Follow us

Updated 14/12/11: Gift Consultant: Τάσος

Πάρε χαρτί και μολύβι για να σημειώσεις τις προτάσεις μου. Θα είναι η xmas gift λίστα σου.

tasos_gift_consultant_2

Πάρε χαρτί και μολύβι για να σημειώσεις τις προτάσεις μου. Θα είναι η xmas gift λίστα σου.

Κι αν οι άλλοι προσπαθούν να σε πείσουν πόσο λατρεύουν τα δώρα και μπλα μπλα μπλα, εγώ θα σου πω ότι δεν με ξετρέλαιναν ποτέ. Εκτός από τότε που μου πήραν τον πύργο των Playmobil. Ο λόγος είναι ότι ποτέ δεν υπήρξε κάποιος gift consultant να συμβουλεύσει όλους αυτούς που πέταξαν τα λεφτά τους στην αποθήκη μου.

Έτσι, το project αυτό το ‘χω πάρει πατριωτικά και δε θέλω κανείς από αυτή την οικογένεια να σπαταλήσει τα χρήματά του για να εισπράξει ένα ψεύτικο και αμήχανο χαμόγελο όταν κάνει το δώρο του. Μπορεί να μην έχουμε γνωριστεί αλλά είμαι σίγουρος ότι οι Καρτάκηδες θα γίνουν οι νέοι αγαπημένοι μου φίλοι για την ερχόμενη εβδομάδα. Έχω κανονίσει ήδη και το drink της γνωριμίας μας το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Salon de Bricolage ή στο Faust. Δεν έχω καταλήξει σε ποιο από τα 2 γιατί απλούστατα είμαι διαλλακτικός και θα αφήσω την τελική επιλογή σε εκείνους, όπως ακριβώς θα κάνω και με τα δώρα. Θα προτείνω κάποια αλλά θα το συζητάω μαζί τους μέχρι να καταλήξουμε στο ιδανικό xmas gift. Όλα αυτά βέβαια θα συμβούν υπό το χαμηλό φως και τη μουσική ενός bar του κέντρου.

Και επειδή κάτι διάβασα, δε θυμάμαι αν ήταν στο post της Έλενας ή του Γαβριήλ, «πόλεμο» από μένα δε θα δουν οι άλλοι 2 gift consultants. Δεν έχω να ανταγωνιστώ για κάτι. Θα έχω τις καλύτερες προτάσεις και αυτό είναι δεδομένο.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις προς το παρόν είναι να πατήσεις το facebook "LIKE" button που βρίσκεται ακριβώς παρακάτω. Στο τέλος της εβδομάδας θα δηλώσεις συμμετοχή στο διαγωνισμό που θα κάνω για να κληρώσω τα δώρα που διάλεξα για τους Καρτάκηδες.



2nd DAY
Η μαμά Μαίρη, το δώρο στον μπαμπά και η Άννα Βίσση

Ήρθε επιτέλους αυτή η μέρα που γνώρισα την οικογένεια των Καρτάκηδων και πρώτη ήταν η μαμά Μαίρη. Το ραντεβού μας δόθηκε στην Πλάκα καθώς ήθελε να περπατήσουμε στη γραφική περιοχή της πόλης και να φωτογραφήσει περαστικούς, μικροπωλητές και άλλους. Βλέπεις, αυτό το κάνει κάθε Κυριακή για να εμπλουτίσει το φωτογραφικό της album που μοιάζει με book επαγγελματία.

Updated 14/12/11: Gift Consultant: Τάσος

Αφού περπατήσαμε 2 ώρες σχεδόν σε Μοναστηράκι, Πλάκα, Θησείο και έπιασε κουβέντα με όλους τους μικροπωλητές κοσμημάτων για να πάρει κάτι από την τεχνογνωσία τους (βαρέθηκα φρικτά) ανηφορήσαμε προς Κολωνάκι για να ‘ρθω κι εγώ λίγο στα ίσα μου. Με τόσες εικόνες που είχαμε μαζέψει από τη βόλτα μας άρχισε να μας φαίνεται φυσιολογικό να πάρουμε στον μπαμπά Καρτάκη, κύριο Χρήστο, χαϊμαλιά και αρωματικά sticks από τους πλανόδιους. «Ε όχι, λες και είστε στο Πολυτεχνείο και την εποχή του “εδώ Πολυτεχνείο” κιόλας, Μαίρη μου» της είπα λίγο απότομα και σχεδόν προσβλητικά. Κοκκίνισα. Ήταν, όμως, αλήθεια.

Την ώρα που εμείς βρισκόμασταν στην Πανεπιστημίου, λίγα μέτρα πιο κάτω στον ίδιο δρόμο η Άννα Βίσση έκανε πρόβα για την έναρξή της στο Rex αυτή την Παρασκευή. Έτσι, πήρα τη φίλη μου, πλέον, Μαίρη Καρτάκη και πήγαμε από κει μπας και ευθυμήσουμε λιγάκι γιατί η αναζήτηση δώρου δεν είχε φέρει αποτελέσματα και ήμασταν απογοητευμένοι.


Updated 14/12/11: Gift Consultant: Τάσος - εικόνα 2
Το χρησιμοποιούν Sarah Jessica Parker, Eva Longoria, Jamie Lee Curtis, Lenny Kravitz και Daniel Craig... στον κύριο Χρήστο δε θα αρέσει;!


Πήγαμε, λοιπόν, στην Αννούλα που ήταν ωραιότερη από ποτέ, απολαύσαμε τις πρόβες της και κάποια στιγμή μας πλησίασε για να μας ρωτήσει τι μας άρεσε και τι όχι. Της είπαμε ότι είναι εξαιρετική ιδέα να ανοίγει η ίδια το πρόγραμμά της στις 12 και αυτός να είναι και ο τίτλος των εμφανίσεών της. «Δώδεκα, κι ούτε ένα τηλεφώνημα....» άρχισε να τραγουδάει η Μαίρη Καρτάκη και να μου λέει πόσο τη συγκινεί αυτό το κομμάτι και πόσες φορές στην αρχή της γνωριμίας της με τον νυν σύζυγό της κοιτούσε το retro ακουστικό του τηλεφώνου της μέχρι να χτυπήσει. Τότε, μου ήρθε η καλύτερη ιδέα. «Ακουστικό! Ναι, ναι, retro ακουστικό handsfree για τον κύριο Χρήστο που είναι και gadgetάκιας. Θα του αρέσει σίγουρα και θα είναι και ένα αστειάκι για να θυμηθείτε τα παλιά και τον μεγάλο σας έρωτα που λόγω υποχρεώσεων έχετε αφήσει λιγάκι στην άκρη» της είπα, και εκείνη παραλίγο να τσιρίξει μέσα στο αυτί της Αννούλας που καθόταν ανάμεσά μας.

«Που να το βρούμε Κυριακάτικα το retro handsfree βρε Τάσο μου; Άσε που δεν μπορώ μέσα στις επόμενες μέρες να βγω να ψάχνω στα μαγαζιά» ήταν η απάντησή της. Τότε της θύμισα ότι για όλα υπάρχει η MasterCard με την οποία θα αγόραζα την επόμενη μέρα μέσω internet το τέλειο retro handsfree σε κόκκινο χρώμα. Τι σόι gift consultant είμαι αν αφήσω την κυρία Μαίρη να τρέχει και να ψάχνει; Το θέμα δεν είναι να ‘χω απλά την ιδέα αλλά και τον τρόπο να την υλοποιώ. Βέβαια, μεταξύ μας, χωρίς MasterCard μόνο την ιδέα θα είχα.


Για να κερδίσεις το κόκκινο retro handsfree αλλά και τα επόμενα δώρα μπες εδώ και λάβε μέρος στο διαγωνισμό.


3rd DAY
Ο γιος Κωστής, το Salon de Bricolage και οι TopShop γόβες-δώρο

Μετά τη μαμά σειρά είχε ο γιος της οικογένειας Καρτάκηδων, Κωστής. Μπορεί να ήθελε να βγούμε κάπου πιο βόρεια αλλά εμένα το bar hopping του κέντρου μου είχε λείψει -είχα 3 μέρες να το κάνω- και έτσι τον έπεισα να βρεθούμε στην πλατεία Κολωνακίου. Αφού περάσαμε από Tribeca και Nouvelle Vague καταλήξαμε στο αγαπημένο Salon de Bricolage.

Updated 14/12/11: Gift Consultant: Τάσος - εικόνα 3
Με όλες αυτές τις βόλτες ξεχαστήκαμε και ποτέ δε συζητήσαμε τι δώρο θα πάρει στην αδερφή του, Άννα. Προβληματισμένος για το αντικείμενο εκείνο που θα την έκανε χαρούμενη μου είπε ότι είναι τόσο ενημερωμένη σε θέματα μόδας, μουσικής, διακόσμησης και άλλα, που του κάνει το «έργο» ακόμα πιο δύσκολο. Κάπου εκεί του θύμισα ότι δεν βγήκε μαζί μου απλά για να πιεί ένα ποτήρι λευκό κρασί -με top επιλογή το Κανένας- αλλά για να τον βοηθήσω ως gift consultant.

«Μα τα έχει όλα, τι να της πάρω εγώ;» μου είπε ο Κωστής και του υπενθύμισα τη μεγάλη αγάπη/αδυναμία των γυναικών που δεν είναι άλλη από τα παπούτσια. Όσα και να έχετε, όλες σας πάντα θέλετε περισσότερα. Και πάλι ο Κωστής δεν ήταν ικανοποιημένος γιατί «πώς θα επιλέξω εγώ ένα παπούτσι που θα της αρέσει κιόλας. Και αν το δει και απογοητευτεί;». Ε, τότε, νευρίασα. «Κωστή μου στο MissBloom.gr δουλεύω, πιστεύεις ότι δεν μπορώ να βρω ένα παπούτσι ιδανικό για την Άννα και να της το κάνεις δώρο;». Δεν απάντησε και χαμογέλασε ικανοποιημένος.

Updated 14/12/11: Gift Consultant: Τάσος - εικόνα 4
Η αποστολή είχε ολοκληρωθεί, έβγαλα τη MasterCard να πληρώσω τα ποτά μας και ο Κωστής με ρώτησε πως και δεν πληρώνω με μετρητά. «Μα έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα στη νυχτερινή Αθήνα φοβάμαι να έχω χρήματα πάνω μου» του εξήγησα. «Γιατί την κάρτα δηλαδή δεν μπορούν να σου την κλέψουν;» ήταν η λίγο ειρωνική του απάντησή του και με το δίκιο του γιατί δε γνώριζε ότι ένα τηλεφώνημα αρκεί για να ακυρωθεί η κάρτα μέσα σε δευτερόλεπτα. «OK, εσύ, η MasterCard και το MissBloom.gr έχετε τη λύση σε όλα, δεν ξαναφέρνω αντίρρηση σε τίποτα. Όσο για τα παπούτσια, διάλεξε εσύ ότι θέλεις gift consultant και πλήρωσέ τα όπως πρέπει, με την κάρτα σου. Σωστά;». Πολύ σωστά Κωστή, έπιασες το νόημα.


Για να κερδίσεις τις suede TopShop γόβες κάνε like στο κείμενο (βρες το button ακριβώς κάτω από τα comments) και μπες εδώ.




4th DAY
Το paprika friendship bracelet, το κρασί «Κανένας» και τα χειροποίητα cookies από το Barking Mad

Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα αυτό το project προσπαθούσα να συντονίσω μία συνάντηση με τον πατέρα της οικογενείας, κύριο Χρήστο Καρτάκη. Άδικα. Ως IT manager δεν είχε παρά ελάχιστο ελεύθερο χρόνο καθημερινά κι έτσι αποφασίσαμε να βρεθούμε διαδικτυακά χρησιμοποιώντας Skype.

Προσπάθησα να συνομιλήσω μαζί του περί ανέμων και υδάτων μέχρι να μπούμε στο θέμα μας αλλά δεν μου το επέτρεψε -ευγενικά- λόγω υποχρεώσεων και η συζήτηση πήγε κατευθείαν στο ζουμί. «Η αλήθεια είναι πως θα ‘θελα να πάρω δώρα σε όλους αλλά φοβάμαι να ξοδέψω πολλά χρήματα και θέλω να με βοηθήσεις» ήταν η δήλωσή του με την οποία μου ξεκαθάρισε τις προθέσεις του.

Updated 14/12/11: Gift Consultant: Τάσος - εικόνα 5
Έχουμε και λέμε, λοιπόν. Του πρότεινα να αγοράσει κάτι στη γυναίκα του -γνωρίζοντας ότι και εκείνη του έχει πάρει κάτι. Ένα αντικείμενο που θα το έχει πάντα μαζί της και θα της θυμίζει εκείνον και την τόσο ωραία του κίνηση. Ένα λιτό και υπέρκομψο βραχιόλι, λοιπόν, από τον κύριο στην κυρία Καρτάκη. Μόνο αυτό όμως;

Updated 14/12/11: Gift Consultant: Τάσος - εικόνα 6

«Δεν τελείωσα ακόμα κύριε Καρτάκη. Προτείνω να πάρετε και κάτι που θα κάνει το γιορτινό σας τραπέζι ακόμα καλύτερο και είναι απαραίτητο σε κάθε οικογένεια ειδικά αυτές τις μέρες. Πρόκειται για το -ωραιότερο όλων- κρασί “Κανένας” που σας συστήνω ανεπιφύλακτα» του είπα και ενθουσιάστηκε. Μου είπε ότι έχω απόλυτο δίκιο και ότι αυτό είναι δώρο σε όλη την οικογένεια και όχι απλά σε ένα πρόσωπο.

Updated 14/12/11: Gift Consultant: Τάσος - εικόνα 7

Τέλος, του είπα αφού επέλεξε το «Κανένας» για την οικογένεια ας μην αφήσει το αγαπημένο κατοικίδιο τους παραπονεμένο μέρες που έρχονται. Μπισκότα Barking Mad με καρότο και κανέλα ήταν ιδανική επιλογή. Το Barking Mad (μάθε περισσότερα εδώ) είναι στην ουσία το πρώτο pet bakery στην Ελλάδα. Για να μην το παίζω έξυπνος, θα παραδεχτώ ότι για το pet gift την ιδέα μου έδωσε η Ρεγγίνα Κουρή που εμπιστεύομαι απόλυτα καθώς ότι καινούργιο κυκλοφορεί όχι απλά το γνωρίζει αλλά το ‘χει τσεκάρει κιόλας.

Τις αγορές και αυτή τη φορά ανέλαβα να της κάνω με ασφάλεια μέσω internet χρησιμοποιώντας την PrePaid κάρτα μου που πλέον είναι στα χέρια περισσότερο και από το αγαπημένο μου κινητό.


Για να κερδίσεις όλα τα παραπάνω δώρα κάνε like σε αυτό το κείμενο (βρες το facebook like button μετά τα facebook comments) και αμέσως μετά μπες εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ