Follow us

Η Δούκισσα Νομικού έζησε μια ημέρα αξέχαστη για εκείνη | Οι αγκαλιές που δέχθηκε

Η Δούκισσα Νομικού έκανε μια έξοδο που την έκανε να συγκινηθεί

MissBloom TEAM
Δούκισσα Νομικού @dutchesss

Η Δούκισσα Νομικού από τότε που έγινε μαμά είναι πιο δεμένη με όσα θέματα έχουν να κάνουν με παιδιά. Επιπλέον το πρώην μοντέλο και επιχειρηματίας είναι πρέσβειρα του "Μαζί για το παιδί” και έτσι κάνει πολλές κοινωνικές δράσεις.

Διαβάστε Επίσης

Έτσι και τη Δευτέρα, η Δούκισσα Νομικού βρέθηκε κοντά σε ανθρώπους με με βαριά νοητική υστέρηση, αυτισμό, εγκεφαλική παράλυση, σύνδρομο Down και τους συγγενείς τους.

Η ίδια συνομίλησε μαζί τους και ενημερώθηκε για τις ανάγκες τους, ενώ πήρε και πολλές αγκαλιές, αλλά και δώρα.

Στην ανάρτησή που έκανε, η Δούκισσα έγραψε: "Η σημερινή ημέρα θα μου μείνει αξέχαστη. Είχα την ευκαιρία και τη ΧΑΡΑ να επισκεφτώ για πρώτη φορά το @kea_hara , που ιδρύθηκε το 1983 από γονείς για άτομα με Βαριά Νοητική Υστέρηση, Αυτισμό, Εγκεφαλική Παράλυση, Σύνδρομο Down. Συζήτησα και ενημερώθηκα σχετικά με τις ανάγκες τους, είδα από κοντά το σπουδαίο έργο που γίνεται, κόψαμε τη βασιλόπιτα μαζί, μοιράσαμε δώρα που συγκέντρωσαν μαθητές σχολείων σύμφωνα με τις επιθυμίες που είχαν ζητήσει τα παιδιά του ΧΑΡΑ στο @mazigiatopaidi (είχε γίνει Secret Santa και οι μαθητές των σχολείων συμμετείχαν με τρομερό ενθουσιασμό και γενναιοδωρία) και κάναμε σφιχτές αγκαλιές. Ένιωσα τεράστιο θαυμασμό και σεβασμό για όσους γνώρισα εκεί. Και για τους γονείς τους. Με συγκίνηση διαπίστωσα πως όλο το καταρτισμένο προσωπικό -και οι εθελοντές- βρίσκονται στο πλευρό τους ουσιαστικά και τους φροντίζουν όλους με αφοσίωση. Ως πρέσβειρα του @mazigiatopaidi νιώθω περηφάνια που βλέπω πως η Αγάπη γίνεται Πράξη στην πραγματικότητα. Καθημερινά. Κάθε δευτερόλεπτο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και ένα ΜΠΡΑΒΟ σε όλους”.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ