Follow us

Ορφέας Αυγουστίδης | Η ρομαντική φωτογραφία της συντρόφου του από τις διακοπές τους στην Κρήτη

Ο ηθοποιός θέλησε να κάνει μία άκρως χιουμοριστική ερωτική εξομολόγηση στην αγαπημένη του και μάλιστα, δημόσια.

MissBloom TEAM
Ορφέας Αυγουστίδης NDP

Λένε ότι ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται. Ο Ορφέας Αυγουστίδης, μέσα από τον προσωπικό του λογαρισμό στο Instagram, επιβεβαιώνει τουλάχιστον το πρώτο.

Ορφέας Αυγουστίδης | Ο ρόλος του ως μπαμπάς, η σχέση με τους γονείς του & η συνύπαρξη με τη μητέρα του στα γυρίσματα της σειράς "Σασμός"

Ο Ορφέας διανύει σίγουρα μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής του. Στα επαγγελματικά του, γνωρίζει μεγάλη επιτυχία μέσα από τη σειρά του Alpha "Σασμός" ενώ πρωταγωνιστεί και στη θεατρική παράσταση "Η μηχανή του Τούρινγκ”. Στα προσωπικά του από την άλλη, γνωρίζει επιτυχία αλλά και ευτυχία. Ο γνωστός ηθοποιός, πριν από περίπου έναν χρόνο, έγινε πατέρας για πρώτη φορά, με την αγαπημένη του, Γεωργία Κρασσά, να φέρνει στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. Το ζευγάρι επισκέφθηκε πρόσφατα την όμορφη Κρήτη, με τον ηθοποιό να ανεβάζει στο Instagram του μία ρομαντική και τρυφερή φωτογραφία της αγαπημένης του. Λίγες ώρες μετά από αυτή τη δημοσίευση, ο Ορφέας Αυγουστίδης θέλησε να κάνει στη Γεωργία Κρασσά και μία άκρως χιουμοριστική ερωτική εξομολόγηση.

Loading...

Ορφέας Αυγουστίδης | Η ρομαντική φωτογραφία της συντρόφου του από τις διακοπές τους στην Κρήτη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ