Follow us

Ο ερωτικός Νοέμβρης | Πώς θα εξελιχθεί η ερωτική ζωή των ζωδίων αυτό το μήνα;

Ο Ερμής έχει γυρίσει σε ορθή πορεία δίνοντας τέλος στις επιστροφές προσώπων από το παρελθόν.

Χρύσα Συκά
ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΥΣΑ ΣΥΚΑ
couple at their new empty apartment

Η Αφροδίτη, από τις 22, περνάει στον παθιασμένο Σκορπιό βγάζοντας στην επιφάνεια τη σκοτεινή πλευρά του έρωτα. Ο Ερμής έχει γυρίσει σε ορθή πορεία δίνοντας τέλος στις επιστροφές προσώπων από το παρελθόν. Ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης και του σεξ, γυρνάει από τις 14 σε ορθή πορεία και οι υποχωρήσεις στις σχέσεις σταματούν.

Πώς θα εξελιχτεί η ερωτική ζωή των ζωδίων αυτό το μήνα; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ

Ο Άρης, από τις 14, γυρνάει σε ορθή πορεία στο ζώδιό σου και σου δίνει την ευκαιρία να κινηθείς, να κάνεις σωστές κινήσεις. Η Αφροδίτη, ως τις 21, βρίσκεται στο απέναντι ζώδιο και φέρνει ευκαιρίες στον έρωτα. Δίας/Πλούτωνας μπορεί να σε βάλουν σε σκέψεις να προχωρήσεις τη σχέση σου ένα βήμα παρακάτω. Δείξε κατανόηση στις ανάγκες του συντρόφου σου με την νέα Σελήνη στις 15. Πες πράγματα που έχεις στο μυαλό με την Σεληνιακή έκλειψη στις 30. Η ζωή σου είναι ρευστή και δεν μπορείς ίσως να αφιερωθείς όσο θα ήθελες στην προσωπική σου ζωή. Μπορεί να είσαι εξαρτημένη από ένα πρόσωπο, όμως δεν θυσιάζεσαι γι΄ αυτό.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Άρη σε ορθή πορεία από τις 14, οι αμφιβολίες που είχες στην προσωπική σου ζωή τελειώνουν και παίρνεις απαντήσεις. Με τη νέα Σελήνη στις 15 στο απέναντι ζώδιο ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην ερωτική σου ζωή. Αν βρίσκεσαι σε υγιή σχέση, μπορεί να αποφασίσεις να προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω. Με την Αφροδίτη, από τις 22 στο απέναντι ζώδιο, έρχεσαι πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Αφροδίτη σε αντίθεση με Ουρανό στις 27 μπορεί να φέρουν μια ρήξη ή απρόσμενα γεγονότα. Εκπλήξεις να περιμένεις από το ταίρι σου που μπορεί να μην σε χαροποιήσουν. Να είσαι έτοιμη απέναντι σε απρόβλεπτες καταστάσεις. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 30 βγάζει στην επιφάνεια τις βαθιές συναισθηματικές σου ανάγκες. Μην αφήσεις οικονομικά θέματα να επηρεάσουν τη σχέση σου. Μπορεί πάλι να επωφεληθείς από οικονομικά τρίτων.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ερμής έχει γυρίσει σε ορθή πορεία και βλέπεις τις υποθέσεις σου να προχωρούν. Οι παρεξηγήσεις λαμβάνουν τέλος. Με την Αφροδίτη, ως τις 21, περνάς όμορφες στιγμές με το ταίρι σου, το κλίμα είναι ιδιαίτερα θερμό. Κάποια οικονομικά ζητήματα μπορεί μόνο να σε απασχολήσουν, κράτα τα μακριά από τη σχέση. Με τον Άρη, από τις 14 σε ορθή πορεία, κάνεις τα ίδια όνειρα με τον σύντροφό σου. Με την Σεληνιακή έκλειψη στις 30 στο ζώδιό σου έρχονται στην επιφάνεια όλα τα κρυμμένα συναισθήματα και γίνονται αλλαγές στην ερωτική σου ζωή. Υπάρχουν αμφισβητήσεις και τίποτα δεν είναι δεδομένο. Άνοιξε καλά τις κεραίες σου και μην πιστεύεις όλα όσα σου υπόσχονται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Ερμή, από τις 11, κάνεις διάλογο με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Με τον Άρη, σε ορθή πορεία από τις 14, έρχονται στην επιφάνεια όλα τα προβλήματα της σχέσης σου για να λυθούν οριστικά. Υπάρχει ανταγωνισμός στη σχέση, η υπομονή και οι αντοχές σου δοκιμάζονται. Κάνε υποχωρήσεις στις εντάσεις για να διατηρήσεις τα πράγματα υπό έλεγχο. Προσπάθησε να διορθώσεις όλα τα κακώς κείμενα και να κάνεις μια νέα αρχή όσο κουρασμένη και αν νιώθεις, ψυχικά και σωματικά. Με την Αφροδίτη, ως τις 21, εστιάζεις σε όλα όσα σου λείπουν από το ταίρι σου. Από τις 22, η κατάσταση βελτιώνεται. Το άγχος επικρατεί με την Σεληνιακή έκλειψη στις 30. Πάρε πρωτοβουλίες. Μην υπερβάλλεις και μην έχεις μεγάλες προσδοκίες από σχέσεις που δεν στηρίζονται σε γερές βάσεις. Υπερεκτιμάς τις ικανότητες του συντρόφου σου. Αν πάλι είσαι μόνη, έχεις μεγάλες απαιτήσεις. Το τέλος του μήνα σε βρίσκει πιο ερωτική και πιο ομιλητική.

ΛΕΩΝ

Με την Αφροδίτη, ως τις 21, κάνεις συζητήσεις, εκδρομές και μετακινήσεις. Το φλερτ σε αναζωογονεί και η προσωπική σου ζωή κερδίζει έδαφος. Κάνεις νέες γνωριμίες, από τις 3, που ο Ερμής γυρνάει σε ορθή πορεία. Από τις 22, υπάρχει εσωστρέφεια και ανάγκη για εσωτερική αρμονία. Αν συγκατοικείς, το κλίμα είναι γλυκό. Μπορεί να κάνεις μια αλλαγή στο σπίτι σου, μια μετακόμιση ή να σκέφτεσαι την απόκτηση απογόνου. Μια νέα οικογενειακή κατάσταση προκύπτει. Ο Άρης μπορεί να φέρει κάποια ερωτήματα για κοινούς στόχους με το ταίρι σου. Από τις 14, βρίσκεις λύσεις. Με την Σεληνιακή έκλειψη στις 30, έχεις καλύτερη εικόνα των καταστάσεων. Είσαι πιο αισιόδοξη και ενθουσιώδης. Βγαίνεις, διασκεδάζεις, βρίσκεσαι με αγαπημένα πρόσωπα. Φλερτάρεις και κυνηγάς την περιπέτεια. Η ερωτική σου ζωή απογειώνεται, είσαι δημοφιλής και αγαπητή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη, ως τις 21, σταθεροποιεί τις σχέσεις σου και δίνει την ευκαιρία σε σένα και το ταίρι σου για αργά και σταθερά βήματα προσέγγισης. Ευνοείσαι περισσότερο αν βρίσκεσαι σε σχέση. Φαίνεται όμως τα πράγματα να μην είναι ξεκάθαρα μέσα σου, υπάρχουν αναθεωρήσεις, μπορεί να τα θέλεις όλα δικά σου με τον ανάδρομο Άρη, ως τις 13. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 30 μπορεί να φέρει πιέσεις στη δουλειά και οι πιέσεις αυτές να μεταφερθούν στο σπίτι. Μπορεί να έχεις διλήμματα ή ανασφάλεια για καριέρα και οικογένεια. Από τις 22, τα πράγματα αλλάζουν, κινείσαι με μεγαλύτερη άνεση προς το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Δίας/Κρόνος/Πλούτωνας μπορεί να φέρουν μια μεγάλη αλλαγή αυτό το μήνα, κάτι πολύ σημαντικό, μια σημαντική σχέση που θα εξελιχθεί.

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη, ως τις 21, βρίσκεται στο ζώδιό σου και σε κάνει ρομαντική, σαγηνευτική, αναζητάς τη συντροφιά του προσώπου που σε ενδιαφέρει, η σχέση σου γίνεται πιο βαθιά, ισορροπείς συναισθηματικά. Αν είσαι μόνη, με τον ανάδρομο Άρη στο απέναντι ζώδιο ως τις 13, δεν ευνοούνται οι νέες γνωριμίες. Από τις 22, τα πράγματα είναι πιο ήρεμα. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 30 σού δίνει καλύτερη εικόνα των πραγμάτων. Ο μήνας αυτός φέρνει σημαντικές εξελίξεις στην οικογενειακή σου ζωή, αλλάζουν τα δεδομένα στο σπίτι ή οι οικογενειακές σχέσεις. Νιώθεις αποδυναμωμένη στις εξελίξεις ενός γάμου ή μιας σχέσης. Πολύ καιρό τώρα παρακολουθείς τα πράγματα εξ’ αποστάσεως και δεν παίρνεις πρωτοβουλίες, όμως από τα μέσα του μήνα, αυτό αλλάζει. Οι τόνοι ανεβαίνουν σε μεγάλο βαθμό και μπορεί να φτάσεις σε χωρισμό ή μπορεί να νιώσεις πως βρίσκεσαι σε πόλεμο χωρίς όπλα. Η ένταση μεγαλώνει όλο και περισσότερο ως το τέλος του μήνα. Με τον Ερμή στο ζώδιό σου ως τις 10 βρίσκεις επιχειρήματα και λύνεις παρεξηγήσεις. Οι μεγάλες εξελίξεις της οικογενειακής σου ζωής δεν αφήνουν περιθώρια να αφεθείς στη χαρά του έρωτα. Κάτι σε φρενάρει συναισθηματικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη, ως τις 21, μπερδεύει την ερωτική σου ζωή, κρύβεις τα συναισθήματά σου. Μπορεί να έχεις μυστικές επαφές ή μπορεί να εξομαλύνονται καταστάσεις που σε είχαν προβληματίσει. Μπορεί να συγχωρήσεις το ταίρι σου για λάθη που είχε κάνει στη σχέση σας ή μπορεί εσύ να ζητήσεις συγγνώμη. Είσαι ιδιαίτερα ερωτική, κτητική, εμμονική. Από τις 22, η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιό σου και πλησιάζεις το αντικείμενο του πόθου σου, απελευθερώνεσαι συναισθηματικά. Με τον Ερμή στο ζώδιό σου, από τις 11, βάζεις τα πράγματα σε τάξη και λύνεις κάθε παρεξήγηση. Με τη νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 15 βάζεις νέους προσωπικούς στόχους. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 30 σε κάνει επικριτική με το ταίρι σου. Μην παίρνεις αποφάσεις για οικονομικά θέματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ευκαιρίες και προκλήσεις δίνει αυτός ο μήνας. Με τον ανάδρομο Άρη, ως τις 13, μπορεί να υπάρχουν εντάσεις και απαιτήσεις από το ταίρι σου. Προχωράς σε επαναπροσδιορισμό της σχέσης σου. Με την Αφροδίτη, ως τις 21, κάνεις προσπάθειες να λύσεις τις διαφορές με την βοήθεια φιλικών προσώπων. Από τις 22, είσαι πιο εσωστρεφής. Η Σεληνιακή έκλειψη στο απέναντι ζώδιο στις 30 ρίχνει φως στη σχέση σου αρκεί να αποφύγεις τις υπερβολές. Μπορείς να πραγματοποιήσεις όνειρα και σχέδια σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Το ταίρι σου επηρεάζει τις αποφάσεις σου. Μπορεί να είσαι εξαρτημένη από ένα πρόσωπο και χωρίς αυτό να μην μπορείς να προχωρήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Αφροδίτη, ως τις 21, τραβάς τα βλέμματα και κερδίζεις τις εντυπώσεις. Όμως ο έρωτας δεν είναι η προτεραιότητά σου αυτό το διάστημα καθώς η καθημερινότητα είναι πιεστική. Κινείσαι με στρατηγική για να πάρεις αυτά που θέλεις. Με τον ανάδρομο Άρη, ως τις 13, αναθεωρείς την ανάγκη σου για χώρο μέσα στη σχέση. Από τις 22, οι μετοχές σου ανεβαίνουν μέσα από τον φιλικό σου κύκλο. Με την Σεληνιακή έκλειψη στις 30, βγαίνουν στην επιφάνεια ανασφάλειες. Αυτός ο μήνας φέρνει καθοριστικές εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή. Αρπάζεις ευκαιρίες και λειτουργείς εγωκεντρικά, κινείσαι αυταρχικά και χάνεις το μέτρο. Δείξε ωριμότητα απέναντι σε ότι δεν εξελίσσεται όπως θα ήθελες. Ψυχραιμία και υπομονή απαιτείται σε θέματα σπιτιού και οικογένειας. Δεν είναι καλή περίοδος για μετακόμιση. Μια νέα σχέση με γερά θεμέλια μπορεί να δημιουργηθεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη, ως τις 21, σε κάνει αισιόδοξη. Αναζητάς την ερωτική περιπέτεια. Προσοχή ως τις 13 με τον ανάδρομο Άρη, δεν είναι καλό διάστημα για νέες γνωριμίες και σταθερότητα. Δες περισσότερο αν το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει καλύπτει τις ανάγκες σου. Η λίμπιντο είναι στα ύψη. Από τις 22, μπορεί να κάνεις γνωριμίες μέσα από τον εργασιακό χώρο. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 30 ευνοεί την ερωτική σου ζωή αρκεί να είσαι ισορροπημένη. Η ερωτική σου διάθεση εκτοξεύεται στα ύψη και γίνεσαι ιδιαίτερα προσιτή και εξωστρεφής. Είναι καλό διάστημα για φλερτ και διασκέδαση.

ΙΧΘΥΕΣ

Με την Αφροδίτη, ως τις 21, κυριαρχούν το πάθος και η κτητικότητα απέναντι στο ταίρι σου αλλά δεν τα αφήνεις να φανούν. Με τον Άρη θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις τη διπλωματία σου αν θέλεις να διατηρήσεις τις ισορροπίες στη σχέση σου, η λίμπιντο είναι στα ύψη. Μέχρι τις 13 που είναι ανάδρομος μπορεί να εμφανιστούν πρόσωπα από το παρελθόν ή εσύ ασχολείσαι με το παρελθόν. Με την Αφροδίτη, από τις 22, το χαμόγελο και η αισιοδοξία επιστρέφουν. Μπορεί να ζήσεις μια περιπέτεια. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 30 σε κάνει αισθησιακή αλλά και ζηλιάρα. Προσοχή στο σπίτι και την συγκατοίκηση. Μπορεί να δεχτείς μια απόρριψη. Με Δία/Πλούτωνα χτίζεις ένα νέο μέλλον στις σχέσεις σου. Ασκείς επιρροή και δεν περνάς απαρατήρητη. Είσαι επιλεκτική στις επαφές σου και κάνεις ξεκαθαρίσματα. Επικοινωνιακά και ερωτικά τα πας πολύ καλά αυτό το μήνα. Ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σου σε κάνει ρομαντική, γοητευτική, αναζητάς τον ιδανικό έρωτα.

ημερήσιες προβλέψεις

Τα ζώδια σήμερα: Κάθε μέρα, οι αστρολόγοι Πέρρης Κρητικός και Αντιγόνη Στάμου μάς ενημερώνουν για τις αστρολογικές προβλέψεις της μέρας. Πώς θα περάσουν όλα τα ζώδια σήμερα;