Ζώδια: Ανάδρομος Ερμής από τις 12 Μαρτίου έως 4 Απριλίου

Στο ζώδιο του Κριού μέχρι τις 22 Μαρτίου και μετά περνά στους Ιχθείς. Δες τι φέρνει σε όλα τα ζώδια

Ζώδια: Ανάδρομος Ερμής από τις 12 Μαρτίου έως 4 Απριλίου


Στο ζώδιο του Κριού μέχρι τις 22 Μαρτίου και μετά περνά στους Ιχθείς. Δες τι φέρνει σε όλα τα ζώδια
.

Ο ανάδρομος Ερμής θα φέρει καθυστερήσεις, εμπόδια και ασυννενοησία. Πρόσεχε τις μετακινήσεις σου, την υπογραφή συμβολαίων, τα νέα ξεκινήματα, τις σχέσεις σου. Όσο θα είναι στον Κριό (12 Μαρτίου έως 22 Μαρτίου), θα επηρεάσει τους Κριούς, τους Καρκίνους, τους Ζυγούς και τους Αιγόκερους του πρώτου δεκαημέρου. Οταν περάσει στους Ιχθύς (23 Μαρτίου έως 4 Απριλίου), θα επηρεάσει τους Διδύμους, τους Παρθένους, τους Τοξότες και τους Ιχθύς του τρίτου δεκαημέρου. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι διορθωτικές κινήσεις σε επιλογές που ήδη έχεις κάνει. Σκέψου τη νέα πορεία που θέλεις να χαράξεις και ξεκίνα στις 4/4, στην ορθή του πορεία, την πραγματοποίηση των στόχων σου.

Πώς θα επηρεάσει όμως τα ζώδια;

ΚΡΙΟΣ
Ο Ερμής ανάδρομος στο ζώδιό σου θα επηρεάσει τις επαγγελματικές σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Μην υπογράψεις τίποτα, μην ξεκινήσεις τίποτα νέο, μην πιέζεις. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι σχέδια για το μέλλον. Άσε τις καταστάσεις να κυλήσουν μόνες τους. Η γνώμη σου θα αλλάζει συνεχώς και η επιστροφή σε παλαιότερες σχέσεις είναι πιθανή.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο ανάδρομος Ερμής σου λέει να ξεκουραστείς και να κάνεις μια αναδρομή στο παρελθόν. Μπορεί και να ανακαλύψεις πράγματα. Πρόσεχε συμφωνίες, επικοινωνία και οικονομικές συναλλαγές. Θα αναθεωρήσεις σχέσεις στον επαγγελματικό ή οικογενειακό τομέα. Θα προσπαθήσεις να κλείσεις υποθέσεις διογκωμένες με άλλα άτομα που σε ταλαιπωρούν για να απαλλαχτείς και να συνεχίσεις τη ζωή σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Μην ξεκινήσεις τίποτα νέο με τον ανάδρομο Ερμή. Νέες προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις θα προκύψουν. Η προσφορά σου σε ομάδες θα είναι μεγάλη ενώ άνθρωποι από το παρελθόν θα έρθουν στο προσκήνιο. Μελέτησε καλά το ενδεχόμενο να τους ξαναβάλεις στη ζωή σου γιατί μάλλον τίποτα δεν θα έχει αλλάξει. Θα προσδιορίσεις εκ νέου τα σημαντικά πράγματα
της ζωής.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Ερμή ανάδρομο, η προσοχή σου θα στραφεί στην πορεία της καριέρας σου και τα σχέδιά σου. Όλα θα καθυστερούν και θα δημιουργείται η αίσθηση μιας εκνευριστικής αναμονής εξελίξεων. Μην προχωρήσεις σε οικονομικά ξεκαθαρίσματα. Ατομα από το παρελθόν επιστρέφουν. Θα ανακαλύψεις τι σε εκφράζει και κατά πόσο είσαι έτοιμη να δεσμευτείς σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο.

ΛΕΩΝ

Με ανάδρομο τον Ερμή, η πορεία σου στον επαγγελματικό ή προσωπικό τομέα μπορεί ν’αλλάξει. Θα αναθεωρήσεις απόψεις, θα δεις τα λάθη που έκανες και θα οπισθοχωρήσεις. Καθυστερήσεις σε πνευματικά ζητήματα ή σπουδές μπορεί να υπάρξουν, ίσως και σε νομικές υποθέσεις, επικοινωνία και ταξίδια. Προσοχή στις μετακινήσεις. Καλύτερα να τελειώσεις ότι έχεις αφήσει ήδη στη μέση. Κάνε υπομονή και απέφυγε σπασμωδικές κινήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο ανάδρομος Ερμής θα φέρει δυσλειτουργία σε μια κοινή προσπάθεια. Θα ανακαλύψεις ουσιαστικά πράγματα για τον εαυτό σου και την ερωτική σου ζωή τα οποία θα επηρεάσουν την καθημερινή σου ζωή. Διαφορές οξύνονται. Οικονομικοί ή επαγγελματικοί κύκλοι μπορεί να κλείσουν. Προσοχή στις οικονομικές συναλλαγές και τις υποχρεώσεις σου προς τρίτους. Δες από κοντά τις κινήσεις που πρέπει να κάνεις. Συναισθηματικές επενδύσεις δεν ευνοούνται.

ΖΥΓΟΣ
Ο ανάδρομος Ερμής, ειδικότερα μέχρι τις 22/3 στον Κριό, απέναντί σου, θα φέρει αναστάτωση σε όλες τις σχέσεις. Μπορεί να πάρεις αποφάσεις που στο παρελθόν είχαν μπει στον πάγο. Η συμπεριφορά σου αλλάζει, τσακωμοί και συγκρούσεις με κοντινά πρόσωπα είναι στο προσκήνιο, ειδικά τις τελευταίες ημέρες του μήνα. Μην κάνεις καμία κίνηση γιατί θα πέσει στο κενό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο ανάδρομος Ερμής προκαλεί αναθεώρηση σκέψεων και αποφάσεων στον επαγγελματικό τομέα. Καθυστερήσεις και αναβολές είναι στο πρόγραμμα. Πρέπει να αποφασίσεις να τελειώνεις αρρωστημένες σχέσεις. Άσε όμως την πραγματοποίηση των σχεδίων σου για τον επόμενο μήνα. Προσοχή σε προβλήματα υγείας δικά σου ή δικών σου προσώπων. Μην τα αφήσεις να
χειροτερέψουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο ανάδρομος Ερμής θα φέρει καθυστερήσεις στην υλοποίηση των επαγγελματικών σου σχεδίων. Ερωτικές ή φιλικές σχέσεις του παρελθόντος έρχονται στο προσκήνιο αλλά είναι απαγορευτικές. Προσοχή σε τσακωμούς ή παρεξηγήσεις. Ρίξτο στη διασκέδαση για να ξεχνιέσαι και να χαλαρώνεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Ερμή ανάδρομο δεν πρέπει να ασχοληθείς με επαγγελματικά ζητήματα ή αλλαγή καριέρας. Ασχολήσου με το σπίτι και την οικογένεια. Κλείσε οικογενειακά ή οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν. Μην ταλαιπωρείσαι άδικα γιατί τίποτα δεν προχωράει. Μετακομίσεις, ανακαινίσεις, επισκευές, συγκατοίκηση, άστα στην άκρη για αργότερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με ανάδρομο Ερμή θα μάθεις νέα και πληροφορίες από ανθρώπους του παρελθόντος. Προβλήματα με έγγραφα, νομικά και τραπεζικά ζητήματα είναι πιθανά. Προσοχή σε μετακινήσεις, επαφές, επικοινωνία. Μην σε συνεπαίρνουν οι υποσχέσεις και τα ωραία λόγια, μην αναθερμάνεις σχέσεις του παρελθόντος, ούτε να ξεκινήσεις νέες γιατί θα απογοητευτείς.

ΙΧΘΕΙΣ
Ο ανάδρομος Ερμής, αρχικά στον Κριό και από τις 23/3 στο ζώδιό σου, φέρνει ανακατατάξεις στον επαγγελματικό σου τομέα. Πρόσεχε οικονομικές και εμπορικές συναλλαγές. Τα οικονομικά και τα προσωπικά σου θα σε απασχολήσουν. Μην κάνεις σημαντικές αγορές και μην ανοίγεις καινούργια έξοδα. Μην κολλάς σε συναισθηματικές σχέσεις που σε ταλαιπωρούν.

Καλή εβδομάδα! Δες τις εβδομαδιαίες και μηνιαίες προβλέψεις των ζωδίων εδώ!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ