Follow us

Despoina’s Notebook No 1

Μετά από πολλά ξεσπάσματα, αγωνίες, χαρές, άγχη, κλάμματα χωρίς λόγο και αιτία -ποιος είπε ότι η εγκυμοσύνη είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να σου συμβεί και τους εννέα μήνες;- ήρθε η μεγάλη ώρα…

kampouri


Πριν λίγο σκέφτηκα ότι πρέπει να ετοιμάσω την περιβόητη «βαλιτσούλα του μαιευτηρίου» και συνειδητοποίησα ότι σε τέσσερις μέρες θα κρατάω στα χέρια μου ένα μικροσκοπικό μωρό που θα είναι δικό μου και θα έχω την απόλυτη ευθύνη της επιβίωσής του.
Φοβάμαι. Oχι μόνο την διαδικασία του τοκετού, αλλά και γι’ αυτά που έρχονται.

Despoina’s Notebook No 1

Οι ανησυχίες μου δε μ’ αφήνουν να χαρώ αυτό το θαύμα που μου συμβαίνει..
Παρόλα αυτά, συνέχεια με παρηγορεί η σκέψη ότι όπως το πέρασαν τόσες γυναίκες, έτσι θα το περάσω κι εγώ. Ε, και δε μπορεί όλες αυτές που με σταματούν στο δρόμο ή μου στέλνουν μηνύματα στο Facebook και στοTwitter λέγοντάς μου μέσες άκρες ό, τι η ζωή μου θα αποκτήσει νόημα μετά τον ερχομό της, να έχουν πέσει έξω.

Νομίζω πως την αγαπάω πριν καλά καλά τη γνωρίσω. Μάλλον είναι αυτό που λένε «μητρικό φίλτρο». Και μια που το ανέφερα, σας ευχαριστώ αληθινά μέσα από την καρδιά μου για την θετική ενέργεια που μου στέλνετε μέσα από τα μηνύματά σας. Και δεν το λέω για το τυπικό του θέματος, αλλά το εννοώ πέρα ως πέρα!

Despoina’s Notebook No 1 - εικόνα 2

Αποστειρωτές, πάντες κούνιας, σελτεδάκια, λέξεις άγνωστες μέχρι πριν λίγο καιρό, έχουν γίνει για μένα τρόπος ζωής. Είναι τόσα αυτά που δεν γνώριζα και πλέον έχω γίνει expert… Respect σε όλες τις μανούλες του κόσμου.
Μη τις πικραίνετε και μη τις ξεσυνερίζεστε! Σας αγαπώ και σας νιώθω όλες! Παρένθεση: Οση ώρα σας γράφω, είμαι ξαπλωμένη στον καναπέ, η μικρή μου κάνει σβούρες και τα σκαμπανεβάσματα της κοιλιάς μου εμποδίζουν την οπτική μου επαφή με την οθόνη του υπολογιστή. Κάντε το εικόνα! Εχει πολύ πλάκα.

Παιδικό δωμάτιο έτοιμο, ρουχαλάκια πλυμμένα, σιδερωμένα και χωρίς ταμπελάκια, είναι ήδη τακτοποιημένα στα συρτάρια τους… Την Κυριακή 14 Αυγούστου θα επιστρέψουμε τρεις στο σπίτι. Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω. Θα σας γράψω και μέσα από το μαιευτήριο. Ελπίζω και παρακαλάω να πάνε όλα καλά. Κάτι μου λέει ότι φέτος θα πάρω το πιο όμορφο και πολύτιμο δώρο για τη γιορτή μου! Καλό Δεκαπενταύγουστο σε όλους!

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ POSTS

Despoina’s Notebook No 15
Despoina’s Notebook No 14
Despoina’s Notebook No 13
Despoina's Notebook No 12
Despoina’s Notebook No 11
Despoina’s Notebook No 10
Despoina’s Notebook No 9
Despoina’s Notebook No 8
Despoina’s Notebook No 7
Despoina’s Notebook No 6
Despoina’s Notebook No 5
Despoina’s Notebook Νο 4
Despoina’s Notebook No 3
Despoina's Notebook Νο 2

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ