Follow us

Despoina’s Notebook No 7

Η Δέσποινα Καμπούρη μιλά για μεγάλους έρωτες, τα αγαπημένα της σκυλάκια και ανοίγει διάλογο με τις αναγνώστριες του Despoina's Notebook!


Γιατί οι μεγάλοι έρωτες να υπάρχουν μόνο στις ταινίες; Γιατί όλοι γύρω μου χωρίζουν; Γιατί οι νέοι άνθρωποι –ακόμη και η θεία μου που πέρασε τα 50- πιστεύουν ότι δεν υπάρχει πραγματικός έρωτας κι ότι ουσιαστικά όλοι βολευόμαστε σε σχέσεις ή γάμους που απλώς μας κατοχυρώνουν ή μας προσφέρουν μία ασφάλεια;

Βαρέθηκα να ακούω τέτοιες πεζές θεωρίες και αρνούμαι να τις αποδεχτώ. Βαρέθηκα να συναντώ ανθρώπους καθημερινά που έχουν χάσει κάθε ίχνος ρομαντισμού και ερωτισμού από τη ζωή τους. Υπάρχει πιο όμορφο πράγμα από το καρδιοχτύπι; Την ανάγκη να έχεις δίπλα σου τον άνθρωπο που αγαπάς; Να του το δείχνεις με κάθε τρόπο χωρίς τσιγγουνιά και αυτό να είναι αμοιβαίο;

Δε μπορώ να πιστέψω ότι τα ερωτευμένα ζευγάρια είναι πλέον είδος προς εξαφάνιση. Και μη μου πείτε ότι ο έρωτας περνάει και βαριέσαι με τα χρόνια γιατί κι αυτό είναι μια μπούρδα. Στο χέρι μας είναι να διατηρούμε μία όμορφη και αγαπησιάρικη σχέση σε βάθος χρόνου. Αρκεί να υπάρχουν δυνατά συναισθήματα. Όλα είναι η αγάπη και χωρίς αυτή δεν μπορεί να ζήσει κανείς. Ακόμα κι αυτοί που είναι αποφασισμένοι να εγκαταλείψουν το σπορ, είτε γιατί πληγώθηκαν πολύ, είτε γιατί χρωστάνε σε όλη την Ελλάδα, είτε γιατί αγαπούν πολύ τον εαυτό τους, κάποια στιγμή θα το ζήσουν και θα καταλάβουν ποιο είναι το νόημα της ζωής, εκτός φυσικά από την μητρότητα και την πατρότητα. Πόσες φορές να συμβαίνει άραγε αυτό στη ζωή μας;

Έρωτες μπορεί να έρθουν πολλοί, αλλά η μεγάλη αγάπη, η μοναδική και η ανεπανάληπτη μόνο μία! Αν είστε από τους τυχερούς που την βρήκατε, μην τη χαλάσετε για κανένα λόγο. Δεν αξίζει τον κόπο. Αν και λένε ότι τις μεγάλες αγάπες δεν μπορεί τίποτα και κανείς να τις διαλύσει, παρόλα αυτά έχω δει αγάπες να πηγαίνουν στον… παράδεισο χωρίς επιστροφή. Ας φτιάξουμε ένα κίνημα εμείς, οι τελευταίοι ρομαντικοί, κι έτσι ίσως ο κόσμος μας να γίνει καλύτερος. Θέλει κόπο… Εξαντλήστε κάθε προσπάθεια. Αρκεί να το θέλετε και οι δύο. Μην ξεχνάτε ότι τα πιο σημαντικά πράγματα στον κόσμο επιτεύχθηκαν από ανθρώπους που συνέχισαν να προσπαθούν όταν όλα έδειχναν πως δεν υπάρχει καμία ελπίδα.

Τι σας λέω βραδιάτικα! Μάλλον τα λέω για να τα ακούσω κι εγώ η ίδια. Ισως ζήλεψα τον μεγάλο έρωτα των δύο πρωταγωνιστών στο «One Day». Δεν ξέρω τι να πω… Πάντως αν σας δοθεί η ευκαιρία να την δείτε αυτή την ταινία. Όπως το «Notebook» (είναι σαφώς επηρεασμένο το όνομα του blog μου από την αγαπημένη μου ταινία) το «Αγάπα με αν τολμάς» και τις «Γέφυρες του Μάντισον». Είμαι σίγουρη ότι κάπου εκεί έξω υπάρχουν αληθινοί Νώα, Άλλι, Τζουλιέν, Σοφί, Εμμα, Ντέξτερ, Ρόμπερτ και Φραντζέσκα που μπορεί η ιστορία τους να είναι πιο δυνατή από τη δική τους. Και να είστε σίγουροι ότι πάντα κάπου υπάρχει το άλλο μας μισό. Κάποιοι τυχεροί θα το βρουν, κάποιοι το βρήκαν, κάποιοι ακόμα το ψάχνουν… Αυτό το ταξίδι αξίζει τον κόπο.

Πριν κλείσω για σήμερα, θα ήθελα να σας πω ότι δεν υπάρχει καλύτερος φίλος από τον σκύλο. Μπορεί να ακούγεται κλισέ, αλλά τα αγαπημένα μας τετράποδα είναι οι πιο πιστοί μας φίλοι και μας συντροφεύουν μέχρι το τέλος της ζωής τους. Αυτοί δε θα μας πουλήσουν ποτέ. Μη τους πουλήσετε ούτε εσείς όταν κάνετε παιδάκι. Έχω ακούσει ιστορίες για νέους γονείς που εγκατέλειψαν το σκυλάκι τους με το που γεννήθηκε το παιδί τους για να μη κολλήσει κάποια ασθένεια το βρέφος, μη καταπιεί κάποια τρίχα χωρίς να έχει πρώτα εμβολιαστεί κι άλλες τέτοιες ιστορίες γι’ αγρίους. Τα σκυλιά σας θα λατρέψουν το μωράκι σας και θα δημιουργήσουν μία σχέση μοναδική και υπερπροστατευτική.

Despoina’s Notebook No 7

O Βαγγέλης με την Ποκαχόντας μας ανάμεσα στον Κάρλο και τον Σκάρτο.

Πριν γεννήσω είχα το άγχος για το πώς θα υποδεχτεί η Λούσι, ο Κάρλο και ο Σκάρτο το μωρό μας.
Η πρώτη τρέχει πρώτη στην κούνια της όποτε την ακούσει να κλαίει και κλαίει κι αυτή μαζί της. Οι άλλοι δύο –που μόνο η όψη τους μπορεί να σε τρομάξει- είναι τόσο τρυφεροί μαζί της. Τη μυρίζουν συνέχεια, της γλείφουν τα ποδαράκια και κουνάνε την ουρά τους σαν τρελά κάθε φορά που τη βλέπουν. Χαίρομαι που το παιδί μου θα μεγαλώσει σε ένα περιβάλλον όπου θα μάθει να σέβεται και να αγαπάει τα ζώα. Μη το στερήσετε αυτό τα παιδιά σας και μη τα κρατάτε απομονωμένα από τα ζώα σε ένα αποστειρωμένο περιβάλλον.

Despoina’s Notebook No 7 - εικόνα 2
Ο πανέμορφος Ερρίκος αγκαλιά με τον Σιμπού, τον αγαπημένο του φίλο.

Σας περιμένω στο Twitter (@dkampouri) και στο Facebook (Despoina Kampouri B). Επίσης μπορείτε να μου στέλνετε τα μηνύματά σας στο dkampouri@gmail.com Πολλά φιλιά!


Η επικοινωνία μας

Μαρία
«Γεια σου Δεσποινάκι, με λενε Μαρία και είμαι 19 χρονών! Σκέφτηκα να σου γράψω ενα αυθόρμητο μέιλ για να σου διατυπώσω τις σκέψεις μου... μπορεί να είμαι μικρή αλλά με έχω ονειρευτεί άπειρες φορές μαμά, με το μωράκι μου, έγκυος, πώς θα ήταν να κρατάω αυτό το πλασματάκι στα χέρια μου και τις χαρές που θα μου προσφέρει... διαβάζω τα κείμενά σου στο missbloom και διακρίνω ότι σε έχει πιάσει μια μελαγχολία... έχω ακούσει ότι είναι φυσιολογικό, κάθε νέα μαμά περνάει απο αυτό το στάδιο... απλά κατά την ταπεινή μου άποψη, δεν αξίζει να περνάς μελαγχολικά τις ΠΙΟ ευτυχισμένες στιγμές της ζωής σου.... αυτό το πλασματάκι -όπως έχεις πει κι εσύ- το ήθελες πολύ... προσπάθησε να ξεπεράσεις τις ανασφάλειές που σου έχουν δημιουργηθεί με την εξωτερική σου εμφάνιση... είσαι και ΘΑ είσαι μια κούκλα... νιώσε όμορφα και ζήσε αυτές τις μαγικές στιγμές με την κόρη σου... μπορεί να μην την έχω δει αλλά την αγαπώ -όπως αγαπώ κάθε μωράκι πάνω στην γη-...ζητώ συγνώμη αν έχω παρανοήσει κάποια πράγματα και αν θίγω προσωπικά σου ζητήματα.... απλά ήθελα να στα πω με κάποιο τρόπο και βρήκα αυτόν. Σε ευχαριστώ για την προσοχή σου... φίλα μου τη Ποκαχόντας»

Μαράκι, καταρχήν μπράβο σου που αν και τόσο μικρή ονειρεύεσαι να κάνεις παιδάκια και οικογένεια! Συνήθως τα κορίτσια της ηλικίας σου έχουν τα μυαλά στα κάγκελα. Η μελαγχολία που πολύ σωστά διέκρινες δεν έχει να κάνει με το θαύμα που μου συμβαίνει αυτή τη στιγμή, αλλά είναι ένα χαρακτηριστικό που με συντροφεύει χρόνια. Κάποιες φορές είναι γλυκειά, κάποιες φορές ενοχλητική κυρίως για τους άλλους. Σ’ ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου! Πολλά φιλιά!

Χρύσα από Δράμα

«Δεσποινάκι γεια! Είμαι η Χρύσα και σου στέλνω από Δράμα. Καταρχάς να σου ευχηθώ να σας ζήσει η μικρή σας Ποκαχόντας! Πραγματικά σε θαυμάζω πάρα πολύ. Αν και σπανίως μία γυναίκα να κάνει κοπλιμέντα σε κάποια άλλη, θα σου πω πως είσαι πάρα πολύ όμορφη κοπέλα. Δεν ξέρω τι είναι αυτό που κάνει τους περισσότερους από τη showbiz να φαίνονται τόσο όμορφοι. Πολλές φορές μάλιστα μοιάζει όνειρο άπιαστο για τις περισσότερες, αν όχι όλες, κοινές θνητές να αντιγράψουν τα πρότυπα που τους δημιουργείτε όλοι εσείς της show biz. Ένα από αυτά τα θύματα είμαι κι εγώ! Μιλάς για τα κιλάκια που πήρες στην εγκυμοσύνη, κι απ'οτι λες τα χάνεις εύκολα, και σκέφτομαι πόσο τυχερή είσαικαι γενικά οι άνθρωποι που καταφέρνουν και χάνουν εύκολα κιλά. Είμαι 25 χρόνων και δυστυχώς κουβαλάω 30 παραπανίσια κιλά. Δεν ήταν πάντα τόσα πολλά, το άγχος όμως και ο θυρεοειδής με έχουν κάνει να μοιάζω με μία χαριτωμένη μπαλίτσα. Τώρα που κάνω ένα νέο ξεκίνημα με τον άνθρωπο που αγαπώ, λέω να κάνω άλλη μία προσπάθεια για τη βελτίωση της εμφάνισής μου. Όλοι μου λένε πόσο όμορφη είμαι και ότι έχω πολύ γούστο σε ότι και αν κάνω, από τα ρούχα μου μέχρι τη διακόσμηση του σπιτιού μου και ότι είναι πολύ άδικο να μην κάνω κάτι για την εμφάνισή μου. Λες κι εγώ δε θέλω να είμαι αδύνατη και κουκλάρα όπως οι άλλες, να γίνω κι εγώ ένα από τα πρότυπα που έχουν χιλιάδες κορίτσια της εποχής μας! Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει ότι ενώ κάνω προσπάθειες να καταφέρω το επιθυμητό αποτέλεσμα, ένα γεγονός στη ζωή μου θα φέρει τα πάνω κάτω στις ορμόνες μου, το άγχος θα εκτοξεύσει στα ύψη όλους εκείνους τους αριθμούς που γράφουν οι εξετάσεις και άντε πάλι από την αρχή. Έχω κουραστεί να προσπαθώ. Έχω όμως πείσμα και θέλω να πιστεύω πως κάποια μέρα μετά θα βγω στο δρόμο και θα περπατάω με πολλή πολλή αυτοπεποίθηση! Δεν ξέρω γιατί σου στέλνω όλα αυτά που σκέφτομαι και τα οποία δε λέω σε κανέναν. Ίσως το ότι κι εσύ μοιράζεσαι σκέψεις κι εμπειρίες από τη ζωή σου. Αν κάποια στιγμή ξεμείνεις από θέματα, θα ήταν ωραίο να γράψεις κάτι για τα πρότυπα που δημιουργούν τα πρόσωπα της showbiz και ότι η ομορφιά και το τέλειο σώμα χωρίς κυτταρίτιδα πολλές φορές είναι photoshop και όχι πραγματικότητα. Γιατί ρε συ Δέσποινα, πες μου, δεν έχουν ούτε ένα ψεγάδι; Λοιπόν επειδή πέρασε η ώρα και είπα πολλά (μη γίνομαι και κουραστική) θα σε καληνυχτίσω και ελπίζω να τα λέμε από εδώ μέσα!"

Αγαπημένη μου Χρύσα,
Μπράβο σου που δεν το βάζεις κάτω και επιμένεις να ξαναγίνεις αυτή που ήσουν
χωρίς τα περιττά κιλά. Το πιο σημαντικό απ’ όλα όσα μου γράφεις είναι το ότι προσπαθείς να κάνεις μία νέα αρχή με τον άνθρωπό σου. Αυτό από μόνο του είναι ένα καλό κίνητρο για να συνεχίσεις τη προσπάθειά σου. Δυστυχώς δεν είναι όλοι οι οργανισμοί ίδιοι και οι ψυχολογικοί παράγοντες παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο. Πριν λίγα χρόνια πέρασα κάποιες δυσκολίες συναισθηματικές με αποτέλεσμα να χάσω απότομα πολύ βάρος και να μη χωράω στα ρούχα μου. Είχα γίνει σκιά του εαυτού μου και όλοι νόμιζαν ότι αρρώστησα. Όπως καταλαβαίνεις είτε παχαίνεις πολύ είτε αδυνατίζεις πολύ και τα δύο είναι δυσάρεστες καταστάσεις. Φυσικά και δεν πρέπει να επηρεάζεσαι από τις διάσημες γυναίκες που φιγουράρουν στα περιοδικά. Κάποιες από αυτές που δεν τις βοηθά η φύση ξοδεύουν πολλά χρήματα για φυσικούς και τεχνητούς τρόπους ομορφιάς και αδυνατίσματος. Και φυσικά δεν ξέρεις τι προβλήματα μπορεί να αντιμετωπίζουν όταν κλείνει η πόρτα του σπιτιού τους. Ανασφάλειες, ανταγωνισμός, οικογενειακά προβλήματα. Δεν έχεις τίποτα να ζηλέψεις και να θυμάσαι πάντα ότι η ευτυχία κρύβεται στις στιγμές. Πρόσεχε την οικογένειά σου σαν κόρη οφθαλμών! Πολλά φιλιά!

Μαρία από Βόλο
«Δέσποινα καλησπέρα,
Με λένε Μαρία και είμαι από το Βόλο. ΝΑσου ζήσει καταρχήν η κορούλα! Είμαι κι εγώ μανούλα 2 κοριτσιών, της Ελβίρας που είναι 3 χρόνων και μιας μπεμπούλας που είναι μόλις 15 ημερών. Η επιστροφή στο σπίτι με ένα δεύτερο μωρό είναι αρκετά δύσκολη αν και έχω δύο γιαγιάδες που προσπαθούν να με βοηθήσουν όσο γίνεται. Είμαι σε φάση που με έχει πιάσει μελαγχολία, δεδομένου ότι εδώ και 15 μέρες δε έχω βγει από το σπίτι. Θηλάζω το μωρό μου και αυτό είναι λίγο δεσμευτικό ειδικά με ένα τρίχρονο στα πόδια σου. Αλήθεια εσύ θηλάζεις αποκλειστικά τη μπέμπα σου ή της δίνεις και λίγο ξένο; Τώρα με τη δουλειά σου, τι θα κάνεις; Μου είσαι ιδιαίτερα συμπαθής και γι'αυτό αποφάσισα να στου στείλω αυτό το mail . Το site σας είναι πολύ καλό και θα το παρακολουθώ όσο μπορώ! Κάθε υποστήριξη ψυχολογική είναι ευπρόσδεκτη..."

Μαράκι μου γλυκό, σε καταλαβαίνω απολύτως! Εγώ ξεκίνησα με αποκλειστικό θηλασμό, αλλά στην πορεία προσέθεσα και ξένο γάλα στη διατροφή του μωρού μου, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει ότι είναι το ιδανικό. Θαυμάζω τις γυναίκες που καταφέρνουν για πολλούς μήνες να τρέφουν το μωρό τους αποκλειστικά με το δικό τους γάλα κι εσύ είσαι σε αυτή την κατηγορία. Φυσικά και είναι δέσμευση αφού ένα βρέφος που θηλάζει «καθηλώνει» τη μαμά του στο σπίτι για να πίνει γάλα κάθε 2 ώρες. Τις στιγμές που σε παίρνει από κάτω να θυμάσαι ότι δεν είσαι η μόνη που το περνάει αυτό. Κι εγώ κλείστηκα στο σπίτι για πολλές μέρες. Τώρα άρχισα να παίρνω τα πάνω μου και μάλιστα προβληματίστηκα πολύ για το πού θα αφήνω το μωρό μου όταν θα ξεκινήσω να δουλεύω. Ευτυχώς όπως κι εσύ, έχω τις γιαγιάδες για να μου λύσουν τα χέρια και δε θα χρειαστεί να καταφύγω σε άλλες λύσεις όπως νταντάδες και τα λοιπά. Σκέψου ότι άλλες μαμάδες δεν έχουν καν αυτό το προνόμιο και αναγκάζονται σε τόσο δύσκολες εποχές να καταφύγουν στο έξτρα έξοδο της ξένης βοήθειας στο σπίτι!

Δήμητρα
«Δέσποινα καλημέρα! Είσαι πολύ πολύ γλυκιά και εκπέμπεις θετική ενέργεια με την παρουσία σου! Σου εύχομαι κάθε επιτυχία σε ό,τι και αν κάνεις στη ζωή σου! Να χαίρεσαι την κορούλα σου. Είμαι κι εγώ έγκυος στο πρώτο μου παιδάκι. Κορίτσαρο κι εγώ! Πέρασα μια μεγάλη περιπέτεια, αλλά ευτυχώς όλα είχαν αίσιο τέλος και μπορώ να χαμογελάω ξανά! Προσπαθώ να μη σκέφτομαι ούτε την ανεργία μου ούτε την αφραγκία μου παρά μόνο αυτό το πλασματάκι που μεγαλώνει μέσα μου. Συνέχισε να γράφεις τόσο όμορφα και τόσο ειλικρινά.
Υ.Γ. Χαίρομαι που βρήκα έναν άνθρωπο που να κλαίει στις βαφτίσεις και να τον κοιτάνε όλοι καλά καλά! Φιλάκια πολλά πολλά! Ελπίζω να μη σε κούρασα!»

Δημητρούλα,
Με το καλό να υποδεχτείς το κοριτσάκι σου!
Πάρε μία καλή ψηφιακή μηχανή για να μη χάσεις ούτε μέρα από το μεγάλωμά της. Εγώ την τραβάω φωτογραφίες κάθε μέρα! Σ’ ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Μη μασάς με την αφραγκία σου. Ό,τι γίνει θα το περάσουμε όλοι μαζί! Κανείς δε θα εξαιρεθεί από τα χαράτσια! Άλλωστε για σένα τα καλύτερα έρχονται!

Ρένα
«Δέσποινα γεια σου, είμαι και εγώ μια νέα μαμά (απέκτησα κοριτσάκι πριν από σχεδόν τρεις μήνες) και σε καταλαβαίνω απόλυτα. Πέρασα αυτό το πρώτο διάστημα κοντά στην μικρούλα μου αλλά τώρα ήρθε ο καιρός να γυρίσω στη δουλειά και να την αποχωριστώ.Όσο για τα κιλά ..τα ρούχα μου πριν ούτε λόγος...θέλω ακόμη αρκετά κιλά να χάσω αλλά οκ βλέπω την μικρούλα και με αποζημιώνει ...Σε παρακολουθώ στα τηλεοπτικά και όχι μόνο (εφημερίδα εννοώ) βήματα σου και μου αποπνέεις μια γλυκύτητα και έναν επαγγελματισμό ...Να σας ζήσει η μπεμπούλα!»

Ρένα, να σου ζήσει το κοριτσάκι σου και να το δεις όπως επιθυμείς! Εχω αρχίσει να πιστεύω ότι μόλις ξεκινήσω δουλειά –το πολύ σε μία εβδομάδα- θα ξεκουραστώ, όσο περίεργο κι αν σου φαίνεται. Θα ξεφύγω από την κλεισούρα του σπιτιού και θα ηρεμίσω λίγο κάνοντας κι άλλα πράγματα. Η δημιουργική δουλειά ποτέ δεν έβλαψε κανένα!

Γωγώ από Πάτρα
«Καλησπέρα Δεσποινούλα! Διαβάζω τα notebook σου στο καινούργιο site και θα ήθελα πολύ να σου πώ πόσο γλυκά είναι όλα αυτά που λες για την όμορφη μπουμπούκα σου!Όπως το ξέρεις καλά αυτό που ζεις καθημερινά με τη μικρή σου δεν θα το άλλαζες με τίποτα και τα κιλά που μπορεί να έχουν μείνει ή καλύτερα το σώμα, ακόμα κι αν δεν υπάρχουν κιλά, για να επανέλθει στα φυσιολογικά του, γιατί έχει ανοίξει, θα πρέπει απλά να περάσουν λίγοι μήνες! Και σίγουρα αυτό δε σε απασχολεί, ούτε αν η εγκυμοσύνη μπορεί να άφησε κάποια σημάδια όπως ραγάδες, το δώρο που είναι η κορούλα σου δε θα το άλλαζες για να έχεις ένα αψεγάδιαστο κορμί! Αν και πιστεύω ότι είσαι και θα είσαι μια πολύ όμορφη και γλυκιά κοπέλα και μαμά φυσικά! Δεν είμαι μανούλα, αν και θα το ήθελα πολύ αλλά βλέπεις ότι αν είσαι μόνη δεν μπορεί να γίνει! Κανένα γαμπρό! Αλλά αγαπώ πολύ τα παιδιά και αυτά με αγαπούν εξίσου! Μην σου πω ότι τρελαίνομαι για τα παιδιά! Και η δουλειά μου έχει να κάνει με αυτά, είμαι καθηγήτρια και υποψήφια διδάκτορας και πολλές φορές κάνω μπέιμπι σίτινγκ σε φίλους! Είμαι από Πάτρα αλλά έρχομαι πολύ συχνά Αθήνα και μακάρι να βρεθούμε και από κοντά!»

Γωγώ, διακρίνω μία μελαγχολία που είσαι μόνη ή μου φαίνεται; Μη στενοχωριέσαι καθόλου γλυκιά μου. Πολύ απλά δεν βρήκες ακόμα το άλλο σου μισό και μη νομίζεις ότι οι μεγάλοι έρωτες συμβαίνουν κάθε μέρα! Μία, άντε δύο το πολύ! Μη βιάζεσαι να κάνεις παιδιά. Ζήσε έντονα τώρα που μπορείς, ταξίδεψε, χόρεψε μέχρι το πρωί. Το παιδάκι σου πρέπει να είναι καρπός έρωτα και όχι βεβιασμένη κίνηση. Αλλωστε είναι αποδεδειγμένο ότι τα παιδιά που γεννήθηκαν από μεγάλους έρωτες είναι τα πιο ισορροπημένα πλάσματα! Άσε που το παιδάκι σου θα έχει και καλή δασκάλα!

Νικολέτα
«Να σου ζήσει η κορούλα σου! Να είναι γερή, καλοφωτισμένη και να την καμαρώσετε όπως ονειρευεστε! Γεννησα και 'γω ένα κοριτσάκι 8/8 και τα 'χω δει όλα. Πώς τα καταφέρνεις με το θηλασμό και τόσες ασχολίες; Ειλικρινά σε θαυμάζω. Εγώ αναγκαστικά δίνω συμπλήρωμα... Και γω ξεκινάω δουλειά αρχές Οκτώβρη, είμαι καθηγήτρια, όμως όχι από τις τυχερές του δημοσίου και δεν ξέρω πώς θα την αφήσω. Εσύ πώς το αντιμετωπίζεις; Όσο για τα κιλά, άσ'το... Πήρα 18 ολόκληρα και μου μένουν 6 ολόκληρα! Δε σε ξέρω, αλλά νιώθω οικεία γι’αυτό και σου γράφω, κάτι που δεν συνηθίζω! Να είσαι γερή και σε περιμένουμε στους δέκτες μας»

Νικολέτα, μοιάζουμε σε πολλά εκτός από το επάγγελμα! Κι εγώ γέννησα τον Αύγουστο (10-08) κι εγώ δίνω συμπλήρωμα, κι εγώ ξεκινάω αρχές Οκτώβρη, κι εγώ πήρα 18 ολόκληρα κιλά, κι εγώ δεν τα έχασα όλα ακόμα. Είδες; Δεν είσαι μόνη! Να σου ζήσει η μπεμπίνα σου!

Χριστίνα
«Διαβάζω όλα σου τα ποστάκια και συγκινούμαι γιατί μου θυμίζεις καταστάσεις που ίσως έχω ξεχάσει! Όσο για τη βάφτιση και τις συγκινήσεις σου εύχομαι όταν έρθει με το καλό εκείνη η στιγμή η μικρή σου Ποκαχόντας να μην κλάψει καθόλου! Από προσωπική εμπειρία στο λέω όσο και αν σου ακούγεται εξωπραγματικό. Πριν 10 μέρες βάφτισα τη μικρή μου και ούτε που ακούστηκε! Χτυπούσε τα πόδια στη κολυμπήθρα, όταν ο παπάς της έριχνε νερό στο κεφάλι αυτη έβγαζε τη γλώσσα να φάει τα λάδια όπως κάνει όταν την κάνω μπάνιο. Και μετα χτυπούσε παλαμάκια! Να είσαι γενικά ήρεμη με τη μικρή γιατι όλο αυτό το αντιλαμβάνεται και αντιδρά αντίστοιχα! Να τη χαίρεσαι τη μικρούλα σου και να απολαμβάνεις όλες τις στιγμές όπως στη φωτό που τουίταρες!»

Χριστίνα, πολύ σωστό αυτό που λες για την ηρεμία που πρέπει να διατηρεί η μαμά για να μη στρεσάρεται και το μωρό της.
Τα παιδάκια είναι σφουγγάρια και αντιλαμβάνονται πολλά περισσότερα πράγματα από αυτά που φανταζόμαστε. Δεν πρέπει να τα υποτιμούμε. Ασε που το στρες της μαμάς περνάει και στο γάλα της και τότε τα πράγματα είναι ακόμη πιο δύσκολα για το μωρό. Χαίρομαι που σου θυμίζω ωραίες στιγμές! Πολλά φιλιά!

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ POSTS
Despoina’s Notebook No 15
Despoina’s Notebook No 14
Despoina’s Notebook No 13
Despoina's Notebook No 12
Despoina’s Notebook No 11
Despoina’s Notebook No 10
Despoina’s Notebook No 9
Despoina’s Notebook No 8
Despoina’s Notebook No 6
Despoina’s Notebook No 5
Despoina’s Notebook Νο 4
Despoina’s Notebook No 3
Despoina's Notebook Νο 2
Despoina’s Notebook No 1

Aπαγορεύεται η οποιαδήποτε αναπαραγωγή, αντιγραφή, αναδημοσίευση, ανάρτηση ή με οποιοδήποτε τρόπο χρήση των κειμένων της ιστοσελίδας. Οι παραβάτες θα διώκονται σύμφωνα με τον νόμο περί πνευματικής ιδιοκτησίας και τον ποινικό κώδικα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ