Follow us

Οι ερωτικές φλόγες του Αγίου Βαλεντίνου | Πώς θα εξελιχθεί η ερωτική ζωή των ζωδίων;

Πώς θα εξελιχτεί η ερωτική ζωή των ζωδίων το Φεβρουάριο 2020;

ζώδια

Οι ερωτικές φλόγες του Αγίου Βαλεντίνου | Πώς θα εξελιχτεί η ερωτική ζωή των ζωδίων;

Η Αφροδίτη, ως τις 7, κάνει τον έρωτα τρυφερό και ρομαντικό. Από τις 8 περνάει στον Κριό και το πάθος ξυπνά, ανάβει φωτιές, όμως από τις 17 γυρνάει ανάδρομος ο Ερμής.

Πώς θα εξελιχτεί η ερωτική ζωή των ζωδίων αυτό το μήνα; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη, από τις 8 στο ζώδιό σου, σε κάνει ελκυστική και ερωτική. Όλοι σε θαυμάζουν και βρίσκεσαι στο επίκεντρο της προσοχής. Τακτοποιείς κάποια προβλήματα στη σχέση σου. Αν είσαι μόνη και θέλεις να βρεις ένα ταίρι, κινήσου άνετα πριν την ανάδρομη πορεία του Ερμή καθώς μετά η συνεννόηση δυσκολεύει και η ασάφεια κυριαρχεί. Προσοχή στο παρασκήνιο που μπορεί να οδηγήσει σε παρεξηγήσεις. Προς το τέλος του μήνα, οι υποχρεώσεις σου είναι πολλές και δεν αποκλείεται να χαθούν οι ισορροπίες σε σχέσεις και συνεργασίες. Υπάρχουν συναισθηματικά μπερδέματα και μια τάση να δραματοποιείς τα πράγματα στην ερωτική σου ζωή. Μην μπλέκεις ερωτικά με επαγγελματικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Αφροδίτη, Κρόνος και Πλούτωνας ευνοούν την ερωτική σου ζωή την πρώτη εβδομάδα του μήνα. Από τις 8, το τοπίο είναι πιο θολό στην αισθηματική σου ζωή, όμως έχεις την τάση να κατανοείς τα προβλήματα του συντρόφου σου. Είναι φυσικό να νιώθεις ανικανοποίητη. Είσαι αρκετά εσωστρεφής και έχεις την ανάγκη να μείνεις μόνη. Ο ανάδρομος Ερμής, από τις 17, φέρνει δεύτερες ευκαιρίες. Με τη νέα Σελήνη στις 23, ένα φιλικό πρόσωπο θα σε βοηθήσει να βγεις από δύσκολες καταστάσεις. Οι φιλικές σχέσεις ευνοούνται αυτό το μήνα αν βέβαια σεβαστείς και τις δικές τους επιθυμίες και ανάγκες. Προσοχή σε παρεξηγήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την Αφροδίτη, ως τις 7, ασχολείσαι με τις κοινωνικές επαφές και υποχρεώσεις. Προσπαθείς να βγάλεις άκρη στην προσωπική σου ζωή. Υπάρχουν εντάσεις και υψηλοί τόνοι. Μην ασχολείσαι με ασήμαντα πράγματα. Από τις 8, έχεις περισσότερες ευκαιρίες στον έρωτα. Αν είσαι μόνη, μπορεί να κάνεις μια νέα γνωριμία μέσα από τον φιλικό σου κύκλο και να ανανεωθείς. Αν έχεις σχέση, βάζεις νέους στόχους με το ταίρι σου. Με τον ανάδρομο Ερμή, από τις 17, δεν ευνοούνται νέες σχέσεις καθώς θα έχουν προσωρινό χαρακτήρα. Προς το τέλος του μήνα, κυριαρχούν εμμονές, πάθη, κτητικότητα, παρασκήνιο, η επικοινωνία είναι θολή. Μην μπλέκεις οικονομικά με αγαπημένα πρόσωπα και μην ζητάς πράγματα που δεν μπορούν να σου προσφέρουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Αφροδίτη, ως τις 7, ο έρωτας σου χαμογελά και λες όσα θα ήθελες να πεις. Εξιδανικεύεις το ταίρι σου και στηρίζεσαι πάνω του. Αν είσαι μόνη, μπορεί να γοητευτείς από ένα πρόσωπο που άνηκε στη σφαίρα της φαντασίας κάποτε και τώρα είναι στο πλευρό σου. Μπορεί να αποφασίσεις ένα γάμο ή τη σταθεροποίηση μιας σχέσης. Από τις 8, ασχολείσαι περισσότερο με τις κοινωνικές σου επαφές και ο έρωτας μπαίνει σε δεύτερη μοίρα. Σε απασχολεί όμως η εικόνα που έχουν οι άλλοι για σένα. Με τον ανάδρομο Ερμή, από τις 17, θα ξανασκεφτείς κάποια πράγματα. Από τα μέσα του μήνα, το ταίρι σου έχει πολλές απαιτήσεις από σένα που σε πιέζουν. Μπορεί να προκύψουν έντονες εντάσεις και διαφωνίες που θα αναστατώσουν την προσωπική σου ζωή.

ΛΕΩΝ

Με την Αφροδίτη, ως τις 7, ο αισθησιασμός κυριαρχεί. Από τις 8, αναζητάς την περιπέτεια. Αν είσαι μόνη, μπορεί να γνωρίσεις ένα πρόσωπο με διαφορετική κοσμοθεωρία από τη δική σου. Φλερτάρεις, ζεις και κυνηγάς το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Η πανσέληνος στις 9 στο ζώδιό σου κορυφώνει καταστάσεις. Μπορεί να απαιτείς από τους άλλους να σε προσέξουν, όμως και συ μην παραμελείς σημαντικά πρόσωπα. Βάλε τις σχέσεις σου σε τάξη. Με τον ανάδρομο Ερμή, από τις 17, θα ξαναδείς κάποιες καταστάσεις ή μπορεί να επιστρέψουν άτομα από το παρελθόν. Η νέα Σελήνη στις 23 φέρνει πάθη. Με τον Ήλιο, ως τις 18 στο απέναντι ζώδιο, θα ασχοληθείς με τη σχέση σου. Ξεχειλίζεις αισιοδοξία και θετική ενέργεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Αφροδίτη στο απέναντι ζώδιο ως τις 7 ευνοείται η ερωτική σου ζωή. Από τις 8, αυξάνεται η σεξουαλικότητα. Μια ζήλια από τη δική σου πλευρά μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις με το ταίρι σου. Με τον ανάδρομο Ερμή, από τις 17 στο απέναντι ζώδιο, θα ξανασκεφτείς τις επιλογές σου ή μπορεί να επιστρέψει κάποια παλιότερη σχέση. Οι νέες σχέσεις δεν ευνοούνται. Με τη νέα Σελήνη στις 23 ανανεώνεις τη σχέση σου, τη βλέπεις με μια νέα ματιά ή αν είσαι μόνη, ένα νέο πρόσωπο μπορεί να μπει στη ζωή σου και να σε διεκδικήσει. Ο ερωτισμός είναι μεγάλος προς το τέλος του μήνα. Ο Άρης, από τις 16, σου δίνει αυτοπεποίθηση.

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη, από τις 8 στο απέναντι ζώδιο, σου δίνει την ανάγκη της συντροφικότητας. Αν είσαι μόνη, μπορεί να γνωρίσεις ένα νέο πρόσωπο. Αν έχεις σχέση, θα σου δοθεί η ευκαιρία να επανορθώσεις κάποια λάθη στη σχέση σου. Με τον ανάδρομο Ερμή, από τις 17, ξανασκέφτεσαι τις αποφάσεις σου. Μην ξεκινάς νέες σχέσεις, δώσε χρόνο. Προς το τέλος του μήνα νιώθεις ανασφάλεια ενώ μπορεί να παίζονται και παιχνίδια εξουσίας μέσα στη σχέση. Η προσωπική σου ζωή σε απασχολεί πολύ και μπορεί να νιώθεις εξαρτημένη από ένα πρόσωπο. Οικογενειακά προβλήματα θα έχεις από τα μέσα του μήνα και μετά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Αφροδίτη, ως τις 7, είσαι ρομαντική και ερωτική. Ο ερωτισμός σου δεν περνάει απαρατήρητος. Από τις 8, ασχολείσαι περισσότερο με την καθημερινότητα της σχέσης και θα πρέπει να αποφύγεις τον εγωισμό και να στηρίξεις το ταίρι σου. Με τη νέα Σελήνη στις 23 ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην ερωτική σου ζωή. Με τον ανάδρομο Ερμή, από τις 17, μπορεί να κάνεις αναθεωρήσεις, η επικοινωνία με το σύντροφό σου δυσκολεύει ενώ δεν αποκλείεται να επιστρέψει ένας έρωτας από το παρελθόν και να ζητήσει μια δεύτερη ευκαιρία. Νέες σχέσεις θα είναι εφήμερες. Με τον Ουρανό στο απέναντι ζώδιο υπάρχει μια αστάθεια στην ερωτική σου ζωή, όμως ο Ουρανός αυτό το μήνα θα σου δείξει τον τρόπο να αντιμετωπίσεις έξυπνα τα προβλήματα της προσωπικής σου ζωής. Θα καταφέρεις να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει με δυνατά συναισθήματα και τρυφερότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη, ως τις 7, ευνοεί τα ζευγάρια που συγκατοικούν. Από τις 8, ανάβει πάλι η φωτιά στην αισθηματική σου ζωή. Περνάς όμορφες στιγμές με το ταίρι σου, διασκεδάζεις και φλερτάρεις. Η ερωτική σου διάθεση είναι στα ύψη και αξιοποιείς όλες τις δυνατότητες που έχεις για να κατακτήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Η αισθηματική σου ζωή θα απογειωθεί, η ζήλια δεν θα λείπει. Με τον ανάδρομο Ερμή, από τις 17, δεν επενδύεις σε σοβαρές σχέσεις. Προς το τέλος του μήνα μπορεί να υπάρχει μια απομάκρυνση από το σύντροφό σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Αφροδίτη, ως τις 7, μπορείς να λύσεις τυχόν διαφορές με το ταίρι σου μέσα από το διάλογο. Από τις 8, γίνεσαι πιο εσωστρεφής, θέλεις να νιώθεις ασφαλής στη σχέση σου αν και η ανασφάλειά σου είναι στα ύψη, οι άλλοι δεν το καταλαβαίνουν και απομακρύνονται από κοντά σου. Ο Άρης, από τις 16 στο ζώδιό σου, σε κάνει δραστήρια, συγκεντρώνεις τις δυνάμεις σου και μένεις αφοσιωμένη στους στόχους σου. Με τον ανάδρομο Ερμή, από τις 17, μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις και πρόσεχε τις παρεξηγήσεις με άτομα του περιβάλλοντός σου. Έχεις ανάγκη να στηρίζεσαι σε ανθρώπους που μπορούν να σε καταλάβουν σε βάθος. Προς το τέλος του μήνα υπάρχουν συναισθηματικές εντάσεις και ασάφεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη, ως τις 7, σε κάνει αισθησιακή. Από τις 8, είσαι πιο κοινωνική και περιτριγυρίζεσαι από ανθρώπους που αναζητούν την συντροφιά σου. Αν έχεις σχέση, μπορεί να κάνεις κοντινά ταξίδια και εκδρομές. Αν είσαι μόνη, μπορεί να κάνεις νέες γνωριμίες μέσα από το διαδίκτυο. Με τον ανάδρομο Ερμή, από τις 17, μπορείς να μιλήσεις για όσα έχεις κρυμμένα μέσα σου. Νέες γνωριμίες δεν θα μείνουν για καιρό στο πλευρό σου. Ένα παρασκήνιο είναι πιθανό με άτομα του περιβάλλοντός σου ή μπορεί αυτά να μην εγκρίνουν τις επιλογές σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου ως τις 7, η ερωτική σου ζωή προωθείται, εκφράζεις τα συναισθήματά σου και προσεγγίζεις διαφορετικά τα προβλήματα της σχέσης σου. Από τις 8, ο αισθησιασμός κυριαρχεί και οι σχέσεις σου σταθεροποιούνται. Με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σου, από τις 17, αναθεωρήσεις τις αποφάσεις σου και ζητάς δεύτερες ευκαιρίες, εμπόδια και παρεξηγήσεις είναι πιθανά. Απολαμβάνεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου με την νέα Σελήνη στις 23 επίσης στο ζώδιό σου. Τυχόν εντάσεις εξαφανίζονται.