Follow us

Ανοιξιάτικοι έρωτες | Πώς θα είναι η ερωτική ζωή των ζωδίων τον πρώτο μήνα της άνοιξης;

Η Αφροδίτη, από τις 5, βρίσκεται στο σπίτι της και μοιράζει τρυφερότητα και πάθος.

Χρύσα Συκά
ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΥΣΑ ΣΥΚΑ
ζώδια

Η Αφροδίτη, από τις 5, βρίσκεται στο σπίτι της και μοιράζει τρυφερότητα και πάθος. Ο Ερμής, από τις 10, γυρίζει σε ορθή πορεία. Ήρθε η ώρα να ανθίσει ο έρωτας!

Πώς θα είναι η ερωτική ζωή των ζωδίων τον πρώτο μήνα της άνοιξης; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Με την Αφροδίτη, από τις 5, μπορείς να σταθεροποιήσεις τη σχέση σου. Δείχνεις εμπιστοσύνη στο ταίρι σου και στις αποφάσεις του, επενδύεις. Ο μήνας κυλά ερωτικά, όμως εσύ είσαι αρκετά συγκρατημένη συναισθηματικά ή συνεσταλμένη. Με τον Άρη, μπορεί να εμπλακείς σε σχέση με άτομο κύρους. Προσπάθησε να μην κρίνεις αυστηρά το σύντροφό σου στην πανσέληνο στις 9. Με τον Ήλιο, από τις 20 στο ζώδιό σου, θα πάρεις σημαντικές αποφάσεις για την προσωπική σου ζωή. Μπορεί να αποφασίσεις να προχωρήσεις τη σχέση σου ένα βήμα παρακάτω. Κάνεις μια νέα αρχή με τη νέα Σελήνη στις 24 στο ζώδιό σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Αφροδίτη, από τις 5 στο ζώδιό σου, η γοητεία βρίσκεται στα ύψη, βρίσκεσαι κοντά στην ερωτική επιτυχία. Η πανσέληνος στις 9 κάνει έντονα τα συναισθήματά σου. Αν βρίσκεσαι σε σχέση, το ερωτικό θερμόμετρο ανεβαίνει ενώ αν είσαι μόνη, θα κάνεις νέες γνωριμίες, περισσότερο από τις 10 που ο Ερμής θα γυρίσει σε ορθή πορεία και θα μπορείς να επιδοθείς πιο άνετα στο φλερτ. Μην αφήνεις καμία ευκαιρία να πάει χαμένη. Με τον Ουρανό στο ζώδιό σου, μπορεί να έχεις ξαφνικές εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή. Με Άρη/Κρόνο στο τέλος του μήνα, μια ρήξη είναι πιθανή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την Αφροδίτη, από τις 5, είσαι πιο εσωστρεφής και μπερδεμένη στην προσωπική σου ζωή. Μπορεί κάτι να παίζεται πίσω από την πλάτη σου. Αν έχεις σχέση, μπορεί να έχεις κάποιες αμφιβολίες ή παράπονα από το ταίρι σου. Αν είσαι μόνη, δεν υπάρχει η δυναμική να προχωρήσει μια νέα γνωριμία. Προσοχή μην μπλέξεις σε παράνομες και αδιέξοδες ιστορίες. Η πανσέληνος στις 9 σε γεμίζει ανασφάλεια. Ο Ερμής, από τις 10 σε ορθή πορεία, ευνοεί τα νέα ξεκινήματα και η νέα Σελήνη στις 24 μπορεί να φέρει κάτι νέο. Ο μήνας αυτός είναι λίγο περίεργος αλλά δεν χάνεις εύκολα την αισιοδοξία και την καλή σου διάθεση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Αφροδίτη, από τις 5, έρχεσαι πιο κοντά σε φιλικά πρόσωπα. Έτσι, αν είσαι μόνη, μπορεί να κάνεις μια νέα γνωριμία μέσα από παρέες ή ομάδες ή μπορεί να δημιουργήσεις νέες φιλίες. Αν έχεις σχέση, βάζεις νέους στόχους με το ταίρι σου. Με τον Άρη στο απέναντι ζώδιο, μπορεί να υπάρχουν συγκρούσεις και ανταγωνισμός. Η πανσέληνος στις 9 αλλάζει τα δεδομένα. Άκου τι έχει να σου πει ο σύντροφός σου και δεν θα βγεις χαμένη. Κάνεις αναθεωρήσεις αυτό το μήνα και αναζητάς νέες συγκινήσεις. Εντάσεις και αναποδιές σε προσωπικό επίπεδο σε επηρεάζουν.

ΛΕΩΝ

Με την Αφροδίτη, από τις 5, μπαίνουν στην άκρη ζητήματα καρδιάς καθώς έχεις άλλες υποχρεώσεις που γεμίζουν το πρόγραμμά σου. Η πανσέληνος στις 9 δείχνει πως το ταίρι σου δεν είναι ξεκάθαρο και αυτό επηρεάζει τη σχέση σας. Μπορεί να προκύψουν κάποια ξαφνικά γεγονότα στην προσωπική σου ζωή. Προς το τέλος του μήνα, κάποιες αλήθειες βγαίνουν στην επιφάνεια. Με τον Κρόνο να περνά στο απέναντι ζώδιο μέχρι τον Ιούνιο, κάνεις αυτοκριτική και αλλάζει ο τρόπος που λειτουργείς στις σχέσεις σου. Η σχέση σου μπορεί να περάσει από δοκιμασίες και είτε να δυναμώσει είτε να διαλυθεί, εξαρτάται από τα θεμέλιά της. Αυτό αφορά τους γεννημένους τον Ιούλιο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη, από τις 5, σου ανοίγει ορίζοντες. Αν έχεις σχέση, το κλίμα είναι θετικό και υπάρχει συνεννόηση με το ταίρι σου. Αν είσαι μόνη, αναζητάς περισσότερο την περιπέτεια. Σε κάθε περίπτωση, οι σχέσεις σου κυλούν ευνοικά. Προσοχή στην πανσέληνο στις 9 στο ζώδιό σου καθώς εξαπατήσεις και αυταπάτες είναι πιθανές, η κρίση είναι θολή, όμως σου δίνεται η ευκαιρία να δεις ξεκάθαρα τις επιλογές σου, πιο ρεαλιστικά και πιο ψύχραιμα. θα έχεις ευκαιρίες στον έρωτα και θα ανανεώσεις την ερωτική σου ζωή αυτό το μήνα. Οι δυσκολίες περιορίζονται και γίνεσαι πιο τρυφερή με το ταίρι σου. Μπορεί να αποφασίσεις ένα γάμο ή μπορεί να προκύψει προς το τέλος του μήνα μια σημαντική γνωριμία που θα έχει διάρκεια και θα σημαδέψει την ερωτική σου ζωή.

ΖΥΓΟΣ

Με την Αφροδίτη, από τις 5, κάνεις μια ενδοσκόπηση στην προσωπική σου ζωή. Είσαι πιο κτητική και ζηλιάρα με το ταίρι σου, η λίμπιντο βρίσκεται στα ύψη. Αν είσαι μόνη, μπορεί να κάνεις μια γνωριμία σεξουαλικού χαρακτήρα. Δες τα σημάδια που σου δείχνει η πανσέληνος στις 9. Η νέα Σελήνη στις 24 στο απέναντι ζώδιο ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική σου ζωή. Η σχέση σου σε απασχολεί πολύ και μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα αποφεύγοντας καταστάσεις του παρελθόντος που σε πλήγωσαν ή σε έκαναν δέσμιο των καταστάσεων. Σπίτι και οικογένεια σε απασχολούν πολύ αυτό το μήνα, πρόσεχε μην πληγώνεις τους άλλους ή μην είσαι υπερβολική. Μην δραματοποιείς τα γεγονότα, μείνε ψύχραιμη και απόφυγε τις εμμονές. Μην παίρνεις βιαστικές αποφάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Αφροδίτη, από τις 5 στο απέναντι ζώδιο, οι καταστάσεις λειτουργούν θετικά για σένα. Αν έχεις σχέση, κάνεις εκπλήξεις στο ταίρι σου ενώ αν είσαι μόνη, ανοίγουν νέοι ορίζοντες, δυσκολεύεσαι όμως να στεριώσεις σε μια σχέση. Γενικώς, πρόσεχε τις επιλογές σου. Η πανσέληνος στις 9 είναι ρομαντική. Εντάσεις να περιμένεις με το ταίρι σου αν συζείς προς το τέλος του μήνα, υπάρχουν διλήμματα στην ερωτική σου ζωή. Υπάρχουν επίσης απρόβλεπτες εξελίξεις και η σχέση σου μπορεί να περάσει από σαράντα κύματα. Μια μίνι κρίση που θα βγάλει στην επιφάνεια όλα όσα σε χωρίζουν με το ταίρι σου είναι πιθανή. Επιπλέον, ο Κρόνος, από το τέλος του μήνα και μέχρι τέλος Ιουνίου, δοκιμάζει την οικογενειακή σου ζωή. Νιώθεις έντονα συναισθήματα για ένα πρόσωπο, από το κοντινό σου περιβάλλον, ιδιαίτερα αγαπητό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Αφροδίτη, από τις 5, ασχολείσαι με πρακτικά ζητήματα που αφορούν τη σχέση σου. Αν είσαι μόνη, μπορεί να προκύψει μια γνωριμία μέσα από τον εργασιακό σου χώρο ή μέσα από ένα χόμπι. Δες την πραγματικότητα με την πανσέληνο στις 9 καθώς το κλίμα θα είναι θολό. Μπορεί να διχαστείς ανάμεσα σε καριέρα και οικογένεια. Με τη νέα Σελήνη στις 24 γυρνάς σελίδα, κάτι νέο έρχεται στην ερωτική σου ζωή. Περνάς όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα και δεν παραμελείς την ψυχαγωγία σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Αφροδίτη, από τις 5, προσεγγίζεις με ευκολία το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Περνάς όμορφες στιγμές με το ταίρι σου, διασκεδάζεις με αγαπημένα πρόσωπα. Αν είσαι μόνη, μπορεί να κάνεις μια νέα γνωριμία μέσα σε χώρο ψυχαγωγίας. Βγες και διασκέδασε. Προσοχή με τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιό σου και σε κάνει να θέλεις να κυριαρχείς στη σχέση, αυτό μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις. Κάνε ένα βήμα πίσω και διοχέτευσε το πάθος στην κρεβατοκάμαρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Αφροδίτη, από τις 5, έχεις ανάγκη την ασφάλεια και τη θαλπωρή μέσα στη σχέση. Εστιάζεις σε όσα σου λείπουν και το ταίρι σου μπορεί να μην έχει χρόνο για να σε καλύψει πλήρως. Προσοχή στις εντάσεις αν η σχέση σου δεν έχει γερές βάσεις. Με τον Κρόνο στο ζώδιό σου, από τις 22, συνειδητοποιείς τις καταστάσεις στην ερωτική σου ζωή, βλέπεις τα πράγματα πιο ρεαλιστικά και απεγκλωβίζεσαι από καταστάσεις που δεν οδηγούν πουθενά. Κάνε υπομονή. Σχέσεις με γερά θεμέλια θα κρατήσουν, τα πράγματα μπαίνουν σε τάξη. Νέα δεδομένα στην οικογενειακή σου ζωή προκύπτουν και τα συναισθήματά σου είναι ανάμεικτα. Ένας χωρισμός είναι πιθανός προς το τέλος του μήνα.

ΙΧΘΥΕΣ

Με την Αφροδίτη, από τις 5, είσαι εξωστρεφής, κάνεις νέες γνωριμίες και συναντήσεις και πηγαίνεις εκδρομές. Βρίσκεται πολύ κοντά σου ένα πρόσωπο που θα κερδίσει την καρδιά σου. Ένας κεραυνοβόλος έρωτας είναι πιθανός. Με την πανσέληνο στις 9 στο απέναντι ζώδιο μπορεί να βγουν στην επιφάνεια κάποια προβλήματα της σχέσης σου. Πρόσεχε μην παρασυρθείς σε απατηλές καταστάσεις λόγω Ποσειδώνα. Αν έχεις σχέση, μπορεί αυτό το μήνα να βγεις από τη ρουτίνα και αν είσαι μόνη, να δημιουργήσεις κάτι νέο. Με τον Ερμή στο ζώδιό σου, από τις 16, έρχονται ευχάριστα νέα. Η επικοινωνία είναι στα ύψη και η κοινωνική σου ζωή επίσης. Το κλίμα είναι ερωτικό, όλοι αναζητούν τη συντροφιά σου.

ημερήσιες προβλέψεις

Τα ζώδια σήμερα: Κάθε μέρα, οι αστρολόγοι Πέρρης Κρητικός και Αντιγόνη Στάμου μάς ενημερώνουν για τις αστρολογικές προβλέψεις της μέρας. Πώς θα περάσουν όλα τα ζώδια σήμερα;