Follow us

Έρωτες στην καρδιά της Άνοιξης | Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Η Αφροδίτη έχει μπει στο παιχνιδιάρικο ζώδιο των Διδύμων και θα παραμείνει εκεί για μήνες.

Χρύσα Συκά
ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΥΣΑ ΣΥΚΑ
ζώδια

Η Αφροδίτη έχει μπει στο παιχνιδιάρικο ζώδιο των Διδύμων και θα παραμείνει εκεί για μήνες. Η Αφροδίτη σ’ αυτό το ζώδιο αγαπά το φλερτ, τις νέες γνωριμίες, τις αταξίες, θέλει να εκφράσει τον έρωτά της.

Πώς θα περάσουν ερωτικά όλα τα ζώδια τον Απρίλιο; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη, από τις 3, ευνοεί νέες γνωριμίες, μετακινήσεις, επαφές αλλά και κοντινά ταξίδια. Η πανσέληνος στις 8 στο απέναντι ζώδιο δίνει φως στην ερωτική σου ζωή. Αν είσαι μόνη, μπορεί να γνωρίσεις κάτι καινούργιο ενώ αν έχεις σχέση, θα έχεις ανάγκη να ξεφύγεις από την καθημερινότητα. Κάποιους προβληματισμούς για τη σχέση σου θα τους έχεις αυτό το μήνα. Να εκτιμήσεις τις μικρές χαρές της ζωής.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη, από τις 3, ευνοεί αυτούς που βρίσκονται σε σχέση, σταθεροποιεί τις σχέσεις ή τις βοηθάει να πάρουν μια πιο συγκεκριμένη μορφή. Με το τετράγωνο Άρη/Ουρανού θα πρέπει να βάλεις νερό στο κρασί σου αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο. Ξεκαθάρισε τι ακριβώς θέλεις από τη σχέση σου και προχώρα ένα βήμα παρακάτω. Η νέα Σελήνη στις 23 στο ζώδιό σου ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο. Έχεις περισσότερο ανάγκη τις υλικές απολαύσεις από τον έρωτα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την Αφροδίτη, από τις 3 στο ζώδιό σου, αυξάνεται η γοητεία σου. Η πανσέληνος στις 8 σου δίνει ευκαιρίες για φλερτ και εξωστρέφεια αλλά σε κάνει και ζηλιάρα, εμμονική. Αν έχεις σχέση, ανεβαίνει στα ύψη το ερωτικό θερμόμετρο ενώ αν είσαι μόνη, ετοιμάσου για νέες γνωριμίες. Ανέλαβε τις ευθύνες σου, αγαπημένα πρόσωπα σε στηρίζουν. Πολλά καθοριστικά πράγματα θα συμβούν στη ζωή σου αυτόν τον καιρό. Μπορεί να σταθεροποιήσεις τη σχέση σου ή να αποφασίσεις ένα γάμο ή να κάνεις νέες σχέσεις με προοπτική. Ο Άρης σου δίνει θάρρος, αυτοπεποίθηση και παίρνεις πρωτοποριακές πρωτοβουλίες. Ο Ερμής σε κάνει πολύ επικοινωνιακή, κάνεις πολλές συζητήσεις, νέες γνωριμίες αλλά προσοχή στο παρασκήνιο. Οι συγκινήσεις δεν λείπουν αυτό το μήνα, όλοι αναζητούν τη συντροφιά σου αλλά εσύ θα έχεις ανάγκη και από λίγο χαλάρωση ή μοναξιά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη, από τις 3, σε κάνει εσωστρεφή και μυστικοπαθή και αν είσαι μόνη, δεν θα υπάρχει η δυναμική μιας νέας γνωριμίας, όσο και να σε γοητεύει ένα πρόσωπο, διστάζεις, δεν είσαι σίγουρη για τα αισθήματά σου, δεν τολμάς να εκφραστείς ανοιχτά ακόμα. Αν έχεις σχέση, μπορεί να έχεις κάποια παράπονα ή αμφιβολίες για το ταίρι σου. Πρόσεχε καθώς μπορεί να βρεθείς μπερδεμένη σε αδιέξοδες σχέσεις. Δίας/Πλούτωνας στο απέναντι ζώδιο θα φέρουν σημαντικές εξελίξεις στις σχέσεις σου. Προσπαθείς να αλλάξεις ότι δεν σε ικανοποιεί, ότι δεν σου ταιριάζει για να προχωρήσεις παρακάτω. Αν έχεις σχέση, θα θέλεις να την σταθεροποιήσεις ή αντίθετα, θα πάρεις την απόφαση να χωρίσεις. Παίρνεις οριστικές αποφάσεις για την ερωτική σου ζωή. Με τη νέα Σελήνη στις 23 προτιμάς να βγαίνεις με φίλους που σε ακούν και βρίσκονται στο πλευρό σου.

ΛΕΩΝ

Με την Αφροδίτη, από τις 3, έρχεσαι πιο κοντά σε φιλικά πρόσωπα. Αν είσαι μόνη, θα κάνεις νέες γνωριμίες μέσα από παρέες, ομάδες, οργανώσεις, εταιρείες. Αν έχεις σχέση, βάζεις νέους στόχους με το ταίρι σου. Με το τετράγωνο Άρη/Ουρανού μπορεί να υπάρχει γκρίνια καθώς το ταίρι σου θα έχει αυξημένες απαιτήσεις. Κάνε ένα βήμα πίσω σε αδιέξοδες καταστάσεις που σε δοκιμάζουν ψυχολογικά. Θα υπάρξουν απρόσμενες εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή και θα πρέπει να κρατήσεις χαμηλούς τόνους, να μην ρισκάρεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Αφροδίτη, από τις 3, ο έρωτας δεν είναι η προτεραιότητά σου, άλλα πράγματα απορροφούν το ενδιαφέρον σου. Εστιάζεις στις κοινωνικές σου επαφές. Με την πανσέληνο στις 8 παίζονται παιχνίδια εξουσίας στη σχέση σου και αναρωτιέσαι ποιος έχει το πάνω χέρι. Η νέα Σελήνη στις 23 είναι αισιόδοξη για τα αισθηματικά σου αν σταματήσεις να κρίνεις αυστηρά το σύντροφό σου. Φαίνεται πως τίποτα δεν σε ικανοποιεί, είσαι ανικανοποίητη. Δίας/Πλούτωνας, αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, μπορεί να γυρίσουν σελίδα στη ζωή σου. Έχεις την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου αρκεί να αποφύγεις τις υπερβολές. Άνοιξε ορίζοντες για το καινούργιο.

ΖΥΓΟΣ

Με την Αφροδίτη, από τις 3, ανοίγεσαι σε νέους ορίζοντες. Αν έχεις σχέση, υπάρχει ένα θετικό κλίμα ηρεμίας και συνεννόησης με το ταίρι σου. Αν είσαι μόνη, έχεις ανάγκη την περιπέτεια. Η πανσέληνος στις 8 στο ζώδιό σου είναι πιεστική, βγαίνουν στην επιφάνεια ανασφάλειες και φοβίες και θα πρέπει να αποφύγεις να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Απόφυγε τις υπερβολές στις σχέσεις σου. Η νέα Σελήνη στις 23 ευνοεί τη σεξουαλική σου ζωή. Δίας/Πλούτωνας φέρνουν μεγάλες αλλαγές στην οικογενειακή σου ζωή, αναζωογονείσαι και παίρνεις δύναμη από αγαπημένα πρόσωπα. Ακόμα και αν δεν είσαι ιδιαίτερα εκδηλωτική, μπορείς να κάνεις νέες γνωριμίες και να ζήσεις την περιπέτεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Αφροδίτη, από τις 3, κάνεις μια ενδοσκόπηση στην προσωπική σου ζωή. Το ερωτικό θερμόμετρο ανεβαίνει στα ύψη, είσαι πιο κτητική και ζηλιάρα με τον αγαπημένο σου. Αν είσαι μόνη, κάνεις μια γνωριμία περισσότερο σεξουαλική. Πρόσεχε τον παρορμητισμόσου με το τετράγωνο Άρη/Ουρανού για να μην γκρεμίσεις ότι έχεις χτίσει. Αναρωτιέσαι κατά πόσο ταιριάζεις με το ταίρι σου, η σχέση ή ο γάμος σου περνούν μια κρίση. Ένα απρόσμενο γεγονός σε παρασύρει σε ξεσπάσματα. Οικογενειακές υποχρεώσεις σε πιέζουν. Θέλεις να διώξεις από τη ζωή σου οτιδήποτε σε καταπιέζει και δεν σε αφήνει να εκφραστείς ελεύθερα. Δίας/Πλούτωνας μπορεί να φέρουν νέες γνωριμίες και επαφές. Με τη νέα Σελήνη στις 23 στο απέναντι ζώδιο ανοίγεις μια νέα σελίδα στην αισθηματική σου ζωή. Η σχέση σου αποκτά προτεραιότητα και μπαίνει στο μικροσκόπιο ότι σε ενοχλεί και δεν σου ταιριάζει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη, από τις 3 στο απέναντι ζώδιο, ανοίγει νέους ορίζοντες στην προσωπική σου ζωή. Αν έχεις σχέση, κάνεις εκπλήξεις στο ταίρι σου, αν είσαι μόνη, πνέει ένας νέος άνεμος, φλερτάρεις και κάνεις νέες γνωριμίες. Η σχέση και ο γάμος σου σε απασχολούν. Οι καβγάδες και οι διαφωνίες δεν θα λείπουν. Με την πανσέληνο στις 8 μπορεί το ταίρι σου να μην στηρίζει τους στόχους σου. Πρόσεχε τις επιλογές σου, πως χειρίζεσαι το λόγο καθώς σκέφτεσαι εντελώς πρακτικά και μπορεί να πεις πράγματα που πληγώνουν τους άλλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Αφροδίτη, από τις 3, ασχολείσαι με πρακτικά προβλήματα στην εργασία και την καθημερινότητά σου. Απόφυγε τον εγωισμό. Αν είσαι μόνη, μπορεί να κάνεις μια γνωριμία μέσα από τον εργασιακό χώρο. Η νέα Σελήνη στις 23 ευνοεί την προσωπική σου ζωή. Με Δία/Πλούτωνα στο ζώδιό σου αναζητάς κάτι μεγάλο και σπάνιο αντάξιο των προσδοκιών που έχεις για το ταίρι σου και για τον εαυτό σου. Έρχονται μεγάλες αλλαγές ζωής. Γυρίζεις σελίδα και αναζητάς την περιπέτεια, σκέφτεσαι πιο ανοιχτόμυαλα και αισιόδοξα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Αφροδίτη, από τις 3, ευνοείται ο ερωτικός τομέας. Παίρνεις χαρά από το ταίρι σου, βγαίνεις, γελάς, διασκεδάζεις με αγαπημένα πρόσωπα, ενδιαφέρεσαι για το σύντροφό σου. Μπορεί να αποφασίσεις ένα γάμο, θέλεις να σταθεροποιήσεις τη συναισθηματική σου ζωή. Αν είσαι μόνη, μπορεί να κάνεις μια νέα γνωριμία μέσα σε χώρο ψυχαγωγίας. Βασικά θέλεις την ελευθερία σου και να περνάς καλά. Φλερτάρεις και αναζητάς την παρέα νεαρών προσώπων. Με το τετράγωνο Άρη/Ουρανού απόφυγε τις σπασμωδικές κινήσεις που φέρνουν ρήξεις, απόφυγε τις επαναστατικές και αψυχολόγητες αντιδράσεις. Μην προβάλλεις πολλές απαιτήσεις από το ταίρι σου και μην προσπαθείς να επιβάλλεις τις δικές σου απόψεις. Μπορεί να δεχτείς αυταρχικές συμπεριφορές στην οικογενειακή σου ζωή.

ΙΧΘΥΕΣ

Με την Αφροδίτη, από τις 3, στρέφεις το βλέμμα σου σε αυτά που σου λείπουν. Έχεις ανάγκη την ασφάλεια, τη ζεστασιά μέσα στη σχέση και το ταίρι σου μπορεί να μην μπορεί να σε καλύψει. Με το τετράγωνο Άρη/Ουρανού βοηθάς αγαπημένα πρόσωπα, κάποια μυστικά σου μπορεί να αποκαλυφθούν. Δες ρεαλιστικά τις καταστάσεις. Με τη νέα Σελήνη στις 23, η αισθηματική σου ζωή προχωράει, γνωρίζεις νέα πρόσωπα που μπορεί κάτι να κρύβουν. Δέχεσαι στήριξη από φίλους. Δίας/Πλούτωνας σου δίνουν ρόλο σε μια ομάδα ή έρχεσαι κοντά σε κάποια πρόσωπα που είναι ευεργέτες για σένα. Κάνεις χρήσιμες νέες επαφές. Όμως, όσο και αν φαίνεσαι επικοινωνιακή, κατά βάθος προτιμάς την απομόνωση.

ημερήσιες προβλέψεις

Τα ζώδια σήμερα: Κάθε μέρα, οι αστρολόγοι Πέρρης Κρητικός και Αντιγόνη Στάμου μάς ενημερώνουν για τις αστρολογικές προβλέψεις της μέρας. Πώς θα περάσουν όλα τα ζώδια σήμερα;