Follow us

Η ανάρτηση (όλο νόημα) της Κατερίνας Καινούργιου μετά το unfollow στη Δανάη Μπάρκα

Η Κατερίνα Καινούργιου πριν ένα διάστημα είχε αναφερθεί έμμεσα στις φήμες που ήθελαν ζευγάρι τον Φίλιππο Τσαγκρίδη και τη Δανάη Μπάρκα

MissBloom TEAM
ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ

Αν κάτι μας απασχόλησε το Σαββατοκύριακο ήταν οι φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας με τη Δανάη Μπάρκα και τον Φίλιππο Τσαγκρίδη. Η Κατερίνα Καινούργιου πριν ένα διάστημα είχε αναφερθεί έμμεσα στις φήμες που τους ήθελαν ζευγάρι. "Επειδή το Σαββατοκύριακο βγήκαν κάτι φημολογίες, δε μπορώ να διανοηθώ πως ισχύουν αυτά τα πράγματα, που αφορούν στον πρώην σύντροφό μου και στη Δανάη. Ο πρώην σύντροφός μου γνώρισε τη Δανάη από εμένα, και κάνανε παρέα, συμπαθιούνται, δε μπορώ να πιστέψω ότι βγήκαν σε εκπομπές και υπονόησαν ότι κάτι συμβαίνει.

Η Δανάη δε θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο. Φαντάζομαι.

Κάνουν παρέα και έχουν κάθε δικαίωμα να κάνουν παρέα. Τα υπόλοιπα θέλω να πιστεύω ότι είναι φανταστικά σενάρια. Πιστεύω, αλλά τι να σας πω;".

Η πρώτη αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου ήταν να κάνει unfollow τη Δανάη Μπάρκα και χθες λίγες ώρες μετά την κυκλοφορία των φωτογραφιών ανέβασε μία φωτογραφία με τους φίλους της, τον Ανέστη Eυαγγελόπουλο και τη Μαρίνα Βερνίκου, γράφοντας: "Η ζωή είναι ωραία με ωραίους ανθρώπους γύρω σου".

Η ανάρτηση (όλο νόημα) της Κατερίνας Καινούργιου μετά το unfollow στη Δανάη Μπάρκα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ