσε τον έρωτα δίπλα σε ένα σύντροφο που σε φροντίζει και σε προστατεύει. Μακριά από ζήλια, εξαρτήσεις, προσκολλήσεις. Ξεκόλλα από το παρελθόν.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ