Follow us

Ζώδια Ιουνίου: Οι αναλυτικές προβλέψεις του μήνα

Τι επιφυλάσσεται για όλα τα ζώδια;

geminikedriki

ΤΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ: ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΙΣ 24, ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ ΣΤΙΣ 9.

ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ: Ο ΕΡΜΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ 7-20, Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΑΠΟ ΤΙΣ 6, Ο ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ 5.

Δίδυμοι

22 ΜΑΪΟΥ-21 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Είναι η κατάλληλη στιγμή για να λύσεις τις παρεξηγήσεις, αφού το ταίρι σου θα κατανοήσει εύκολα τις επιθυμίες σου, αρκεί να μη φερθείς ανταγωνιστικά. Αν είσαι μόνη, η εξωστρέφεια, η γοητεία και η διάθεση για φλερτ που σου προσφέρει απλόχερα ο Ερμής από το ζώδιό σου θα σε οδηγήσουν σε φλογερούς έρωτες.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Έχεις το θάρρος και τον ενθουσιασμό να προχωρήσεις τα σχέδιά σου, αλλά προσπάθησε να μην ξοδεύεις άσκοπα την ενέργειά σου. Ένα συμβόλαιο ή μια νέα συμφωνία μπορεί να υπογράψεις στα τέλη του μήνα. Οικονομικά μπορεί να σου παρουσιαστούν καλές ευκαιρίες, αλλά μη βιάζεσαι.

ΤΙΡ: Προσπάθησε να χαίρεσαι κάθε στιγμή της ζωής.

Κριός

21 ΜΑΡΤΙΟΥ-20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Αυτόν το μήνα μην περιμένεις μεγάλες εκπλήξεις στη σχέση σου. Η ζήλια και το πάθος κυριαρχούν, οι αντιπαραθέσεις και οι διαφωνίες πολλαπλασιάζονται. Προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις παρεξηγήσεις και να απομακρύνεις τα σύννεφα. Αν είσαι μόνη, μπορεί να ζήσεις έναν κεραυνοβόλο έρωτα ή να κάνεις μια νέα γνωριμία, καθώς είσαι περισσότερο εξωστρεφής απ’ ό,τι συνήθως.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Οι προσπάθειές σου αναγνωρίζονται και βρίσκεις πρωτότυπες λύσεις σε κάθε πρόβλημα, γι’ αυτό μια προαγωγή είναι πιθανή αυτή την εποχή. Ο Άρης σε κάνει πιο ανταγωνιστική αλλά και επιθετική, γι’ αυτό προσπάθησε να αποφύγεις τις εντάσεις με συναδέλφους. Τα οικονομικά σου θα βελτιωθούν αν κάνεις κάποιες θυσίες.

ΤΙΡ: Φρόντισε να επικοινωνήσεις τους προβληματισμούς σου.

Ταύρος

21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ-21 ΜΑΪΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Αν είσαι ευτυχισμένη με το σύντροφό σου, η σχέση σας αυτό το διάστημα θα ενισχυθεί. Αν υπάρχει αστάθεια, θα δυσκολευτείς. Μην εξιδανικεύεις τις καταστάσεις και μην έχεις μεγάλες απαιτήσεις. Η Αφροδίτη, από τις 6 στο ζώδιό σου, θα σε απογειώσει ερωτικά. Ένα ρομαντικό ειδύλλιο έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα της ζωής σου. Η Νέα Σελήνη στις 24 φέρνει νέες γνωριμίες.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Ξέρεις τι θέλεις και πώς να το αποκτήσεις. Τα σχέδιά σου θα πραγματοποιηθούν, αλλά μην είσαι ανυπόμονη. Αν ψάχνεις για δουλειά, αυτόν το μήνα είναι πολύ πιθανό να βρεις κάτι αξιόλογο. Τα οικονομικά θα είναι το βασικό θέμα των συζητήσεών σου. Μείωσε τα έξοδά σου για να βελτιώσεις την κατάσταση.

ΤΙΡ: Μην ξεχνάς ποτέ ότι η ρουτίνα σκοτώνει τον έρωτα.

Καρκίνος

22 ΙΟΥΝΙΟΥ-22 ΙΟΥΛΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Ο μήνας αυτός σου προσφέρει χαρά και συναισθηματική άνθηση. Μπορεί να γοητευτείς από ένα πρόσωπο που βρίσκεται κοντά σου και να το ερωτευτείς. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 24 σε καλεί να ανανεωθείς. Τώρα μπορείς να προχωρήσεις σε μια μεγαλύτερη δέσμευση, αλλά φρόντισε να δείξεις κατανόηση, αν κρίνεται απαραίτητο. Έχεις ανάγκη τη συναισθηματική ασφάλεια.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Με τον Άρη στο ζώδιό σου, η δημιουργικότητά σου είναι στα ύψη. Μπορεί να αναλάβεις νέες ευθύνες και η καριέρα σου να εκτοξευτεί. Η αναγνώριση και η εκτίμηση είναι σε πρώτο πλάνο, αλλά μη δίνεις αφορμές για σχόλια και μην υπερβάλλεις. Έξοδα μπορεί να προέλθουν από το σπίτι ή τα παιδιά.

ΤΙΡ: Το διάστημα είναι ιδανικό για να ικανοποιήσεις τις φιλοδοξίες σου.

Λέων

23 ΙΟΥΛΙΟΥ-23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Ο μήνας δεν είναι κατάλληλος για σοβαρές αποφάσεις που αφορούν τη σχέση σου. Προσπάθησε να αποφύγεις διαφωνίες και καβγάδες. Αν είσαι μόνη, μάλλον έχεις αποφασίσει να κλείσεις τις πόρτες της καρδιάς σου. Μπορεί κάποια άτομα από το περιβάλλον σου να σε επηρεάζουν αρνητικά. Ξεκαθάρισε με ποιους ανθρώπους θέλεις και μπορείς να προχωρήσεις στη ζωή σου.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Επωφελήσου από τις θετικές επιρροές αυτόν το μήνα για να σημειώσεις πρόοδο στη δουλειά. Υπάρχει αρκετό παρασκήνιο και θα χρειαστεί να μείνεις ψύχραιμη για να αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις. Βάλε τάξη στα οικονομικά σου και μην ξοδεύεις περισσότερα απ’ όσα βγάζεις.

ΤΙΡ: Προσοχή στα ατυχήματα.

Παρθένος

24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Η Πανσέληνος στις 9 φέρνει διλήμματα και νιώθεις πιεσμένη από τις οικογενειακές υποχρεώσεις. Προσπάθησε να βελτιώσεις τις συνθήκες και μπες σε μια πιο καλοκαιρινή διάθεση. Η Αφροδίτη σε ξεσηκώνει για περιπέτειες και ταξίδια και ο Άρης σε καλεί να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις. Το πρόσωπο που ονειρεύεσαι είναι προ των πυλών.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Εντάσεις και υπερβολές κυριαρχούν. Παρ’ όλες τις έγνοιες σου, συγκεντρώσου στη δουλειά. Βρες την ισορροπία στα έξοδά σου και πρόσεχε τα οικονομικά σου, καθώς μπορεί να αποτελέσουν αιτία για νεύρα και ξεσπάσματα.

ΤΙΡ: Μπορείς να πετύχεις περισσότερα με την ευγένεια παρά με την επιθετικότητα.

Ζυγός

24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Η Πανσέληνος στις 9 σε φέρνει κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα που χρειάζονται την προσοχή σου. Απόφυγε τα συναισθηματικά ξεσπάσματα και τις υπερβολικές αντιδράσεις. Αν είσαι μόνη, απόλαυσε ένα ειδύλλιο ακόμα κι αν δεν πρόκειται για σχέση ζωής.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Ο Άρης σε κάνει νωχελική απέναντι σε καταστάσεις που μπορεί να απαιτούν πρωτοβουλίες και δράση. Αν θέλεις οι προσπάθειές σου να αποδώσουν γρήγορα καρπούς, μη στηρίζεσαι στους άλλους. Κράτα χαμηλούς τόνους με τους ανωτέρους σου. Οικονομικά, φρόντισε να ξοδεύεις μόνο για τα απαραίτητα.

ΤΙΡ: Βελτίωσε τη σχέση σου χρησιμοποιώντας τη διπλωματία σου.

Σκορπιός

24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ-22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Η δύναμη της γοητείας σου σε οδηγεί σε μια ρομαντική σχέση που, ακόμα κι αν μείνει πλατωνική, θα σε ενθουσιάσει. Ο δεσμός με το σύντροφό σου θα ενδυναμωθεί όταν συνειδητοποιήσεις πως αυτά που σας ενώνουν είναι περισσότερα από αυτά που σας χωρίζουν. Κάποιες μικρές διαφωνίες για κοινά οικονομικά μπορεί να προκύψουν.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Ο Άρης σε κάνει δυναμική και δημιουργική και ευνοεί την ενασχόληση με τις τέχνες. Ένα παρασκήνιο μπορεί να υπάρχει στον εργασιακό χώρο και θα χρειαστεί να προσέξεις τα λόγια σου για να προστατέψεις τη φήμη σου. Απόφυγε το ρίσκο, καθώς η κρίση σου θα είναι θολή. Οικονομικά, κάνε διαπραγματεύσεις για τις οφειλές σου και απόφυγε τα απερίσκεπτα έξοδα.

ΤΙΡ: Εμπιστεύσου περισσότερο το θάρρος σου από την τύχη σου.

Τοξότης

23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Οι σχέσεις σου βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου αλλά και των συζητήσεων που κάνεις. Είσαι σε ένα κομβικό σημείο και σκέφτεσαι αν θα συνεχίσεις ή αν θα διακόψεις. Αν είσαι μόνη, η γοητεία και ο αισθησιασμός σου σε οδηγούν στην επιτυχία.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Αν θέλεις να αποφύγεις κάθε παρεξήγηση ή σύγχυση, πρέπει να εκφραστείς ξεκάθαρα. Μπορεί να συναντήσεις ανθρώπους που θα διευρύνουν τα ενδιαφέροντά σου και με τους οποίους είναι πιθανό να ξεκινήσεις κάτι νέο και ενδιαφέρον. Οικονομικά, πρόσεξε τον υπερκαταναλωτισμό σου και τους λανθασμένους χειρισμούς.

ΤΙΡ: Οι σχέσεις σου χρειάζονται χρόνο για να βελτιωθούν, ο διάλογος δε βοηθάει τώρα.

Αιγόκερως

22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ-20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Η Αφροδίτη και ο Άρης δημιουργούν ερωτικό κλίμα. Αν είσαι μόνη, κάνεις καινούριες, πολλά υποσχόμενες γνωριμίες. Έχεις ανάγκη να ζήσεις νέες εμπειρίες. Η σχέση με το σύντροφό σου θα γίνει πιο δυνατή, αρκεί να είσαι λιγότερο κτητική και να μπορείς να κατευνάσεις τα πάθη και τις αντιδράσεις σου, ώστε να αποφύγεις εντάσεις, ειδικά το τελευταίο δεκαήμερο.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Τα επαγγελματικά μπλοκαρίσματα και οι καθυστερήσεις τελείωσαν. Ο δρόμος ανοίγει για να πραγματοποιήσεις τις φιλοδοξίες σου. Προχωράς σε θετικές και ξεκάθαρες επιλογές. Έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις τη θέση σου ή να αλλάξεις τομέα δραστηριοτήτων. Άρπαξε οικονομικές ευκαιρίες χωρίς να παραλείψεις να μείνεις οργανωμένη και συνετή.

ΤΙΡ: Προσπάθησε να βλέπεις θετικά τα πράγματα.

Υδροχόος

21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Οι σχέσεις σου είναι αυθεντικές και υπάρχει σεβασμός στην ελευθερία του καθενός. Ανακαλύπτεις με το ταίρι σου νέες απολαύσεις. Αν είσαι μόνη, ένα ειδύλλιο μπορεί να ανθήσει ξαφνικά και απρόσμενα. Ο έρωτας σε ξεσηκώνει και αλλάζει την ύπαρξή σου. Οι οικογενειακές σχέσεις βελτιώνονται.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Φιλόδοξα σχέδια που βρίσκονταν σε φάση αναμονής αρχίζουν να προωθούνται χάρη στην επιστροφή του Δία σε ορθή πορεία. Χρησιμοποίησε τη διπλωματία σου για να αποφύγεις εντάσεις. Αν φανείς υπομονετική, θα αποζημιωθείς. Τα οικονομικά σου θα βελτιωθούν σταδιακά και χωρίς βιασύνη.

ΤΙΡ: Μικροενοχλήσεις στην υγεία είναι πιθανές.

Ιχθύες

20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-20 ΜΑΡΤΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Παρ’ όλα τα οικογενειακά προβλήματα, εσύ αναζητάς τη χαλάρωση, τις διακοπές και τις ερωτικές περιπέτειες. Η γοητεία σου είναι στα ύψη και δε διστάζεις να φύγεις στην άκρη του κόσμου για να ζήσεις έναν έρωτα. Αν έχεις σχέση, βρίσκεις τρόπους να την ενδυναμώσεις μέσα από το διάλογο και τις ερωτικές συνευρέσεις.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Το άγχος και οι εντάσεις υποχωρούν και η επαγγελματική σου ζωή παίρνει μια απρόσμενη τροπή. Αναλαμβάνεις νέες ευθύνες και θα προσπαθήσεις να ανταποκριθείς. Δημιουργικά σχέδια με νεαρότερα πρόσωπα είναι πιθανά. Μην εμπλέκεσαι οικονομικά με κοντινά άτομα.

ΤΙΡ: Η τύχη σε ευνοεί.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ