Αστρολογία : Προβλέψεις17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, 2020

Επαγγελματικές προβλέψεις 2020 | Πώς θα εξελιχτεί η επαγγελματική ζωή των ζωδίων στην αρχή της νέας δεκαετίας;

Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

Επαγγελματικές προβλέψεις 2020 | Πώς θα εξελιχτεί η επαγγελματική ζωή των ζωδίων στην αρχή της νέας δεκαετίας;

Επαγγελματικές προβλέψεις 2020 | Πώς θα εξελιχτεί η επαγγελματική ζωή των ζωδίων στην αρχή της νέας δεκαετίας;

Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής σου στρέφεται αυτή τη χρονιά στην καριέρα και την κοινωνική σου εικόνα. Θέλεις να αποκτήσεις κύρος, να ξεχωρίσεις και να δείξεις τι αξίζεις. Ο δρόμος δεν θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα, όμως με επιμονή θα ανταμειφθείς. Καλοί μήνες είναι ο Φεβρουάριος, ο Ιούλιος, ο Οκτώβριος ενώ τον Νοέμβριο θα δρέψεις τους καρπούς των προσπαθειών σου μετά από επίπονες προσπάθειες. Ο Δίας σου δίνει ευκαιρίες προόδου και καταξίωσης όλη τη χρονιά. Κρόνος/Πλούτωνας τον Ιανουάριο σου δίνουν μεγάλη ισχύ. Οι προκλήσεις είναι ισχυρές και ο ανταγωνισμός μεγάλος. Όμως διαθέτεις το κατάλληλο πάθος και κάνεις τις απαιτούμενες θυσίες για να φτάσεις ψηλά. Θέλεις να είσαι το ισχυρό πρόσωπο που κινεί τα νήματα. Προς το τέλος της χρονιάς, Δίας/Κρόνος θα σου φέρουν κάτι σημαντικό. Με τον Άρη στο ζώδιό σου από τις 28 Ιουνίου ως το τέλος της χρονιάς, θα πάρεις πρωτοβουλίες, η ενέργεια είναι στα ύψη, ξεχειλίζεις από δυναμισμό και αποφασιστικότητα αλλά δεν λείπουν και οι εντάσεις ή οι αυστηρές συμπεριφορές. Απόφυγε καταστάσεις που μυρίζουν μπαρούτι ή συζητήσεις που οδηγούν τα πράγματα στα άκρα. Στην ανάδρομη πορεία του, από αρχές Σεπτεμβρίου ως τα μέσα Νοεμβρίου, θα νιώθεις κούραση. Προσοχή στην Ηλιακή έκλειψη στις 21/6. Μπορεί να συνειδητοποιήσεις πως δεν υπάρχει μόνο η καριέρα στη ζωή αλλά και η οικογένεια που μπορεί να νιώθει παραμελημένη. Με την Σεληνιακή έκλειψη στις 5 Ιουλίου, οι επαγγελματικές απαιτήσεις είναι μεγάλες και μπορεί πάλι να χάσεις την ισορροπία στην προσωπική σου ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτή τη χρονιά έχει σημασία να κυνηγήσεις τα όνειρά σου, να επιμορφωθείς, να προοδεύσεις και την επόμενη χρονιά να κάνεις επαγγελματικά ανοίγματα. Με τον Κρόνο, από 22/3-1/7, και από 17/12 και πέρα, θα αλλάξει το τοπίο της επαγγελματικής σου ζωής, θα πιεστείς και θα προσαρμοστείς σε συνθήκες που δεν είναι γνώριμες. Οι υποχρεώσεις σου θα είναι πολλές, θα χάνεις το κουράγιο σου και θα απομονώνεσαι. Ανώτερα πρόσωπα μπορεί να σου πηγαίνουν κόντρα. Κάνε υπομονή και μείνε επίμονη. Δύσκολος μήνας ο Απρίλιος ως τα μέσα Μαίου καθώς οι υποχρεώσεις σου θα είναι πολλές και θα κυριαρχούν τα απρόβλεπτα. Μπορεί να αποφασίσεις να βγεις από καταστάσεις που δεν σε αφήνουν να λειτουργήσεις ελεύθερα. Με τον Ουρανό στο ζώδιό σου, θα πρέπει να σκεφτείς για τις επιλογές σου και τις επιθυμίες σου. Αν είσαι πιστή στα θέλω σου, δεν έχεις να φοβηθείς κάτι. Αν όμως υπακούς και συμβαδίζεις με τις απαιτήσεις των άλλων, τότε θα έχεις εξελίξεις. Η Ηλιακή έκλειψη στις 21/6 ενισχύει την αυτοπεποίθησή σου και οδηγεί σε επαγγελματική επιτυχία. Δίας/Κρόνος στο τέλος της χρονιάς φέρνουν εμπόδια που θα πρέπει να ξεπεράσεις χάρις στην υπευθυνότητά σου. Ανώτερα πρόσωπα και κάποιες απαιτήσεις δεν σε αφήνουν να ξεκουραστείς. Με την Ηλιακή έκλειψη στις 5/7 θα ασχοληθείς με επιχειρηματικές δραστηριότητες και επενδύσεις. Με τον Δία όλη τη χρονιά, μπορείς να ταξιδέψεις στο εξωτερικό και να γνωρίσεις ανθρώπους από μακριά. Μάιο και Ιούνιο, στην ανάδρομη πορεία του, θα αναθεωρήσεις φιλόδοξα σχέδια και θα διατηρήσεις τα κεκτημένα σου. Ο Πλούτωνας τονώνει την αυτοπεποίθησή σου, έχεις ισχυρή παρουσία στα πράγματα και στην καριέρα. Ο Κρόνος σου δίνει υπομονή, αποφασιστικότητα και την αίσθηση του καθήκοντος. Μαζί του, θα δρέψεις τους καρπούς των προσπαθειών σου και θα κάνεις επαφές με το εξωτερικό. Κρόνος/Πλούτωνας τον Ιανουάριο φέρνουν πρόοδο και επαγγελματική καταξίωση. Χτίσε γερές βάσεις αλλά πρόσεξε μήπως από υπέρμετρη φιλοδοξία, χάσεις από κοντά σου ανθρώπους σημαντικούς για τη ζωή σου. Με τον Άρη, από τις 28/6 ως το τέλος της χρονιάς, θα έχεις νεύρα και θα πρέπει να αποφύγεις παρασκηνιακές ενέργειες. Ανέβαλε τη δράση και μην παίρνεις πρωτοβουλίες στην ανάδρομη πορεία του από αρχές Σεπτεμβρίου ως μέσα Νοεμβρίου καθώς θα νιώθεις κουρασμένη και θα νιώθεις σαν να προσπαθείς μάταια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μπορεί αυτή τη χρονιά να έχεις μια παραποιημένη εικόνα για την καριέρα, να μην έχεις κατασταλάξει, να μην ξέρεις τι σου ταιριάζει και τι μπορεί να σε πάει μπροστά, λόγω Ποσειδώνα. Πρόσεχε μην βρεθείς εξαπατημένη ή απογοητευμένη στα τέλη Ιανουαρίου και τα μέσα Ιουνίου, κυρίως αν έχεις γεννηθεί γύρω στις 10/6. Θα τα πας πολύ καλά αν ασχολείσαι με τέχνες, υγεία και φιλανθρωπία. Με Δία/Ποσειδώνα έχεις καλές προθέσεις, κινείσαι ηθικά και προωθείς επαγγελματικές συμφωνίες. Προσεγγίζεις καλλιτεχνικά τις επαγγελματικές σου υποθέσεις. Μπορεί να σου λείπει η φιλοδοξία, αυτό όμως δεν σε απομακρύνει από την επιτυχία. Απόφυγε συζητήσεις στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Φεβρουαρίου καθώς μπορεί να παρεξηγηθείς. Κάποιες εντάσεις για επαγγελματικά σχέδια στο τέλος Ιανουαρίου θα ρυθμιστούν μέσα Μαρτίου. Ο Κρόνος, από 22/3-1/7 και από τα μέσα Δεκεμβρίου και μετά, θα σε φέρει πιο κοντά στους στόχους σου. Προσοχή με την Σεληνιακή έκλειψη στις 5/6 σε συγκρούσεις με άτομα κύρους. Με τον Άρη, από τις 28/6, θα ανοίξεις τον κύκλο γνωριμιών σου, θα εμπλακείς στα κοινά και θα γίνεις δημοφιλής. Στην ανάδρομη πορεία του, από αρχές Σεπτεμβρίου ως τα μέσα Νοεμβρίου, θα κάνεις αναθεωρήσεις, οι κοινωνικές σχέσεις θα περάσουν κρίση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η καριέρα θα σε απασχολήσει πολύ από το καλοκαίρι και μετά. Μην χάνεις την ψυχραιμία σου και συγκρούεσαι με άτομα κύρους. Ο Άρης, από τις 28/6 ως το τέλος της χρονιάς θα σου δείξει πως κατά βάθος, αναζητάς μια ρήξη με το κατεστημένο, όμως θα πρέπει να είσαι και έτοιμη να αντιμετωπίσεις τις συνέπειες που μπορεί να είναι η απώλεια της δουλειάς σου ή η οριστική ρήξη με άτομο κύρους. Οι υποχρεώσεις σου αυτό το διάστημα θα είναι πολλές ή μπορεί να αναλάβεις νέες ευθύνες. Η καριέρα θα είναι προτεραιότητα και θα πρέπει να αποδείξεις την αξία σου. Διεκδικείς όσα δικαιούσαι και μπορεί να έρθεις σε σύγκρουση με ανώτερα πρόσωπα. Πρόσεχε την εξουσία που ασκείς ή σου ασκούν. Η έλλειψη ψυχραιμίας θα επιδεινώσει τις καταστάσεις. Με την ανάδρομη πορεία του, από τις αρχές Σεπτεμβρίου ως τα μέσα Νοεμβρίου, απόφυγε να πάρεις πρωτοβουλίες καθώς θα συναντήσεις αδιέξοδα και καθυστερήσεις. Η κοινωνική σου εικόνα μπορεί να πληγεί. Ο Ουρανός, όλη τη χρονιά, σε κάνει εξωστρεφή, ανεκτική στους άλλους και προσαρμοστική στις αλλαγές. Το τέλος της χρονιάς σε βρίσκει με πολλές υποχρεώσεις. Με την Ηλιακή έκλειψη στις 14/12, η δουλειά είναι η προτεραιότητά σου.

ΛΕΩΝ

Η καριέρα σου έχει σκαμπανεβάσματα καθώς δεν μπορείς να βρεις κάτι να σε εκφράζει και να σε εμπνέει. Μπορεί να αποφασίσεις να αλλάξεις δουλειά ή και τομέα. Δεν είναι εύκολο να χτίσεις κάτι ασφαλές. Ανατροπές μπορεί να συμβαίνουν στον επαγγελματικό τομέα και δεν μπορείς να δείξεις την δημιουργικότητά σου ή μπορεί να αλλάζουν οι επιθυμίες σου, κυρίως αν είσαι γεννημένη στον Ιούλιο, με τον Ουρανό. Δεν είσαι σίγουρη αν έχεις κάνει τις σωστές επιλογές με αποτέλεσμα να εκτίθεσαι πολλές φορές κοινωνικά και αυτό δεν ταιριάζει στο προφίλ σου. Μην ρισκάρεις γιατί δεν θα σου βγει σε καλό. Με τον Άρη, από τις 28/6 ως το τέλος της χρονιάς, έχεις αυτοπεποίθηση και στοχεύεις ψηλά, επωφελείσαι από το εξωτερικό και από νομικά θέματα. Προσοχή, καθώς με την ανάδρομη πορεία του, από τις αρχές Σεπτεμβρίου ως τα μέσα Νοεμβρίου, μπορεί να ακυρωθούν σχέδια ή να δημιουργηθούν ρωγμές σε εργασιακές σχέσεις. Μην παίρνεις σοβαρές αποφάσεις που αργότερα θα μετανιώσεις. Ο Δίας φέρνει εξελίξεις στη δουλειά αυτή τη χρονιά και μπορεί να σου δώσει διέξοδο σε άλυτα προβλήματα. Κρόνος/Πλούτωνας, για το τρίτο δεκαήμερο κυρίως, αναδιαμορφώνουν το τοπίο της δουλειάς και φρενάρουν την πρόοδό σου αν στην πορεία χάσεις τους στόχους σου. Μπορεί να δεχτείς αυταρχικές συμπεριφορές από συναδέλφους. Δίας/Πλούτωνας σου δίνουν εξουσία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν έχεις γεννηθεί τον Σεπτέμβριο, διανύεις μια αστάθεια λόγω Ποσειδώνα. Μπορεί για μεγάλο διάστημα, να βρίσκεσαι υπό την απειλή μιας απόλυσης ή μιας παραίτησης. Μπορεί να αμφιβάλλεις αν οι προσπάθειές σου αναγνωρίζονται από ανώτερα πρόσωπα. Με την Αφροδίτη, από τις αρχές Απριλίου ως τις αρχές Αυγούστου, χρησιμοποιείς τη γοητεία σου για να πετύχεις, όμως τα πράγματα είναι μπερδεμένα. Μην μπερδεύεις συναισθήματα με δουλειά γιατί δεν θα ωφεληθείς. Είσαι άνθρωπος που αγαπά την σταθερότητα, όμως να είσαι έτοιμη για ανατροπές από τις 28/6 ως το τέλος της χρονιάς. Κάποια γεγονότα θα αναταράξουν τις εργασιακές σου σχέσεις. Ο Δίας όλη τη χρονιά προωθεί δημιουργικά και επιχειρηματικά σχέδια. Με τον Πλούτωνα αφοσιώνεσαι στους στόχους σου. Δίας/Πλούτωνας μπορεί να φέρουν βαθιές τομές στη ζωή σου στις αρχές Απριλίου, στα τέλη Ιουνίου και στα μέσα Νοεμβρίου. Με τον Κρόνο ξέρεις που πατάς και τι θέλεις, προχωράς αργά και σταθερά και παίρνεις ώριμες αποφάσεις. Κρόνος/Πλούτωνας τον Ιανουάριο, σε κάνουν επίμονη στους στόχους σου. Όμως θα πρέπει να αποφύγεις την κτητικότητα και την επιβολή στους άλλους. Με την Σεληνιακή έκλειψη στις 5/6 μπορεί να έρθεις σε ρήξη με ανώτερα πρόσωπα και γενικά να χάσεις τον έλεγχο.

ΖΥΓΟΣ

Η δουλειά σου έρχεται σε δεύτερη μοίρα λόγω άλλων προβλημάτων που πρέπει να αντιμετωπίσεις. Δύσκολα τα διαστήματα των εκλείψεων, ο Ιανουάριος, ο Ιούνιος, ο Ιούλιος. Έτσι, μπορεί οι άλλοι να μην σε εκτιμούν λόγω της μερικής και όχι ολοκληρωτικής αφοσίωσής σου στην καριέρα. Με τον Ποσειδώνα δεν χάνεις την πίστη σου στο όραμα. Δίας/Ποσειδώνας βοηθούν την πρόοδό σου και μπορείς να πετύχεις πολλά προς τα τέλη Φεβρουαρίου, τέλη Ιουλίου και μέσα Οκτωβρίου. Ο Κρόνος, από τις 22/3-1/7 και από τα μέσα Δεκεμβρίου και πέρα, θα σου δείξει τα σωστά και τα λάθη σε επιχειρηματικά και δημιουργικά σχέδια, θα σε αναγκάσει να τα δεις όλα πιο σοβαρά. Δίας/Κρόνος στο τέλος της χρονιάς ευνοούν φιλόδοξα σχέδια. Με το Δία, όλη τη χρονιά, μπορεί να αποφασίσεις να δουλέψεις από το σπίτι. Δημιουργικό θα είναι το Πάσχα όπου θα εμπλακείς σε δημιουργικές δραστηριότητες. Πραγματοποίησε τα όνειρά σου. Προσοχή στις εντάσεις με συνεργάτες με τον Άρη, από τις 28/6 ως το τέλος της χρονιάς, τα βάζεις με όλους και με όλα. Κρόνος/Πλούτωνας, τον Ιανουάριο μπορεί να σε κάνουν αποδέκτη αυταρχικών συμπεριφορών από ανώτερα πρόσωπα. Η Ηλιακή έκλειψη στις 14/12 σε κάνει δημοφιλή και σε φέρνει στο επίκεντρο της προσοχής.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πάντα προσπαθείς να ανέβεις επαγγελματικά, αυτή η χρονιά όμως δεν σε βοηθάει ιδιαίτερα. Δεν φαίνεται να ανεβαίνεις κοινωνικά, δεν φαίνονται ιδιαίτερες δραστηριότητες παρόλο που σκοπός σου πάντα είναι να ξεχωρίζεις. Η δουλειά θα σε απασχολήσει αρκετά, σωματικά και πνευματικά χωρίς ιδιαίτερο όφελος. Μπορεί, από τις 28/6 ως το τέλος της χρονιάς, με τον Άρη, να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες και υποχρεώσεις που θα σε κουράσουν. Στην ανάδρομη πορεία του, από αρχές Σεπτεμβρίου ως μέσα Νοεμβρίου, θα αναστατωθείς και θα αγχωθείς με εργασιακά θέματα. Προσοχή στις εντάσεις και τους ψηλούς τόνους. Ο Ιούνιος είναι ένας ιδιαίτερα παραγωγικός μήνας. Ο Ουρανός μπορεί να φέρει ανατροπές εκεί που δεν το περιμένεις όλη τη χρονιά. Με το Δία, μπορείς να μεγαλώσεις τον κύκλο σου και να κάνεις νέες γνωριμίες. Τα Χριστούγεννα θα ασχοληθείς πιο εντατικά με τη δουλειά. Ο Πλούτωνας, όλη τη χρονιά, σου δίνει αυτοπεποίθηση, κύρος, ισχύ και επιρροή. Είσαι έτοιμη να πάρεις πρωτοβουλίες. Κρόνος/Πλούτωνας, τον Ιανουάριο, σου δίνουν επιμονή, υπομονή και αντοχές. Η έκλειψη στις 10/1 φέρνει νέα σχέδια. Δίας/Πλούτωνας φέρνουν την τύχη στην πόρτα σου, αποκτάς περισσότερα ενδιαφέροντα που μπορεί να σου αλλάξουν τη ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η επαγγελματική σου ζωή δεν φαίνεται να αλλάζει ιδιαίτερα αυτή τη χρονιά. Δεν θα υπάρχουν εντάσεις, ούτε θα έχεις αυξημένες υποχρεώσεις για να κουραστείς. Ο Άρης, από την αρχή της χρονιάς ως τα μέσα Φεβρουαρίου στο ζώδιό σου σού δίνει ενέργεια και αυτοπεποίθηση που πρέπει να διοχετεύσεις εποικοδομητικά για να πετύχεις. Έχεις τη δύναμη και το κουράγιο να ξεκινήσεις νέα σχέδια. Πετυχαίνεις δύσκολες αποστολές όμως θα πρέπει να προσέξεις και εξαπατήσεις, καταχρήσεις, λάθη. Ο Ποσειδώνας μπορεί να φέρει παγίδες και δυσκολίες, θα είσαι επιρρεπής σε απατηλές καταστάσεις. Δίας/Ποσειδώνας βοηθούν τα σχέδιά σου. Ο Κρόνος, από τις 22/3-1/7 και από τα μέσα Δεκεμβρίου και πέρα, θα σταθεροποιήσει σχέδια που έχουν να κάνουν με εμπόριο και επικοινωνία. Χάρις στην ευφυία και την εφευρετικότητά σου, θα λύσεις δύσκολες υποθέσεις και θα αναλάβεις έναν ηγετικό ρόλο. Ο Ουρανός μπορεί να προκαλέσει μια αστάθεια στον εργασιακό τομέα όλη τη χρονιά. Η Ηλιακή έκλειψη στις 21/6 μπορεί να δημιουργήσει στρες. Βλέπεις πιο αισιόδοξα τα πράγματα στο τέλος της χρονιάς. Με Δία/Κρόνο, διευρύνεις τους ορίζοντές σου και τα ενδιαφέροντά σου και κάνεις νέες γνωριμίες. Θα έχεις καλή τύχη και ευκαιρίες για πρόοδο, θα αλλάξεις τον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα. Με τον Άρη, από τις 28/6 ως το τέλος της χρονιάς, θα έχεις δύναμη και μεγάλη αυτοπεποίθηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτή τη χρονιά σταθεροποιείς την επαγγελματική σου ζωή. Ταξίδια για δουλειά ή μια μετακόμιση για δουλειά είναι πιθανά. Είναι μια χρονιά επιτυχίας αρκεί να ξέρεις να αρπάζεις τις ευκαιρίες την κατάλληλη ώρα. Θα χρειαστεί αρκετή δουλειά και κόπος για να ξεκινήσεις μια νέα πορεία και τα οφέλη θα τα δεις σε βάθος χρόνου. Το δεύτερο εξάμηνο είναι πιθανό να εγκαταλείψεις μια δουλειά που σε πιέζει και μάλιστα με επεισοδιακό τρόπο. Ισχυρές ρήξεις και αναστάτωση με συναδέλφους είναι πιθανά. Με το Δία στο ζώδιό σου αυτή τη χρονιά νιώθεις πως η τύχη σου χαμογελά. Όμως, η σύνοδός του με Κρόνο/Πλούτωνα δεν είναι γενναιόδωρη και δεν δίνει και πολλές ευκαιρίες για να διευρύνεις τους ορίζοντές σου και τα σχέδιά σου. Μπορεί να νιώσεις πως κάτι σου δίνει και ύστερα από λίγο στο παίρνει πίσω. Κρόνος/Πλούτωνας, τον Ιανουάριο, σε κάνουν ηγέτη αλλά και ψυχρή, αυστηρή απέναντι στους άλλους. Μπορεί να γίνεις και ανταγωνιστική για το συμφέρον σου. Ο Ουρανός μπορεί να απογειώσει τα σχέδιά σου όλη τη χρονιά. Η Ηλιακή έκλειψη στις 21/6 στο απέναντι ζώδιο μπορεί να φέρει προβλήματα σε σχέσεις και συνεργασίες. Ο Άρης στο ζώδιό σου, από τα μέσα Φεβρουαρίου ως τέλη Μαρτίου, σου δίνει θάρρος και παίρνεις πρωτοβουλίες. Έχεις δύναμη, αυτοπεποίθηση αλλά και εριστική διάθεση. Μακριά από αλαζονεία και υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή τη χρονιά θα έχεις ευκαιρίες προόδου που θα έρθουν απρόσμενα. Μπορεί και ο χώρος του σπιτιού να γίνει η βάση σου. Θα χρειαστεί να αποφύγεις παρασκηνιακές ενέργειες και υπόγειες κινήσεις ακόμα και αν ο πειρασμός είναι μεγάλος. Μακριά από περίπλοκα πράγματα, μην μπλέκεις τον έρωτα με τα επαγγελματικά. Διώξε τις ανασφάλειες που εμποδίζουν την εξέλιξή σου. Ο Άρης στο ζώδιό σου, από τον Απρίλιο ως τα μέσα Μαίου ανάβει φωτιές όταν κάτι δεν εξελίσσεται όπως θες. Ευνοούνται συζητήσεις και μετακινήσεις. Έχεις ενέργεια, δύναμη, κουράγιο και για τις πιο απαιτητικές υποχρεώσεις. Είναι μια περίοδος όπου πείθεις με τις προθέσεις σου. Επωφελήσου τον Ερμή στο ζώδιό σου τον Ιανουάριο για πνευματικά και επικοινωνιακά θέματα. Είναι καλή περίοδος για δουλειά και συμβόλαια. Ο Κρόνος στο ζώδιό σου, από 22/3-1/7 και από τα μέσα Δεκεμβρίου και πέρα, θα φέρει περιορισμούς και θα δοκιμάσει την υπομονή και την πειθαρχία σου. Δίας/Κρόνος στο τέλος της χρονιάς θα σου δείξουν το δρόμο της σκληρής δουλειάς που σε οδηγεί στην επιτυχία. Θα είσαι ρεαλίστρια, φιλόδοξη, αισιόδοξη. Επιχειρηματικές συμφωνίες θα φέρουν οφέλη. Ο Άρης, από τις 28/6 και μέχρι το τέλος της χρονιάς θα κάνει έντονη τη ζωή σου. θα είσαι ανυπόμονη, δραστήρια, ενεργητική, βιαστική. Έχεις αντοχές, σωματικές και πνευματικές. Είναι καλό διάστημα για να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο. Προσοχή στις μετακινήσεις και την επικοινωνία με την ανάδρομη πορεία του, από αρχές Σεπτεμβρίου ως μέσα Νοεμβρίου για να μην παρεξηγηθείς. Καθυστερήσεις και εκνευρισμός είναι πιθανά καθώς θα νιώθεις πως τίποτα δεν προχωρά. Μπορεί προς το τέλος της χρονιάς να ετοιμάζεις κάτι παρασκηνιακά, ένα φιλόδοξο σχέδιο που θα δει το φως την επόμενη χρονιά. Θα είσαι υπερδραστήρια τα Χριστούγεννα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η ενέργειά σου είναι στα ύψη από τις αρχές της χρονιάς ως τα μέσα Φεβρουαρίου. Έχεις πολλά ενδιαφέροντα και νέες δραστηριότητες. Προωθείς επαγγελματικά σχέδια και έχεις στήριξη από δυνατά πρόσωπα-κλειδί. Μπορεί βέβαια μέσα στη χρονιά να νιώσεις πως δεν έχεις ανταμειφθεί όπως θα έπρεπε για την κούρασή σου. Δύσκολα τα διαστήματα στις αρχές Ιουνίου, στα τέλη Νοεμβρίου και τα μέσα Δεκεμβρίου. Μπορεί αυτά τα διαστήματα να προβληματιστείς για το αν έχεις πάρει τις σωστές αποφάσεις. Με τον Ουρανό, όλη τη χρονιά, μπορεί να πάρεις μια προαγωγή ή μια νέα θέση. Θα γνωρίσεις νέους ανθρώπους και θα εμπλακείς σε ομάδες. Θα καταφέρεις να πετύχεις χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Ο Άρης, από τα μέσα Μαίου και μέχρι το τέλος Ιουνίου στο ζώδιό σου, σού δίνει δύναμη, κουράγιο, αισιοδοξία. Μπορεί να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο και να δεχτείς στήριξη από κάποια πρόσωπα. θα έχεις τη διάθεση να ολοκληρώσεις αποτελεσματικά κάποιες υποθέσεις σου. Με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου έχεις φαντασία και βλέπεις τα πράγματα θετικά. Άρης/Ποσειδώνας μπορεί να σε παρασύρουν σε καταχρήσεις και τάσεις φυγής. Έχεις στο μυαλό σου τη δική σου πραγματικότητα και απογοητεύεσαι όταν κάτι δεν πάει καλά. Μην πάρεις σοβαρές αποφάσεις με την Σεληνιακή έκλειψη στις 5/6. Με το Δία σκέφτεσαι αισιόδοξα όλη τη χρονιά. Κρόνος/Πλούτωνας, τον Ιανουάριο σε κάνουν δεσποτική και αυστηρή. Ασκείς επιρροή και ετοιμάζεις μια επιχειρηματική επιτυχία με Δία/Πλούτωνα αρχές Απριλίου, τέλη Ιουνίου, μέσα Νοεμβρίου. Ο Άρης, από τις 28/6 και μέχρι το τέλος της χρονιάς, φέρνει αυταρχικές συμπεριφορές λόγω οικονομικών διαφορών. Η Ηλιακή έκλειψη στις 14/12 φέρνει επαγγελματικές αλλαγές. Μπορεί να δεχτείς μια πρόταση που θα σε θαμπώσει αλλά θα πρέπει να κρατάς μικρό καλάθι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Best of network