Follow us

Ερωτικές προβλέψεις Ιουνίου 2020 | Τι θα γίνει στα ερωτικά των ζωδίων αυτόν τον μήνα;

Πώς θα εξελιχτεί η ερωτική ζωή των ζωδίων; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

Χρύσα Συκά
ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΥΣΑ ΣΥΚΑ
Love will make you happier than you've ever been

Η Αφροδίτη συνεχίζει να κινείται στο παιχνιδιάρικο ζώδιο των Διδύμων, ανάδρομη ως τις 25 ενώ ο Άρης σχεδόν όλο το μήνα βρίσκεται στο ευαίσθητο ζώδιο των Ιχθύων.

Πώς θα εξελιχτεί η ερωτική ζωή των ζωδίων; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Με τον Ήλιο, ως τις 20, η επικοινωνία βρίσκεται στα ύψη. Από τις 21, ασχολείσαι περισσότερο με θέματα σπιτιού και οικογένειας. Με τον Ερμή, όλο το μήνα, σε απασχολούν οικεία πρόσωπα. Προσοχή καθώς από τις 18 γυρνάει ανάδρομος δημιουργώντας προβλήματα με σύντροφο ή με πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν. Παρανοήσεις και παρεξηγήσεις είναι πιθανές. Με την ανάδρομη Αφροδίτη, τα πράγματα κινούνται αργά αλλά από τις 26, θα έχεις μια πιο ξεκάθαρη εικόνα στα αισθηματικά σου. Ο Άρης δημιουργεί παρασκήνιο και κρυφές καταστάσεις που θολώνουν την κρίση σου και σε ταράζουν συναισθηματικά. Η ερωτική σου ζωή είναι μια κρύο, μια ζέστη. Από τις 28 που περνάει στο ζώδιό σου θα δραστηριοποιηθείς περισσότερο στον αισθηματικό τομέα.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχεις ανάγκη την ασφάλεια, υλική και συναισθηματική. Ο Ήλιος, από τις 21, βελτιώνει την επικοινωνία χαρίζοντας βάθος και συναίσθημα. Η ανάδρομη Αφροδίτη καθυστερεί την εξέλιξη συναισθηματικών θεμάτων. Από τις 26, θα είσαι πιο καλυμμένη, ασφαλής και πλήρης. Παίρνεις τελικές αποφάσεις για αισθηματικά ζητήματα που ήταν ανοιχτά. Ο Άρης ενισχύει τις φιλίες σου, την κοινωνικότητα και τις γνωριμίες. Από τις 28, θα υπάρχει κινητικότητα που θα εξελίσσεται παρασκηνιακά. Η Ηλιακή έκλειψη στις 21 ενισχύει την επικοινωνία και σε βοηθάει να μείνεις πιστή στα όνειρά σου. Αυτό το μήνα διαμορφώνεται ένα τοπίο διαφορετικό για την αισθηματική σου ζωή. Απόφυγε τις παρορμητικές κινήσεις που μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθος μονοπάτια. Με τον ανάδρομο Ερμή, από τις 18, μπορεί να επικοινωνήσεις με ένα πρόσωπο από τα παλιά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Ήλιο στο ζώδιό σου ως τις 20 λάμπεις, έχεις ενέργεια. Η ανάδρομη Αφροδίτη, και αυτή στο ζώδιό σου, σε βοηθά να διορθώσεις τα κακώς κείμενα στις σχέσεις σου με πρωτότυπο τρόπο. Έχε τα μάτια και το μυαλό ανοιχτά. Από τις 26, τέλος τα διλήμματα και οι μπερδεμένες καταστάσεις. Μπορείς να πάρεις τελικές αποφάσεις και να κλείσεις αισθηματικές εκκρεμότητες. Με την Ηλιακή έκλειψη στις 21 θα έχεις καλές εξελίξεις σε θέματα συναισθηματικής και υλικής ασφάλειας. Η πανσέληνος και Σεληνιακή έκλειψη που ήδη έγινε στις 5 στο απέναντι ζώδιο επηρεάζει την ερωτική σου ζωή. Μπορεί να καταλάβεις κάποια πράγματα μέσα από κάποια γεγονότα. Γίνονται αλλαγές και ανακατατάξεις στην προσωπική σου ζωή και ίσως να κινείς και εσύ τα νήματα για να συμβούν. Ένα πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψει, όμως θα πρέπει να σκεφτείς καλά τα συν και τα πλην πριν δώσεις άλλη μια ευκαιρία. Γενικώς κράτα μικρό καλάθι και σε νέες γνωριμίες αυτό το μήνα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ήλιος, ως τις 20, ενεργοποιεί τον εσωτερικό σου κόσμο και τις ψυχικές σου δυνάμεις. Η διαίσθησή σου είναι μεγάλη. Μην αφήνεις το φόβο να σε κυριεύσει. Από τις 21, βρίσκεσαι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Ο Ερμής βρίσκεται στο ζώδιό σου και από τις 18 γυρίζει ανάδρομος. Μπορείς να υπερασπιστείς τον εαυτό σου αφού η επικοινωνία είναι προς όφελός σου. Από τις 18, έρχονται στην επιφάνεια παρελθοντικά ζητήματα. Προσοχή στην επικοινωνία με το ταίρι σου. Η ανάδρομη Αφροδίτη σε κάνει ανασφαλή και δημιουργεί παρασκήνιο ή φέρνει καταστάσεις από το παρελθόν που δεν έχουν κλείσει ακόμα. Μπορεί να αποφασίσεις να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία σε μια παλιά σχέση. Από τις 25, τέλος η αβεβαιότητα. Ο Άρης θα σε βοηθήσει να κινηθείς, θα σου δείξει το δρόμο και θα αποφύγεις παγίδες. Ο Δίας, στο απέναντι ζώδιο, θα σε βοηθήσει μέσα από εντάσεις να ξεκαθαρίσεις καταστάσεις που σε κρατάνε πίσω. Η Ηλιακή έκλειψη στις 21 στο ζώδιό σου φέρνει μεγάλη εύνοια στην προσωπική σου ζωή, άσε το σύμπαν να σε εκπλήξει. Κάνεις αποφασιστικά βήματα και αλλαγές προκειμένου να βελτιώσεις την αισθηματική σου ζωή. Δεν θα είναι εύκολο, θα είναι όμως αναγκαίο για να εξελιχθείς.

ΛΕΩΝ

Ο Ήλιος, ως τις 20, αυξάνει την κοινωνικότητα και βοηθάει τις φιλικές σου σχέσεις. Από τις 21, αυξάνεται η διαίσθηση και η ενσυναίσθηση. Με τον Ερμή μπορεί να ανακαλύψεις πως υπάρχουν παρασκήνιο και κρυφοί εχθροί στη ζωή σου και αυτό θα σε θυμώσει, θα σε πληγώσει. Μπορεί πάλι, από τις 18 που γυρνάει ανάδρομος, να έχεις μυστικές συναντήσεις και επικοινωνίες με πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν. Με την ανάδρομη Αφροδίτη έρχεται μια σχέση από το παρελθόν και το τοπίο παίρνει φωτιά. Από τις 25, θα μπορείς να δεις αλλά και να διαχειριστείς καλύτερα την ερωτική σου ζωή. Ο Άρης σου δίνει έντονο σεξαπίλ και κάνει φλογερές τις σχέσεις σου. Η Σεληνιακή έκλειψη που έγινε στις 5 είναι πολύ θετική για την ερωτική σου ζωή και αν είσαι μόνη, θα έχεις πολύ ενδιαφέρουσες και σέξι νέες γνωριμίες. Οι αποφάσεις που θα πάρεις θα ξαφνιάσουν πολλούς. Πρόσεξε πως θα χειριστείς τις καταστάσεις, μέτρα σωστά τα δεδομένα. Κάνεις συνειδητοποιήσεις εσωτερικής φύσεως με την Ηλιακή έκλειψη στις 21. Μπορεί κάποιες αποκαλύψεις να αλλάξουν την αισθηματική σου ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ήλιος, από τις 21, ενισχύει τις φιλίες σου. Κυνήγα ότι σε ενδιαφέρει, ως τις 18 που γυρίζει ανάδρομος ο Ερμής καθώς ο κυβερνήτης σου θα φέρει καθυστερήσεις, άγχος και αναβολές. Παρανοήσεις και παρεξηγήσεις σε ερωτικά θέματα είναι πιθανές. Η ανάδρομη Αφροδίτη, ως τις 24, απαιτεί υπομονή και σύνεση. Από τις 25, έχεις καλύτερη διάθεση και έρχονται εξελίξεις σε αισθηματικά ζητήματα. Η Σεληνιακή έκλειψη που έγινε στις 5 φέρνει εσωστρέφεια και δεν βοηθάει την εξέλιξη των αισθηματικών σου ζητημάτων, ούτε και την επικοινωνία με το ταίρι σου και αυτό μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση σου. Με τον Άρη στο απέναντι ζώδιο, ο έρωτας είναι έντονος και παθιασμένος. Μπορεί να γνωρίσεις ένα πρόσωπο μέσω μιας φιλίας, όμως θα πρέπει να κάνεις προσεκτικές κινήσεις. Αν έχεις σχέση, θα πρέπει αυτό το μήνα να κάνεις υπομονή καθώς προς το τέλος του θα βρεις τον τρόπο να την ανανεώσεις.

ΖΥΓΟΣ

Αυτός ο μήνας φέρνει αλλαγές και γεγονότα που θα σε πάνε παρακάτω. Υπάρχει κινητικότητα σε προσωπικά και αισθηματικά ζητήματα. Με τον Ήλιο, ως τις 20, μπορείς να πραγματοποιήσεις τις επιθυμίες και τους στόχους σου. Η ανάδρομη Αφροδίτη, ως τις 24, μπορεί να φέρει αναποδιές, καθυστερήσεις και αναβολές σε ερωτικά θέματα. Σου δίνει το χρόνο να σκεφτείς και να πάρεις αποφάσεις. Από τις 25, θα βελτιώσει τη διάθεσή σου και το κλίμα στη σχέση σου. Δίας/Κρόνος φέρνουν πιέσεις αλλά και λύσεις σε θέματα σπιτιού και οικογένειας. Η Σεληνιακή έκλειψη που έγινε στις 5 επηρεάζει την επικοινωνία σου και τις φιλικές σου σχέσεις. Μπορεί να ξυπνήσουν συναισθήματα που κρατούσες βαθιά κρυμμένα μέσα σου και αυτά αφορούν ένα πρόσωπο από το παρελθόν. Δεν αποκλείεται να επιστρέψεις πίσω σε αυτό. Με τον ανάδρομο Ερμή, από τις 18, θα πρέπει να είσαι προσεκτική για να αποφύγεις παρεξηγήσεις και παρανοήσεις με το ταίρι σου. θα πάρεις σημαντικές αποφάσεις για την προσωπική σου ζωή με την Ηλιακή έκλειψη στις 21. Ένα ταξίδι μπορεί να ανανεώσει τη σχέση σου. Με τον Άρη, από τις 28 στο απέναντι ζώδιο, ξεκινάει ένα ενδιαφέρον διάστημα για την προσωπική σου ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ήλιος, ως τις 20, φέρνει βαθιά οικειότητα και σεξ με έναν άνθρωπο. Λαμβάνεις μεγάλη ικανοποίηση και πληρότητα από ένα σημαντικό πρόσωπο ενώ δεν αποκλείεται να επιστρέψεις και σε μια σχέση από το παρελθόν λόγω ανασφάλειας. Προσοχή καθώς μπορεί να καλυφθούν προσωρινά οι συναισθηματικές σου ανάγκες. Από τις 21, εστιάζεις στα όνειρά σου. Όλοι ανταποκρίνονται θετικά στα συναισθήματά σου. Ο Ερμής ευνοεί μετακινήσεις, ταξίδια και διακοπές ως τις 18 που γυρνάει ανάδρομος. Μπορεί να συναντήσεις τυχαία ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Μετά χρειάζεται προσοχή. Η Αφροδίτη φέρνει πάθος και ένταση στις σχέσεις σου, παίρνεις ότι θέλεις από τον άλλο χωρίς μεγάλο κόπο. Από τις 25 που γυρνάει σε ορθή πορεία θα πάρεις αποφάσεις για την προσωπική σου ζωή. Με τον Άρη υπάρχει ερωτισμός και αφοσίωση από το ταίρι σου. Από τις 28, θα κάνεις κοινά πράγματα μαζί του και θα έρθετε πιο κοντά. Βέβαια, ο Δίας είναι ανάδρομος και η επικοινωνία δεν είναι εύκολη. Ο Κρόνος φέρνει αλλαγές στο σπίτι και την οικογένεια, δύσκολες αλλά θετικές. Η Ηλιακή έκλειψη στις 21 ανοίγει ένα νέο κύκλο ζωής και εξέλιξης. Βάζεις θεμέλια στα όνειρά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Ήλιο στο απέναντι ζώδιο ως τις 20 υπάρχει εύνοια και τύχη σε ερωτικά θέματα. Από τις 21, το σεξαπίλ είναι έντονο. Πρόσεχε τις συμφωνίες που κάνεις με τον ανάδρομο Ερμή από τις 18. Έρχονται στο μυαλό σου αναμνήσεις από το παρελθόν και μπορεί να αποφασίσεις να επιστρέψεις σε δρόμους που σου προσφέρουν ασφάλεια αλλά όχι και τα υπόλοιπα που ζητάς. Με την ανάδρομη Αφροδίτη στο απέναντι ζώδιο ως τις 24 μπορείς να λύσεις κάποια παρελθοντικά προβλήματα με το ταίρι σου. Από τις 25, θα τα διευθετήσεις όλα καλύτερα. Ο Άρης μπορεί να σε κάνει επιθετική και εριστική στην επικοινωνία και θα πρέπει να προσέχεις πολύ. Από τις 28, ξεκινάει ένα διάστημα γεμάτο φλερτ και νέες γνωριμίες. Δίας/Κρόνος σε καλούν να αλλάξεις νοοτροπία. Η Σεληνιακή έκλειψη που έγινε στις 5 στο ζώδιό σου φέρνει αλλαγές. Αν έχεις σχέση, θα πρέπει να επικεντρωθείς σε αυτήν για να την εξελίξεις αποφεύγοντας τον εγωισμό. Αν είσαι μόνη, μπορεί να εμφανιστεί ένα πρόσωπο από το παρελθόν που θα σου δώσει αυτοπεποίθηση, όμως θα πρέπει να σκεφτείς αν αξίζει να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Ήλιο, από τις 21 στο απέναντι ζώδιο, υπάρχει εύνοια στις σχέσεις σου και την ερωτική σου ζωή. Ο Ερμής, και αυτός στο απέναντι ζώδιο, σου δίνει την ανάγκη της επικοινωνίας μέσα στη σχέση. Από τις 18 που γυρνάει ανάδρομος, προσοχή σε συζητήσεις και αναλύσεις για παρελθοντικά ζητήματα και πράγματα που έχουν στραβώσει γιατί μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις. Μπορεί να έχεις μια επικοινωνία με πρόσωπο από το παρελθόν που γνωρίζεις καλά και με το οποίο είχες σχέση. Με τον Άρη, μιλάς άμεσα και ευθέως και είναι εύκολο να ξεφύγει μια κατάσταση. Ο Δίας στο ζώδιό σου είναι ανάδρομος και καθυστερεί να φέρει εξελίξεις ή τις φέρνει με ανορθόδοξους τρόπους. Η Σεληνιακή έκλειψη που έγινε στις 5 φέρνει νοσταλγία για το παρελθόν και αναμνήσεις. Κράτα τα συναισθήματά σου για λίγους και καλούς καθώς η εμπλοκή τρίτων στην αισθηματική σου ζωή μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. Η Ηλιακή έκλειψη στις 21 στο απέναντι ζώδιο φέρνει νέες ευκαιρίες στην ερωτική σου ζωή. Είσαι έτοιμη να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο στα προσωπικά σου. Η Αφροδίτη γυρνάει σε ορθή πορεία στις 25 και θα πάρεις τις κατάλληλες αποφάσεις σε εκκρεμή αισθηματικά ζητήματα. Αν έχεις σχέση, το κλίμα με το ταίρι σου θα βελτιωθεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ήλιος, ως τις 20, ευνοεί την ερωτική σου ζωή και φέρνει ευκαιρίες για χαρά και διασκέδαση. Η ανάδρομη Αφροδίτη, ως τις 24, βάζει την ερωτική σου ζωή στο μικροσκόπιο. Θα πρέπει να φερθείς δίκαια, έντιμα και να αποφεύγεις τις παράνομες ιστορίες που μπορεί και να θεοποιείς καθώς η προσγείωση στην πραγματικότητα θα είναι οδυνηρή. Από τις 25, το τοπίο στην αισθηματική σου ζωή θα ξεκαθαρίσει και θα πάρεις τελικές αποφάσεις για θέματα που εκκρεμούν. Ο Δίας σε κάνει να νιώθεις βαριά τη φωνή της λογικής και της ηθικής. Ο Κρόνος, ανάδρομος στο ζώδιό σου, δημιουργεί μια νέα μελλοντική ζωή που δεν μπορεί να σταθεί πάνω στο ψέμα. Με την Σεληνιακή έκλειψη που έγινε στις 5 μπορεί να συναντήσεις ένα πρόσωπο από το παρελθόν τυχαία και να ξυπνήσουν αναμνήσεις. Αν έχεις σχέση, μην κάνεις κινήσεις που μπορεί να τη θέσουν σε κίνδυνο. Ο ανάδρομος Ερμής, από τις 18, επηρεάζει την επικοινωνία ανάμεσα σε σένα και ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Μπορεί να μην έχεις δώσει το πράσινο φως στον άλλο και οι κινήσεις σου να μπερδεύουν τα πράγματα. Με τον Άρη, από τις 28, η επικοινωνία και οι επαφές με φίλους και συγγενείς είναι μεγάλη και μπορεί να επηρεάσει και την αισθηματική σου ζωή φέρνοντας μια νέα γνωριμία.

ΙΧΘΥΕΣ

Με τον Ήλιο, ως τις 20, θα ασχοληθείς με το σπίτι και την οικογένεια. Κάνεις όνειρα, σχέδια και συζητήσεις. Υπάρχει μια εσωστρέφεια που δεν βοηθάει τη σχέση σου, μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Από τις 21, ευνοούνται αισθηματικά θέματα. Ο Ερμής, ως τις 17, ευνοεί την επικοινωνία και το φλερτ. Από τις 18, φέρνει αναβολές, εμπόδια, παρεξηγήσεις, καθυστερήσεις σε ραντεβού, σχέδια και αποφάσεις. Μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο παλιές αισθηματικές ιστορίες. Δες τες με προσοχή για να κάνεις τη σωστή επιλογή. Με την ανάδρομη Αφροδίτη, ως τις 24, μπορεί να σκέφτεσαι τη συγκατοίκηση ή την επισημοποίηση. Όχι τώρα όμως, ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιό σου, φέρνει ενέργεια και εντάσεις. Δίας/Κρόνος, αν και ανάδρομοι, φέρνουν διευκόλυνση από το φιλικό σου κύκλο αλλά σου δίνουν και μια γεύση από το μέλλον. Με την Ηλιακή έκλειψη στις 21 μπορείς να εκδηλώσεις τα συναισθήματά σου στο ταίρι σου όπως και τις απαιτήσεις και τις ανάγκες σου. Αν είσαι μόνη, μπορεί να εμφανιστεί ένα πρόσωπο από το παρελθόν αλλά θα πρέπει να προσέχεις να μην επενδύσεις σε λόγια αλλά σε πράξεις.

ημερήσιες προβλέψεις

Τα ζώδια σήμερα: Κάθε μέρα, οι αστρολόγοι Πέρρης Κρητικός και Αντιγόνη Στάμου μάς ενημερώνουν για τις αστρολογικές προβλέψεις της μέρας. Πώς θα περάσουν όλα τα ζώδια σήμερα;