Follow us

Ατίθασοι έρωτες στην καρδιά του Καλοκαιριού | Η ερωτική ζωή των ζωδίων

Το ερωτικό θερμόμετρο ανεβαίνει στα ύψη.

couple kissing in the bedroom

Η Αφροδίτη συνεχίζει την πορεία της και αυτόν τον μήνα στο παιχνιδιάρικο ζώδιο των Διδύμων ενώ ο Άρης βρίσκεται στον φλογερό Κριό. Το ερωτικό θερμόμετρο ανεβαίνει στα ύψη.

Πώς θα εξελιχτεί η ερωτική ζωή των ζωδίων αυτό το μήνα; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη βοηθάει την ερωτική σου ζωή και περνάς όμορφες στιγμές με το ταίρι σου. Αν είσαι μόνη, μπορεί να κάνεις μια νέα σημαντική γνωριμία σε κάποια σου έξοδο. Βέβαια, ο ανάδρομος Ερμής, μέχρι τα μέσα του μήνα, δεν φέρνει γρήγορες εξελίξεις. Με τον Άρη στο ζώδιό σου, παίρνεις πρωτοβουλίες, έχεις δύναμη και θάρρος, όμως απόφυγε τον παρορμητισμό, τις εντάσεις και τις ρήξεις. Με την νέα Σελήνη στις 20 παίρνεις αποφάσεις σχετικές με οικογένεια, σπίτι, ακίνητα, οικεία πρόσωπα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη στους Διδύμους βοηθά τη σταθερότητα μιας σχέσης, ψάχνεις να βρεις συναισθηματική ισορροπία. Προσοχή στην εξουσιαστική σου τάση γιατί το ταίρι σου μπορεί να αντιδράσει έντονα. Ο ανάδρομος Ερμής δεν ευνοεί την επικοινωνία και τη συνεννόηση με το ταίρι σου ως τα μέσα του μήνα. Οι καβγάδες δεν οδηγούν πουθενά. Προσπάθησε να βρίσκεσαι με ανθρώπους που σε ηρεμούν και σε χαλαρώνουν. Η νέα Σελήνη στις 20 πραγματοποιεί τις επιθυμίες σου. Παρασκηνιακές, μυστικές κινήσεις είναι πιθανές. Μπορεί να νοσταλγείς παρελθοντικές στιγμές και να βυθίζεσαι σε ψευδαισθήσεις. Κάποιες αναπάντεχες εξελίξεις σε προσωπικό επίπεδο είναι πιθανές ή μπορεί να συναντήσεις πρόσωπα που θα σε ξαφνιάσουν με την συμπεριφορά τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σου και δημιουργεί ένα φλογερό κλίμα στην ερωτική σου ζωή. Το ερωτικό θερμόμετρο ανεβαίνει στα ύψη. Κάποιες καταστάσεις σε ενθουσιάζουν. Θα έχεις την ευκαιρία να δεις ξεκάθαρα τις επιλογές σου. Προσοχή στις παγίδες του Ποσειδώνα. Να είσαι ειλικρινής και ξεκάθαρη στα θέλω σου καθώς και με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Να είσαι επιφυλακτική σε οτιδήποτε είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό. Προς το τέλος του μήνα μπαίνεις σε καλοκαιρινή διάθεση και περνάς όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη νέα Σελήνη στις 20 στο ζώδιό σου μπορείς να κάνεις μια νέα αρχή στη σχέση σου ή αλλαγές αρκεί να βλέπεις τις καταστάσεις αντικειμενικά, υπάρχουν εμπόδια. Με την Αφροδίτη στους Διδύμους μπορεί να νιώσεις απομονωμένη ή απογοητευμένη ή μπορεί να κάνεις κάποιες μυστικές επαφές ή κρυφές γνωριμίες. Είναι ένα μπερδεμένο, περίεργο διάστημα. Ο Άρης σε κάνει οξύθυμη. Κάποιες εντάσεις στο γάμο σου θα πάρουν χρόνο για να μειωθούν. Υπάρχουν ρήγματα στη σχέση σου, μπορεί να κάνεις πισωγυρίσματα ή επιστρέφεις στο παρελθόν και αναπολείς. Υπάρχει ροπή προς την υπερβολή, καταπιέζεσαι, νιώθεις πως όλα σου φταίνε και θα πρέπει να διατηρήσεις το μέτρο. Δεν είσαι σε καλή φάση, μάλλον κρατάς τις αποστάσεις σου από πρόσωπα που σου αρέσουν.

ΛΕΩΝ

Με την Αφροδίτη στους Διδύμους διανύεις μια ευχάριστη, αισιόδοξη περίοδο στην ερωτική σου ζωή. Ανεβαίνεις ψυχολογικά και λύνεις κάθε πρόβλημα με το ταίρι σου. Αν είσαι μόνη, κάνεις νέες γνωριμίες και φλερτάρεις μέσα στο φιλικό σου κύκλο ή σε παρέες ή σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο Άρης σε κάνει ερωτική, τίποτα δεν σε σταματά. Η νέα Σελήνη στις 20 δίνει ένα νέο όραμα στη σχέση σου αρκεί να είσαι ρεαλίστρια. Είσαι πολύ κοινωνική και ζεις νέες εμπειρίες. Προσοχή με τον ανάδρομο Ερμή καθώς η συνεννόηση δεν είναι γόνιμη ως τα μέσα του μήνα. Μετά τις 20, περνάς τα γενέθλιά σου κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Αφροδίτη στους Διδύμους βάζεις πρέπει στην προσωπική σου ζωή και θέλεις να αναγνωρίζετε η αξία σου στη σχέση. Αν είσαι μόνη, η κοινωνικότητα είναι στα ύψη, έχεις πάρα πολλές προσκλήσεις, όμως το κλίμα δεν είναι πολύ ερωτικό. Με τον Άρη, προσοχή σε ζήλιες, πάθη, κτητικότητα που μπορεί να πληγώσουν το ταίρι σου. Με τον Ποσειδώνα, στο απέναντι ζώδιο, προσπαθείς να καλύψεις τις ανασφάλειές σου στη σχέση. Προσοχή σε αυταπάτες. Αναζητάς ουσιαστικές σχέσεις που σου εμπνέουν εμπιστοσύνη, με ανθρώπους που έχεις πολλά κοινά. Μπορεί αυτό το διάστημα να νιώθεις μπερδεμένη και να σκορπίζεις το συναίσθημά σου χωρίς να μπορείς να βρεις τον άνθρωπο που θα σε γεμίσει με συναισθήματα ασφάλειας και πάθους. Πρόσεχε γιατί υπάρχει μια τάση να ωραιοποιείς τις καταστάσεις, να πιστεύεις σε υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα, να γοητεύεσαι και να είσαι τελικά το θύμα της σχέσης. Με τη νέα Σελήνη στις 20 μπορεί κάποια πρόσωπα να σου δείξουν τα λάθη σου και τις κακές επιλογές σου.

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη στους Διδύμους σε κάνει αισιόδοξη, φλερτάρεις, σε φλερτάρουν. Αν είσαι μόνη, αναζητάς την περιπέτεια και τις εμπειρίες. Έχεις την ελπίδα πως τα πράγματα θα πάνε καλύτερα. Κάνεις αναθεωρήσεις. Ο Άρης, στο απέναντι ζώδιο, φέρνει εντάσεις στη σχέση σου. Μπορεί ο σύντροφός σου να έχει πολλές απαιτήσεις από εσένα ή να σε βλέπει ανταγωνιστικά, ακόμα και εχθρικά. Οικογενειακές καταστάσεις δεν σε αφήνουν να αναπνεύσεις και βάζουν φρένο στα όνειρά σου. Βυθίζεσαι στη μιζέρια και την απομόνωση, νιώθεις πως παλεύεις με τα κύματα. Το κλίμα αλλάζει προς το τέλος του μήνα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τη νέα Σελήνη στις 20 βλέπεις κατά πόσο ταιριάζεις με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, βλέπεις τις βαθύτερες ανάγκες σου. Η Αφροδίτη στους Διδύμους ανεβάζει το ερωτικό θερμόμετρο στα ύψη, οι σχέσεις σου γίνονται πολύ ερωτικές, η λίμπιντο είναι ανεβασμένη, υπάρχουν όμως συναισθηματικές εξαρτήσεις. Αν είσαι μόνη, αναζητάς το πάθος και τις έντονες συγκινήσεις. Με τον Ποσειδώνα, θέλεις να παίρνεις επιβεβαίωση από το ταίρι σου, να νιώθεις ασφαλής. Μπορεί να μην νιώθεις γαλήνη και να δημιουργείς εντάσεις με την συμπεριφορά σου στη σχέση σου. Κλείσε ανοιχτούς λογαριασμούς με το παρελθόν, κάνε συζητήσεις και επαφές μετά τα μέσα του μήνα με τον Ερμή σε ορθή πορεία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Αφροδίτη στο απέναντι ζώδιο, έχεις ανάγκη την συντροφικότητα, υπάρχουν εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή, ενδιαφέρεσαι για τις ανάγκες του συντρόφου σου. Δεν νιώθεις ανασφάλεια, ο Άρης σε κρατάει σε εγρήγορση. Η νέα Σελήνη στις 20 ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική σου ζωή αρκεί να προσέξεις τους χειρισμούς σου. Μην κρίνεις αυστηρά το ταίρι σου για να μην απομακρυνθεί. Ο Ποσειδώνας μπερδεύει την συναισθηματική σου ζωή, φέρνει λάθη και αυταπάτες. Μετά τις 20, κάνεις όνειρα, η διάθεσή σου είναι καλοκαιρινή. Σχεδιάζεις τις διακοπές σου με αγαπημένα πρόσωπα, θέλεις να ξεχαστείς και να ξεδώσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη στους Διδύμους ομορφαίνει την καθημερινότητά σου. Ο Άρης φέρνει κόντρες με το ταίρι σου και συ κρατάς σκληρή θέση. Θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις τι πραγματικά ζητάς μέσα σε μια σχέση. Με την νέα Σελήνη στις 20 στο απέναντι ζώδιο, δώσε ένα χέρι βοηθείας στο ταίρι σου. Προσπάθησε να ισορροπήσεις τις ανάγκες σου με αυτές του συντρόφου σου. Όλα παγώνουν και όλα αναθεωρούνται αυτό το μήνα, είναι άθλος να βρεις ισορροπίες. Υπάρχουν εντάσεις στην οικογενειακή σου ζωή, σε σπίτι και θέματα ακινήτων. Με τον ανάδρομο Ερμή, στο απέναντι ζώδιο, με τον πολεμικό Άρη και ανάδρομους πλανήτες στο ζώδιό σου, μπορεί να νιώσεις πως χάνεις τη γη κάτω από τα πόδια σου. Πολλές φορές είσαι υπερβολική, καταπιεστική, μπορεί να αναπολείς το παρελθόν. Θα έλεγα να μείνεις αισιόδοξη γιατί βρίσκεσαι σε ένα μεταβατικό στάδιο που θα πρέπει να πάρεις το χρόνο σου για να βάλεις τα πράγματα σε τάξη. Περιόρισε τον εγωισμό σου και τις προσωπικές σου ανάγκες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη στους Διδύμους απογειώνει την ερωτική σου ζωή, διασκεδάζεις, περνάς όμορφες στιγμές με το ταίρι σου, λύνεις τα προβλήματα της σχέσης σου. Αν είσαι μόνη, φλερτάρεις και κάνεις νέες γνωριμίες. Ο μήνας φέρνει ευχάριστες συναισθηματικές επαφές και εμπειρίες. Βέβαια, τα πράγματα είναι ασταθή και σκέφτεσαι το μέλλον με ανασφάλεια. Όσο και αν αγαπάς την πρωτοπορία, διστάζεις να πάρεις αποφάσεις. Παρόλα αυτά, το συναίσθημα ευνοείται και έτσι δεν αποκλείεται να μπει στη ζωή σου ένας καλοκαιρινός έρωτας.

ΙΧΘΥΕΣ

Με την Αφροδίτη στους Διδύμους προσπαθείς να ομορφύνεις το χώρο σου με το ταίρι σου και να περάσεις ωραίες στιγμές αλλά αν είσαι μόνη, μπορεί να νιώθεις ανασφάλεια. Με τη νέα Σελήνη στις 20 θέλεις να νιώσεις ότι βρίσκεσαι σε μια φωλιά. Έχεις την πίστη πως τα πράγματα θα πάνε καλύτερα για σένα και αυτούς που αγαπάς, είσαι έτοιμη να κάνεις πολλά γι΄ αυτό. Μετά τα μέσα του μήνα, η επικοινωνία βελτιώνεται και θα έχεις καλά νέα που θα σου φτιάξουν τη διάθεση. Πρόσεχε βέβαια με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου, μην είναι νέα απατηλά, που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

ημερήσιες προβλέψεις

Τα ζώδια σήμερα: Κάθε μέρα, οι αστρολόγοι Πέρρης Κρητικός και Αντιγόνη Στάμου μάς ενημερώνουν για τις αστρολογικές προβλέψεις της μέρας. Πώς θα περάσουν όλα τα ζώδια σήμερα;