Follow us

"Τι επιτέλους συμβαίνει με την Kate;"- Η κίνηση του πρίγκιπα William που προκαλεί ανησυχία

Ο 41χρονος William παρέμεινε στο πλευρό της συζύγου του για να τη φροντίσει μετά από το σοβαρό χειρουργείο που είχε.

William Splash News / Ideal Image

Ο πρίγκιπας William αυτή την εβδομάδα αναμένεται να επιστρέψει στα βασιλικά του καθήκοντα μετά από την πολυήμερη απουσία του, λόγω της περιπέτειας υγείας της πριγκίπισσας της Ουαλίας και συζύγου του. Ο 41χρονος Γουίλιαμ παρέμεινε στο πλευρό της συζύγου του για να τη φροντίσει μετά από το σοβαρό χειρουργείο που είχε. Πέρασε χρόνο μαζί της και με τα παιδιά τους, τον πρίγκιπα George, 10 ετών, την πριγκίπισσα Charlotte, 8 ετών και τον πρίγκιπα Louis, 5 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες των βρετανικών Μέσων, ο πρίγκιπας της Ουαλίας και διάδοχος του βρετανικού θρόνου, επιστρέφει μεν στις υποχρεώσεις του αλλά οι εμφανίσεις του θα είναι πιο περιορισμένες ώστε να περάσει περισσότερο χρόνο με την οικογένειά του. Η επιλογή του αυτή προκαλεί ανησυχία στους βασιλικούς θαυμαστές με μερικούς να αναρωτιούνται τι συμβαίνει επιτέλους με την υγεία της πριγκίπισσας.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν πρόκειται να πραγματοποιήσουν κανένα μακρινό ταξίδι για τους επόμενους μήνες, ο William και η Kate. Εδώ και μία εβδομάδα, η πριγκίπισσα της Ουαλίας αναρρώνει στο σπίτι της στο Ουίνδσορ, μακριά από το προσκήνιο, μετά από το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε στο The Londion Clinic.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ