Ζώδια και καριέρα 2019 | Πώς θα εξελιχθεί αυτός ο τομέας;

Πώς θα εξελιχτεί το 2019, επαγγελματικά και οικονομικά για όλα τα ζώδια;

ΖΩΔΙΑ & ΚΑΡΙΕΡΑ

Μετά από τόσα χρόνια ταλαιπωρίας σε όλη την ανθρωπότητα ας ελπίσουμε το 2019 να μας ανταμείψει και να μας δώσει τα δώρα του, τους καρπούς των προσπαθειών μας!

Πώς θα εξελιχτεί το 2019, επαγγελματικά και οικονομικά για όλα τα ζώδια;

Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ
Το ευχάριστο νέο είναι ότι από το Μάρτιο ο Ουρανός εγκαταλείπει το ζώδιό σου και αρχίζεις και μπαίνεις σε κανάλια σταθερότητας. Στο τέλος της χρονιάς, Δίας/Κρόνος/Πλούτωνας προωθούν την καριέρα σου και ανοίγουν νέους ορίζοντες. Μπορεί να γνωρίσεις άτομα κύρους ή να ξεκινήσεις μια νέα επαγγελματική σταδιοδρομία. Είναι μια πολύ δυναμική χρονιά όπου θα κάνεις άλματα προόδου. Μετά τον Απρίλιο, οι κόποι σου θα ανταμειφθούν.
Τα οικονομικά σου βρίσκονται συνεχώς σε μια φάση αλλαγής και θα συνεχίσουν και αυτή τη χρονιά. Ειδικότερα, αν έχεις γεννηθεί τον Μάρτιο, δεν θα είναι εύκολο να σταθεροποιηθείς. Πέφτεις με τα μούτρα στην καριέρα, βγάζεις χρήματα αλλά δεν θα μπορείς να τα απολαύσεις όσο θα ήθελες. Με τον Ουρανό στον τομέα των οικονομικών τα επόμενα χρόνια δεν θα είναι εύκολο να κάνεις μακρόπνοα σχέδια.

ΤΑΥΡΟΣ
Το 2019 να περιμένεις αλλαγές στην καριέρα ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο. Όμως, δεν υπάρχουν ασφυκτικές πιέσεις και ιδιαίτερες απαιτήσεις. Απλά προκύπτουν επαγγελματικές προκλήσεις και κίνητρα για αλλαγές. Τα κίνητρα αυτά είναι οικονομικής φύσεως και έρχονται για να ανταμείψουν τις προσπάθειές σου.
Οικονομικά θα χρειαστεί να είσαι προσεκτική Απρίλιο και Μάιο καθώς θα έχεις την τάση να ξοδεύεις και να κάνεις αγορές. Ο Δίας, μέχρι τον Δεκέμβριο τονώνει τα οικονομικά σου μέσα από δάνεια, κληρονομιές, δωρεές, χρήματα συντρόφου, κοινώς βγαίνεις ωφελημένη μέσα από τρίτους. Πρόσεχε ποιους εμπιστεύεσαι, πχ φιλίες, ομάδες, εταιρείες, συνεταιρισμούς.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Ποσειδώνας βρίσκεται στον οίκο της καριέρας σου και αυτό δημιουργεί διφορούμενες καταστάσεις αν είσαι γεννημένη το δεύτερο δεκαήμερο. Θα χρειαστεί να είσαι προσεκτική καθώς μπορεί να ωραιοποιείς τα πράγματα στον επαγγελματικό τομέα. Με τον Δία στο απέναντι ζώδιο, θα μπορούσες να κάνεις συνεργασίες με σύντροφο ή με έναν πιο ευέλικτο συνεργάτη. Κάθε σου βήμα θα πρέπει να το τσεκάρεις και να το σκέφτεσαι διπλά και τριπλά, να βλέπεις αν υπάρχουν οι κατάλληλες προυποθέσεις για να προχωρήσει μια κατάσταση. Προσοχή λοιπόν Απρίλιο, Μάιο και από Αύγουστο μέχρι Οκτώβριο. Προσοχή σε εξαπατήσεις, αυταπάτες Ιανουάριο, Ιούνιο και Σεπτέμβριο.
Οικονομικά, με Κρόνο και Πλούτωνα όλη τη χρονιά, θα πρέπει να είσαι συνεπής στις συναλλαγές σου για να μην έχεις απώλειες. Οργανώσου και προσπάθησε να σταθεροποιήσεις το budget σου με σύστημα και δομή. Ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί τον Ιούνιο, θα πρέπει να είσαι εντελώς ξεκάθαρη σε οικονομικές συμφωνίες και όσο το δυνατόν λιγότερο εξαρτημένη από τρίτους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτή η χρονιά θα φέρει ανατροπές στην καριέρα απρόσμενα και με ασυνήθιστο τρόπο. Τους δυο πρώτους μήνες της χρονιάς, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, τίποτα δεν είναι δεδομένο στον επαγγελματικό τομέα. Εντάσεις με συναδέλφους, παρασκήνιο, ανταγωνισμός είναι στη σκηνή. Προκλήσεις θα αντιμετωπίσεις τον Απρίλιο και θα χρειαστεί να είσαι ήρεμη και να αποφύγεις σπασμωδικές κινήσεις. Κάποιοι μπορεί να προσπαθήσουν να σε εκμεταλλευτούν ή να βάλουν τρικλοποδιές στις προσπάθειές σου. Αν είσαι άνεργη, όλη η χρονιά θα σου προσφέρει ευκαιρίες για κάτι ενδιαφέρον.
Οικονομικά, θα χρειαστεί να προσέξεις την έκλειψη Σελήνης στις 21 Ιανουαρίου αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο καθώς μπορεί να ρισκάρεις ή να παρασυρθείς σε λανθασμένες επιλογές. Προσοχή στον υπερκαταναλωτισμό, υπολόγιζε σωστά τα χρήματά σου.

ΛΕΩΝ
Επαγγελματικά, βρίσκεσαι σε μια χρονιά αστάθειας ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο. Δεν υπάρχουν δεδομένα και σίγουρα χαρτιά. Φυσικά και θα έχεις πολλές επαγγελματικές προτάσεις που θα σε συναρπάσουν το καλοκαίρι. Όμως καλό θα ήταν να τις τσεκάρεις και να τις σκεφτείς διπλά και τριπλά πριν πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Αυτή τη χρονιά δεν ρισκάρουμε. Θα χρειαστεί να είσαι προσεκτική το Μάρτιο με άτομα κύρους, είναι ένας δύσκολος μήνας όπου μπορεί και να αποχωρήσεις από κάποιον επαγγελματικό τομέα.
Οικονομικά, θα πρέπει να είσαι ρεαλίστρια αν έχεις γεννηθεί τον Αύγουστο. Μην πιστέψεις πως μια ιδέα ή ένα σχέδιο μπορεί να σου φέρουν εύκολα χρήμα. Εξαπατήσεις, αυταπάτες, λανθασμένες εκτιμήσεις είναι πολύ πιθανές τον Ιανουάριο, τον Ιούνιο, το Σεπτέμβριο. Προσπάθησε να είσαι τυπική στις συναλλαγές σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτή τη χρονιά θα πρέπει να είσαι προσεκτική τον Απρίλιο και το Μάιο με άτομα κύρους καθώς και γιa επαγγελματικές ανατροπές. Κάποια σχέδια μπορεί να καταρρεύσουν ή μπορεί και να υπάρξουν αποχωρήσεις. Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, ο Ποσειδώνας δημιουργεί ένα ασαφές κλίμα και δεν θα  μπορείς να εκτιμήσεις σωστά τις καταστάσεις, δεν βλέπεις ρεαλιστικά. Μην ρισκάρεις και πάρε συμβουλές σε κάθε σου βήμα.
Οικονομικά δεν θα υπάρξουν ιδιαίτερες αλλαγές. Με τον Ουρανό ως το Μάρτιο μπορεί να είσαι αγχωμένη με τις υποχρεώσεις σου απέναντι σε τρίτους. Προσοχή στον υπερκαταναλωτισμό το φθινόπωρο. Να είσαι προσεκτική καθώς κάποιοι μπορεί να εκμεταλλευτούν την καλοσύνη σου.

ΖΥΓΟΣ
Οι εκλείψεις θα δοκιμάσουν την καριέρα σου αυτή τη χρονιά. Με Κρόνο/Πλούτωνα, οι οικογενειακές σου υποχρεώσεις και τα πρόσωπα που στηρίζονται πάνω σου δεν σε αφήνουν να σκεφτείς την επαγγελματική σου πορεία. Δεν ξέρεις που να στρέψεις το κεφάλι σου. Η πρώτη έκλειψη στις 6 Ιανουαρίου θα σε αναγκάσει να στρέψεις το βλέμμα σου στον οικογενειακό τομέα ενώ εντάσεις μπορεί να επικρατούν και στην προσωπική σου ζωή. Η καριέρα θα χρειαστεί την προσοχή σου Μάιο και Ιούνιο. Οι απαιτήσεις θα είναι πολλές, οι εντάσεις με άτομα κύρους επίσης και θα πρέπει να κρατηθείς για να μην τα τινάξεις όλα στον αέρα. Ευτυχώς, ο Δίας σου δίνει την ευκαιρία για νέες γνωριμίες που θα σε βοηθήσουν να πας μπροστά.
Οικονομικά δεν θα υπάρχουν σημαντικές αλλαγές αυτή τη χρονιά. Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, μπορεί να λάβεις στήριξη από τρίτους, από μια κληρονομιά, από έσοδα συντρόφου, από δωρεές ή δάνεια.

Δες τα υπόλοιπα στην σελίδα 2

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ

Best of network