Follow us

Ζώδια | Ετήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για το 2024 - Οι ευνοημένοι και εκείνοι που θα συναντήσουν εμπόδια

Οι ανατροπές τελείωσαν. Μια τυχερή και πιο ήρεμη περίοδος φαίνεται στον ορίζοντα. Τι μας επιφυλάσσουν οι πλανήτες αυτή τη χρονιά;

MissBloom TEAM
ZODIA

Η κοινωνία μας, εδώ και 16 χρόνια, με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, μεταμορφώθηκε. Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι ήταν αυτοί που επηρεάστηκαν περισσότερο. Αυτή η μεταμόρφωση μάς προετοίμασε για την είσοδο του Πλούτωνα στην εποχή του Υδροχόου. Μπαίνουμε σ’ αυτή την νέα εποχή πιο συνειδητοποιημένοι, με μεγαλύτερη αλληλεγγύη και γενναιοδωρία. Θα ζούμε πιο όμορφα μαζί με τους άλλους παρά την διαφορετικότητά μας. Θα φροντίσουμε τον πλανήτη μας, θα είμαστε πιο προσεχτικοί και δεν θα μας κακοφανεί η τεράστια ανάπτυξη της τεχνολογίας και της τεχνητής νοημοσύνης. Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι θα επηρεαστούν περισσότερο αλλά όλοι μαζί θα πάμε μπροστά.

Ας δούμε αναλυτικά τις προβλέψεις 2024 για όλα τα ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΕΜΠΟΔΙΑ

Με τον Βόρειο Δεσμό στο ζώδιό σου αυτή τη χρονιά (κάθε 18 χρόνια συμβαίνει αυτό), έχεις μεγάλη ενέργεια, είσαι πολύ εξωστρεφής και δυσκολεύεσαι να επικεντρωθείς. Μαχητική, ορμητική, κινητική, επιβεβαιώνεις τις ανάγκες ανεξαρτησίας και ελευθερίας σου. Μην είσαι ανυπόμονη! Με τον Κρόνο, τελειώνει ένας κύκλος 28 χρόνων. Πάρε το χρόνο σου να αναλύσεις στενά τις καταστάσεις για να δεις τι μπορείς να πραγματοποιήσεις. Δες τις αιτίες των επιτυχιών και των αποτυχιών σου, δες τι πρέπει να αλλάξει, τι πρέπει να βελτιωθεί για να ξεκινήσεις στη συνέχεια, το 2025, με τα σωστά εργαλεία στα χέρια. Με την επιρροή του Ουρανού, οι αξίες σου αλλάζουν, οι δραστηριότητές σου επίσης μπορεί να αλλάξουν, η διαχείριση των αγαθών και των οικονομικών σου τροποποιείται. Με τον Δία, ως τον Μάιο, θα μπορέσεις να αυξήσεις τα αγαθά σου. Στη συνέχεια, η ατζέντα σου θα γεμίσει με ραντεβού και μετακινήσεις. Ο Πλούτωνας, επίσης, θα σταματήσει να σε ενοχλεί οριστικά το Νοέμβριο. Καλά τα νέα!

Ερωτικά: Αρχές της χρονιάς κυριαρχεί το πάθος. Έντονοι έρωτες τον Απρίλιο.

Εργασία: Ανθισμένη καριέρα από αρχές Ιανουαρίου ως μέσα Φεβρουαρίου. Καλές οικονομικές ευκαιρίες στο τέλος της χρονιάς, Νοέμβριο-Δεκέμβριο.

ΤΙΡ: Η τύχη σου χαμογελά, κυρίως τον Απρίλιο. Τίποτα δεν σε σταματά Μάιο και Ιούνιο. Ζήτω η περιπέτεια Οκτώβριο, Νοέμβριο!

ΤΑΥΡΟΣ

ΠΡΟΧΩΡΑΩ, ΜΟΙΡΑΖΩ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ

Ο Δίας, η τύχη, θα μείνει στο ζώδιό σου ως το Μάιο. Επωφελήσου το! Μαζί του, θα τα βλέπεις όλα όμορφα και μεγάλα. Άνοιξε τα φτερά σου,διεύρυνε τον τομέα των γνώσεων μέσα από ταξίδια, διάβασμα και γνωριμίες. Γεμάτη από ενθουσιασμό και χαρά ζωής, προχωράς μπροστά και από τον Ιούνιο, πολλαπλασιάζεις ραντεβού και μετακινήσεις για να διαχειριστείς καλύτερα τα αγαθά σου. Παράλληλα, πάρε το χρόνο σου με τον Κρόνο για να μοιραστείς τις γνώσεις σου, τις δεξιότητές σου με τους άλλους, για να ενισχύσεις τις φιλίες σου. Το ομαδικό πνεύμα κυριαρχεί. Με τον Ουρανό, στο ζώδιό σου κάθε 80 χρόνια, πες αντίο στις συνήθειές σου και τη ρουτίνα σου! Να είσαι ανοιχτή σε νέες εμπειρίες και επωφελήσου από το καινούργιο, το διαφορετικό. Οι σχέσεις σου θα επωφεληθούν από αυτή την μεταμόρφωση. Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, με τον Πλούτωνα, θα ξυπνήσουν οι φιλοδοξίες σου, η καριέρα σου θα εξελιχτεί, θα μεταμορφωθεί. Είναι η στιγμή να προχωρήσεις μπροστά και να επικεντρωθείς περισσότερο στους στόχους σου.

Ερωτικά: Ηλιόλουστοι οι έρωτές σου- όμορφες μέρες κυρίως τον Αύγουστο. Θα είσαι η πιο όμορφη στα μάτια του αγαπημένου σου τον Απρίλιο και τον Μάιο.

Εργασία: Διορθωτικές κινήσεις Φεβρουάριο και Μάρτιο για να βάλεις μπρος τα σχέδιά σου Μάιο και Ιούνιο. Βλέπεις καθαρά Νοέμβριο και Δεκέμβριο.

ΤΙΡ: Μεγάλη τόνωση Ιούνιο και Ιούλιο. Υπερασπίζεσαι τις αξίες σου από Ιούλιο ως Σεπτέμβριο. Περιμένεις τον Αύγουστο για να ανακοινώσεις το πάθος σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΣΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΤΑΜΕΙΒΟΝΤΑΙ

Τα τελευταία 10 χρόνια δούλεψες ίσως πολύ. Μπορεί, παρόλα τα εμπόδια, να προχώρησες με θάρρος προς τον δρόμο που είχες χαράξει. Και τώρα χάρις στον Κρόνο, θα μαζέψεις τους καρπούς των προσπαθειών σου. Κάποιοι άλλοι θα έχουν την ευκαιρία ως το Μάιο να ανακαλύψουν ότι είναι πιθανό να επωφεληθούν έστω και μέσα από δυσκολίες που θα συναντήσουν. Όλοι όμως θα αναλάβετε νέες ευθύνες. Με τον Δία στο ζώδιό σου τον Ιούνιο, η αισιοδοξία σου, ο ενθουσιασμός σου είναι μεγάλα. Αποφεύγεις περιορισμούς και υποχρεώσεις, θέλεις να κάνεις αυτό που σου αρέσει, θέλεις να διευρύνεις τον τομέα των δραστηριοτήτων σου και μπορεί να ανακαλύψεις ταλέντα που ακόμα είναι ανεξερεύνητα. Ο Ουρανός θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις κρυφές πτυχές του υποσυνείδητου και να δεις πιο καθαρά μέσα σου. Ο Πλούτωνας, σε φιλικό ζώδιο από τον Ιανουάριο ως το Σεπτέμβριο και μετά από τον Νοέμβριο, θα αλλάξει τα πιστεύω σου και τον τρόπο που βλέπεις τη ζωή. Επωφελήσου από αυτόν τον πλανήτη, το 2024 θα είναι για σένα πλούσιο σε μεταμορφώσεις!

Ερωτικά: Γοητεύεις έντονα Μάιο και Ιούνιο. Οι επιθυμίες σου πραγματοποιούνται στο τέλος του καλοκαιριού, τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο.

Εργασία: Πάρε πρωτοβουλίες από Ιούλιο ως Σεπτέμβριο πριν ανακοινώσεις τις φιλοδοξίες σου τέλος Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου.

ΤΙΡ: Κινείσαι στοχευμένα τον Μάιο. Πείθεις πιο εύκολα και τους πιο δύστροπους από τον Μάιο ως τον Σεπτέμβριο, μετά Νοέμβριο και Δεκέμβριο.

Διαβάστε περισσότερα στο madamefigaro.gr

ημερήσιες προβλέψεις

Τα ζώδια σήμερα: Κάθε μέρα, οι αστρολόγοι Πέρρης Κρητικός και Αντιγόνη Στάμου μάς ενημερώνουν για τις αστρολογικές προβλέψεις της μέρας. Πώς θα περάσουν όλα τα ζώδια σήμερα;