Follow us

Ζώδια Ιούλιος 2021 | Ερωτικές προβλέψεις στην καρδιά του καλοκαιριού

Η Αφροδίτη, ως τις 21, διανύει το ζώδιο του Λέοντα ευνοώντας την ερωτική ζωή των ζωδίων του Αέρα και της Φωτιάς.

summer beach couple iStock

Η Αφροδίτη, ως τις 21, διανύει το ζώδιο του Λέοντα ευνοώντας την ερωτική ζωή των ζωδίων του Αέρα και της Φωτιάς. Από τις 22, περνάει στην πρακτική Παρθένο, ευνοώντας τα ζώδια της Γης και του Νερού.

Πώς θα εξελιχτεί η ερωτική ζωή των ζωδίων αυτό το μήνα; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ

Αφροδίτη και Άρης φέρνουν χαρά και αισιοδοξία στην ερωτική σου ζωή, είσαι σε πολύ καλή φάση. Έχεις αυτοπεποίθηση και διεκδικείς, πετυχαίνεις το στόχο σου. Οι προκλήσεις και οι προτάσεις πέφτουν βροχή. Φλερτάρεις, διασκεδάζεις και τραβάς τα βλέμματα πάνω σου. Ο έρωτας και το σεξ βρίσκονται στα ύψη. Αν βρίσκεσαι σε σχέση, η φλόγα φουντώνει και εκδηλώνεις τα συναισθήματά σου στο ταίρι σου. Η απόλαυση και το πάθος είναι δεδομένα. Ένας απόγονος επίσης είναι πιθανός, αν το επιδιώκεις. Η σχέση σου αλλάζει επίπεδο ή ερωτεύεσαι σφόδρα αν είσαι μόνη. Το ερωτικό θερμόμετρο είναι στην κορυφή. Η νέα Σελήνη στις 10 μπορεί να φέρει μια μετακόμιση ή μια ανακαίνιση. Η πανσέληνος στις 24 σε κάνει ιδιαίτερα κοινωνική.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Αφροδίτη έχεις ανάγκη να νιώσεις συναισθηματικά ασφαλής. Θέλεις να ανανεώσεις το χώρο σου και να περάσεις όμορφες ερωτικές στιγμές. Ζήτα περισσότερο το πάθος και την απόλαυση και μείνε υποχωρητική σε εντάσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Η ερωτική σου ζωή θα απογειωθεί μετά τις 22, με την Αφροδίτη στην Παρθένο. Η διάθεσή σου ανεβαίνει και μπορεί να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία που θα σου χαρίσει ευτυχισμένες ερωτικές στιγμές, αν είσαι μόνη. Αν έχεις σχέση, θα αναζωπυρωθεί το πάθος. Το συναίσθημα επικρατεί και η επικοινωνία καλυτερεύει με την νέα Σελήνη στις 10.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη σε κάνει κοινωνική, ταξιδεύεις, μετακινείσαι, ανταλλάσσεις απόψεις και πληροφορίες. Αν είσαι μόνη, μπορεί να κάνεις μια νέα γνωριμία και έτσι, ένα φλερτ να εξελιχθεί σε ερωτική σχέση. Η διάθεσή σου είναι πολύ καλή. Εκφράζεις τα συναισθήματά σου και τις επιθυμίες σου στο ταίρι σου και χαλαρώνεις. Η φλόγα του έρωτα αναζωπυρώνεται και περνάς όμορφες ερωτικές στιγμές μακριά από τα προβλήματα της καθημερινότητας. Ένας γείτονας, ένα κοντινό πρόσωπο, ένα άτομο από το στενό σου περιβάλλον μπορεί να σημαίνουν κάτι το ιδιαίτερο για σένα συναισθηματικά. Στα μέσα του μήνα, ο ρομαντισμός κυριαρχεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Δίας σε κάνει αισιόδοξη, φέρνει τύχη και έρωτα. Έχεις πολλές πιθανότητες να ερωτευτείς ή να ανανεώσεις τη σχέση σου. Περνάς όμορφες στιγμές με το ταίρι σου, βγαίνεις από τη ρουτίνα, κάνεις μετακινήσεις και εκδρομές. Φλερτάρεις και κάνεις νέες γνωριμίες. Η διάθεσή σου ανανεώνεται. Ακτινοβολείς, νιώθεις καλά και έλκεις ότι επιθυμείς. Ζεις τον έρωτά σου με πάθος. Η κοινωνικότητα είναι στα ύψη, έρχεσαι σε επαφή με ενδιαφέροντες ανθρώπους. Η νέα Σελήνη στις 10 συντελείται στο ζώδιό σου και ευνοεί νέα συναισθηματικά ξεκινήματα. Το ερωτικό θερμόμετρο βρίσκεται στα ύψη. Χρόνια σου πολλά!

ΛΕΩΝ

Με Αφροδίτη και Άρη στο ζώδιό σου, ακτινοβολείς, γοητεύεις, έχεις καλή διάθεση, διεκδικείς ότι επιθυμείς, ο ερωτισμός είναι στα ύψη. Οι προκλήσεις και οι ευκαιρίες δεν σταματούν. Φλερτάρεις, έχεις τα ηνία του παιχνιδιού στα χέρια σου και ζεις τον έρωτά σου με πάθος. Πραγματοποίησε τις φαντασιώσεις σου. Διέθεσε την ενέργειά σου για έντονες ερωτικές στιγμές και απόφυγε τις εντάσεις που μπορεί να παρουσιαστούν. Ο Κρόνος βρίσκεται στο απέναντι ζώδιο και μπορεί να δοκιμάσει το γάμο σου ή τη σχέση σου. Οι πρώτες μέρες του μήνα είναι επικίνδυνες για μια ρήξη ή έναν χωρισμό, δοκιμάζεσαι, νιώθεις έναν περιορισμό, μια καταπίεση. Χρησιμοποιείς το συναίσθημα για να γίνεις κατανοητή. Η πανσέληνος στις 24 στο απέναντι ζώδιο μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια όλα τα κακώς κείμενα της σχέσης σου και όλα όσα πρέπει να διορθωθούν. Είναι μια ευκαιρία για να λύσεις τα θέματά σου και να προχωρήσεις παρακάτω έχοντας ξεφορτωθεί καταστάσεις που δεν σου προσφέρουν τίποτα πια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ερωτική σου ζωή θα είναι ικανοποιητική, κάτι από το παρελθόν μπορεί να εμφανιστεί, κάτι θα σε ταρακουνήσει. Ζεις το πάθος και σου δίνεται η ευκαιρία να προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω τη σχέση σου. θα χρειαστεί να αποφύγεις τις παρανοήσεις και να ξεκαθαρίζεις οτιδήποτε προκύπτει και δεν είναι ξεκάθαρο. Η Αφροδίτη μπορεί να φέρει κρυφούς έρωτες και παρασκηνιακές καταστάσεις. Δέχεσαι μυστικές προκλήσεις, φλερτάρεις, βιώνεις έναν κρυφό έρωτα ή ένα κρυφό πάθος. Κράτα μυστικά τα σχέδιά σου. Δυσκολεύεσαι να εκφράσεις τα συναισθήματά σου, μπορεί να διαχειριστείς αδέξια τον έρωτα που νιώθεις για κάποιο πρόσωπο. Μπορεί όμως να ξεκινήσει και ένας έρωτας που να πρέπει να μείνει κρυφός, μπορεί να συμβαίνει κάτι που δεν μπορείς ούτε καλά- καλά στον εαυτό σου να το εξομολογηθείς. Διέξοδο βρίσκεις σε φίλους και παρέες που μπαίνουν στη ζωή σου με τη νέα Σελήνη στις 10. Από τις 22, ο ερωτικός τομέας θα αρχίσει να ανεβαίνει και θα χαρείς ένα καλοκαίρι πολλά υποσχόμενο.

ΖΥΓΟΣ

Δέχεσαι προσκλήσεις, διασκεδάζεις και περνάς καλά. Με την Αφροδίτη, μπορεί να κάνεις νέες γνωριμίες μέσα από το φιλικό σου κύκλο ή μια φιλία μπορεί να εξελιχθεί σε σχέση. Έχεις τα ηνία του ερωτικού παιχνιδιού στα χέρια σου, πολλοί θέλουν να σε γνωρίσουν. Το ηθικό είναι ψηλά. Αν βρίσκεσαι σε σχέση, μπορεί να αποφασίσεις να την επισημοποιήσεις. Η φλόγα του έρωτα αναζωπυρώνεται και σου χαρίζει όμορφες ερωτικές στιγμές γεμάτες πάθος και φαντασιώσεις. Με τον Δία στον Υδροχόο, από τις 29, θα αρχίσεις πάλι να ονειρεύεσαι, καλές οι μέρες αυτές για την επισημοποίηση σχέσεων. Στα μέσα του μήνα μπορεί να γεννηθεί μια σχέση πάθους με άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον. Η φαντασία κυριαρχεί. Με την πανσέληνο στις 24 σκέφτεσαι αισιόδοξα και χαρούμενα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο έρωτας, η χαρά, η διασκέδαση και η δημιουργία βρίσκονται στο αποκορύφωμά τους. Το φλερτ και οι προκλήσεις κυριαρχούν. Απολαμβάνεις το πάθος και μπορεί να αποφασίσεις να επισημοποιήσεις τη σχέση σου. Μείνε υποχωρητική αν υπάρχουν εντάσεις με το ταίρι σου στις αρχές του μήνα. Η κατάσταση θα είναι εκρηκτική και με τον Ουρανό, στο απέναντι ζώδιο, μια ρήξη ή ένας χωρισμός είναι βέβαια σενάρια. Διέθεσε την ενέργειά σου στον έρωτα και το αποτέλεσμα θα σε ανταμείψει. Μαγνητίζεις, η διαίσθησή σου είναι έντονη και πετυχαίνεις αυτό που θες. Με την Αφροδίτη, μπορεί να κάνεις μια νέα γνωριμία μέσα από τον επαγγελματικό χώρο αν είσαι μόνη. Τα πράγματα αλλάζουν εντυπωσιακά από τα μέσα του μήνα. Η νέα Σελήνη στις 10 ευνοεί τα όνειρά σου και τα σχέδιά σου. Η επικοινωνία είναι πολύ καλή. Η πανσέληνος στις 24 βγάζει στην επιφάνεια όλα τα μελανά σημεία της σχέσης ή του γάμου σου, πολύ πιθανό κάτι να τελειώνει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η διάθεσή σου για φλερτ και για έρωτα δεν έχει σύνορα. Η κοινωνικότητα αυξάνεται, οι προκλήσεις είναι πολλές, υπάρχει μια τάση ανανέωσης. Με την Αφροδίτη, φλερτάρεις συνεχώς, έχεις χιούμορ, κάνεις νέες γνωριμίες και μπορεί να ζήσεις τον έρωτα με άτομο από το εξωτερικό ή μπορεί να κάνεις μια γνωριμία μέσα από ταξίδι ή με πρόσωπο διαφορετικής κουλτούρας που έχει πολλά να σου μάθει, με έναν μέντορα. Απολαμβάνεις το πάθος, δες όμως στενά και κάποιες καταστάσεις που μπορεί να μην είναι ξεκάθαρες. Η τύχη είναι στο πλευρό σου. Ότι επιθυμείς, το κατακτάς. Η ερωτική διάθεση φουντώνει. Η νέα Σελήνη στις 10 είναι τρυφερή και συναισθηματική, μιλά για νέα ξεκινήματα στη σχέση σου. Το πάθος και τα συναισθήματα θα σε συνοδεύουν όλο το υπόλοιπο καλοκαίρι. Μπορεί τώρα να γεννηθεί ένας νέος έρωτας. Η πανσέληνος στις 24 μπορεί να σε αποξενώσει από πρόσωπα που μέχρι χθες ήσουν κοντά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο έρωτας και η σεξουαλικότητα κυριαρχούν. Η λίμπιντο είναι στα ύψη, νιώθεις ακαταμάχητη, εκπέμπεις γοητεία και ερωτισμό και πετυχαίνεις αυτά που θέλεις. Κάποιες διαφωνίες με το ταίρι σου δεν είναι ικανές να χαλάσουν το ερωτικό κλίμα που ζεις. Η φλόγα του έρωτα αναζωπυρώνεται, προσοχή μόνο στη ζήλια και την κτητικότητα. Μια απόδραση μπορεί να συμβάλλει στην έξαρση της σεξουαλικής σου ορμής. Η νέα Σελήνη στις 10 στο απέναντι ζώδιο μπορεί να φέρει νέες γνωριμίες που οδηγούν σε σχέσεις, γίνονται νέα ξεκινήματα. Αν έχεις σχέση, κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου και προωθείς κοινά σχέδια. Το πάθος σου βρίσκει διέξοδο το κατάλληλο διάστημα. Προς το τέλος του μήνα, μπορεί να υπάρχει μια δυσκολία στη διαχείριση προβληματικών καταστάσεων, συναισθήματα και συμπεριφορές είναι υπερβολικά. Μπορεί να βιώνεις έναν περιορισμό λόγω συνθηκών στην ερωτική επιθυμία σου για κάποιον. Έχεις τεράστια ανάγκη να παίξεις, να χαρείς, να ζήσεις, να ερωτευτείς, όμως οι συνθήκες μπορεί να είναι απαγορευτικές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη, στο απέναντι ζώδιο, κάνει αρμονικές τις σχέσεις σου, βιώνεις το πάθος. Ο Άρης, και αυτός στο απέναντι ζώδιο, φέρνει εντάσεις και διαφωνίες. Μείνε υποχωρητική και θα ανταμειφθείς. Διαφορετικά, μπορεί να οδηγηθείς σε μια ρήξη ή ένα χωρισμό που αργότερα θα μετανιώσεις. Είναι δύσκολο να βρεις τη χρυσή τομή σε κάθε διαφωνία. Αν η σχέση σου είναι προβληματική και έχει ολοκληρώσει τον κύκλο της, ήρθε η ώρα να λήξει και αυτό δεν θα γίνει με ευχάριστο τρόπο, θα γίνει αιφνίδια και μπορεί όχι από σένα. Ο Κρόνος σε κρίνει. Έκανες κάτι για να σώσεις τη σχέση σου; Οι φαντασιώσεις σου όμως εκπληρώνονται. Μην αφήνεις κάποιες υποχρεώσεις να χαλάσουν το καλό ερωτικό κλίμα. Οι προκλήσεις είναι πολλές. Προσοχή στην κτητικότητα και την ζήλια, από τις 22. Η σεξουαλικότητα θα βρίσκεται στα ύψη. Η νέα Σελήνη στις 10 ευνοεί τη συναισθηματική επικοινωνία και τα νέα ξεκινήματα, υπάρχει συναίσθημα. Η πανσέληνος στις 24 στο ζώδιό σου μπορεί να το συντρίψει αν δεν είναι δίκαιο και ηθικό.

ΙΧΘΥΕΣ

Μπορεί ο Άρης να φέρνει αρκετές υποχρεώσεις και να κάνει απαιτητική την καθημερινότητά σου, η Αφροδίτη, όμως, είναι σύμμαχός σου. Γοητεύεις, είσαι ερωτική, το φλερτ και οι προκλήσεις κυριαρχούν μέσα από τον εργασιακό χώρο και την καθημερινότητα. Υπάρχουν πιθανότητες για νέες γνωριμίες με προοπτική εξέλιξης, όμως πρόσεξε να μην βρεθείς μπλεγμένη σε καταστάσεις που δεν είναι ξεκάθαρες. Ο Δίας βρίσκεται στο ζώδιό σου και απογειώνει τη διάθεσή σου, μπορεί να λάβεις ευχάριστες ειδήσεις. Από τις 22, η Αφροδίτη περνάει στο απέναντι ζώδιο και εκπληρώνει τις ερωτικές σου φαντασιώσεις. Να είσαι θετική σε προσωπικά θέματα. Η νέα Σελήνη στις 10 είναι αισιόδοξη και συναισθηματική. Μπορεί να βρεθεί ένα νέο συναισθηματικό ενδιαφέρον μέσα από τον επαγγελματικό χώρο. Είναι δύσκολο να εκφράσεις τα συναισθήματά σου με την πανσέληνο στις 24, μην ασχολείσαι με το παρελθόν και με κρυφές ερωτικές καταστάσεις γιατί δεν θα σου βγει σε καλό.

ημερήσιες προβλέψεις

Τα ζώδια σήμερα: Κάθε μέρα, οι αστρολόγοι Πέρρης Κρητικός και Αντιγόνη Στάμου μάς ενημερώνουν για τις αστρολογικές προβλέψεις της μέρας. Πώς θα περάσουν όλα τα ζώδια σήμερα;