Ζώδια Δεκεμβρίου | Οι αναλυτικές προβλέψεις του μήνα!

Τι επιφυλάσσεται για τα ζώδια τον μήνα αυτό;

Ζώδια Δεκεμβρίου | Οι αναλυτικές προβλέψεις του μήνα!

Τα φεγγάρια: Πανσέληνος στους Διδύμους στις 3, Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 18.

Οι πλανήτες: Ο Ερμής στον Τοξότη (Ανάδρομος 3-22) , η Αφροδίτη στον Τοξότη ως τις 24, ο Άρης στον Σκορπιό από τις 9, ο Δίας στον Σκορπιό, ο Κρόνος στον Τοξότη ως τις 19.

Τοξότης

ΕΡΩΤΑΣ: Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου ως τις 24 ενισχύει τα συναισθήματά σου και
φέρνει ένα νέο έρωτα. Απόφυγε να γυρνάς στο παρελθόν. Δείξε κατανόηση στο σύντροφό σου για να εξομαλύνεις ενδεχόμενες εντάσεις. Αν είσαι μόνη, περνάς ευχάριστα, ενώ μια γνωριμία μπορεί να μετατραπεί σε μόνιμη σχέση φέρνοντας μια ευχάριστη ανατροπή στη ζωή σου.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Απόφυγε το άγχος, την επιθετικότητα, το παρασκήνιο και τις
εσωτερικές εντάσεις. Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σου (3-22) φέρνει καθυστερήσεις στα σχέδιά σου, παρεξηγήσεις σε συζητήσεις και δυσκολίες στην επικοινωνία. Οικονομικά μπορεί να είσαι πιο άνετη, όμως απόφυγε τις σπατάλες που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΤΙΡ: Ο Κρόνος σε απαλλάσσει από την παρουσία του. Από τις 20 μια νέα εποχή ξεκινά.

Κριός

ΕΡΩΤΑΣ: Κεραυνοβόλοι έρωτες, διαφωνίες και ζήλια είναι στο πρόγραμμα και καλό θα ήταν να τα αντιμετωπίσεις με χιούμορ. Η σχέση σου βελτιώνεται και γίνεται αρμονική και παθιασμένη. Αν είσαι μόνη, θέλεις να απολαμβάνεις την κάθε στιγμή χωρίς να σκέφτεσαι τη δέσμευση.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Η νέα Σελήνη στις 18 φέρνει ευκαιρίες για ταξίδια, σπουδές και άνοιγμα επαγγελματικών οριζόντων. Διανύεις μια δημιουργική περίοδο
και αναλαμβάνεις τον πρώτο ρόλο. Προσοχή στον ανάδρομο Ερμή (3-22), που μπορεί να φέρει κάποιες καθυστερήσεις και αναβολές. Τα οικονομικά σου θα
είναι ισορροπημένα αν αποφύγεις έξοδα που αφορούν την ευχαρίστησή σου.

ΤΙΡ: Φρόντισε την εξωτερική σου εικόνα και το κοινωνικό προφίλ σου.

Ταύρος 

ΕΡΩΤΑΣ: Αυτόν το μήνα είτε θα είσαι σε πλήρη αρμονία με το σύντροφό σου είτε θα θέλεις να τον εγκαταλείψεις. Προτίμησε το διάλογο και δείξε κατανόηση. Ο Άρης, από τις 9 στο απέναντι ζώδιο, μπορεί να φέρει εντάσεις και η σχέση σου να οδηγηθεί σε προσωρινή κρίση. Αν είσαι μόνη, είναι πιθανό να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα αλλάξει τη ζωή σου.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Προσπαθείς να εδραιώσεις τη θέση σου και να ξεπεράσεις κάθε δυσκολία για να πετύχεις τους στόχους σου. Θα τα καταφέρεις αν λειτουργήσεις ομαδικά. Ο ανάδρομος Ερμής φέρνει αναθεωρήσεις και πισωγυρίσματα σε οικονομικές αποφάσεις.

ΤΙΡ: Αυτές οι γιορτές θα είναι ρομαντικές.

Δίδυμοι 

ΕΡΩΤΑΣ: Προσπάθησε να βρεις λύσεις σε θέματα με το σύντροφό σου για να βελτιώσεις τη ζωή σου. Ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να φέρει παρεξηγήσεις, καθυστερήσεις και λάθη. Δε θα είναι εύκολο να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Αν είσαι μόνη, κινήσου με σύνεση και μην παρασύρεσαι. Έχεις ανάγκη τη σταθερότητα, γι’ αυτό μη γοητεύεσαι μόνο από την εμφάνιση.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Αντιμετώπισε τα πράγματα ρεαλιστικά και σκέψου τι ακριβώς επιδιώκεις στην επαγγελματική σου ζωή. Η ρουτίνα θα σε κουράσει και οι υποχρεώσεις σου στη δουλειά θα είναι αυξημένες. Τα οικονομικά σου θα βελτιωθούν αν έχεις πειθαρχία.

ΤΙΡ: Τα Χριστούγεννα θα κυλήσουν ήρεμα.

Καρκίνος

ΕΡΩΤΑΣ: Ο έρωτας παίζει μεγάλο ρόλο στη ζωή σου. Η σχέση σου βελτιώνεται και περνάς όμορφες στιγμές, γεμάτες τρυφερότητα και φαντασία. Ο αισθησιασμός κυριαρχεί. Αν είσαι μόνη, μπορεί να κάνεις μια σοβαρή γνωριμία απρόσμενα. Πρέπει όμως να είσαι έτοιμη να αρπάξεις την ευκαιρία, γιατί όλα μπορεί να παιχτούν στο δευτερόλεπτο.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Οι δυσκολίες εξαφανίζονται ως διά μαγείας και τη θέση τους παίρνει η ανταμοιβή. Κάθε σχέδιο, δημιουργικό, καλλιτεχνικό ή επιχειρηματικό,
προωθείται με τον καλύτερο τρόπο. Οι κόποι σου αναγνωρίζονται και ανταμείβονται. Οικονομικά προσπάθησε να κάνεις αποταμίευση για τις δύσκολες ώρες.

ΤΙΡ: Τα Χριστούγεννα θα νιώσεις ζεστασιά και συναισθηματική ασφάλεια.

Λέων 

ΕΡΩΤΑΣ: Αυτός ο μήνας είναι σχετικά αρμονικός και ήρεμος. Τα συναισθήματά σου είναι βαθιά και αισθάνεσαι ασφαλής. Αν είσαι μόνη, να περιμένεις απρόβλεπτες αλλαγές. Μια αισθησιακή γνωριμία που θα σε κάνει να ξεπεράσεις την τάση ανεξαρτησίας σου είναι πιθανή. Με τον ανάδρομο Ερμή, προσοχή στην επικοινωνία.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Δουλεύεις αποτελεσματικά και με ενθουσιασμό, ενώ παρουσιάζονται ευκαιρίες και παίρνεις πρωτοβουλίες. Οικονομικά θα αυξήσεις τα εισοδήματά σου αν αποφύγεις τα υπερβολικά έξοδα. Μην πετάς τα χρήματά σου από το παράθυρο.

ΤΙΡ: Οι σχέσεις σου βελτιώνονται αισθητά.

Παρθένος

ΕΡΩΤΑΣ: Ξεχειλίζεις από συναισθηματισμό και οι φόβοι σου εξαφανίζονται. Τα Χριστούγεννα μπορεί να κάνεις μια νέα σχέση ή να επισημοποιήσεις την ήδη υπάρχουσα. Ένας κεραυνοβόλος έρωτας μπορεί να έρθει για να μείνει
στη ζωή σου.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Νέες ευκαιρίες επέκτασης παρουσιάζονται και θα χρειαστεί να τις διερευνήσεις. Αν σου δοθεί η δυνατότητα συνεργασίας, πρέπει να την εξετάσεις σοβαρά γιατί ίσως να έχει ρίσκο. Με λίγη προσοχή τα οικονομικά σου θα βελτιωθούν.

ΤΙΡ: Λόγω του ανάδρομου Ερμή, μπορεί να υπάρξει ασυνεννοησία με οικογενειακά πρόσωπα ή με ανωτέρους.

Ζυγός 

ΕΡΩΤΑΣ: Αυτόν το μήνα ζεις αρμονικά και ήρεμα με το σύντροφό σου και καταφέρνεις να ανανεώσεις τη σχέση σου. Η ουσία είναι πως πλέον δεν τρέφεις αυταπάτες και αντιμετωπίζεις με ψυχρή λογική τα θέματά σου. Αν είσαι μόνη, μπορεί να νιώσεις έλξη για ένα πρόσωπο διαφορετικό από σένα.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Χρησιμοποίησε το ρεαλισμό και τη διπλωματία σου, γιατί ο ανάδρομος Ερμής θολώνει το επικοινωνιακό τοπίο και δε σε αφήνει να έχεις ξεκάθαρη σκέψη. Τα οικονομικά σου θα πάνε καλά αν φανείς προνοητική και λειτουργήσεις με σύνεση.

ΤΙΡ: Τα Χριστούγεννα θα νιώσεις τη ζεστασιά που τόσο έχεις ανάγκη.

Σκορπιός

ΕΡΩΤΑΣ: Η φαντασία και ο ρομαντισμός κυριαρχούν. Περνάς όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα και η σχέση σου βελτιώνεται. Φρόντισε να μη διακινδυνεύσεις τη σταθερότητα για κάτι εφήμερο. Αν είσαι μόνη, είναι καλό διάστημα για να ξεκινήσεις μια σοβαρή σχέση.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Ξεδίπλωσε τη δημιουργικότητά σου. Διαθέτεις δύναμη, είσαι απαραίτητη και ξέρεις να καλλιεργείς χρήσιμες σχέσεις. Προσοχή στα οικονομικά που μπορεί να προκαλέσουν σύγχυση και μπερδέματα.

ΤΙΡ: Τα Χριστούγεννα σε βρίσκουν ανανεωμένη.

Αιγόκερως 

ΕΡΩΤΑΣ: Αυτός ο μήνας έχει εντάσεις. Απρόσμενα γεγονότα ή και η διακοπή μιας σχέσης ή συνεργασίας μπορεί να σε αναστατώσουν. Από τις 20 αρχίζει μια περίοδος ωριμότητας και κάνεις έναν απολογισμό για να δρομολογήσεις τη ζωή σου. Ακολούθησε το ένστικτό σου.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Ο Κρόνος στο ζώδιό σου από τις 20 θα αρχίσει να επιδρά στη ζωή σου κι αυτό θα γίνει περισσότερο αισθητό τη νέα χρονιά. Η υπομονή σου δοκιμάζεται, αλλά μαθαίνεις να λειτουργείς πιο οργανωμένα.

ΤΙΡ: Τα Χριστούγεννα θα είναι ερωτικά χάρη στην Αφροδίτη, που θα βρίσκεται στο ζώδιό σου.

Υδροχόος 

ΕΡΩΤΑΣ: Το διάστημα αυτό είναι ρομαντικό αλλά σε απασχολούν ζητήματα γύρω από την ερωτική σου ευτυχία που σε οδηγούν σε απομόνωση. Αν είσαι μόνη, νιώθεις την ανάγκη να χαράξεις το δρόμο που θα φέρει ισορροπία. Μην μπερδεύεις τα χρήματα με τον έρωτα.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Με τον Άρη από τις 9, θα νιώσεις έντονα την κούραση λόγω αυξημένων υποχρεώσεων. Μια προαγωγή είναι πιθανή, αλλά μην πιέζεις τα πράγματα, οι ικανότητές σου θα αναγνωριστούν. Προσπάθησε να βελτιώσεις την οικονομική σου κατάσταση.

ΤΙΡ: Λόγω ανάδρομου Ερμή, προσοχή σε εντάσεις και παρεξηγήσεις με φιλικά πρόσωπα.

Ιχθύες 

ΕΡΩΤΑΣ: Πετάς στα σύννεφα και τίποτα δεν μπορεί να ανατρέψει την αισιοδοξία σου. Απόλαυσε την ευτυχία, αλλά μην επαναπαύεσαι. Προσπάθησε να εδραιώσεις τη σχέση σου. Αν είσαι μόνη, μπορεί να συναντήσεις ένα πρόσωπο που θα σε κάνει ευτυχισμένη. Λειτούργησε συγκρατημένα αν δε θέλεις να χάσεις την ανεξαρτησία σου.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να φέρει καθυστερήσεις σε επαγγελματικά σχέδια και να δυσκολέψει την επικοινωνία με άτομα κύρους. Καλλιτεχνικά και επιχειρηματικά πλάνα ευνοούνται. Είσαι φιλόδοξη και αποτελεσματική και πετυχαίνεις τους στόχους σου. Τα οικονομικά θα βελτιωθούν αν αποφύγεις άσκοπα έξοδα.

ΤΙΡ: Ένα ταξίδι στο εξωτερικό είναι πολύ πιθανό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ

Best of network