Follow us

Τα 6 καλύτερα πρωινά ροφήματα για γρήγορη απώλεια βάρους

Ξεκινώντας σωστά τη μέρα σου αυξάνεις τις πιθανότητες να χάσεις το ανεπιθύμητο βάρος, εύκολα και γρήγορα.

MissBloom TEAM
τσαι iStock

Αν θέλεις αποτελεσματική καύση λίπους, λίγο πριν βγεις στην παραλία, το να τρέφεσαι υγιεινά και να πίνεις detox ροφήματα είναι το κλειδί. Ξεκίνησε το πρωινό σου με ένα από τα παρακάτω ροφήματα της λίστας και δες τα επιθυμητά αποτελέσματα στο σώμα σου. Τα παρακάτω healthy drinks συμβάλλουν στην γρήγορη καύση λίπους και στην ενεργοποίηση του μεταβολισμού, ενώ ταυτόχρονα είναι άκρως γευστικά.

Το σώμα είναι μία μηχανή που περιμένει να λάβει τα απαραίτητα ενδυναμωτικά συστατικά, για να ξεκινήσει την καύση και την σωστή λειτουργία. Ανάλογα με την επιλογή που θα κάνεις στο πρωινό σου ρόφημα, καθορίζεις και τον ρυθμό του μεταβολισμού σου. Αν για παράδειγμα πιεις ένα γλυκό smoothie από φρούτα, τότε πολύ πιθανόν να εκτοξεύσεις τα επίπεδα του σακχάρου σου στο αίμα με αποτέλεσμα την απότομη πτώση και αύξηση της λιγούρας.

Σε αντίθεση με μία γευστική αλλά γεμάτη ζάχαρη επιλογή, προτίμησε ένα ισορροπημένο ρόφημα, όπως είναι το πράσινο matcha τσάι. Τα παρακάτω 6 helthy drinks συμπεριλαμβανομένου και του matcha είναι ιδανικά για την ενεργοποίηση του μεταβολισμού και την άμεση καύση του ανεπιθύμητου λίπους.

Τα 6 καλύτερα πρωινά ροφήματα για γρήγορη απώλεια βάρους

Πράσινο τσάι

Το πράσινο τσάι βοηθάει τον μεταβολισμό και συμβάλλει στην εύκολη απώλεια βάρους. Eπίσης, το τσάι περιέχει κατεχίνες, οι οποίες είναι αντιοξειδωτικές και αποδεδειγμένα αποτελεσματικές για την καύση του σωματικού λίπους.

Παγωμένο matcha πράσινο τσάι

Το matcha ζει την δική του στιγμή, καθώς τα τελευταία χρόνια έχει μπει στην λίστα με τα δημοφιλέστερα ροφήματα στις προτιμήσεις των γυναικών. Το παγωμένο matcha πράσινο τσάι είναι η ιδανική επιλογή για το ξεκίνημα της ημέρας σου, αφού είναι δροσιστικό και ταυτόχρονα, θρεπτικό. Περιέχει αμινοξέα, αντιοξειδωτικά, ενώ μπορείς να προσθέσεις και σκόνη κολλαγόνου.

Διάβασε περισσότερα στο shape.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ