Follow us

Ελένη Πετρουλάκη| Οι φωτογραφίες με τις κόρες της από τις διακοπές τους στην Κρήτη

Στο κανό με μαγιό παρέα με τις έφηβες κόρες της

MissBloom TEAM
Ελένη Πετρουλάκη Instagram

Στην Κρήτη περνάει ποιοτικό χρόνο με τις έφηβες κόρες της η Ελένη Πετρουλάκη, όπως αποκάλυψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μέσω φωτογραφιών που ανεβάζει.

Η γνωστή γυμνάστρια απολαμβάνει τις οικογενειακές της διακοπές κάνοντας με τις έφηβες κόρες της κανό ενώ γράφει χιουμοριστικά "Με κόρες στην εφηβεία "τραβάω" κουπί έτσι κι'αλλιώς".

Και σε αυτή την ανάρτηση της Ελένης Πετρουλάκη δεν μπορούμε να μην παρατηρήσουμε το άψογα γραμμωμένο κορμί της το οποίο φροντίζει με υγιή τρόπο παρακινώντας και εμάς να κάνουμε το ίδιο χωρίς να εξαντλούμε τον εαυτό μας με δίαιτες παρά να τρεφόμαστε υγιεινά και να γυμναζόμαστε για ένα υγιές και όμορφο σώμα. Συγκεκριμένα η γυμνάστρια είχε αναφέρει χαρακτηριστικά στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη "Είμαι κατά της δίαιτας γενικότερα και υπέρ της υγιεινής διατροφής και ενός ισορροπημένου πλάνου… Ακούω διάφορα. Δεν είναι όλα για όλους. Κάθε πλάνο διατροφής πρέπει να είναι εξατομικευμένο και προσαρμοσμένο στις ανάγκες του καθενός. Οι εξετάσεις χρειάζονται εξίσου. Δε μπορεί κάποιος να σου βγάλει διατροφή αν δεν έχεις κάνει εξετάσεις"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ