Follow us

Τα πάντα για το super διαγωνισμό Maleficent

Μάθε πώς μπορείς να εμπνευστείς από την ταινία και να γίνεις fashion designer.

Τα πάντα για το super διαγωνισμό Maleficent

Μάθε πώς μπορείς να εμπνευστείς από την ταινία και να γίνεις fashion designer.

Ο καιρός για τη μεγάλη πρεμιέρα της νέας ταινίας του Disney, Maleficent, πλησιάζει. Ένα περίπου μήνα πριν γεμίσουν οι κινηματογράφοι με μικρούς και μεγάλους που ανυπομονούν να μάθουν την ιστορία της, εμείς σου έχουμε ήδη δείξει το trailer της ταινίας και αποκλειστικές φωτογραφίες της.

Η ιστορία της Maleficent, της πιο εμβληματικής κακιάς του Disney κρύβει πτυχές που θα αλλάξουν για πάντα τον τρόπο που την βλέπουμε. Τα πρώτα χρόνια της ζωής της ήταν καθοριστικά για την μεταμόρφωσή της από γλυκιά και θαρραλέα κοπέλα σε μνησίκακη, πικραμένη γυναίκα και αυτό είναι μονάχα ένα από τα στοιχεία που έχουν αποτελέσει έμπνευση για δημιουργούς κάθε είδους.

Τα πάντα για το super διαγωνισμό Maleficent

Απόδειξη, οι μαθητές του Fashion Workshop by Vicky Kaya που έχοντας υιοθετήσει διαφορετικά στοιχεία και έννοιες από την ταινία, έχουν σχεδιάσει τα δικά τους fashion items τα οποία καιι θα παρουσιάσουν στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας. Εκτός από εκείνους όμως, μπορείς και εσύ να διεκδικήσεις την ευκαιρία να δείξεις τη δουλειά σου ως fashion designer παίρνοντας μέρος στον super διαγωνισμό μας.

Τα πάντα για το super διαγωνισμό Maleficent - εικόνα 2

Πάρε έμπνευση από το trailer, τις φωτογραφίες και τα moodboards και σχεδίασε το δικό σου μοναδικό fashion item. Τα 10 καλύτερα σχέδια θα κερδίσουν ένα από τα συλλεκτικά δώρα της ταινίας ενώ ένας τυχερός νικητής θα εργαστεί μαζί με την ομάδα του Fashion Workshop by Vicky Kaya για να υλοποιήσει το σχέδιό του και θα το παρουσιάσει στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας.

Τα πάντα για το super διαγωνισμό Maleficent - εικόνα 3

Αν ακόμα ψάχνεις έμπνευση για να σηκώσεις το μολύβι, η Βίκη Καγιά σε συμβουλεύει "...Θα παρότρυνα τους επίδοξους σχεδιαστές μας να κάνουν μια βαθιά έρευνα στο χρόνο και στις συνθήκες κάτω από τις οποίες διαδραματίζεται αυτό το παραμύθι. Να μυρίσουν την εποχή και να εμπνευστούν από τις εικόνες της. Έτσι η ιδέα τους είναι βέβαιο πως θα είναι μοναδική και απόλυτα εμπνευσμένη." Διάβασε ολόκληρη τη συνέντευξη της διευθύντριας του Fashion Workshop, Βίκης Καγιά εδώ.

Τα πάντα για το super διαγωνισμό Maleficent - εικόνα 4

Δες όλες τις λεπτομέρειες του διαγωνισμού εδώ και στείλε μας το καλύτερο σχέδιό σου μέχρι τις 27 Απριλίου.


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ