Follow us

Αυγουστιάτικοι έρωτες | Τι θα συμβεί στην ερωτική ζωή των ζωδίων τον Αύγουστο του 2020;

Πώς θα εξελιχτεί η ερωτική ζωή των ζωδίων τον μήνα των διακοπών; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

Ερωτικά Ιουλίου 2019

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, μετά την πολύμηνη παρουσία της στο παιχνιδιάρικο ζώδιο των Διδύμων περνάει στις 8 του μήνα στον ευαίσθητο Καρκίνο και δημιουργεί τρυφερές σχέσεις στην άμμο.

Πώς θα εξελιχτεί η ερωτική ζωή των ζωδίων τον μήνα των διακοπών; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Με την Αφροδίτη, μέχρι τις 7, μπορείς να κάνεις νέες γνωριμίες. Ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιό σου και σου δίνει θάρρος και δύναμη για να κυριαρχείς στο ερωτικό παιχνίδι. Βέβαια, οι κόντρες που θα δημιουργήσει μέσα στο μήνα με Δία/Κρόνο/Πλούτωνα μπορεί να φέρουν μεγάλα πάθη, καταπίεση και εντάσεις με σημαντικά πρόσωπα στη ζωή σου. Από τις 8, γίνεσαι πιο εσωστρεφής και σκέφτεσαι όλα όσα λείπουν από τη σχέση σου και την προσωπική σου ζωή. Έχεις ανάγκη να νιώσεις ασφαλής και το ταίρι σου μπορεί να μην σε καλύπτει. Αφοσιώσου στις συναισθηματικές ανάγκες σου, στο σπίτι και στις οικογενειακές σχέσεις, μπορεί να καταφέρεις να τις βελτιώσεις. Η αντίθεση Αφροδίτης/Πλούτωνα στο τέλος του μήνα φέρνει εμμονές και δημιουργεί παιχνίδια εξουσίας που μπορεί να σε στεναχωρήσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Μέχρι τις 7 του μήνα μπορεί να νιώσεις πως σου λείπουν πράγματα από την αισθηματική σου ζωή. Η Αφροδίτη, από τις 8, σε κάνει πιο εξωστρεφή. Κάνεις γνωριμίες, επαφές, συναντήσεις, εκδρομές, μετακινήσεις. Αν έχεις σχέση, ξεφεύγεις από τη ρουτίνα ενώ αν είσαι μόνη, μπορεί να ζήσεις ένα νέο έρωτα. Προσοχή σε μπερδεμένες καταστάσεις, μπορεί να έχεις διλήμματα για το μέλλον της σχέσης σου. Κάποια άγχη και ανασφάλειες για θέματα σπιτιού και οικογένειας είναι πιθανά. Όμως θα τα ξεπεράσεις δεδομένου ότι βλέπεις τα πράγματα με λογική και βρίσκεις λύσεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, ως τις 7, κάνει όμορφη την καθημερινότητά σου και φέρνει ξαφνικές περιπέτειες. Ο έρωτας παίζει μεγάλο ρόλο στη ζωή σου. Η Αφροδίτη, τόσους μήνες στο ζώδιό σου, σε έμαθε να κυνηγάς τα όνειρά σου και να διεκδικείς την ευτυχία. Από τις 8, μπορείς περισσότερο να σταθεροποιήσεις μια σχέση, να δεις τους στόχους που έχεις θέσει, να ξεκαθαρίσεις τι θέλεις από την συναισθηματική σου ζωή. Κάνε συζητήσεις με το ταίρι σου και δείξτου εμπιστοσύνη. Μπορεί αυτό το διάστημα να νιώσεις μια νοσταλγία για το παρελθόν. Φιλικά πρόσωπα βρίσκονται στο πλευρό σου και περνάς καλά με αυτά, αρκεί να μην μπερδευτείς οικονομικά μαζί τους γιατί θα οδηγηθείς σε ρήξη. Προς το τέλος του μήνα, ασχολείσαι περισσότερο με το σπίτι και την οικογένεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη, από τις 8, περνάει στο ζώδιό σου. Η γοητεία σου είναι στα ύψη. Αν έχεις σχέση, ανεβαίνει το ερωτικό θερμόμετρο, αν είσαι μόνη, θα κάνεις νέες γνωριμίες. Βλέπε πρόσωπα και πράγματα όσο μπορείς πιο αντικειμενικά. Έχεις ανάγκη τη σταθερότητα αλλά θέλεις να περνάς και καλά. Κοντινά σου πρόσωπα σε στηρίζουν, μην ασχολείσαι με ασήμαντα πράγματα. Μπορεί να βιώνεις έντονες καταστάσεις στον έρωτα και να μην μπορείς να τις διαχειριστείς. Αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις με συναισθηματική υπερβολή ή δένεσαι με κάποια πρόσωπα και δεν μπορείς να απεξαρτηθείς και να κρατήσεις αποστάσεις. Μέσα σε αυτό το κλίμα, μπορεί να έχεις μια έκπληξη στα μέσα του μήνα που θα σε ανεβάσει ψυχολογικά και θα σε κάνει να ξεχάσεις την αβεβαιότητα της προσωπικής σου ζωής. Μια νέα γνωριμία, μια φιλία, ένα ταξίδι μπορεί να σε βγάλουν από τη ρουτίνα και την κούραση που νιώθεις.

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη, από τις 8, σε κάνει εσωστρεφή. Αν έχεις σχέση, μπορεί να έχεις κάποιες αμφιβολίες ή να ακούσεις κάποια παράπονα από το ταίρι σου. Αν είσαι μόνη, δεν υπάρχει η δυναμική για νέες γνωριμίες όπως θα τις ήθελες. Μπορεί να νιώσεις μπερδεμένη ή μπορεί να μπλεχτείς σε αδιέξοδες και κρυφές καταστάσεις. Δεν είσαι έτοιμη να εκδηλώσεις ελεύθερα τα συναισθήματά σου. Η νέα Σελήνη στις 19 στο ζώδιό σου σού προσφέρει σταθερότητα έστω και μέσα από πιέσεις. Ανέλαβε τις ευθύνες σου στη σχέση σου και την προσωπική σου ζωή. Δες θέματα που σε απασχολούν και κάνε τολμηρές αλλαγές. Με τον Ερμή στο ζώδιό σου, 5-19, τα λόγια σου γοητεύουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Αφροδίτη, ως τις 7, ασχολείσαι με την κοινωνική σου ζωή και σκέφτεσαι το επόμενο βήμα στη σχέση σου. Από τις 8, βρίσκεσαι πιο συχνά με φίλους και κάνεις νέες γνωριμίες, αν είσαι μόνη, μέσα από παρέες και ομάδες. Αν έχεις σχέση, βάζεις νέους στόχους. Προσπάθησε να αποφύγεις γκρίνιες και εμμονές για καθημερινά θέματα, μην μπλέκεσαι σε καταστάσεις που δεν μπορείς να διαχειριστείς, μην αφήνεις οικονομικά ζητήματα να μπλοκάρουν τις σχέσεις σου. Υπάρχει μια τάση για απρόσμενες αλλαγές που μπορεί να σε φέρουν πιο κοντά στους στόχους σου. Πρόσεξε μην μπερδέψεις τη φιλία με τον έρωτα καθώς κάποια πρόσωπα βρίσκονται πολύ κοντά σου και νιώθεις μια ιδιαίτερα οικειότητα μαζί τους, όμως τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα. Είναι απλά συναρπαστικά. Με τον Ερμή στο ζώδιό σου, από τις 20, μπορείς να κάνεις νέες γνωριμίες, συζητήσεις, μετακινήσεις, επαφές. Είσαι πιο προσιτή και πιο συναισθηματική. Προσοχή πάντα στον Ποσειδώνα, από το απέναντι ζώδιο, που θολώνει το μυαλό και σε κάνει πιο ευάλωτη.

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη, ως τις 7, δίνει ελπίδες στη συναισθηματική σου ζωή. Από τις 8, βάζεις στην άκρη συναισθηματικά θέματα καθώς άλλα πράγματα απορροφούν το χρόνο σου. Η κοινωνικότητα είναι στα ύψη. Ο Άρης, στο απέναντι ζώδιο, φέρνει εντάσεις στην προσωπική σου ζωή, μπορεί να παίζονται και παιχνίδια εξουσίας από το ταίρι σου ή μπορεί να έχει πολλές απαιτήσεις από σένα. Οπλίσου με υπομονή καθώς αυτός ο μήνας μπορεί να φέρει ένα χωρισμό, μια κρίση, ένα αδιέξοδο. Οικογενειακά πρόσωπα μπορεί να εμπλακούν σε αυτό το ψυχρό κλίμα και η κατάσταση να υπερβεί τα όρια. Δεν είναι κατάλληλο το διάστημα για να ικανοποιηθούν οι συναισθηματικές σου ανάγκες. Προσπάθησε να προχωρήσεις μπροστά δημιουργώντας σχέσεις στήριξης και αλληλοσεβασμού. Μην σπαταλάς άδικα την ενέργειά σου, μην ικανοποιείς συνεχώς τις ανάγκες των άλλων για να είσαι αρεστή, δεν σε ωφελεί αυτό και δεν σου προσφέρει καμία ικανοποίηση.

ΣΚΠΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη, από τις 8, είναι ευνοική για σένα. Αν έχεις σχέση, υπάρχει ηρεμία και συνεννόηση με το ταίρι σου. Αν είσαι μόνη, ανοίγονται νέοι ορίζοντες στην προσωπική σου ζωή. Αναζητάς ένα πρόσωπο με το οποίο θα ζήσεις την περιπέτεια, θα περάσεις μαζί του όμορφες και ανέμελες στιγμές. Κάποιες αλήθειες βγαίνουν στην επιφάνεια αυτό το μήνα. Η πανσέληνος στις 3 μπορεί να δημιουργήσει αποστάσεις από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Σε κάθε περίπτωση ονειρεύεσαι το παρακάτω της ζωής σου. θέλεις να απελευθερωθείς συναισθηματικά και να κάνεις σχέσεις πιο ουσιαστικές. Προς το παρών, τίποτα δεν προχωρά. Υπάρχει μια ψυχρότητα στις σχέσεις σου, μια διάθεση για αντιπαραθέσεις. Οι μεγάλοι πλανήτες κινούνται ανάδρομα και πολλά πράγματα στη ζωή σου μπαίνουν σε φάση αναμονής.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Αφροδίτη, ως τις 7 στο απέναντι ζώδιο, είσαι πιο γελαστή και αφήνεσαι στη ροή των συναισθημάτων. Πέρασες ένα δύσκολο διάστημα. Από τις 8, μπαίνεις σε μια φάση ενδοσκόπησης και απολογισμού, είσαι πιο κτητική και ζηλιάρα, όμως το σεξ και η φλόγα του έρωτα κυριαρχούν. Αν είσαι μόνη, προκύπτουν σχέσεις σαρκικού χαρακτήρα. Ο Άρης, στα μέσα του μήνα, τονίζει την ερωτική σου ζωή και ζεις παθιασμένες αισθηματικές καταστάσεις. Βέβαια, μπορεί να μην διανύεις και την καλύτερη περίοδο και να μην θέλεις να προχωρήσεις σε μια σχέση. Η νέα Σελήνη στις 19 ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική σου ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη, από τις 8 στο απέναντι ζώδιο, ανοίγει νέους ορίζοντες στις προσωπικές σου σχέσεις. Η αυτοπεποίθησή σου δεν είναι μεγάλη. Πολλά αγαπημένα πρόσωπα δεν εγκρίνουν τις αποφάσεις σου. Μπορεί να νιώθεις εξαρτημένη από το ταίρι σου, να μην μπορείς να κουνηθείς χωρίς αυτό. Προς το τέλος του μήνα, με την αντίθεση Αφροδίτης/Πλούτωνα, κάποιες επιλογές σου δημιουργούν προβλήματα, υπάρχουν τάσεις ελέγχου και εμμονές. Με τον Άρη θα πρέπει να είσαι προσεκτική στις κινήσεις σου καθώς είσαι πολύ εγωίστρια και δεν βλέπεις την άλλη πλευρά, με αποτέλεσμα να οδηγούνται οι καταστάσεις στα άκρα. Με τον Ερμή, από τις 20, βλέπεις τα πράγματα πιο αισιόδοξα και βρίσκεις λύσεις που σε βγάζουν από το αδιέξοδο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη, ως τις 7, φέρνει εύνοια στην ερωτική σου ζωή. Προσπαθείς να βάλεις μια τάξη στην συναισθηματική σου ζωή. Από τις 8, ασχολείσαι με πρακτικά θέματα που αφορούν το ταίρι σου, άσε τον εγωισμό σου στην άκρη. Αν είσαι μόνη, μπορεί να κάνεις μια νέα γνωριμία μέσα από τον εργασιακό χώρο. Η πανσέληνος στο ζώδιό σου στις 3 φέρνει νεύρα, διλήμματα και ανατροπές. Μπορεί οι επιλογές σου να μην βρίσκουν σύμφωνα οικογενειακά πρόσωπα και να αντιδρούν. Οι απαιτήσεις σου είναι μεγάλες. Με την νέα Σελήνη στις 19 στο απέναντι ζώδιο αλλάζεις τις καταστάσεις προς το καλύτερο. Με τον Ουρανό θέλεις να αποτινάξεις από τη ζωή σου ότι σε περιορίζει και σε καταπιέζει. Δεν έχεις αντοχές, όμως μπορεί να μην έχεις ξεπεράσει και φοβίες, ανασφάλειες, αναστολές από το παρελθόν. Μην μπλέκεις αγαπημένα πρόσωπα με οικονομικά.

ΙΧΘΥΕΣ

Με την Αφροδίτη, ως τις 7, δεν ασχολείσαι με την ερωτική σου ζωή. Δεν είναι καλό διάστημα για να δημιουργήσεις γερές σχέσεις. Από τις 8, μπορείς να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Είσαι πιο χαρούμενη, γελάς, διασκεδάζεις με αγαπημένα πρόσωπα. Αν είσαι μόνη, μπορεί να κάνεις μια νέα γνωριμία μέσα από χώρο ψυχαγωγίας. Μπορεί να ενδιαφερθείς επίσηςγια ένα φιλικό πρόσωπο. Προς το τέλος του μήνα, μπορεί να αποκαλυφθεί ένα μυστικό, προσπάθησε να είσαι ξεκάθαρη. Ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σου σε κάνει να βλέπεις τις σχέσεις σου ρομαντικά. Δεν μπορείς να διαχειριστείς αντικειμενικά τα συναισθήματά σου. Η σχέση σου σε απασχολεί πολύ προς το τέλος του μήνα όπου Ήλιος και Ερμής περνούν στο απέναντι ζώδιο. Τότε είναι το κατάλληλο διάστημα για να βάλεις νέες βάσεις στην προσωπική σου ζωή.

ημερήσιες προβλέψεις

Τα ζώδια σήμερα: Κάθε μέρα, οι αστρολόγοι Πέρρης Κρητικός και Αντιγόνη Στάμου μάς ενημερώνουν για τις αστρολογικές προβλέψεις της μέρας. Πώς θα περάσουν όλα τα ζώδια σήμερα;